Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Latin vér

Mint már említettem, Nyugat-Európába sodort az élet, egy népfőiskolára. Januártól május végéig vagyunk itt még két magyar társammal egyetemben. Annyit érdemes még elmondani erről a helyről, hogy a programhoz tartozott egy kéthetes kubai tanulmányút is. Nagyon sokáig szidtam volna magam, ha kihagyom ezt a lehetőséget (olcsóbb volt, mintha egy magyar utazási irodával utaztam volna ki).
Most mar tényleg rátérek a történetre. Tehát Kubában voltam. Február közepén 30 egynéhány fok... Trinidadba mentünk Havanna után, ahol volt egy all inklusiv hotel. Nevezzük mondjuk Hotel Anconnak. Egy hetet szándékoztunk ott maradni, a luxusban, ahol ha hajnali kettőkor pizzát szeretnél enni, csak felhívod a szobaszervizt, és viola. A turisták (többnyire kanadai) kényelméről tehát a lehető legjobban gondoskodtak. Ehhez a "gondoskodáshoz" tartozott az Entertainer Staff, azaz a szórakoztató személyzet. táncosok, énekesek, zenészek, bűvészek, DJ-k stb.

A kisasszony, akiről mostmár tényleg írni fogok, ehhez a csapathoz tartozott. Egy mulatt lány, sötét hajjal és szemmel, nagyon formás alakkal, kicsi, de annál érzékibb mellekkel, és latin vérrel. Összebarátkoztam ezzel a társasággal, elsősorban a strandröplabda révén, majd sokat biliárdoztunk és kosarazgattunk is együtt. Mar ott voltunk 4 napja. Barnultunk, soroztunk, mojitoztunk, és természetesen szívtuk a kubai szivart. Euforikus állapotomból, éppen csak egy hölgy hiányzott. Negyedik nap néhány órára kettesben maradtunk: pingpongoztunk, biliárdoztunk és beszélgettünk (nagyon vicces volt, ő annyira beszélt angolul, mint én spanyolul, ami azért valljuk meg, nem valami sok). Aznap történt, amikor kedvenc csapatom a Barcelona bajnokok ligája mérkőzést játszott a Chelsea csapatával. Mondtam neki, hogy ne haragudj, de nekem ezt nem szabad kihagynom. Gondoltam, lesz még alkalom a becserkészésére. Nem sértődött meg, úgyis el kell intéznie néhány dolgot - mondta.

A meccs szünetében gondoltam elmegyek egy kis harapni - és innivalóért. Ahogy megrakodva tartottam a szobám fele, találkoztunk. Na, mondtam magamban, vicces leszek, és megkérdeztem tőle, hogy Quires futbol? Azaz szereti-e a focit. Természetesen igennel válaszolt. My room nuber is quattro-zero-nueve. If you want we could watch it together. mondtam teljesen komolytalanul, mert nem is voltam benne biztos, hogy megértett. Majd egy mosoly kíséretében távoztam. Lefeküdtem az ágyra, eszegettem, iszogattam, néztem a második félidőt, egyszer csak kopogás. Beengedtem. Gyönyörű volt. Egyrészes fekete ruhát viselt, amiben az ajtóban kell állniuk vacsoránál. Leült az agyra kb. fél méterre tőlem. Bár Barca-Chelsea csak egyszer van egy évben, mégis inkább őt választottam.

Odaültem közel hozzá, és átkaroltam. Így maradtunk néhány percig. Majd egymás szemébe néztünk. Estas muy linda. (gyönyörű vagy) Szóltam, szinte sóhajtva. Gracias - felelte és megcsókolt. Soha nem hittem volna, hogy nők tudnak ilyen vadak lenni. Szinte harapott és elfektetett az agyon. Még mindig nem hittem komolyan, hogy szeretkezni akar. De aztán amikor abbahagyta a csókolást, felpillantott. Kutatoan figyeltem a szemet. Protection? - kérdezte. Meglepődtem. Természetesen Kubaba óvszerrel megy az ember, elővettem egyet.
- Wait! - parancsolt ram és beszaladt a fürdőszobába. Én addig levetkőztem, felhúztam az óvszert és vártam. Egy perc múlva ott állt előttem egyetlen szál törölközőben, és kacéran mosolygott. Majd egy egyszerű, mozdulattal levette. Ébenfa teste, ragyogó szeme, bajai szabályosan megőrjítettek. Felémtérdelt. Folyamatosan csókolóztunk, miközben lovagolt rajtam. Dzsezzbalettet tancolt, hihetetlen hajlékony lány volt. Szabályosan megerőszakolt. Úgy játszott velem, mint macska az egérrel. Körém tekeredett. Megbolondított. Az illatával, testének melegével, sóhajaival, érintéseivel. Fantasztikusat szeretkeztünk. Utána ott maradtunk fekve, lihegve, fáradtan. Meg hosszú pecekig simogattam.

A teljesség kedvéért: A lány 19 eves volt, én 20. Meg két napig a hotelben voltunk. Mindenkinek ajánlom Kubát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
preo ·
Nem értem, mért kérik itt folyton számon egyesek, hogy igaz-e a történet. Érdekes, hogy a sci-fi kategóriában ez nem fordul elő, még ha egyes szám első személyben van fogalmazva, akkor sem. :)
Szerintem egész jó kis történet, és viszonylag hiteles is.
Azért az ékezetekre figyelj!

borsmenta ·
Nem izgultam fel rajta.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: