Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lassú mélytorok

Lassan enged keze szorításából, amivel fejemet tartja ágyékán. Nedves ajkaim kimérten siklanak végig hímvesszőjén, egészen a tövétől a makkjáig kiengedve azt torkom finom szorításából. Makkját még a számban tartva megállok, hogy az összegyűlt sikamlós nyálat szétdolgozzam nyelvemmel. Érzékien körzök, majd nyelvemet rajta tartva, azzal alulról érzékien végignyalva kiengedem teljesen ajkaim öleléséből.


Miközben kifújom magam őt sem hagyom magára, hanem tenyeremből hengert formálok és azzal nyolcasokat leírva izgatom, kenem szét rajta sűrű nyálamat. Olyan lassan mozgok a tenyeremmel, hogy ő már felnyög, elnyomja kínját. Azt hiszem, ha most ütemesen szopnám vagy izgatnám egy percen belül elélvezne. Már legalább fél órája szopom őt, nem csoda, hogy a végét akarja.... Még nem kapja meg. Élvezettel tölt el a tudat és egyben nagyon fel is izgat, hogy egyszer az ő akarata teljesül, ha mélyen a torkomban mozgatja farkát, szinte megerőszakolja azt, viszont én határozom meg, hogy mikor élvezhet el. A kanapén ülök ő viszont előttem áll. Így át tudom ölelni izmos fenekét, magamra húzni, hogy könnyebb legyen torkomba tolnia farkát. Lassan szeretek szopni, kiélvezni minden pillanatot, amit farka a számban tölt. Magamra húzom, érzem, ahogy makkja lassan a torkomba csúszik, ajkam a szemérem dombjánál áll meg. Ezt néhányszor megismétlem, majd bent tartva kiélvezem a pillanatot és nyelek egyet, ami erős izgatást okoz neki a makkja alatti részen az összehúzódás miatt és mert a nyelvem ilyenkor egy centicskét hátra mozdul. Elfojtott hörgést hallok. Ez jó, mert tudom, hogy célomat elértem: az elélvezés határán mozog, de nem engedem átbillenni. Megérzem kezeit a fejemen, ott akar tartani, hogy folyamatos mozgással a torkom mélyére élvezzen. Eltolom magamtól és letörlöm ajkaimról a kicsurgó nyálat. Kezemmel visszahúzom a bőrt és néhányszor szép lassan teli nyelvvel végig nyalom a hímvesszőt teljes hosszában. Az utolsó nyalásnál ismét hörög és már előnedv is kerül a nyelvemre megdagadt és pattanásig feszült makkjából. Ezt büntetésből kapta türelmetlenségéért.


Nyálat engedek bal kezem ujjaira amit feneke bejáratára kenek. Három - négy ujjammal körzök rajta amíg felsóhajt. Majd kisebb körzésekkel és már csak egy ujjammal közeledek a ponthoz, amikor nagyon lassan és óvatosan, viszont megállás nélkül tövig eresztem belé középső ujjamat. Felsóhajt, nyög, nyögéséből enyhe, de kellemes fájdalomra következtetek. Felrakja az egyik lábát a kanapéra, hogy jobban szétnyíljanak farpofái. Többször egymás után beléhatolok. Amikor már nem érzem a záróizmai feszítését elölről kezdem a nyelvjátékom, de minden nyalásnál ujjamat benntartva körzök végbelében. Teljes hosszában izgatom, viszont időnként makkját a nyelvemre helyezem és mintha fagyi lenne nyalogatom. Az egyik ilyennél megfeszül a has izma és visszafogott hörgésével adja tudtomra, hogy el fog élvezni. A prosztata izgatása hozta mindezt, de természetesen nem hagyom, hogy elélvezzen....


Most két ujjamat vezetem be neki, hogy a fájdalom elvegye figyelmét. Egy pár fájdalmas behatolás után érzem, hogy megnyugszik, kifújja a levegőt, lelassul a légzése.


A konyhába megyek, hogy igyak valamit, ő a kanapé szélén ül álló hím-taggal és várja a folytatást. Izzadt homlokát letörli, mélyeket lélegezve bámul utánnam, nyilván terveket sző a bosszúra.


Ismét a kanapéra ülök hátradőlve. Ő az ölembe ül, fejemet lágyan a kanapé támlájához nyomja, hajamat oldalra simítja, hüvelykujjával végig pásztázza homlokom és arcom, majd érzéki és mély csókot ad. Szeméből egyszerre sugárzik szenvedély és szerelem. Ajkaimat simogatja ujjával, amit mélyen bekapok és a nyelvemmel végigsimítok, miközben vágyakozva a szemébe nézek. Tekintetemben ott egy kérdés is: "- hogyan szeretnéd"? Feltérdel és kezével a számba vezeti hím-tagját, amit kinyújtott nyelvemen csúsztatok egyre beljebb. Ez annyira jól esik neki, hogy többször megismétli egészen az elejéről.


Bal kezem ujjaival átfogom farkát, visszahúzom a bőrt úgy, hogy makkja teljesen szabaddá váljon. Jobb kezembe nyálat csurgatok, amit a makkjára kenek, majd egy pár lágy, nem túl erős szorítással szétkenem rajta. Nyolcasokat írok le jobb kezemmel és ajkaim lágy ölelése követ minden egyes lefelé haladó mozdulatot. Így kétszer annyi ingerlés éri a makkjában lévő idegeket. Alig szoptam még és már ismét mélyen veszi a levegőt, tehát még jobban lassítok, még jobban elhúzom élvezetét.


Vállamra rakja a kezét és finom mozdulattal a tarkómra csúsztatja azt, hogy irányítani tudjon. Elengedem kezeimmel immár teljesen merev vesszőjét és a hátam mögött összekulcsolom őket ezzel jelezve, hogy övé a pálya, azt tesz velem, amit akar, de nem elkapkodva.


Szerszámát az ajkaim közt tartom, nyelvemmel a szájpadlásomhoz nyomom a makkját. Lassan mozog, fejemet az ágyékához húzza, de nem mélyen, mert nagyon jól esik neki nyelvem szorítása. Szinte csak duzzadt makkját tolja a számba. Az egyik lábát felrakja mellém, ezzel szétnyílnak combjai és kimérten a garatomig tolja szerszámát. Nyelvemet előre és vissza húzogatom hogy az őrületbe kergessen. Az ütemet jól elkapva az egyik nyelv-kitolásnál, amikor ezzel szabaddá válik az út, mélyen a torkomba tolja duzzadt makkját. Számítottam már erre, hiszen ezt szereti a legjobban.  Nem ellenkezem, sőt rá is segítek, hogy mérete teljes hosszában eltűnjön a számban. Felnyög és másik kezével is megfogja a tarkómat, hogy még erősebben tarthassa fejem az ágyékán. Néhányszor megpróbálja még mélyebbre tolni, mielőtt mély sóhaj kíséretében teljesen kihúzza. Én is levegőhöz jutok, de kezem még mindig hátul marad, nem tolom el magamtól, ha légszomjam lenne. Ez a legnagyobb kihívás, hiszen nem lennék szexi, ha folyton öklendeznék és abba kellene hagynia torkomban az élvezetet. Nyugodtnak kell maradnom és rábízni magam, hogy nem fullaszt meg.


Ismét belém hatol, nyelvem előre nyújtom, hogy könnyebben csúszhasson mélyre duzzadt farka. Egyenesen a torkomba hatol megállás nélkül és ki is húzza de csak a makkját, hogy ismét mélyre tolhassa azt. Élvezi a garatomban a behatolást, lassan csinálja, hogy élvezze minden pillanatát és hogy nekem se okozzon fájdalmat. Minden mélyre hatolásnál ellazítom a torkom és előre tolom a nyelvem, amivel izgatom a farka tövét. Néha ott tartja fejem, mert élvezi ajkaim érintését a szeméremdombján és nyalásaimat melyek végig kísérik hímvesszője teljes hosszát. Úgy érzem nem tud betelni ajkaim által okozott és a torkom mélyén átélt gyönyörrel. Mélyeket sóhajt, amikor eléri a legmélyebb pontot és visszafogott remegést is vélek felfedezni sóhajában. Néhányszor még a  számba hatol, aztán elengedi a fejem és hátradönt, hogy megtámasszam a hátam a kanapén. Fejemet hátra hajtja a támlára és fölém mászik. Így még soha nem elégítettem ki. Jobb lábán áll, bal térdét a fejem közelébe helyezi, így az combjai közé kerül, a kanapé támlája és férfiassága közé zárva és várom, hogy megajándékozzon spermájával. Heréi az ajkaim közelébe kerültek, amiket megnyalok és közelebb húzom magamhoz, hogy fenekébe is nyalhassak. Teli nyelvvel körzök ánuszán, majd végig nyalok a heréin át a farka tövéig. A számhoz rakja péniszét és óvatosan betolja azt, majd egyre mélyebbre hatol. Óvatosan teszteli, hogy ebben a kiszolgáltatott helyzetben milyen mélyre tudja tolni kirobbanásig feszült makkját. Hátrahajtott fejem elősegíti, hogy egyenesen torkom legmélyére juthasson. Hangos nyögés kísér minden egyes mélyre hatolást. Remélem, hogy hamar végez, mert így abszolút semmi kontrollom nincs felette, addig tudja használni a számat, ameddig csak akarja. Folyamatosan mozog. Megtámaszkodik kezével a fejem mögött és ütemes csípő mozdulatokkal használja a számat, mintha egy vagina lenne. Mélyre hatolva meg áll és folyamatos apró mozdulatokkal nyomja farkát a lehető legmélyebb pontra. Ágyéka és a kanapé fogságában élvezem kiszolgáltatott helyzetem. Érzem, hogy légzése már nem lassul le, megfeszül a hasizma és visszafojtott hörgés közepette belém ereszti spermáját. A nyelvemmel érzem a pumpálást a farkán, de a sperma ízét csak akkor kóstolhatom meg, amikor két - három lüktetés után kihúzza péniszét a torkom öleléséből és a kinyújtott nyelvemre irányítja azt. Nagy heréiből tetemes mennyiségű spermát enged a számba, ami a nyelvemen szétterülve lecsurog mellé és a garatomra is nyelési ingert okozva ezzel. Az összes spermát összegyűjtve egyszerre nyelem le mindent. Kielégíthetetlen sperma szomjamat valószínűleg öt férfi sem tudná csillapítani. Nem tudom, mert még soha nem próbáltam, viszont megírom, ha egyszer ilyen élményben lesz részem...
Hozzászólások
További hozzászólások »
-GG- ·
:)

sztifler76 ·
Húú ez szupi volt ilyen leirást ritkán olvas az ember,majdnem magamhoz nyultam :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: