Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura kalandjai I. rész Laura ébredése 10. fejezet

Laura teljesen maga alatt volt. Tudta, hogy ő okozta magának mindezt, de Karen és Rina egymás utáni elvesztése miatt éles fájdalom járta át a szívét. És, ami a legrosszabb, igazából sosem vesztette el Rinát, mert soha nem is volt az övé. A vágy, amit a lány iránt érzet, már-már elviselhetetlen volt.
Miután Rina kirúgta a lakásából, hazament, de nem tudta kiverni a fejéből a lány meztelen testének a látványát. Vágytam valaha is Karenre ennyire? – morfondírozott. A kezére nézett. Egyetlen testrészére, amely hozzáérhetett Rina gyönyörű, fiatal melléhez, a tenyérre, amely nekifeszült a csodálatos, puha, fekete mellbimbóinak. A keze remegni kezdett, ahogy nézte. Remegett a vágyakozástól.
Ivott egy keveset, aztán elment fürdeni. Úgy maszturbált, ahogy Karen mutatta neki. Ráengedte a forró vizet a szeméremajkaira, elképzelve, hogy Rina nedvességtől ruganyos teste vonaglik mellette a kádban. Halkan nyögött és hamar eljutott a csúcsra, az orgazmus közben is Rina nevét suttogva. Majd Karenét, ahogy az utolsó fájdalmas orgazmus is beléhasított.

De ez után még szomorúbbnak érezte magát, mint valaha. És dühös is volt magára. Ha csak egy kicsit lassabban haladt volna… Talán elcsábíthatta volna a lányt, először csak barátként közeledve hozzá, fokozatosan elnyerve a bizalmát, behízelegve magát egy egyre érzékenyebb kapcsolatba, míg végül el nem jut a megfelelő pillanatig. A szíve hevesen dobogott és a puncija is nedvessé vált, ahogy elképzelte, mi történhetett volna.
Azért akarod őt, mert annyira ártatlan és annyira elképzelhetetlen, hogy megkapd. Ő nem olyan, mint Karen, akinek csak elég volt, ha közeledsz hozzá. Semmilyen erőfeszítés sem lenne elég ezen a világon, hogy az ágyadba vidd Rinát. Jobb, ha elfelejted. Csak felejtsd el!
Próbálta. És próbálta elfelejteni Karent is. Csak akkor hagyta abba az ivást, amikor már rosszul volt tőle. Néhány napig nem ment dolgozni. Beteget jelentett. Túl kiéhezett volt ahhoz, hogy bemenjen. Végül, egy nap, az ágyán feküdt, borzalmas fejfájással és kavargó gyomorral küszködve, amikor megszólalt a csengő. Amikor kinyitotta, látta, hogy ismét Rick Perkins áll kinn.
Laurán csak egy köntös volt egy bugyival alatta és gyorsan összehúzta az anyagot maga előtt. A szemét! – meredt rá a férfira.
- Nem akarsz behívni? – mosolygott rá Rick.
- Miért tenném?
- Valamikor barátok voltunk.
- Helyes a megfogalmazás. Voltunk.
- Nézd! Én nem tehetek semmit, ha a… barátod egy farkat akar, hogy kicsit változtasson. Ok? Igazából ő volt az, aki megkért, hogy jöjjek ide és nézzelek meg. Néhány napja nem mentél dolgozni. Aggódott miattad. Nem látott téged és megkért, hogy nézzek utána, mi van veled.
- Nem fél, hogy mi fog történni?
- Nem vagyok a tulajdona.
- Téged küldött, hogy keress meg? Talán félt felhívni?
- Gondolom igen – válaszolta a férfi. – Félt, hogy kifakad, és valami ilyesmit tesz.
Átlépett a küszöbön és bedugta az egyik kezét Laura köntöse alá, mielőtt a lány megállíthatta volna. Végigfuttatta a kezét Laura oldalán és végül a mellén állapodott meg.
- Úgy látszik, szükséged lenne néhány dologra – suttogta. – Eléggé el vagy hanyagolva.
Laura elhúzódott, megsértve és felizgatva egyszerre.
- Te nem tartozol nekem semmivel – mondta.
- Ki beszél itt tartozásról? – lépett be Rick, és becsukta az ajtót maga mögött. – Én szexre gondolok.
- Tudom, mire gondolsz – fordult meg Laura és engedte, hogy a férfi kövesse a lakásba. – Meguntad őt? Karen szűk feneke már nem izgat föl? – gúnyolódott.
De Rick belement a játékba.
- Nem tudom. A tied valószínűleg szűkebb. Szeretnéd kipróbálni?
A férfi szavai lángra gyújtották a testét, de ugyanakkor sértették is. Ha engedi neki, hogy megtegye, az azt jelentené, hogy visszatér Karenhez is. És elfelejteni Rinát. Legalábbis egy időre. Laura már érezte egyszer Rick szerszámát a fenekében és tudta, hogy az mindent elfeledtet.
Rick a sarokba szorította és a keze megint behatolt a köntös alá, szétnyitva a szárnyait és marokra fogva a puha melleket.
- Talán belefáradtál a sok leszbi szexbe, ahogy ő is – suttogta. – Készen állsz egy igazi dugásra a változatosság kedvéért?
Ajkai lecsaptak Lauráéira. Laura engedte, hogy megcsókolja és arra eszmélt, hogy visszacsókolja.
- Tudod, mit akarok, hogy csinálj? – kínozta a férfit, és ő is megrázkódott a saját ötletétől.
Az egész olyan beteg volt, hogy önkéntelenül is beleremegett, miközben várta a férfi válaszát. Istenem, ez beteges! – gondolta. – Betegesebb, mint Karen furcsa vágyai.
- Azt szeretnéd, hogy megdugjalak? – morogta a férfi.
Ajkait a lány egyik mellére tapasztotta, de Laura eltolta magától.
- Csak félig találtad el. – ingerelte és a hálószoba felé nézett.
- Mi mást? – lihegte Rick. Ismét a lány testéhez simította a kezeit, és vágyakozva simogatni kezdte őt. Ujjai belemélyedtek a lány testébe, tovább ingerelve Laurát.
- Azt szeretném, hogy kikötözz – suttogta Laura, haragos képet vágva. – Először köss ki.
Rick elmosolyodott.

- Mit élveztek ti, lányok, abban, ha ki vagytok kötve?
- Én kikötöttem őt neked – ingerelte tovább a férfit. – De engem neked kell kikötnöd magadnak.
- És aztán?
- Aztán… azt csinálhatsz velem, amit csak akarsz.
- Bármit? – csillant fel a férfi szeme.
Laura közelebb lépett hozzá és megcsókolta. Megfogta a férfi egyik kezét és ráhelyezte a mellére.
- Nem fogsz megsebezni, ugye? Úgy értem, nem leszel túl kemény?
- Dugtak már meg igazán? – mosolygott rá Rick, szexuális feszültségtől túlfűtötten.
- Meg van még a kötél, amit Karen itt hagyott, amikor elrohantatok. – mondta Laura és ismét érezte, ahogy beléhasít a fájdalom. – Gondolom, dugtatok már az óta.
- Mindig – válaszolta a férfi komolyan.
Laura szinte már láthatóan összerezzent. Rick követte őt a hálószobába. Mögötte lépkedett és lehúzta róla a köntösét. Kezei fürgén járták be a lány majdnem meztelen testét. A fejfájás elmúlt és gyomra már csak a szexuális vágytól kavargott.
- Hol van a kötél?
- Az ágy alatt.
Rick elővette és az ágyra fektette Laurát, majd elkezdte kikötözni, lassan, óvatosan és találékonyan. Még sohasem kötözte ki senki, még Karen sem. De a félelem és az izgatottság szinte azonnal rátört. Rick látta, ahogy remeg és ez mégjobban felizgatta őt.
- Szeretnéd, hogy kikössem a melleidet is? – kérdezte. – Ahogy te is csináltad?
Laura bólogatott. Nehezen bírta rávenni magát, hogy megszólaljon.
- Mindent. – nyögte elcsukló, túlfűtött hangon.
A puncija lüktetett és csak most döbbent rá, hogy rajta maradt a bugyi.
- Nem akarod levenni a bugyimat? – kérdezte, ártatlan aggodalommal a hangjában.
- Hmmmm, fogadjunk? – mondta titokzatosan.
Elkezdte körbetekerni a kötelet Laura mellén, ahogy ő is csinálta Karennek. Egy-két pillanattal később a mellei összeszorultak és felfúvódtak, mellbimbói pedig keményen dülledtek ki, mint két érett szilva. A mellei kivörösödtek a beléjük szorult vértől, nagyobbaknak tűntek, mint egyébként és lüktettek a fájdalomtól. Egész teste megfeszült a vágytól.
- Ó, Istenem… igyekezz! – mondta, kontrollálhatatlanul nyöszörögve.
- Siessek? Miért nem akarod, hogy levegyem ezt az egészet és úgy kényeztesselek, ahogy még soha?
- Ne! Csak siess! Kérlek!
- Most nincs rá lehetőséged, hogy siettess engem, Laura. – simogatta a lány megkötözött testét és nyalogatta megduzzadt mellbimbóit, mély nyögéseket csalva elő a torkából.
- Ohhhh... nnnggg! Oh! Oh, Istenem, Rick! Kérlek!
- És most, mielőtt teljesen megkötöznénk, mit szólnál egy izmos farokhoz a szádba?
A férfi letolta a sortját és az alsónadrágját és előbukkant hatalmas, lüktető szerszáma. Laura mellé feküdt az ágyra és hagyta, hogy a gigantikus fallosz centikre lengjen Laura orra előtt. A látvány teljesen felizgatta a lányt. Istenem, biztos, hogy nem vagyok leszbikus! – ismételte magában, ami már milliószor átfutott az agyán. – Told belém, kérlek! Dugj meg!
- Ohhhhh… dugj meg, Rick! Kérlek! – könyörgött.

A férfi elmosolyodott és betolta dagadó férfiasságát Laura ajkai közé, halkan zihálva, ahogy Laura nyalogatni és szopni kezdte a méretes szerszám végét. Amikor már úgy ítélte, hogy a lány eleget szopott, kihúzta nedves farkát a szájából és előhúzott egy törülközőt, hogy kipeckelje. Laura szemei megteltek félelemmel. Tudta, hogy mennyire kiszolgáltatott most a férfinak. Most azt fogja kapni tőle, amit Karen kapott, miközben ő végignézte. Egy elvetemült, erőszakos, alapos, és energikus seggbe dugást.
- Ohhnnggg... mnnggggg! – nyögte a törülközőn keresztül, amikor rádöbbent, mit is csinál Rick.
A férfi lecsúszott a fenekéhez és a fogaival húzta le a bugyiját. Ahogy visszagondolt, még sohasem volt ennyire felizgulva, de ez az érzés vadabb volt, mint bármi azelőtt. Érezte a férfi fogait, ahogy köröznek a fenekén, ahogy Rick harapdálja a bugyi anyagát, lassan lehúzva az ő testéről. Azt hitte azonnal elmegy, bármi más erőfeszítés nélkül.
A farpofái összeszorultak és az ánusza lüktetett és bizsergett, ahogy érezte magán Rick fogait, ajkait és nyelvét. A bugyija már darabokban volt, ahogy Rick a fogaival tépte azt, míg végül már csak apró foszlányok lógtak le Laura fenekéről. Most közelebb hajolt és a nyelvével kezdte izgatni a lány ánuszát.
- Mmmnngggiieeee! – nyögött fel Laura a törülközőn keresztül, érezve, hogy a kötél belevág a húsába.

Mostanra már egész testét átjárta a vágy. Nyögött, nyöszörgött és sikoltozott. Dugj meg! Gyerünk, dugj meg, Rick! – könyörgött a szemeivel. – Keményen! Kérlek! Siess!
- Hol van az olaj? – nyögte végre a férfi a fülébe.
- Mnnpgghhph! – nyöszörgött Laura az éjjeliszekrény felé bökve az állával.
Rick megtalálta és lassan elkezdte beolajozni a szerszámát. A fényes anyagtól egyre nagyobbnak tűnt és Laura egyre jobban aggódott, ahogy rájött, mi is vár rá. Már érezte ezt azelőtt. Miért akarom én ezt ennyire? – elmélkedett. – Hogy megmutassam, vagyok olyan jó, mint Karen? Miért?

De nem maradt ideje, hogy ezen aggódjon. Rick hamarosan befejezte a szerszáma olajozását. Visszatette az üveget a helyére és tisztára törölte a kezeit. Aztán a földre rántotta Laurát, a térdeire, ahogy Karennel is tette.
Fölé görnyedt és lassan bevezette a farkát a lány farpofái közé, amit a másik kezével szétfeszített.
- Baby! – nyögte. – Csak azt szeretném, hogy tudd, hogy a te feneked legalább olyan gyönyörű, mint a barátnődé.
- Mnnggee! – nyöszörögte Laura, ahogy érezte a hatalmas szerszámot behatolni a fenekébe.
- És hidd el nekem, az övé is gyönyörű! – mondta a férfi, mélyebbre nyomva a farkát.
- Ungghhmnngg! – ordított Laura és a teste megtelt fájdalommal, ahogy a hatalmas rúd mélyen belé hatolt.
- De a tied is csodálatos!
- Onngghmmphh! – vonaglott Laura, érezve, hogy a szerszám tövig süllyed a fenekébe.
Úgy érezte, a teste mindjárt szétrobban, de a férfi még mindig nem kezdte kefélni őt. A kezei megtalálták Laura melleit, és dörzsölni, masszírozni kezdték őket, a mellbimbóit izgatva. Ugyanabban a ritmusban szorította össze Laura melleit, ahogy a farka ki-be mozgott a lány testében. Laura úgy érezte, beleőrül a vágyakozásba, ahogy a férfi gyorsított a tempón.

Ez volt a legkeményebb szexuális élmény, egész életében. Amikor először voltak együtt, ugyanezt érezte, de most sokkal rosszabb volt, mert most ki volt kötözve. A kötél belevágott a húsába minden alkalommal, amikor a teste megfeszült és Rick mindenegyes alkalommal úgy lökte belé a farkát, akár egy kalapácsot, a fájdalom sikolyait csalva elő Laura torkából.
Azt is tudta, hogy pillanatokon belül eljut a csúcsra. A lendület, ahogy Rick belélökte a farkát, a benne fokozódó forróság, lassan elérte azt a szintet, amikor elemi erővel tört ki belőle az orgazmus. Rick tovább pumpálta belé a férfiasságát és mindkettőjük testét megrázta a végtelen gyönyör.
- Unngghmnniieeee! – sikoltotta Laura a pecken keresztül és a teste megfeszült a túlfűtött hév hullámaitól.
Rick is eljutott a csúcsra és farkából ragacsos nedv spriccelt mélyen Laura fenekébe. Kezei megmarkolták a lány melleit, ahogy belédöfte a farkát megint és megint. Néhány percnyi mámorító gyönyör után együtt rogytak a padlóra, nyögve és zihálva. Laura arcát könnyek szántották végig. Úgy érezte, mintha egy világítótornyot dugtak volna fel a fenekébe.
Hosszú ideig feküdt ott és lihegett. Legalább annyi ideig, mint Rick. Most már emlékezett, hogy a férfi egy igazi démon az ágyban. Hatalmas farka ismét megkeményedett. A hátára fordította Laurát és most a punciját vette kezelésbe. Addig mozgott benne, amíg a lány ismét fel nem sikoltott az orgazmustól.
És most azt kapta tőle, amit látott, hogy Karen is kapott. A férfi felemelte őt a padlóról és gigantikus farkát betolta a fenekébe. Egymás után dugta mindkét nyílást, amíg Laura mindkettőtől el nem jutott a csúcsra. Laura még sosem élt át ekkora gyönyört és sohasem tört rá ekkora intenzitással az orgazmus, szinte elemi erővel taszítva őt a mennyországba.

Végül minden véget ért. Rick eloldozta őt. A kötél mély nyomot hagyott mindenütt a testén. A férfi ragacsos nedve még mindig ott csillogott a fenekén és a puncija körül. Kihasználva és a mennyekbe emelkedve érezte magát egyszerre. Úgy, ahogy még soha azelőtt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dionsyia ·
Na. Megnyaltam az ujjaimat. Megintcsak.

Aspartia ·
szerintem nagyon jó, nem értem miért van így lepontozva

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: