Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek Floridában 3. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.

*************************************************************************

December 28.

Másnap reggeli után lesétáltak a katamaránhoz, egy kis csomagban magukkal cipelve egy-egy törölközőt és a bikinijüket. Marie és Deborah már ott voltak tíz másik nő társaságában. Ott volt Jan és Marilyn, akikkel előző este találkoztak a klubban, és két egyetemista lány, Laurie és Cathy is, akik nagyjából egyidősek lehettek Sally-vel. Marie bemutatott mindenkit egymásnak, majd a hajóra szólította az utasokat.
Miután kifutottak az öbölből, a legtöbb nő vetkőzni kezdett. Sam megdöbbenve figyelte, ahogy anyaszült meztelenre vetkőznek, majd leterítik a törölközőiket. Aztán bekenték egymást naptejjel és masszírozni kezdték a másik hátát, lábait és meztelen mellét. Sam teljesen ledöbbent a látványtól.
- Király! - lelkendezett Sally. - Nudista party.
Azzal ő is vetkőzni kezdett.
- Sally! - szólt rá Sam, miközben figyelte, ahogy a lány megszabadul minden ruhájától. Ő teljesen ledöbbent. Őt úgy nevelték, hogy a testét el kell rejteni, és most nem tudta, mit tegyen. Sally rá nézett és azonnal megértette a problémáját. Hamarosan a meztelen Marie is odajött hozzájuk, felfigyelve Sam feszengésére.
- Ne haragudj, Sam! - szabadkozott. - Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire kellemetlenül érint.
Sam vett egy mély levegőt és körbe nézett a meztelen testek borította fedélzeten. Még a személyzet is félmeztelenre vetkőzött. Sam elpirult zavarában, de nem csak a látvány miatt. Amiatt is, amit a meztelen NŐK látványa kiváltott belőle. Most örült, hogy senki nem látja, mennyire benedvesedett.
- Nem… te ne haragudj! Csak… kell egy kis idő, amíg hozzászokom. De minden rendben lesz.
- Akkor gyere és csatlakozz hozzánk! - suttogta Sally, miközben átkarolta a nőt és kikapcsolta a melltartóját. Sam még mindig kényelmetlenül érezte magát, miközben a lány levetkőztette, de nem akart túl prűdnek tűnni. - Bekened a hátam? - adta át neki Sally a naptejet.
Marie megkönyebbülten felsóhajtott és visszatért Deborah-hoz.
Sally letérdelt Sam elé, aki elkezdte bekenni a nyakát, majd a vállait és a hátát. Aztán naptejes tenyerébe vette a lány fenekét, majd a combjait dörzsölte be.
- Sally! - nyögte, miközben érzékien simogatta a lány testét. - Nem hiszem, hogy ezt kellene csinálnunk - motyogta, miközben ágyéka egyre kínzóbban lüktetett.
- Nézz csak körbe, Édes! - válaszolta Sally. - Itt mindenki jól érzi magát.
Sam maga is meggyőzödött erről. Mindenki fesztelenül simogatta bele a naptejet a másik bőrébe.
- Most én jövök - tápászkodott fel Sally. Most Sam térdelt le, igyekezve egyensúlyban maradni az inbolygó hajón, miközben Sally elkezdte simogatni őt. Ujjai érzékien szaladtak végig a nő testén, amitől annak egyre jobban kezdett lüktetni a vér az ereiben. Amikor Sally keze a combjai közé csúszott, lopva körbe nézett, de senki sem figyelt rájuk. Sally a fenekét és ágyékát simogatta, de Sam végül túl soknak ítélte már és eltolta a kezét.
- Ünneprontó! - morogta a lány.
- Perverz! - ugratta Sam.
Mindketten leheveredtek és csak bámulták a napsütötte tengert, a távoli partot és az embereket a fedélzeten. A nők kis csoportokba verődve napoztak, beszélgettek, és élvezték a látványt. Úgy egy óra múlva a hajó lassítani kezdett az egyik zátonynál.
- Menjünk, csobbanjunk egyet! - javasolta Sally.
Sam már épp szabadkozni akart, hogy nem hozott váltás bikinit, de aztán rájött, nincs is szüksége rá.
Mind feltápászkodtak és belecsobbantak a vízbe. Samet magát is meglepte, milyen jó érzés volt a egy csapat meztelen nő társaságában lenni. Még a zavarát is kezdte levetkőzni és leplezetlenül csodálta a többiek testét. Voltak ott magasabbak és alacsonyabbak, vékonyak és húsosábbák, de mind csodásan érezték magukat, ahogy a nap simogatta meztelen bőrüket. Minél többet nézett rájuk, Sam annál jobban érezte magát is.
Sally megfogta a kezét és együtt vetették magukat ismét a tiszta vízbe. Csodás érzés volt. Sam még sosem úszott meztelenül, de a szabadság érzése felemelő volt. Sally-vel együtt úszkáltak, néha egy-egy gyors csókot lopva. Nagyszerűen szórakoztak. Aztán visszamásztak a hajóra megszárítkozni.
A személyzet szendvicseket és jeges teát hozott nekik ebédre, a meztelen nők pedig csoportokba verődve majszolgattak. Egy idő után Sam egy érdeklődő pillantás érzésére lett figyelmes. Kissé megrémült, de aztán büszkén kihúzta magát és élvezte a figyelmet. Hirtelen rájött, nagyon is kedvére való a helyzet.
Ebéd közben beszélgettek, és Marie bemutatta Samet egy másik egyetemi tanárnak, aki biológiát tanított, és egy rendőr párnak New Yorkból. Sally Laurie-val és Cathy-vel beszélgetett. Amikor vissza indultak a part felé, Sally megkérdezte Samet, nem bánja-e, ha ő elvonul egy kiscsit beszélgetni a lányokkal. A nő természetesen csak beleegyezően bólintott. Ő addig visszahúzódott olvasgatni kicsit, de hamarosan megjelent mellette Marie.
- Nem bánod, ha csatlakozom? - kérdezte a nő.
- Persze, hogy nem - tette le Sam a könyvét.
- Akkor jó. Igazság szerint, érdekel, hogy vagy. Elmeséled?
Sam egy ideig értetlenül bámult rá, majd hirtelen ráébredt, Marie talán még jobban meg is érezte, neki mire van szüksége, mint ő maga. Most jött csak rá, mennyire kellett neki egy barát, aki mindent tud a helyzetéről és, ami sokkal fontosabb, megérti a problémáját. Magát is meglepte, milyen könnyedén mondott el Marie-nak mindent. Arról, ahogy megismerte Sally-t, ahogy a lány meghívta a házikójukba a hegyekben, és ahogy egymásra találtak. És azt is elmondta, mennyire szereti a lányt, és mennyire aggódik amiatt, hogy a gondosan felépített kis világuk egyszer majd darabjaira hullik.
A nap egyre hevesebben sütött, úgyhogy Marie felvetette, hogy kenhetnének egymásra még egy kis naptejet. Sam körbe nézett a fedélzeten, de sehol sem látta Sally-t.
- Tudod… engem még sosem érintett meg úgy nő Sally-n kívül - mondta zavartan.
- Hogy? Drágám, én csak egy kis naptejről beszéltem - pislogott Marie, de a szemében valami huncut fény csillogott. - Ne aggódj! Nem harapok.
Samet nem nagyon nyugtatták meg ezek a szavak, de végül engedett Marie-nak. A nő gyengéden beledörzsölte a naptejet a lábaiba, bádliába, majd ahogy felfelé haladt a combján, Sam önkéntelenül is széjjelebb tárta lábait. Marie nem érintette meg ágyékát, de olyan közel haladt el mellette, hogy Sam kényelmetlenül megborzongott. Vagy… talán pont az élvezet hozta ennyire zavarba? Marie gyengéden bedörzsölte a fenekét is, majd a másik nő feje mellé térdelt, hogy végigsimíthasson a hátán.
Amikor Sam kinyitotta a szemét, szembe találta magát a másik nő csupasz ágyékával, alig egy arasznyira az arcától. Az illata betöltötte az orrát. Érezte, hogy a vérre forrni kezd, és azon kapta magát, hogy elmereng, vajon milyen lehet a nő íze. Arca rákvörös lett a zavartól, miközben érezte, ahogy a forró kezek a hátát simogatják. Azt hitte, kényelmetlenül érzi magát, de igazából csak felizgult. Kissé bűnösnek érezte magát, hogy ezt nem Sally miatt érzi, de tudta, hogy ennél úgysem mennek tovább. Elvégre, ez csak egy ártatlan kis flört.
Amikor Marie végzett, átadta a naptejes flakont Samnek, és most ő feküdt a hasára. Sam apró mosollyal az arcán viszonozta a gesztust. Életében másodszor hajolt egy meztelen nő fölé. Imádta Marie bőrének érintését. Gyengéden beledörzsölte a naptejet, és meglepetten tapasztalta, a nő milyen természetesen tűri ezt. Nagyon közel került ujjaival barátnője nyílásához, de nem érintette meg. Aztán felfelé haladt, végigsimítva Marie farpofái között, egy pillanatra megérintve ánuszát. Amikor a nő felnyögött, kellemes bizsergés futott végig Sam gerince mentén, és érezte, hogy ismét benedvesedik. Aztán ő is Marie fejéhez térdelt, ahogy előbb a másik nő az övéhez, és végigsimított a hátán. Tudta, hogy a nő most testközelből láthajta lüktető szeméremajkait és érezheti felajzottságának illatát, de, különös módon, még élvezte is a helyzetet.
Amikor végeztek, egymásra mosolyogtak, majd letelepedtek egymás mellé. Sam örült neki, hogy egy ilyen nagyszerű barátra talált.
Amikor a hajó kikötött, mind felöltöztek és fáradtan keresgéltek zuhanyzási lehetőséget. Marie megkérdezte Samet és Sally-t, hogy nem lenne-e kedvük csatlakozni hozzájuk vacsorára. Mindketten boldogan elfogadták a meghívást, majd egyeztették az időt és a helyet.

***

Amikor visszaértek a lakásba, Sam megragadta Sally-t, az ajtóhoz nyomta és hevesen megcsókolta.
- Váó! - kuncogott a lány. - Valaki nagyon beindult.
De, ártatlan arckifejezése ellenére, tudta, honnan fúj a szél. Látta őket Marie-val. Először kicsit féltékeny volt, de aztán rájött, Sam ugyanezt érezheti az ő új barátai miatt.
Sam felsóhajtott.
- Szükségem van most rád. És a fejemre a combjaid között.
Sally ismét kuncogott.
- Állok elébe.
Egy egész nap egy csapat meztelen nő társaságában nem múlt el nyomtalanul. Mohón tépték le egymásról a ruhát és meg sem álltak a hálószobáig. Sam elterült a hátán és magára húzta Sallyt, aki az arca fölé helyezkedett. Sam magához húzta a lány fenekét és nyelvével megérintette annak lüktet bejáratát.
Ujjaival Sally punciját izgatta, majd egymás után két ujját is belé tolta, miközben nyelvével a megduzzadt csiklót izgatta. Sally eközben pontosan ugyanezt csinálta Sam lábai között.
Nem tartott sokáig, hogy mindketten elélvezzenek, majd pár percig zihálva hevertek egymás mellett az ágyon, míg végül Sam szeretője lábai közé mászott és combjai közé fúrta az arcát. Ezúttal tovább tartott. Lassan és érzékien izgatta a lányt. Imádta a szájába csorgó nedvek ízét. Épp annyira, mint a lány mosolyát és csodás természetét. Bármennyire is szerelmes volt Sally-be az út előtt, most az a kétszeresére nőtt. Fülig belézúgott, bármennyire tudta, milyen problémákkal jár ez.
Egy idő után Sam kihúzta az ujjait a lányból és egyik nedves ujjával Sally ánuszát kezdte izgatni. A lány teste megremegett és Sam arcába tolta ágyékát. A nő élvezte a kis játékot, majd végül abbahagyta a feneke izgatását és teljesen barlangjára és csiklójára koncentrát.
Sally felsikkalntott és szeretője feje köré fonta combjait, miközben testén úrrá lettek a görcsök.
Sam hevesen nyelte a lányból feltörő nedveket, majd amikor a rázkódó test elernyedt, ismét Sally mellé heveredett.
- Ezt visszakapod - zihálta a lány. - Várd csak meg, hogy kipihenjem magam kicsit, és bevetem az egyik pozitúrát a könyvünkből.
Sam elmosolyodott. Tudta, érdemes lesz várni.
Csak egy pár perc kellett, és Sally máris rá vetette magát és gyengéden megcsókolta. Aztán szájába vette Sam mellbimbóit és gyengéden szopogatta őket. Végül lejjebb indult és betérdelt a nő combjai közé. Talpra tolta a nő lábait és a levegőbe emelte a fenekét, hogy nyelvével elérje a nő ánuszát.
Eközben ujjai a nő bejáratát izgatták és néha kihúzta a nyelvét is egy pillanatra Sam fenekéből, hogy gyengéden a nő csiklójára csapjon vele. Nem tartott sokáig, míg Sam felért a csúcsra. Olyan erővel robbant ki, hogy nedveivel beterítette Sally arcát.
A lány először meglepődött, de aztán csak élvezettel figyelte a gyönyörtől ziháló szerelmét. Aztán száját a nő bejáratára tapasztotta, és miközben Samet izgatta, lassan ő is felért a csúcsra.
Ismét egymás mellé roskadtak és gyengéden simogatták egymást.
- Sally, nem tudom, lehet-e a szex veled még csodásabb is, de alig várom, hogy kiderítsem - vigyorgott Sam.
Túl fáradtak voltak, hogy kimozduljanak, úgyhogy csak rendeltek egy pizzát és tévéztek, míg végül korán ágyba nem bújtak.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: