Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Last Christmas

„Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day, you gave it away
This year
To save me from tears
I’ll give it to someone special”

(George Michael – Last Christmas)

Múlt karácsonykor valami hihetetlenül különleges, de egyben fájdalmas dolog történt velem.
A Szentestét a barátaimmal töltöttem a hegyekben egy aprócska, romantikus faházban. Másnap este a banda kitalálta, hogy kimennek egyet síelni a fáklyák fényében. Mivel én nem tudok síelni és kicsit meg is voltam fázva, inkább bennmaradtam a melegben. Bár nem tudom, hogy a 15 fok mennyire nevezhető melegnek, de kinti mínusz 10-hez képest, mindenképpen. Velem maradt a legjobb barátom, Áron, hogy ne unatkozzak. Nem tudom, hogy hátsó szándék is vezérelte-e, vagy csak szimplán a kedvesség.

Fáztam, úgyhogy a kandalló elé telepedtünk a báránybőrre és forró testét körém fonva melengetett. Jól esett vele lenni, figyelmes volt és előzékeny. Kezdtem átmelegedni mellette és a hangulat is elég oldott volt – valószínűleg az elfogyasztott forralt bor mennyiségének köszönhetően. Egyetlen pillanat volt – hosszan egymás szemébe néztünk és lágyan összeért az ajkunk a lobogó tűz fényénél. Sosem csókolt még senki ilyen finoman. Keze lassan kezdett vándorolni a testemen és hamarosan megéreztem a már rég elfeledett bizsergést a lábam között. Ujjai a nyakamat simogatták, majd félénken haladtak egyre lejjebb. Én pedig zihálva nyújtóztam el, kidomborítva melleimet – ezzel is jeleztem, hogy hova kívánom a csókjait. Gyengéden simogatott le rólam minden egyes ruhadarabot, amíg már csak a hófehér csipkés melltartóm és a tangám volt rajtam. A lángok teljesen átmelegítették a testem és Áron forró érintése nagyon jól esett.
- Gyönyörű tested van! – szólalt meg, miközben a dekoltázsomat simította. Azt hittem lassan szétrobbanok a kéjtől, de még messze volt a kielégülés. Rutinos mozdulattal kapcsolta ki a melltartómat és lágyan húzta le, majd félredobta. Előbukkantak már régóta meredező mellbimbóim, az ő szeme pedig felcsillant a látványtól. Szinte hallottam a szívdobogását és az ereiben száguldó vér lüktetését és láttam a nadrágjában ágaskodó farkát. Nem mondom, nagyon izgató volt, hogy kíván. Már rég nem voltam férfival ezelőtt. Nyáron lett vége egy csaknem 2 éves kapcsolatomnak, azóta nem volt senkim. És Áron tudta ezt.

Mozdulatai egyre követelőzőbbek lettek, tudtam, hogy hatalmas belső küzdelem az ára, hogy nem esik rögtön nekem, de azt is tudtam, hogy el akarja nyújtani, mert ismeri a vágyaimat. Amikor nyelve először megérintette a mellbimbómat, halk nyögés szakadt fel belőlem, ő pedig egy elégedett vigyorral nyugtázta, hogy lassan az őrületbe kerget. Alig hittem el, hogy tényleg az ő ajkai száguldoznak a testemen és az ő kezei kényeztetik minden porcikámat. Bevallom, tényleg jó pasi… magas, izmos és kreol bőrű, arca férfias, gyönyörű barna szemei szinte megigéznek. Már párszor elképzeltem hasonló helyzetet, de soha nem hittem volna, hogy tényleg megtörténhet.

Valami hirtelen érzelem futott át az arcán, elengedte testemet és elfojtott egy elkínzott nyögést. Tudtam, hogy a farka annyira ágaskodik, hogy már szinte fáj neki és minden vágya, hogy kiszabadítsam a nadrágjából. De testem feszült a vágytól, így nehezen mozdultam. Lassan nyúltam felé és csak finoman érintettem. Megcsókoltam a nyakát, majd megnyaltam a fülét és csókot nyomtam a szájára egy ördögi mosoly kíséretében.
-Ne mozdulj! – súgtam. Lassan bújtattam ki az illatos pólójából és gyengéden végigsimítottam izmos testén. Finoman döntöttem őt a padlóra, mellé feküdtem és mellkasára fektettem a fejem. Még nem akartam őt megváltani, azt akartam, hogy szenvedjen annyira a vágytól ahogy én szenvedek – a bizsergés a puncimban már szinte elviselhetetlen volt, az egész testem lüktetett.
Csak az ujjaim hegyével simítottam hasizmának alsó kockáit, alig pár milliméterrel a nadrágja vonala fölött. Kevés dolgot ismerek, ami ennél izgatóbb lenne. Már nem bírta elfojtani a nyögéseket, teste remegett és hangosan zihált. Csak erre vártam. Kínzó lassúsággal gomboltam ki a sliccét és megszabadítottam a farmerjétől. Csak alsónadrágon keresztül érintettem meg a farkát, de tudtam, hogy ez nem elég neki. Hirtelen mozdult – türelmetlen volt. Letolta az alsónadrágját és félredobta, majd könyörgő szemekkel nézett rám. Gyengéden végigsimítottam az elém táruló kőkemény péniszen, apró csókot leheltem a végére és végül tövig nyeltem. Teste megfeszült, de egy másodperc sem telt bele és újra észhez tért. Ekkor éreztem meg forró ujjait aprócska, nedves tangámon. Tudta, hogy ezekkel az érintésekkel szinte halálra kínoz, de imádta hallgatni kéjes, szenvedő nyögéseimet. Eközben végig tövig szoptam a farkát és nyeltem a finom, sós kéjnedveit.

- Nem bírom tovább! – leheltem, a kiengedve a számból a péniszt. Egy rántással megszabadított az utolsó ruhadarabomtól és szinte azonnal belém mártotta két ujját. Kéjesen nyögtem fel a megkönnyebbüléstől és újra magamba engedtem legbecsesebb testrészét. Nem telt el egy perc sem, amikor…
- Én sem bírom már! Könyörgöm csináljuk most azonnal! – csak bólintottam, de legnagyobb meglepetésemre felpattant és felhúzott engem is a földről, majd a fenekemnél fogva szemből az ölébe vett és besétált velem a hálószobájába. Közben végig a szemembe nézett és mosolygott. Ledobott az ágyra. Vártam a kéjes érzést, ahogy a farka centiről szentire belém hatol, de újra meglepett. Leguggolt az ágy végébe és hihetetlen tempóban kezdte nyalni a csiklómat én pedig szinte azonnal nyögni kezdtem. Nem csinálta talán 10 másodpercig sem, csak a nem várt cselekedet ereje volt a lényeg. Forró teste végignyúlt fölöttem és végre belém hatolt. Azt hiszem mindkettőnknek vissza kellett fognia magát, hogy ne élvezzünk el azonnal, ezért eltelt némi idő, mire újra mozdultunk. Szeretkezésünk hosszú volt és kéjes. Lassan mozgott bennem, pont erre vágytam. De 30 perc után már nem volt elég! Azt akartam, hogy szenvedélyesen keféljen, hogy vadul csúszkáljon bennem! Ezért minden erőmet összeszedve a hátára döntöttem és fölé kerekedtem. Irdatlan tempóban kezdtem vágtázni rajta, amíg végül mindkettőnkből egyszerre robbant ki a mindent elsöprő orgazmus.

Szex után ismét a mellkasára fektettem a fejem, és csak nagyon nehezen tudtam lenyugtatni a szívverésemet. A legjobb barátom mellett pihegtem teljesen kimerülve, de teljesen kielégülve.
Lassan kezdtük összeszedni magunkat és rádöbbentünk, hogy a ruháink szanaszét hevernek odakinn, amit nem kéne, hogy a többiek is lássanak, úgyhogy gyorsan kirohantunk, hogy összeszedjük őket. Minden vágyam volt, hogy vegyek egy forró zuhanyt és bebújjak a jó meleg ágyamba, mielőtt még a többiek visszaérnek, mert akkor beindul a party és tutira nem tudok majd elaludni. Pedig veszettül fájt már a torkom és nagyon kifáradtam. Úgyhogy bevonultam a fürdőbe és szinte teljesen ellazítottam minden izmomat a forró víz alatt. Zuhany után belebújtam a meleg pizsimbe és békésen aludtam reggelig. Áron azt hiszem a kandallót bámulta, amíg a többiek vissza nem értek, de erről már nem tudok, mert amint vízszintesbe kerültem, elnyomott az álom.

*

Reggel a többiekhez képest korán ébredtem és pajkos gondolatok keringtek a fejemben. Csöndesen átlopóztam Áron hálószobájához és nagyon óvatosan benyitottam – én akartam felébreszteni a csókjaimmal. De olyat láttam, amitől majd’ megszakadt a szívem. Az ágyon – Áron ágyán – az egyik legjobb barátnőm feküdt, anyaszült meztelenül, szőke haja elterült körülötte, szeme csukva és halkan nyögdécselt. Áron a lábai közt guggolt – úgy, ahogy előző este az én lábaim között – és vadul nyalogatta Barbi kelyhét. Barbi teste remegett a kéjtől és láttam, ahogy az orgazmus hullámai végigsöpörnek rajta. Egyszerűen nem bírtam otthagyni a jelenetet, vártam a folytatást. Áron felegyenesedett és a lihegő lányt nézte, engem nem vett észre. Szerszáma hatalmasra duzzadva ágaskodott, egy pillanatig azt hittem, szétdurran. Vadul vetette magát a még mindig vonagló barátnőmre, és elképesztő erővel nyársalta fel.

Barbi arcán fájdalom és kéj keveréke jelent meg. Sajnáltam. Szinte én is éreztem a nyilalló fájdalmat a vastag pénisz nyomán, de velem sokkal gyengédebben bánt. Barátnőm lassan kezdett feloldódni, és hangosan nyögött minden egyes lökésnél. Áron arcán határtalan kéj látszott, tudtam, hogy teljesen elborult az agya, már semmire nem tud koncentrálni csak a beteljesülésre. Egyre gyorsabban és szenvedélyesebben kefélte a lányt, de Barbi nem hagyta, hogy Áron benne élvezzen el. Nem szedett gyógyszert, ellentétben velem. Kicsúszott alóla és a hátára döntötte a fiút, majd verni kezdte neki. Első ránézésre kicsit ügyetlen volt, látszott rajta, hogy nem sokszor csinált még ilyet. Amikor a legjobb barátom elkezdett remegni a kezei között, rájött, hogy mi következik és egy hirtelen mozdulattal rábukott a farkára. Amikor láttam a szája szélén kicsorduló nedveket, egy könnycsepp gördült végig az arcomon. Nem hittem el, hogy tényleg ezt tette… Vonaglott Barbi kezei között és lélegzete alig bírt lenyugodni. Az ajtóig hallottam a szívdobogását. Kinyitotta a szemét, és egy pillanatra felém nézett, de nem vagyok biztos benne, hogy látott. Már csak kintről hallottam egy apró párbeszédfoszlányt:
- Mi a baj, kedves? – kérdezte Barbi csilingelő hangján.
- Semmi, csak mintha láttam volna valamit az előbb.
- Mi volt az?
- Semmi… csak egy könnycsepp.

*

Eltelt egy év, Szenteste van. A baráti társaság ugyanúgy üli körül a karácsonyfát a faházban, mint tavaly ilyenkor. Idén jól meggondolom, hogy kinek adom a szívem, nem akarok több könnycseppet!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Ez a történet klasszikus példája annak, hogy sok nő összeköti a szexet és a "szívet". A férfiak egy részénél pedig élesen elválik a kettő. Nem baj egyik sem, csak amikor odaadjuk a szívünket, tudnunk kell, hogy kinek adjuk oda. Olyannak, aki a fél baráti tásaságon végigmegy ("Barátok közt") vagy olyannak, aki egy év múlva is megőrzi.

szigorúan bizalmacska ·
Tipikus.

Mikor a nők félredefiniálják, mit is akar tőlük egy pasi.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: