Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek Floridában 6. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.

*************************************************************************

December 31.

Másnap reggel Sam kissé kábán ébredt. Beletelt egy kis időbe, mire visszaemlékezett, hol is van. Nézte egy ideig a békésen szendergő Sally-t, ami felidézte benne, miért is szereti annyira a lányt. Imádta azt az arcot, azokat az ajkakat és gyönyörű melleket. Imádta a csodás természetét és az örömöt, amivel megtöltötte az életét. És hálát adott az égnek, hogy Sally is viszont szereti őt.
Amikor felébredt, Sam szeretetteljesen rá mosolygott.
- Helló, Szívem. Hogy érzed magad? Megbántad a tegnap estét?
Egész eddig azon gondolkodott, és félt, hogy Sally-nek már túl sok volt a végső kaland Suzie-val.
- Hé! - vigyorgott Sally. - Egy olyan lánnyal beszélsz, aki vagy egy óráig nyalt egy másik nőt, egy orgia közepén. Azt se tudom, hány nő lábai közé térdeltem be összesen.
Mindketten felnevettek, és elkönyvelték az előző napot egy szép estének, és elhatározták, ha még együtt lesznek, következő évben is megismétlik.
Reggeli közben beszéltek Marie-val is, aki szintén hangot adott annak, milyen jól érezte magát előző este. Aztán emlékeztette őket az Újévi bulira a Jewell’s-ben.
- Lesz sok tánc és buli. Úgy hallottam, sztriptíz-táncosokat is meghívnak.
Sam és Sally beleegyeztek, hogy elmennek, és addig is pihenéssel töltötték a napot.
Három körül ebédeltek, aztán elhevertek a kanapén egy kis mókára. Sam imádta levetkőztetni Sally-t. Aztán betolta kezét a lány combjai közé és gyengéden simogatni kezdte az ágyékát.
- Tudod, Szívem - suttogta - , van egy új játékszerünk, amit kipróbálkhatnánk. - Azzal középső ujját a lányba tolta.
Sally felnyögött és még jobban széttárta a lábait, hogy jobb behatolási lehetőséget biztosítson Samnek.
A nő előre hajolt, hogy bekapja az egyik mellbimbóját. Aztán lejjebb haladt, végignyalta a feszes hasfalat, egy pillanatra elidőzve Sally köldökénél, majd a lány combjai közé helyezkedett.
Aztán bement a hálószobába, hogy kihozza friss szerzeményüket. Sally türelmesen várta őt a kanapén, és felcsillant a szeme, amikor meglátta a fekete műpéniszt.
Sam a lány fölé mászott és 69-es pózba helyezkedett, közben nyelvével és a játészer hegyével izgatta Sally bejáratát, miközben az az ujjaival izgatta barlangját. Amikor Sam úgy ítélte, Sally már eléggé benedvesedett, lassan belé vezette a műanyag falloszt. A lány teste megfeszült és torkából bátorító nyögések törtek fel. Ahogy lassan mozgatta benne, Sally felemelte a fejét és nyalni kezdte Sam ágyékát.
A nő megfordult, szétnyitotta a lábait és magába vezette a dildo szabad végét. Egymásba kapaszkodtak és lassan mozgatták ágyékukat, míg a játékszer teljesen el nem merült bennük.
Egyre hangosabban nyögtek és addig mozogtak a kemény műanyag rúdon, míg mindketten fel nem sikoltottak a gyönyörtől és egymás mellé roskadtak.
- Te jó ég! - zihálta Sam. - A szex veled egyre csak jobb lesz. Mindig ha kipróbálunk valami újat, az csak egyre jobb és jobb.
Sally csak mosolygott és átölelte a nőt. Lassan mindketten álomba merültek.

***

10-kor érkeztek meg a Jewell’s-be. A party már javában folyt. Mindenki táncolt és énekelt. Sam és Sally beszerezték a szokásos pohár borukat és megkeresték a barátaikat. Fél 11-kor megjelent a házigazda és bemutatta a fellépőket. Három sztriptíz-táncos lány jelent meg. A tömeg ujjongott és dobálták a bankjegyeket. Sam el sem hitte, hogy itt van. És az lepte meg a legjobban, amikor az egyik táncos lány hozzá hajolt, hogy vegye le a melltartóját, majd az arcába dörgölte a melleit. De mire észbe kapott volna, a nevető lány már el is hajolt.
Nagyon jól érezte magát. Aztán egyszercsak, maga sem tudta már, mikor, átölelte Sally-t és a combját kezdte simogatni, kimutatva, milyen fontos neki a lány.
Aztán elkezdődött a visszaszámlálás, és amikor eljött az éjfél, mindenki ujjongani kezdett. Csókok csattantak el, és Sam és Sally ajkai is hosszan összeforrtak. Aztán Sam megkereste Marie-t és Deborah-t, velük is váltott egy hosszú csókot és megköszönt nekik mindent, míg Sally, Cathy és Laurie keresésére indult.
Sam ráakadt Suzie-ra is. Egy nyelves csókkal üdvözölte, majd megköszönte az előző csodás estét.
- Felszabadítóbb volt, mint eddig bármi, életemben. Sally-vel már alig várjuk a következő alkalmat.
Suzie rá kacsintott és sok sikert kívánt a következő évre,.
Nem sokára haza indultak, hogy a fáradtságtól az ágyba roskadjanak.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Most sikerült utolérnem a cselekményt, a főhősök előre rápihentek a bulira, majd visszatértek az ágyba. Mindig a szex jár az eszükben? (Meg tudom érteni.)
Sinara ·
Hát, nagyon úgy tűnik. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: