Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Látogató a akollégiumban 3

A fenébe is, már megint eltelt egy hét és én semmit sem tudtam meg róla. Ki is lehet a titokzatos látogatóm, megkérdeztem pár szomszéd szobában lakó embert, de senki nem látta illetve nem is tud ilyenről. Gondoltam Eszterhez is bekopogok de valószínűnek tűnt, hogy vagy kinevetne és megrugdosna, vagy pedig közröhej tárgyává emelne, és erre igazán nem vágytam. Bár a szomszédokkal való ismerkedés és nyomozgatás során megtudtam miért ilyen gyönyörű is a szomszéd démon. Nem más, mint az egyetem mellett modellkedik méghozzá nem is akárhogy, elég jól keres vele. Legalább megtudtam ki az a tíz vagy inkább tizenhat fős kis hölgy csoport, aki rendszeresen látogatja őt osztálytársak és munkatársak is. Tehát egy rakás észveszejtően szexi és tökéletes testű lány, és a nagy bulijaik alatt mindössze egy vékonyka kis fal választ el tőlük. Egyszerűen megőrjítenek olyan gyönyörűek az a tipikus, amikor az ember az életét is oda adná egy ilyen szépségért. Gondoltam rá, hogy netán az egyikőjük lehet az én kis látogatóm, de nem valószínű, mikor kellenék én egy ilyen észveszejtő bombázónak mint akármelyikkőjük is. Még a csapat saját maguk által kikiáltott rút kiskacsájának is olyan szép szemei és teste van, hogy akár ölni is lehetne csak azért, hogy egy csókot kapjon tőle az ember. Eszter viszont egy igazi lábtörlőnek néz engem, de amint észrevettem rajtam kívül még egy ember van csak a koliban akit nem bír. De őt is rendszeresen szégyenbe hozza mindenki előtt, ezért is költözött ki a koliból így én lettem az egyetlen célpont.

Hétvége volt és nem mentem haza mivel hétfőn megint nagy ZH és nem igazán ment az anyag tehát magolni kellett nagyon. Péntek este nehezen aludtam mivel a kis szomszéd démon megint hozta a formáját és nagy bulit tartott kb. hajnali 2-ig utána pedig az éppen aktuálissal ütötte el az időt majd jött megint a piálás azzal a bizonyossal. Egész délelőtt tanultam és így délután 4 körül enyhén beállt aggyal ültem ki a folyosón lévő tv elé némi kikapcsolódás reményében. A kanapé elég kényelmes volt én pedig enyhén magam elé révedő tekintettel néztem valami sorozatot tudja halál mit néztem. Egyszer csak halk csörömpölés hátulról nem nagyon tudtam mi lehet igazán fel sem fogtam a dolgot. Valaki oda lépett a kanapé hátához és egyet böffentett, amire felkaptam a fejem, majd mikor elkezdtem hátra fordulni, hogy meg is nézzem ki volt ilyen rendkívül kifinomult. Egy hatalmas böffentés kíséretében egy az egyben ott ülve a kanapén lehányt valaki, a fehér pólómnak a helyszínen annyi volt és a szagokból és a látvány világból arra következtettem. Ezt az okádást nagy mennyiségű vörösbor illetve wiski elfogyasztása előzhette meg. Kicsit bekattantam és felugrottam az ágyról hogy szembe fordulhassak támadómmal és ekkor egy elég fura érzéseket keltő látvány tárult elém.
- Vigyázhatnál hova ülsz le faszkalap – mormolta rekedtes hangon a démon.
- Te meg figyelhetnél, hova okádsz.
Semmi sértőt nem tudtam hozzá fűzni, mivel egy alig fehérneműnek nevezhető valamiben kóválygott ott előttem. Látszott rajta totál részeg és alig áll a lábán és az a tanga egyszerűen észveszejtően szexisen ált neki és a mellei feszítették a melltartóját, mintha csak ki akartak volna mászni börtönükből.
- Remélem tetszik mikor kefélek a szomszédodban. - néha meg-meg billent a szavak kiejtése közben-
- Nem bír érdekelni, hogy te ezt a dolgot netán izgatónak találod - vágtam oda.
- Most szoptam le a tegnap esti kant még búcsúzóul, és ő egy nagyot élvezett a számba és egy kicsit kellemetlen íze volt és kijöttem hányni. –csapta fejemhez a valóságot mosolyogva. Amint megértettem mit is mondott ott a helyszínen lekaptam magamról a pólót és undorodva két újjal tartva eltoltam magamtól a ruhadarabot.
- Legalább ne itt vetkőzz hülye zsíros benga állat. Ettől megint felkavarodik a gyomrom.
Ezekkel a szavakkal megfordulva becélzott egy kukát és bele ürítette gyomrának maradék tartalmát, ami valószínűleg tömény alkohol lehetett. Én ott hagytam és elmentem zuhanyozni ez volt eddigi életem legundorítóbb pillanata. Este megint indult nyolc körül a buli odaát nem is nagyon tudom elképzelni hogy bírják ezt folyton. Leültem tanulni és közben mi mást tehettem volna hallgattam a szomszédból bömbölő zenét és vihogásokat. Úgy három négy órája ülhettem az asztalomnál és jegyzeteltem mint egy motolla, mikor hallottam valaki kinyitja az ajtót. Gondolkodás nélkül oda néztem de az ajtó nem lett kinyitva csak résnyire, ekkor egy kéz benyúlt és a villanykapcsolót letolta.
- Nagyon vicces, de nekem még tanulnom kell! – kiáltottam oda hátha csak szórakozik valaki-
Mikor megszokta a szemem a sötétet, hunyorítgattam, hátha látok megint egy kezet aki netán vissza kapcsolja a villanyt, ekkor kitárult az ajtóm én reflexből szemem elé kaptam a kezem mivel úgy éreztem ki égeti a szemem a fény. Hallottam amint az ajtó bezáródik de nem akartam kinyitni a szemem, mivel iszonyatosan fájt, pár másodperccel később édes ajkakat éreztem amint megcsókolják számat, nagyon lágyan és finoman.
- Csak én vagyok, remélem nem zavarlak – suttogta az idegen.
- Egész héten rád gondoltam – lihegtem ki neki amit érzek - vágytam rá hogy megint találkozzunk.
- Én is csak rád gondoltam.
Megfogta kezem, és én hagytam hagy vezesse akár hová is tart. Egy puha helyre kalauzolta tenyerem, ami iszonyat forró volt és nedvességet éreztem.
- Érzed? Egész nap csak rád vágytam – suttogta.

Mire kimondta már másik kezével a melegítőmbe nyúlt és kutatta farkamat, amit hamar meg is talált mivel ennek a kis nedves érzésnek hatására már merevedeztem is.
- Érzem, nem hagylak hidegen.
- Észveszejtően kívánlak –lihegtem.
Szavaim felénél már éreztem, amint masszírozgatja kezével keményedő farkam.
- Még nagyobbra – lihegte.
És egy hirtelen mozdulattal lerántva melegítőm hagyta, hogy ágaskodó szerszámom előugorjon rejtekéből, és már édes ajkai körül is ölelték makkomat, és erőteljesen szopni kezdte. Majd abba hagyta, és a makkomat nyalogatta másik kezével matatott valamit, és szája magára hagyta nedvedző kemény hímtagomat és felemelte testét és megcsókolt. Élveztem amint édes nyelve az enyémet simogatja, minden kis dörzsölés és szívogatás fokozta vágyamat. Kezét hasa előtt elvezetve lenyúlt és megfogta meredező farkamat és érezte, amint az lüktet, két lüktetés között pedig lassan oda helyezte makkomat a finom kis puncijához. Miközben vadul csókolt lassan beengedte farkam a testébe, érezte amint meg –meg feszülök minden milliméter után, ahogy vágyom, hogy mélyebbre és mélyebbre hatolhassak benne. S ő hagyta, és addig engedte lefelé altestét, míg teljesen el nem tűnt benne férfiasságom. Érezhette, amint egész testem megfeszül a gyönyörtől melyet a belé hatolás váltott ki belőlem.
- Igen – préseltem ki magamból egyetlen szót.
Ugyanis nem volt többre időm megint emelte fenekét és újra le eresztette átkarolta nyakam, és fejét az enyém mellé helyezte. S folytatta a mozgást. Egyre gyorsabban és erőteljesebben, eleinte csak a farkam felső negyedét engedte ki illetve be, majd amint érezte, hogy egyre jobban élvezem, mélyebbre és mélyebbre eresztette fenekét, hogy minél jobban belé hatolhassak. Éreztem, amint felhevül a teste és még a pólón át is égetett a bőre, mellei megkeményedtek, és szinte átszúrtak a ruhámon. Átöleltem és éreztem meztelen testét, apró mozdulatokkal simogattam a hátát és ő ezt kéjes lihegéssel viszonozta. Éreztem amint egyre nedvesebb lesz, amint néha erősebben húzom dörzsölöm a hátát.
-A fenekemet is – nyögte lágyan.

Lejjebb csúsztattam kezeimet és megfogta a fenekét, iszonyat finom bőre volt és kőkemény popsija mégis puha érzés volt fogni, teljes tenyeremet rá terítettem, hogy minél jobban érezhessem és foghassam és simogathassam.
- Szorongasd – nagy levegőt vett, hogy a következő szavakat is kipréselhesse magából- és irányíts!
Erősen belemarkoltam a fenekébe, mire ő hátravetette fejét és óriási mély levegőt vett. Karjai még mindig a nyakam köré voltak fonva. Erősen a melleihez szorította a fejem úgy hogy a bal melle pont a számhoz essen, én gondolkodás nélkül elkezdtem szopogatni édes kis bimbóját kemény volt és egyre keményebb lett amint nyalogattam és szívogattam, mint egy kis kavics annyira megkeményedett. Fenekét fogva éreztem, amint átadja az irányítást és hagyja, hogy gyönyörömet leljem a testében. Iszonyatosan élveztem a testét és a vele való szeretkezést, ahogy éreztem közeledek egyre erősebben húztam bele farkam a kis puncikájába, éreztem nagyon élvezi. Egy erős rántásnál éreztem, amint megfeszül a teste, hozzá szorította a fejemet a melléhez, hogy alig kaptam levegőt. Én ezt arra használtam, hogy minél több mellet szívhassak a számba, és közben teljes nyelvel nyalogathassam kemény és édes kis bimbóját.
- Te is él…

Hangja elbicsaklott amint a gyönyör végigjárta testét, és minden izma megfeszült, mint egy felajzott nyíl. Mint egy hirtelen földrengés úgy rázta meg testét az orgazmus több hullámban, amint én még mindig mélyen belenyomtam a farkamba. A harmadik vagy a negyedik ilyen erőteljes tolásnál azt éreztem, nem sok van már nekem hátra, én is mindjárt követem, ám ekkor egy hatalmasat rándult teste és éreztem, amint hüvelye iszonyat erővel összeszorítja farkam. Átszorítva ezzel az orgazmusba, nem tudtam tovább nyalogatni a cicijét, számból kiengedve magamhoz szorítottam rángó testét és a füle mellett lihegve élveztem tele nedves kis puncikáját. Így ülve maradtam benne legalább egy percig és élveztem amint cirógatja farkam a nedves kis hüvelye. Lekászálódott rólam és hagyta hogy férfiasságom kicsússzon belőle amint feláll, meglepődött valamin majd lenyúlt és megfogta farkam.
- Van még ebben erő. Úgy látom, egyre jobban bírod – lihegte.
- Igen. –nyögtem - Mond el ki vagy mert…
Nem hagyta befejeznem a mondatot, letérdelt, és már kezével megint izgatta tovább kemény férfiasságom, és közben nyelvével körözgetett a makkomon. Majd lassan lefetyelgetni kezdte
- Fáj és élvezed igaz?
- Igen –nyögtem összeszorított fogakkal.
- Ez jó lesz, hidd el.
- Hiszek.

Egy fél percre abba hagyta az izgatásomat és nézte, amint rángatózik a farkam az élvezéstől. Lassan kezdte újra, és finoman nyalogatni kezdte újra, ez már nem fájt, hanem nagyon élveztem. Lágyan de mégis erőteljesen szopni kezdte a farkam, és közben a tövénél szorongatta, valahányszor mélyre eresztette ajkai közt a farkam, megszorította egy kicsit a tövét, így fokozva a kéjt. Mikor érezte, hogy már közeledem, elengedte a farkamat és gyengéden masszírozni kezdte golyóimat és cirógatni. Egyre közelebb kerültem ahhoz, hogy tele élvezzem a száját és ő ezt jól tudta, mélyen benyelte farkam és amint engedte ki erősen végignyalta teljes hosszában, majd mikor a makkomhoz ért, a nyelvével finoman megharapta a farkam. Ez a kéjes érzés leírhatatlan, ekkor éreztem vége, és ő újra félig bekapta és hagyta, hogy tele élvezzem a száját, miközben tovább simogatta a golyóimat. Lassan kiengedte még rángatózó farkam a szájából és felállt. Én teljesen ernyedten ültem a széken, ő lassan elhagyta a szobát, de még az ajtóban lágyan visszalibbentet egy kacér ki megjegyzést.
- Ez jó volt. Még jövök talán.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
ym2 ·
engem az érdekelne, hogy mikor jön össze Eszterrel???
mert az lenne a mű csúcspontja, de lehet, hogy eszter a rejtélyes hölgy??? várom a folytatást

candra ·
Én is azt várom, hogy Eszterrel legyen végre valami, meg már az elsónél gondoltam rá, de a hányás után valszeg észrevehető lett volna, ha ő a látogató... annak azért nem múlik el egyszerűen a szaga...:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: