Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek Floridában 5. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.

*************************************************************************

December 30.

Sam a nedvesség érzésével a lábai között ébredt. Egy pillanatra a rémület fogta el, de aztán átvette helyét a jó érzés, és még jobban széttárta a lábait.
- Jó reggelt, szerelmem - morogta, még mindig lehunyt szemmel. - Nem is tudnék elképzelni ennél jobb ébresztőt.
A lány felnézett egy pillanatra a lábai közül, dobott neki egy csókot, majd ismét combjai közé fúrta az arcát. Sam úgy érezte, egy életet el tudna így tölteni, a hátán fekve, miközben egy gyönyörű, fiatal nő izgatja őt. Aztán Sally belé tolta két ujját és a nyelvével kezdte izgatni a csiklóját. Sam egész teste megfeszült a gyönyörtől. Felhúzta magához a szeretőjét és lenyalogatta kifröccsent nedveit az arcáról. Aztán a hátára fordította Sally-t és ő kezdte el ujjazni a lányt, miközben előre hajolt és a mellbimbóit szopogatta. A lány gyorsabban elment, mint várta, majd Sam mellé feküdt és a karjaiba vette, hogy addig simogassa, míg el nem alszik.
A nap hátra lévő része teljes extázisban telt a partira való várakozás miatt. Elmentek ruhát vásárolni. Ahogy beértek a belvárosba, ugyanúgy kézen fogva sétáltak, mint a többi leszbikus pár, élvezve a mámorító szabadságot. Amikor elhaladtak egy sex shop mellett, Sally megállt és vissza húzta Samet.
- Bejössz velem? Megvehetnénk azt a dildót, amit megígértél.
Sam habozott egy kicsit, de aztán rábólintott, és engedte, hogy a lány berángassa az üzletbe. A nőt lenyűgözte a hatalmas választék, és a tény, hogy a hely zsúfolásig volt emberekkel. Férfiakkal és nőkkel, magányosokkal és párokkal, és mindenki teljesen természetesen válogatott a segédeszközök között. Sam és Sally eleinte kissé zavarban volt, de aztán hamar belemerültek a válogatásba, és rátaláltak egy megfelelő, fekete játékszerbe.
Amikor kiválasztották, Sam megkérte a lányt, hogy várja meg odakint, mert ő még szeretne valamit keresni. Sally már épp rá akart kérdezni, de inkább úgy döntött, türelmes lesz. Negyed óráig várt odakint, amíg Sam megjelent egy szatyorral, és azzal intette le Sally-t, hogy majd később megtudja, mit szerzett.
A délutánt napozással töltötték. Az idő borzalmasan lassan telt, és amikor végül már készen álltak az indulásra, mindketten végig mérték egymást.
- Biztos vagy ebben? - szólaltak meg egyszerre, majd mindketten nevetésben törtek ki.
- Ha nem érezzük jól magunkat, bármikor eljöhetünk - mondta Sally.
Úgy döntöttek, ha már egy szex partira mennek, úgy is öltöznek fel. Idegesen méregették egymást kihívó ruháikban, majd váltottak egy gyors csókolt és kéz a kézben kimentek a taxihoz.
Amikor oda értek Suzie házához, nem láttak mást, csak egy teljesen normális összejövetel kezdeteit. Leszámítva, hogy mind a harmincegynéhány vendég nő volt. Suzie üdvözölte őket és bekísérte a nagy konyhába, ahova a harapnivalókat és az italokat tették ki. Mindketten szereztek egy-egy pohár bort, majd megkeresték Marie-t és Deborah-t. Kiszúrták Cathy-t és Laurie-t is a teraszon, és oda mentek, hogy őket is üdvözöljék. Sam gyorsan felengedett és kezdte egyre jobban érezni magát.
Fél tíz körül valaki felvetette, hogy játszanak egy röplabda meccset a medencében, mire örömujjongás futott végig a társaság fiatalabb tagjain. Úgy nyolc nő gyűlt össze a medencénél, meztelenre vetkőztek és beugrottak a vízbe. Sally követte Laurie-t és Cathy-t a teraszra, majd megtorpant, hogy visszanézzen Samre. A nő csak rámosolygott és dobott egy csókot, átadva magát a parti őrületének.
Ahogy arra számítani lehetett, a meccs rövid úton kollektív, érzéki seggre pacsivá változott. Senki sem fogta vissza magát, és a közönség is élvezte a látványt. Csókok csattantak el, kezek tűntek el combok között, és egyre hangosabbak lettek a nyögések.
Végül mindenki kimászott a medencéből, hogy megszárítkozzon, Sally pedig oda ment Samhez, hogy úgy, ahogy volt, nedvesen, átölelje és mohón megcsókolja.
Az emberek azt pusmogták, hogy az igazi szórakozás még csak most fog kezdődni.
- Még mindig szeretnéd ezt? - kérdezte Sally aggódva. - Én jól mulatok, de ha szeretnéd, bármikor haza mehetünk. Nekem te vagy a legfontosabb.
Sam gondolkodott egy kicsit. Nem tagadta, a rögtönzött meccs őt is lázba hozta, és még mindig biztos volt benne, hogy az egész végeztével úgyis együtt mennek haza. Aztán csak bólintott és elmondta Sally-nek, hogy őt is felizgatta a látvány.
A lány vidáman ujjongott, Sam pedig nevetve magához húzta őt, belemarkolt a fenekébe és mohón megcsókolta, miközben áttolta a nyelvét Sally szájába.
- Menj csak! Szórakozz jól! - engedte el. Sally dobott neki egy csókot és vissza ment a többiekhez. Sam kissé aggodalmasan fordult Marie felé, de a nő megnyugtatta, hogy minden rendben lesz.
Tíz idegtépő perc után Sam már nem tudott tovább várni és bement a nappaliba. A látványtól azonnal földbe gyökeredzett a lába.Hat nőt látott, köztük Sally-t is, ahogy egy körben feküdtek a földön, mindenki a másik lábai közé fúrva az arcát. Sam ledermedve figyelte, ahogy Sally Cathy csiklóját kényezteti, míg az ő combjai között egy másik lány feje munkálkodik.
Eközben még több nő kettesével-négyesével kényeztette egymást a helyiség különböző sarkaiban, különböző pozitúrákhban. Suzie az egyik fotelben ült, széttárt lábakkal, köztük pedig egy szőke, lófarokba fogott hajú lány térdelt és hangosan cuppogott vendéglátójuk ágyékánál.
Sam azonnal megérezte, ahogy valaki mögé lép, majd az ismeretlen átkarolta és megmarkolta melleit könnyed nyári ruháján keresztül. Aztán puha ajkaik simítottak végig a nyakán és meghallotta Marie suttogását.
- Mit gondolsz? Tetszik a látvány?
Amikor egy kis erőt tudott venni magán, Sam hátra dőlt és átadta magát barátjának. Marie a ruháján keresztül izgatta mellbimbóit, Sam pedig csak átadta magát az élvezeteknek. Aztán megfordult, barátja karjaiba simult és megcsókolta őt, végigfuttatva ujjait a nő fenekén.
Egy pillanat múlva egy újabb pár kezet érzett a fenekén és újabb ajkakat a nyakán.
- Ha már a barátnőmmel élvezkedsz - hallotta Deb hangját - legalább tegyük a hálószobában!
Sam átadta magát barátai akaratának. Engedte, hogy bevezessék egy üres szobába és gondosan levetkőztessék. Deb közben mögé térdelt és gyengéden csókolgatni kezdte Sam fenekét, amitől azt elöntötte a végtelen szenvedély.
Közben ő is elkezdte lehámozni Marie-ról a ruháit, és a melleire tette a kezét. A barátja halmai kisebbek voltak, mint az övé, vagy Sally-é, de tökéletesen illettek a tenyerébe. Marie felsóhajtott, és magához húzta Samet, hogy megcsókolja.
Deborah közben felállt, átkarolta Samet és tenyerébe vette a nő melleit, hogy mellbimbóit izgassa. Sam a mennyben érezte magát.
Aztán Marie elhúzódott Samtől és az ágyra lökte őt. Miközben Deb levetkőzött, Marie a barátja mellé térdelt, fölé hajolt és a melleit kezdte szopogatni, miközben a csiklóját izgatta. Aztán Deb is fölé hajolt és a másik mellére tapadt. Sam teljesen elvesztette az eszét. Élvezte, ahogy két nő kényezteti őt.
Egyre hangosabban nyögött, és érezte, hogy már közel a csúcs. Erre azonban a többiek csak még hevesebb reakcióval válaszoltak. Deborah hirtelen a lábai közé csúszott és ágyékát vette kezelésbe, miközben Marie továbbra is a melleire tapadt.
Sam felsikoltott, ahogy rátört a gyönyör. A két nő azonban egy pillanatra sem lassított, inkább helyet cseréltek, és addig izgatták Samet, amíg az másodszor is el nem élvezett.
Aztán Sam, a gyönyör mámorába merülve, megragadta Marie derekát és maga fölé húzta, hogy szeméremajkai közé temesse a nyelvét.
Aztán megérezte, ahogy Deb ismét az ágyékára tapasztja ajkait. A mennyiben érezte magát. Sosem élt át még ilyen gyönyört. Alig tíz perc múlva ismét elélvezett, és, ugyanebben a pillanatban, Marie is felsikoltott az élvezettől és nedvei Sam arcába fröccsentek.
Amikor Deborah felemelte a fejét, az ő arca is lucskos volt Sam nedveitől, de alóla is kilátszott széles mosolya. Aztán felmászott a két másik nőhöz, és élvezte, ahogy azok lenyalják arcáról Sam élvezetének gyümölcsét.
Sam azonban csak egyre jobban beindult. Amikor rájött, hogy Deb még nem élvezett el, úgy döntött, segít a helyzeten. Lecsúszott az ágyról és felvette ugyanazt a pozíciót, mint Deb pár perce. Közben Marie barátnője száját csókolta és mellbimbóit izgatta. Sam viszont csak az ágyékával volt elfoglalva. Megelégedettséggel töltötte el, amikor Deb teste megfeszült és pár pillanat múlva a nő felsikoltott az élvezettől.
Aztán Sam felemelkedett és csak nézte, ahogy a barátai ölelkeznek és csókolóznak. Most érezte csak meg, mennyire szomjas, úgyhogy úgy döntött, inkább magukra hagyja őket. Arcon csókolta mindkettőjüket, majd a ruhájáért nyúlt és kiment a mosdóba. Amikor lement a lépcsőn, észrevette, hogy már mindenki meztelen, vagy csak egy szál bugyi van rajta, úgyhogy inkább ő sem öltözött fel, csak letette a ruháját egy félreeső sarokba.
Kiment a konyhába oltani egy kicsit a szomját, majd, amikor megfordult, épp az ajtón belépő Sally-t pillantotta meg. A lány arca felragyogott, amikor meglátta őt, és azonnal a szeretője karjaiba vetette magát, hogy szájába dugja a nyelvét.
- Hogy telik az estéd, Drágám? - kérdezte. - Ugye nem bántad meg?
Sam megborzongott, ahogy a lány combja az ágyékához simult, úgyhogy inkább letette a poharát és átölelte Sally-t, hogy aztán elmesélje, mi történt Marie-val és Debbel. Utána viszont azt mondta, lassan már inkább haza menne.
- Jól hangzik - bólintott Sally. - Hívjunk egy taxit!
Ittak egyet, majd megkeresték Suzie-t. A nappaliban találták meg, amint épp egy nővel volt elfoglalva, akivel eddig nem találkoztak.
Búcsút vettek házigazdájuktól, aki arról érdeklődött, jól érezték-e magukat. Mindketten bólintottak, és hangot adtak reményüknek, hogy következő évben is csatlakozhatnak.
Suzie elmosolyodott.
- Van egy hagyományunk. Ha szeretnétek újabb meghívást, legalább egyszer az éjszaka folyamán ki kell elégítenetek a házigazdát.
Sam Sally-re nézett, majd mindketten felvonták a szemöldöküket és bólintottak. Sam Suzie-hoz lépett és a lábai közé tolta a kezét, miközben Sally a nő mögé lépett és a melleit kezdte markolászni. Egyszerre izgatták Suzie-t, aki lehunyt szemmel átadta magát az élvezeteknek.
Aztán Sam letérdelt és vendéglátójuk combjai közé fúrta az arcát. Suzie felemelte az egyik lábát, hogy még több teret adjon neki. Sally közben mögötte maradt és tovább izgatta a melleit.
Suzie már egyre kevésbé bírta az iramot, úgyhogy a kanapéhoz vezették őt és lefektették. Sam ismét a lábai közé hajolt és minden tapasztalatát felhasználta, hogy kényeztesse őt.
Közben Sally sem tétlenkedett. Vendéglátójuk fölé hajolt és a szájába adta a melleit. Suzie már nem tartott ki sokáig és Sam arcába fröcskölte nedveit.
Sam teljesen beindult. A testében felgyülemlett feszültség annyira elvette az eszét, hogy vendéglátójuk fölé hajolt és addig dörgölte ágyékát Suzie combjának, amíg ő is fel nem sikoltott a gyönyörtől. A másik nőre rogyott, aki gyengéden simogatni kezdte a hátát.
Amikor Sam észhez tért, egy kicsit elszégyellte magát. Mit szólhatnak az emberek, hogy itt, a tömeg közepén élvezett el, attól, hogy egy másik nő combjának dörgölte az ágyékát. De a válasz azonnal meg is érkezett, hangos tapsvihar képében.
- Rendben. Nyertetek - zihálta Suzie. - Jövőre is várunk vissza titeket.
Mire megtisztálkodtak, a taxi is megérkezett. Miután haza érzek, még egyszer lezuhanyoztak együtt, közben egymásba mélyesztve ujjaikat egy újabb orgazmust is kicsikartak a másikból, és végül az ágyba roskadtak, hogy egymás karjaiban mély álomba merüljenek.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: