Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura kalandjai I. rész Laura ébredése 12. fejezet

Rina számára még minden teljesen új volt és Laura elhatározta, hogy megmutatja neki, milyen mély vágyakozást érez iránta. Maga mellé húzta a meztelen lányt, aki még mindig kábult volt az elsöprő erejű orgazmustól, és hevesen megcsókolta őt.
- Ez vagy te – ismételte, végigcsókolva Rina gyönyörű nyakát és vállait, a füleit, a tarkóját, az arcát, majd ismét visszatért a lány érzéki ajkaihoz. – Ha csak rád nézek, úgy érzem, felforrok a vágytól. Szeretnélek megdugni, belekóstolni az édes puncidba és elkövetni mindent, hogy eljuss a csúcsra.
- Istenem, tényleg? – lihegte Rina. – Azt akarod, hogy még egyszer átéljem ezt. Úgy értem, még egy férfi sem tudta ezt kiváltani belőlem. Ilyen gyorsan egymás után… de érted.
- Úgy érted, szeretnél még többet?
- Igen.
- Mmmmm! – mosolyodott el Laura.

Ez alkalommal a lány mindkét fenomenálisan gyönyörű mellét a kezébe vette és végigkalandozott rajtuk az ajkaival.
- Már csináltad azelőtt is, nem? – kérdezte Rina halkan és a szemeit becsukva élvezte, ahogy Laura nyelve az egyik mellbimbójával játszik.
Laura ránézett és bólintott.
- Igen. Volt egy másik… barátnőm is.
- Akkor miért kívánsz engem annyira? Ha már ott van neked ő?
- Nem akarok róla beszélni, Rina. Én téged akarlak.
A szájába vette Rina puffadt mellbimbóját és a mellei csodálatos félgömbjeit gyúrogatta, miközben a kemény bimbót szopogatta.
- Ahhh! – zihálta Rina halkan és a szemei fennakadtak.
- Kicsim, te el sem tudod képzelni, milyen gyönyörű vagy. – mormogta Laura az orra alatt. – És hogy milyen gyönyörűek ezek a mellek.
- Oh! Oh! – zihálta Rina. – Ahhh, Laura! Ó, igen! Ó, édesem, ez olyan jó! Még a végén újból elmegyek! Oh!
- Mmmm! De majd vissza is kell adnod. – incselkedett Laura. – Így már kettővel előttem jársz.

Laura rátapasztotta a kezeit Rina mindkét mellére és lágyan szopogatta a lány mellbimbóit, míg ő halkan dorombolt és nyögött a vágytól. Rina mellbimbói kemények és nedvesek voltak Laura nyálától és egész teste vonaglott, ahogy Laura markolászta melleinek halmait. Laura egyre keményebben szívta a bimbót, mire Rina nyöszörögni kezdett.
- Oh... ohnnn, oh, Laura... igen! Mindjárt elmegyek! Oh… igen!
Laura lecsúsztatta az egyik kezét Rina selymes combjai közé és az egymás után két ujját is bedugta a lány puncijába. Rina felnyögött.
- Gyerünk, kicsim! – bíztatta Laura. – Gyerünk! Már közel jársz! Menj el! Menj el most!
Laura szétnyitotta az ujjait és kitárta Rina szeméremajkait. Aztán lassan mozgatni kezdte az ujjait, ollószerűen szétnyitva, majd összecsukva, miközben a lány mellbimbóit szopogatta. Rina felnyögött és ütemesen mozgatta a csípőjét egyre gyorsabba, amíg el nem ért a csúcsra. Élesen felsikoltott és a teste elernyedt.
- Ahhhh! Ó! – nyögte, ahogy a gyönyör hullámai végigszáguldottak a testén.

Ahelyett, hogy megállt volna, Laura most még jobban felgyorsította a tempót. Tudta, hogyan juttassa el Rinát a csúcsra többször is egymás után és azokat a módszereket használta, amik már annyiszor örömet szereztek neki a Karennel folytatott maratoni szeretkezéseik során. Néhány pillanat múlva lecsúszott Rina érzéki combjai közé és szopogatni kezdte a lány punciját, visszalökve a meglepett lányt abba a gyönyörbe, amit az előbb átélt, és még tovább.
Laura a kezébe fogta Rina formás fenekét és keményen gyúrogatta a farpofáit, miközben a szeméremajkait szívogatta, ezzel az egekbe repítve a lányt.
- Oh, Laura! – nyögte Rina és a teste tehetetlenül remegett. – Ahhh, megint elmegyek!

Mostanra Rina már teljesen megrészegült a szeretkezéstől. A szemei homályossá váltak, az ajkai lebiggyedtek és az egész teste remegett. Laurát is annyira felizgatta az egész, hogy pontosan tudta, mi jön most. Megfordult és nekinyomta nedves punciját Rináénak, hogy a lányból kitörő gyönyör hullámai átterjedjenek az ő testére is. Szájon csókolta Rinát, ismét visszarántva őt a valóságba, majd közelebb bújt hozzá és a puncijaik összeértek.
- Ahhh! – nyögött fel Rina, ahogy érezte Laura puncijának érintését a sajátján. Laura testét elárasztotta a hév, ahogy szeméremajkaik forró csókban forrtak össze.
- Oh… Jézusom! – nyögött Rina, ahogy Laura mozgatni kezdte a punciját az övén.
Testük egymásba olvadt és összegabalyodva vonaglottak, amíg rá nem találtak a közös ritmusra. Rina teljes transzba esett. A teste a végletekig menően ki volt szolgáltatva Laurának, aki elemi erővel mozgott rajta, szopogatva a mellbimbóit és egyik kezét kettejük közé dugva, Rina szeméremajkait a sajátjaihoz szorítva.

Teljes összhangban voltak és mindketten közel álltak ahhoz, hogy eljussanak a csúcsra. Minden mozdulat közelebb vitte őket és ők csak nyögtek és vonaglottak, keményebben szeretkezve, mint eddig bármikor. Rina belekapaszkodott Laurába, ahogy a gyönyör beléhasított.
- Oh, Istenem! – nyöszörgött Rina és a teste kontrollálhatatlanul remegett.
- Mmmmm! Igen! – motyogta Laura, ajkait Rina csodálatos nyakához nyomva, amikor érezte, hogy az orgazmus már közel jár. És végül ő is felsikoltott a gyönyörtől.
- Ó, drágám! – sikoltott Rina.
Remegő testük összeforrt az orgazmus hevében. Néhány pillanatra még a lélegzetük is elállt és érezték, hogy minden porcikájukat átjárja a kéj. Rina testének remegése lassan alábbhagyott és a lány végignyúlt az ágyon. Laura fölé emelkedett, punciját az övéhez tapasztotta és úgy mozgott rajta, mint egy férfi, ahogy belé pumpálja hatalmas szerszámát.

Rina felsikoltott és az arca grimaszba rándult, ahogy az orgazmus újult erővel csapott le rá. És Laura azonnal követte is őt. Az ő teste is megfeszült és agyát elöntötte a lila köd. Teste Rináéra hullott és mindketten beleremegtek a végtelen gyönyörbe.
Amikor mindez alábbhagyott és a lélegzetük is visszatért, Rina továbbra sem tudta elhinni, hogy mindez megtörtént.
- Úr Isten! Képtelen vagyok elhinni. – pihegte. – Ötször is elmentem alig fél óra alatt. Ötször! Pedig én nem jutok el egykönnyen a csúcsra. Kérdezd a barátomat! Neki néha húsz percig is dolgoznia kell azon, hogy egyszer eljuttasson a csúcsra. És még sohasem éltem át ezt többször egymás után.
- Soha ne mond, hogy soha! – mosolygott Laura.
Rina visszamosolygott olyan vonzó, kislányos vigyorral, hogy Laura szívébe belehasított a fájdalom.
- Te tényleg tudod, hogy kell… - kezdte Rina, de aztán zavartan lesütötte a szemét.
- Megdugni téged? – suttogta Laura. – Nem izgalmas kimondani? Imádok veled szeretkezni. Te is eljuttattál engem a csúcsra. Olyan csodálatos volt.
- Tényleg?
- Igen. Tényleg. Már a puszta emléktől is bizsergek. Van egy ötletem. Kapjuk össze magunkat, együnk valamit, aztán próbáljuk újra később, hátha sikerül tízszer is eljutnunk a csúcsra!
- Tízszer? Biztos csak viccelsz.
- Én egyszer tizenötször is elmentem egy éjszaka alatt. – mondta Laura.
Rina arca komorrá vált.
- Azzal a másik lánnyal. Fogadni mernék rá.
Laura rádöbbent, hogy ezt nem kellett volna mondania. Megpróbálta megcsókolni Rinát, de a lány eltolta magától.
- Rina! – nézett rá ijedten.
- Én… azt hiszem jobb, ha elmegyek. – motyogta Rina, de nem nézett Laurára. – Hol vannak a ruháim?
Feltápászkodott az ágyról és elkezdte összegyűjteni az elszórt ruhadarabjait.
Laura úgy érezte, mintha egy tőrt döftek volna a szívébe. Most már értette, miért szeretkezett ezzel a lánnyal az előbb olyan elkeseredetten. Pont ettől félt.
- Kérlek, ne menj! – szólalt meg végül és egyik kezét Rina gyönyörű fekete karjára tette. – Én… szeretlek. És nem akarom, hogy elmenj.
Rina ránézett és a szemében könnyek csillogtak.
- És mi van vele? Őt nem szereted?
Laura megrázta a fejét.
- Az csak szex volt. Veled egészen más.
- Úgy beszélsz, mint egy férfi. – kacagott fel Rina.
- Tudom. – kuncogott Laura is.
- Mennyiben más az, ha ötször mész el velem és vele tizenötször?
- Veled akár hatszázszor is el tudnék menni. – mondta Laura halkan.
- Tényleg?

Laura kinyújtotta a karját, hogy átölelje a lányt. Ria néhány pillanatig hezitált, aztán engedte, hogy Laura magához ölelje és megcsókolja őt.
- Rina! Szükségem van rád. Sosem fogok tudni betelni veled. Kívánlak. Magamhoz akarlak ölelni. Meg akarlak csókolni. Érezni akarom, ahogy a tested az enyémhez simul. Szopogatni akarom a mellbimbóidat, a szeméremajkaidat. Veled akarok lenni. – suttogta és végigsimította a lány meztelen testét, ismét felizgatva őt.
- Ó, igen, Laura! Ne hagyd, hogy elmenjek! Ölelj magadhoz! Dugj meg! Juttass el újra a csúcsra!
Miután maradásra bírta a lányt, Laura még háromszor eljuttatta őt a csúcsra, mielőtt megint megálltak. Az utolsó orgazmus, a sorban már a nyolcadik, olyan erővel hasított Rinába, hogy a lány majdnem kómába esett tőle. Mindketten álomba merültek egymás karjaiban és két órán keresztül fel sem keltek.

Amikor végül felfrissülve felkeltek, Rina átvedlett egy szex démonná és kétszer is eljuttatta Laurát a csúcsra, mielőtt végül együtt elértek volna egy utolsó, mindent elsöprő orgazmust. Ott feküdtek egymás mellett, kimerülve és azon gondolkodtak, hogy vajon képesek lehetnek-e még többre, amikor Rina megkérte Laurát, hogy most már hagyják abba.
- Szeretnéd?
- Én… nem tudom. – válaszolta Rina zavartan. – Azt hiszem már elmentem tízszer. Ez több mint ahány orgazmust eddig valaha átéltem. Lehet, hogy nem fogom kibírni, ha abbahagyom.
- Az utolsó fájt? – kérdezte Laura, de Rina megrázta a fejét.
- Csak az fájt, hogy ilyen jó volt. Én csak… nem tudom. Olyan jó érzés, amikor együtt vagyunk. Olyan jól csinálod.
- Azt hiszem tényleg abba kéne hagynunk. – mondta Laura. – De annyira vágyom rád, hogy legszívesebben elevenen felfalnálak.
- Még a végén elpirulok. – mosolygott Rina.

Együtt álltak be a zuhany alá, de Laura vágya Rina gyönyörű teste iránt cseppet sem enyhült és úgy látszott, a másik lány is így érez. A forró víz, úgy látszott ismét felhevíti a vágyaikat. Beszappanozták egymás meztelen testét és kezeikkel ismét felfedezték a másik minden porcikáját, végigsimítva a kezükkel a másik nedves bőrén. Ahogy a fehér szappanhab rátelepedett Rina testére, Laurát annyira eltöltötte a vágy, hogy remegő tagokkal csókolta végig barátnője minden porcikáját. Azon kapta magát, hogy a zuhanytálcán térdel Rina csillogó feneke mögött, csókolja, harapdálja a kemény félgömböket, ujjai pedig behatolnak a lány ánuszába, zihálásra és nyögésre sarkallva Rinát.
- Istenem! A tested minden egyes négyzetcentiméterét kívánom. – zihálta Laura, szétfeszítve Rina fenekét és a nyelvét becsúsztatta a lány nyílásába.
- Aaeeeeee! – sikoltott fel Rina és a teste ösztönösen összerándult.
De engedte, hogy Laura megismételje és most elégedetten nyögött fel.
- Ó, Istenem! Ez olyan jó! – suttogta.

Laura nagy nehezen lehúzta Rinát a padlóra. A lány négykézláb állt és átadta magát Laura perverz vágyainak. Laura bedugta két ujját Rina puncijába és a csuklóját a lány szeméremajkaihoz szorította, mialatt nyelvével az ánuszát izgatta. Ettől Rina felnyögött és pillanatokon belül egy extatikus orgazmus száguldott végig a testén.
- Ahhhhhh! – sikoltott fel a lány és majdnem összeesett. Úgy érezte, a zuhanyrózsából áradó víz is leküzdhetetlen erőként hat rá.
Laura a hátára fordította, hogy rámászhasson és ismét ajkai közé vehesse a lány érzéki mellbimbóit. Rina Laura fejének két oldalához szorította a kezeit és a lány arcába nyomta a melleit. Laura megmarkolta a csodálatos félgömböket és mélyen beszívta a bimbókat a szájába, miközben Rina keze megtalálta az ő punciját. Pár pillanat múlva Laura nyögni és vonaglani kezdett az orgazmustól. Az érzés, hogy Rina egyik mellét tartja a szájában, miközben a gyönyör átjárja a testét, szinte a mennyekbe repítette. Annyira élvezte, hogy az már fájt.
Végül elzárták a zuhanyt, attól félve, hogy belefulladnak a tálcában felgyülemlett vízbe féktelen szeretkezésük közben. Alaposan megtörölték egymást, majd visszatértek Laura hálószobájába.
- Talán jobb, ha egy kicsit pihenünk. – mondta Rina.
- Tudom. – válaszolta Laura kelletlenül. – Legszívesebben halálra dugnálak, ha hagynád.
Odaadta a legjobb köntösét Rinának és magára vett egy régebbi darabot.
- Azt hittem, hogy a barátom fogja ezt megtenni. – válaszolt rövid szünet után Rina mosolyogva. – De ő sosem jutott el addig, amit mi most csináltunk. Már el is vesztettem a fonalat, hogy hányszor mentem el.
- Azt hiszem tizenháromszor, vagy tizennégyszer. – mondta Laura és egy forró csókot lehelt Rina szájára. – De valójában nem számít hányszor. Csak az számít, milyen intenzív volt. Néha majdnem elvesztettem az eszméletemet. Mint a legutóbb. Amikor szopogattam a melledet és te eljuttattál a csúcsra. Azt hittem beleőrülök.
- Tényleg?
- Igen.

Átmentek a konyhába és kerestek valami ennivalót. Aztán leültek tévét nézni, de most Rinán lett úrrá a vágy. Betolta a kezét Laura köntöse alá és olyan hevesen kezdte masszírozni a melleit, hogy Laura pillanatokon belül egy újabb orgazmus határán táncolt.
Rina gyorsan tanult és most az ő ajkai kényeztették Laura bimbóit olyan gyengéden, ahogy ő tette azt nem is olyan régen. Érezte, hogy ő is közel áll már ahhoz, hogy egy újabb strigulát húzhasson orgazmusai hosszú listájára. Laura emlékezett, hogyan szereztek földöntúli örömeket egymásnak Karennel, azzal, hogy harapdálták egymás testét és arról ábrándozott, hogy ezt Rinával is átélje. De ez a lány olyan ártatlan! Viszont abból, amilyen szakértelemmel szopogatta Laura mellbimbóját, úgy érezte, készen áll. Egyre keményebben szopogatta a kemény bimbókat és élvezte, ahogy Laura felnyög, ahogy belemélyeszti a fogait.
- Oh! Oh! – nyögött Laura. – Keményebben, kicsim! Ujjazz meg és szopd a mellemet keményebben! Kérlek! Mindjárt elmegyek! Kérlek! Ahhh! Igen! Harapd! Kérlek!

Rinát annyira felizgatta, amit Laurával tett, hogy már így is elég durva volt. Csuklóját nekifeszítette Laura csiklójának és két ujját mélyen a lány puncijába tolta. Szájával szinte letépte Laura sajgó mellbimbóit. Fogait először enyhén, tapogatózva fúrta bele a kemény bimbókba, majd egyre erősebben. De nem olyan erősen, ahogy Laura szerette volna, aki már majdnem elérte a csúcspontot.
- Oh! Oh! Keményebben! – kérlelte Rinát. – Csináld keményebben! Igazán keményen!
Rina szemei elkerekedtek. A szájában tartotta Laura egyik mellét, miközben felnézett rá. Aztán lassan belenyomta a fogait. Mélyen beléharapva. Ezzel egy időben a kezével is lökött egyet Laura puncijába.
- Ahhhhhhhhhh! – üvöltött Laura, ahogy robbanásszerűen rátört az orgazmus. Kontrollálhatatlanul vergődött a kanapén, ahogy egyik hullám rohant végig a testén a másik után. Nyögött és vonaglott, amíg a görcsök alább nem hagytak. Végül véget ért és Rina a karjaiban tartotta a testét, miközben vadul csókolóztak.
- Kicsim! Én még sosem láttam senkit így elmenni. – suttogta Laurának és nyalogatni kezdte a lány mellbimbóit. – Nem fájt?
- Nem. – válaszolta Laura, lassan feléledve a transzból. Az orgazmus ereje tényleg átütő volt. – Csak egy kicsit. De megérte. Ne nyalogass, mert még a végén nem hagylak békén, amíg újra nem kezded.
- Nem akarok fájdalmat okozni neked. – mondta Rina.
- Ó, Rina! – sóhajtott Laura és megcsókolta a lányt. – Olyan gyönyörben volt részem veled, mint soha senkivel azelőtt. – Sohasem okoznál nekem fájdalmat.
- De a mellbimbóid biztos fájnak.
- Csak azért fájnak, mert a fogaidra vágyakoznak. – mondta Laura, aztán elpirult, amikor rájött, hogy Karen szavait ismétli a lánynak.
Magára húzta ezt a gyönyörű lányt és addig birkóztak és ölelgették egymást, amíg le nem estek a kanapéról. A Rinával folytatott birkózás sokkal izgalmasabb volt, mint azt Laura valaha is gondolta volna. És Rina is így gondolta, mert pár pillanat múlva az ő szemében is felgyulladt a szexuális vágy.
Most először csináltak végig egy igazi hatvankilences pózt. Az egyik lány végigfeküdt a másikon és egyszerre izgatták egymást, hogy egyszerre is érjék el a végső robbanást. Amikor az egyikük már majdnem elért a csúcsra, a másik visszatartotta egy pillanatra, hogy ő is elérje azt a szintet. Együtt nyögtek és nyöszörögtek, míg végül az orgazmus egyszerre hasított beléjük és pokoli görcsök törtek rá a testükre.

Ezek után már alig bírtak mozogni és Laura azon kapta magát, hogy azt kívánja, bárcsak korábban befejezték volna. Már nem volt képes többször eljutni a csúcsra. Már ő is elvesztette a fonalat. Mindketten elérték már a csúcsot tizenhatszor, vagy tizenhétszer.
Imádott Rinával szeretkezni. Tudta, hogy a számok lényegtelenek, de tudta, hogy ha Rina visszaemlékszik erre az éjszakára és erre a rengeteg orgazmusra, biztos meg akarja majd ismételni és nem fogja érdekelni, hogy mennyire rosszul érzi magát attól, hogy egy másik nővel legyen együtt. De Laura tapasztalatból tudta, hogy minél keményebbek egymással, annál több orgazmust élhetnek át. Ezt megtanulta Karentől.
Végül már teljes erejéből nyomkodta, harapdálta, mélyesztette bele a körmeit a lány testébe, hogy az elképzelhető leghatalmasabb orgazmust csiholja ki kimerült testéből. Már megszállottan kívánta, hogy megtörténjen. Nem tudott betelni Rinával és a gyönyörű testével. De vajon Rina is érezte ezt? Hajlandó volt elviselni egy kevés fájdalmat egy mindent felülmúló orgazmus érdekében? Ő képes volt, amikor Rina harapdálta őt.
De ki tudhatja? Talán nem is lehetséges. Rina túl könnyen elment, amikor hatvankilences pózban csinálták. Azt mondta, hogy a barátjával nagyon nehezen ért el a csúcsra. De Laurával semmi problémája nem volt.

Visszamentek a hálószobába, ahol Laura az ágyra lökte Rinát és rávetette magát. Képtelen volt lehűteni pezsgő vérét és parancsolni a vágyainak.
- Remélem nem bánod. – mormogta. – De nem tudok betelni veled. Egy férfi sem kívánt még téged annyira, mint most én.
- Biztos vagyok benne, hogy igazad van, kicsim. – dorombolta Rina. – Mert még egy férfi sem dugott meg annyiszor, mint te ma este. Vagy juttatott el a csúcsra ennyiszer.
- Mmmmm! Élvezted, ugye? – nyalta meg Laura a szája szélét.
- Imádtam.
- Mmmmm! Akkor mit szólsz ehhez?
Laura lecsúszott a lány hosszú és feszes combjai közé és ismét nyalogatni kezdte a punciját, felébresztve benne a vágyat. Rina szeméremajkainak duzzadt és csillogó fekete szirmainak rózsaszín belseje szinte hívogatta Laura nyelvét. A heves nyelvcsapásoktól Rina a falra tudott volna mászni és pár pillanat múlva ismét a csúcson volt. És amikor már ott volt, Laura nem engedte, hogy visszaereszkedjen a való világba.

Kezeit, majd a száját is Rina természetfelettien gyönyörű melleihez tapasztotta és nyalta, szívogatta őket. A szájába vette a duzzadt mellbimbókat és porszívóként szívta őket magába, miközben a másik kezével a lány punciját ujjazta, amíg Rina ismét el nem ment. Harminc másodperc alatt eljutott a csúcsra. Ismét. Laura a saját testén is végigfuttatta a kezét. Annyira fel volt izgulva, hogy minden érintés és simogatás úgy hasított belé, mintha áramütés érte volna és hamarosan ő is elélvezett.

Laura nem tudta abbahagyni. Addig kényeztette Rinát, amíg a lány ötször, vagy még többször el nem ment egymás után és végül már a teste teljesen elernyedt, arra sarkallva a teljesen felpörgetett Laurát, hogy fékezze magát.
- Ohhhh! Ó, Istenem!... Nem bírok ki többet. – nyögte Rina, miközben felemelte a kezét, hogy megérintse Laura arcát. Magához húzta a lányt és egy nyelves csókot adott neki, miközben teste még mindig az izgatottságtól remegett. – Istenem! Nem tudom, hogy el tudom-e viselni ezt még egyszer, Laura! – suttogta csillogó szemekkel.
- Mmmmm! Lehet, hogy könyörögnöd kéne, hogy hagyjam abba. – incselkedett Laura, végigcsókolva a lány gyönyörű, meztelen testét, mindenhol, ahol csak érte.
- Akkor kérlek! Könyörgöm!... Hagyd abba! – nyögte Rina. – Legalább egy percre! Vagy kettőre. A testem már sajog a sok orgazmustól.
Laura duzzogva biggyesztette le a száját, de egyet értett a lánnyal.
- Rendben! – mondta. – Ha ennyire akarod.
Odabújt a teljesen kimerült lányhoz és a fülébe suttogott.
- De ha eszedbe jut ez az éjszaka, azt szeretném, hogy emlékezz a lányra, akinek könyörögtél, hogy ne kényeztessen tovább, az után, hogy eljuttatott a csúcsra, aztán ismét és ismét, amíg már nem bírtad tovább.

Rina halk, kimerült kuncogást hallatott.
- Rendben. Megígérem – nevetett. – Kíméletlenül megdugtál és én tízszer is elmentem, aztán már azért könyörögtem, hogy hagyd abba, mielőtt belehalok egy újabb orgazmusba. Így jó lesz?
Laura elmosolyodott és megcsókolta a lányt.
- Igen. Jó lesz.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: