Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek 5. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2003. március 15.

************************************************************************

Mindketten csendben ettek és kerülték a másik tekintetét. Mindkettőjüket a bűntudat gyötörte, bár Sally ugyanakkor a fellegekben szárnyalt az örömtől. Ami történt az felülmúlta legvadabb álmait is. Most már tudta, hogy Sam nem utasítja el teljesen a kapcsolatot egy másik nővel. Felvillanyozta a gondolat, hogy talán közelebb is kerülhet a másik nőhöz.
Amikor Sam végül megszólalt, a lány kissé összerezzent.
- Nos, mivel pár napig nem fogok tudni kimozdulni innen, muszáj párat telefonálnom.
- Utána… utána dolgozhatunk az esszén?
- Igen. Ez csodás ötlet - válaszolta Sam, megkönnyebbülve, hogy valami semleges tevékenységgel múlathatják az időt. Érezte, hogy nehéz lesz ezek után napokat eltöltenie Sally-vel. Távolságot kell tartaniuk, vagy nem tudta, mi fog történni. Szerencsétlenségére viszont a libidója a magasban szárnyalt, és nehéz volt uralkodni rajta. És ha az a bizsergés megmarad a lábai között, nem tudta, hogy lesz képes megállítani a kezét, amikor meg akarja érinteni a lányt. Ez nem történhet meg újra. Túl sokat veszíthet.
Vacsora után elmosogattak, Sally pedig előkerített néhány papírt és leült a kanapéra. Sam elment zuhanyozni és közölte, hogy pár perc múlva jön vissza. Egy fehér törülközővel a haja körül tért vissza, amit a fürdőszobában talált, majd, Sally-től kényelmes távolságban, leült a kanapéra.
- Van hajszárítónk? - kérdezte.
- Ööö… nincs. Azt elfelejtettem. De ha háttal ülsz a tűznek, gyorsan megszárad.
- Oké. Lássuk, meddig jutottál! - nyúlt Sally papírjaiért. Amikor kezük összeért, Sam testén borzongás futott végig. Igyekezett meggyőzni magát, hogy csak a száraz levegő teszi.
Sally viszont tudta, hogy teljesen másról van szó. Arcára apró mosoly ült ki.
Sam végigolvasta az ötleteket, amit a lány leírt és hozzáírt még pár ötletet. Egy ideig halkan beszélgettek, leszűkítve a listát három témára. Az egyik, amit Sally választott, különösen érdekesnek tűnt. “A leszbikusság a modern irodalomban”. Sam tudta, ez igencsak nagy port kavarna.
A következő órában igyekeztek formába önteni a témát. A leszbikusságról való beszélgetés kényelmetlen súlyként telepedett rájuk, de így is igencsak érdekes volt.
Sam felfigyelt rá, hogy Sally arcáról egy pillanatra sem tűnik el a mosoly, miközben a nők közti szerelemről beszélnek. És ő is érezte a mélyen belül gyülemlő izgatottságot. Tudta, hogy gyorsan témát kell váltania.
- Szükség lesz elég sok könyvtárazásra és kutakodásra az interneten, hogy átrágjuk magunkat ezen. De kezdésnek kiváló. - Igyekezett nyugodt hangszínt megütni. Tudta, hogy a lány csinos arca mögött nagyon is éles ész rejtőzik. Azonban pont ez a csinos arc tette nehézzé Sam számára, hogy megőrizze a hidegvérét. Minden egyes alkalommal, amikor azokba a gyönyörű szemekbe nézett, érezte azt a borzongató izgalmat a combjai között. - Azt hiszem, jobb lesz megpróbálni megszárítani a hajam - mondta végül.
- Ha gondolod, üljünk a tűzhöz és megfésülöm a hajad! Úgy gyorsabban megszárad.
Sam úgy gondolta, ennyiből még nem lehet baj, úgyhogy rábólintott.
- Gyönyörű a hajad - futtatta végig rajta Sally afésűt.
- Sajnos nagyon könnyen begöndörödik. Ha vízes lesz, nem tudok mit kezdeni vele.
- És miért nem jó, ha begöndörödik? Szerintem nagyon jól állna úgy - fésülte a lány gyengéden.
- Talán - válaszolta Sam és kissé hátra dőlt. - Mmm! Ez nagyon jó érzés. - Volt valami megnyugtató ebben a pillanatban, ahogy ott ültek és Sally fésülte a haját.
- Ismerek egy nagyon jó arcmasszázst . tette le Sally a fésüt és a nő vállait kezdte simogatni. - Szeretnéd kipróbálni?
Sam emlékei közül felidéződött, mi történt a legutóbbi masszázskor, de mégis, hogy keveredhetnének oda egy egyszerű arcmasszázsból?
- Nos, ha megígéred, hogy viselkedsz - mondta mosolyogva.
- Igyekszem. De nem ígérhetek semmit - viszonozta a lány a mosolyt. - Hozok egy kevés olajat - sietett el a táskájához az emeletre. És ha már ott volt, magára kapott egy koptatott farmert és egy szűk felsőt.
Amikor Sam meglátta lefelé sietni a lépcsőn, majdnem nyögött egyet. A lány mellei remegtek a mozgástól. Az idősebb nő szorosabbra fonta maga körül a köntösét, hogy elrejtse remegését.
- Oké! Fordulj meg és hajtsd a fejed az ölembe! Ne félj, jó kezekben leszel! - viccelődött Sally, ahogy a combjaira terített egy törülközőt. A lány igyekezett nyugodt maradni, de valójában egyre izgatottabb lett, ahogy arra gondolt, hamarosan ismét Samhez érhet.
- Rendben, főnök! - követte az utasításait Sam.
Sally megigazította a fejét az ölében és gyengéden masszírozni kezdte a halántékát.
Sam lehunyta a szemeit és halkan nyögött a gyengéd érintéstől. Isteniek voltak ezek a kezek.
A lány hamarosan lejjebb mozdult, az arcára, és óvatosan beledörgölte a krémet. Aztán ujjai végigszaladtak Sam álla alatt, majd végig a nő állkapcsa mentén.
- Lazíts! - suttogta. - Egy pillanat. - Azzal felállt ás egy pillanat múlva visszatért a rádióval és egy üveg borral és poharakkal. Keresett egy klasszikus zenét játszó csatornát és töltött egy kis bort. - Kérsz egy keveset?
- Hát… azt hiszem - habozott Sam. Nem volt benne biztos, hogy ennyire el akarja-e engedni magát. De egy pohár nem árthat meg, nem igaz? Elfogadta a felé nyújtott poharat és megitta a felét, mielőtt visszahajtotta a fejét Sally ölébe.
A lány folytatta a masszázst és gyengéden dörgölte Sem feszült izmait.
Sam már majdnem elaludt, amikor érezte, hogy a kezek lejjebb siklanak a nyakára. Zavartan kinyitotta a szemét és amikor felnézett, szembe találta magát Sally atlétájának mély kivágásával. Vett egy mély levegőt és figyelte a szabadon ringó félgömböket, alig pár centinyire az arcától. Szinte hipnotizálta a mozgás. Látta kirajzolódni a lány mellbimbóit, és a gondolat, hogy korábban az egyiket szopogatta, remegéssel töltötte el.
- Fázol? - kérdezte Sally.
- Ööö… nem. - Sam igyekezett lehunyni a szemeit, de azok hamarosan ismét kinyílltak. Felse figyelt rá, ahogy Sally kezei lejjebb siklottak, csak amikor azok már szétnyitották a köntösét. - Sally - nyögte, ahogy a kutakodó kezek lejjebb kúsztak a melleire.
- Nagyon feszült vagy - mondta a lány, miközben Sam melleit gyúrogatta. - Csak lazíts! Lazíts! - suttogta.
Jaj, ne! Már megint itt vagyunk - gondolta Sam, de meg se mozdult, ahogy a köntöse szétnyílt. A szíve egyre hevesebben vert. Bár tudta, meg kellene állítania a lányt, de teljesen lefagyott. A szemeit se nyitotta ki, mintha attól, hogy nem látja, nem is történne meg.
- Gyönyörűek - nyögte Sally a nő melleit bámulva és halkan felnyögött, ahogy kezei rájuk siklottak. Élvezte a tenyerét karistoló mellbimbók érintését.
- Sally, kérlek! - suttogta Sam, de túl erőtlen volt, hogy megállítsa a lányt. Most azonban nem volt a bor hatása alatt. Fáradt volt a hosszú nap után, de teljesen józan. De minden tiltakozása ellenére ágyéka ismét lüktetni kezdett.
Sally egyre bátrabb lett és tovább gyúrogatta a másik nő melleit, miközben teljesen széttárta annak köntösét. Most már szabadon bámulhatta Sam meztelen testét. Tekintete végigsimított a telt melleken, a feszes hasfalon, majd behatolt a nő lábai közé. Enyhén megborzongott, amikor nedvességet látott csillogni Sam gondosan fazonírozott szőrén.
Sally szíve hevesen vert, teste pedig remegett. Észrevette, hogy Sam mellei jóval kisebbek az övéinél, de így is gyönyörűek. Gyengéden mozgatta kezeit körbe, élvezve, ahogy a kemény mellbimbók karistolják bőrét.
Sam erősen lehunyta a szemeit és igyekezett uralkodni a légzésén. Mintha forgott volna körülötte a világ. Remegett a gondolatra, hogy nem takarja semmi és Sally tökéletesen láthatja meztelen testét. Azonban egy mozdulatot se tett, hogy változtasson ezen, csak halkan felnyögött a lány kényeztetésétől.
Sally a füléhez hajolt és nyelvét gyengéden végigfuttatta a nő fülkagylóján. Aztán vett egy mély levegőt.
- Szeretném nézni, ahogy magadhoz nyúlsz - suttogta.
- Ó, Istenem! - sóhajtott Sam, de nem mozdult.
Sally gyengéden megfogta a remegő kezét és a lábai közé tolta, középső ujját a szeméremajkak közé igazítva.
Sam felnyögött és széjjelebb tárta lábait, ahogy ujjai mechanikusan kényeztetni kezdték szemérmét.
Sally elbűvölve bámulta a nedvessé váló ujjakat és érezte, hogy saját ágyéka is lüktetni kezd. Annyira szerette volna ő kényeztetni Samet, de félt, hogy azzal már túl messzire megy. Egyik kezével tovább masszírozta Sam mellét, míg a másik gyengéden a nő arcát simogatta.
Sam agyát köd lepte el, ahogy ujjai lüktető szeméremajkai között mozogtak. Halkan felnyögött, amikor magába tolta egyik ujját és teste remegni kezdett. Aztán kihúzta magából az ujját és megérintette a csiklóját. Ekkor Sally előre hajolt és megcsókolta őt. Ez már túl sok volt és egy halk sikoly tört fel a torkából.
Sally szorosan tartotta őt és tovább csókolta.
Sam teste még sokáig remegett, míg végül halk zihálás közepette lassan elernyedt.
Néhány perc múlva szemei kinyíltak és meglátta a rá mosolygó Sally arcát.
- Jó volt? - suttogta a lány.
Sam felnyögött és elvörösödött zavarában. Aztán érezte, hogy Sally megfogja a lábai között pihenő keze csuklóját és kíváncsian figyelte, ahogy a szájához húzza. Egy nyögés tört fel a torkából, ahogy a lány a szájába tolta az ujjait.
Még sosem érzett ilyen ízt. A saját ízét már számtalanszor, de ez valahogy édesebb volt. Közben érezte, hogy a saját ágyéka is lüktetni kezd.
Sam figyelte, ahogy a lány lenyalogatja az ujjait, majd amikor végzett, úgy nézett rá, mint egy rossz gyerek.
- Azért hoztál ide, hogy elcsábíts? - kérdezte idegesen.
- Nem. De megfordult a fejemben.
Amikor Sam nem válaszolt, Sally rákérdezett: - Dühös vagy rám?
Sam egy ideig csendben maradt és gondolkodott a válaszon. A legegyszerűbb azt lett volna mondani, hogy nem. A következményekkel azonban nehéz lett volna megbirkózni. Valami nagyon különlegeset érzett ez iránt a lány iránt, ami teljesen összezavarhatta az életét. Az igazat megvallva, egyáltalán nem volt mérges. Már hosszú ideje először elégedett volt és boldog. Így hát válasz helyett magához húzta Sally-t és megcsókolta. Bizsergés futott végig a testén, ahogy ajkaik összeértek.
Sally szíve hevesen vert, aztán felnyögött, amikor Sam elhúzódott.
Hirtelen egy gondolat futott át Sam agyán. Őrültség volt, de tudta, mit érez ez iránt a lány iránt és ezt nem tagadhatta le. Beharapta az alsó ajkát és Sally szemébe nézett.
- Szeretném… szeretném, ha… megtennél nekem valami - mondta remegő hangon.
- Bármit - válaszolta Sally.
- Szeretném, ha… maszturbálnál előttem. Nézni szeretném. - A hangja egyre halkult, és a végén már szinte el is halt. Arca a vörös különböző árnyalataiban játszott, majd elfordult.
Sally szemei elkerekedtek a meglepetéstől. Jól hallotta?
- Tényleg?
- I… igen - suttogta Sam, félve felnézni a lány arcára. Ez volt a legnagyobb őrültség, amit valaha tett. “Biztos elment az eszem” - gondolta. Testén viszont jól eső bizsergés futott végig.
- Rendben - válaszolta Sally, majd azonnal felpattant, hogy letolja a nadrágját. Figyelte Samet, ahogy az követi mozdulatait a tekintetével.
Sam felnyögött, ahogy bámulta a nedvességtől csillogó csupasz szeméremdombot. Látta ahogy egy csepp jelenik meg a lány barlangjának bejáratánál, majd legördül a combja belsején.
- Miért… borotválod le teljesen? - szólalt meg bizonytalanul.
- Azt hiszem, így sokkal érzékibb. Tetszik? - simított végig Sally meztelen ágyékán.
- I-igen. Azt hiszem.
- Imádom érezni a puha bőrt az ujjaim alatt - simította a lány egyik ujját a szeméremajkai közé, majd halkan felnyögött. - Talán a tiédet is leborotválhatnánk.
Sam elszakította tőle a tekintetét és a lány csillogó szemeibe nézett. Lassan megrázta a fejét és érezte, ahogy a szíve hevesen ver, mintha ki akarna szabadulni a mellkasából. Arra gondolt, Larry mit szólna hozzá. Nem reagálna túl jól, ezt biztosra vette.
Sally odasétált a kanapéhoz és kényelmesen elhelyezkedett.
- Gyere közelebb! - mondta Samnek és torka hirtelen kiszáradt. Figyelte, ahogy a nő felé indul, olyan vontatottan, mintha transzban lenne. Ahogy Sam elé térdelt, felemelte a lábát és végigfektette a kanapén, hogy szélesebbre tárhassa a combjait. Aztán gyengéden szétnyitotta a szeméremajkait és egy pillanatra zavarba jött. Eddig csak az orvosa látta így kitárulkozva.
Sam visszatartotta a lélegzetét, ahogy a figyelte a lány munkálkodását.
A tűz fényében tökéletesen kivehető volt Sally lábainak köze. Gyönyörű volt. Sam még sosem érzett ekkora csodálatot, amikor a női szeméremre nézett. Habár most látott először egyet ilyen közelről. Még a sajátjának sem szentelt különösebb figyelmet soha. Valahányszor nőgyógyászhoz ment, arra gondolt, hogy tud valaki hivatásszerűen ezzel foglalkozni. Most már csodálatos dolognak tartotta.
Gondolatait hirtelen félbeszakították Sally hangos nyögései. Sam lenyűgözve figyelte, ahogy a lány simogatja magát. Aztán érezte, hogy a saját ágyéka is lüktetni kezd.
Sally a másik nő szemeibe bámult, amik viszont mereven ágyékára szegeződtek. Látta bennük azt a csodálatos izgatottságot.
A szoba megtelt Sally nyögéseinek hangjával és a halk cuppogással, ahogy az ujja ki-be mozgott barlangjában. Keze pillanatokon belül csöpögni kezdett a nedveitől. Nyitva akarta tartani a szemeit, de a gyönyör sokkal erősebb volt nála.
Sam visszatartotta a lélegzetét, ahogy figyelte őt. Még sosem látott semmit, ami ilyen izgató lett volna. Az ágyéka úgy lüktetett, mintha benne mozognának a lány ujjai.
Sally felnyögött, ahogy testét hatalmába kerítette a gyönyör. Sam tátott szájjal figyelte őt, majd hirtelen megérezte, ahogy az ő combjain is forrón csorognak le nedvei.
Amikor Sally magához tért, Sam már talpon volt. Hirtelen elszégyelte magát a történtek miatt.
- Ö… eléggé késő van. Azt hiszem, lefekszem. Jó éjt! - hagyta ott a ledöbbent Sally-t.
A lány figyelte, ahogy felrohan a lépcsőn, de csak ült csendben a kanapén, majd végül elment lezuhanyozni, remélve, hogy Sam nem haragudott meg.
Amikor végzett, halkan felment az emeletre. Látta, hogy Sam az oldalán fekszik, a hátát mutatva felé. Halkan levetkőzött és meztelenül bebújt az ágyba. Még sokáig ébrenvolt. Milliónyi gondolat száguldott át az agyán. Többször is elszánta magát, hogy megérinti Samet, hogy magára vonja a figyelmét, de aztán megdermedt és könny szökött a szemébe.
Később az éjszaka folyamán talált magának valami okot, hogy felkeljen. Már éppen mozdult volna, amikor érezte, hogy megmozdul alatta az ágy. Sam felé fordult és látta, hogy a nő a hátán fekszik csukott szemekkel. Először azt hitte, alszik, de aztán meglátta az ágyéka tájékánál mozgó takarót. Beléhasított a felismerés, hogy Sam maszturbál. Amilyen óvatosan csak tudott, közelebb kúszott hozzá, majd vakmerően Sam meztelen combjára tette a kezét.
Sam teste megfeszült az érintésétől, de heves lélegzetvételén érződött az izgatottság, és nem tiltakozott, amikor Sally keze megmozdult.
A lány gyengéden simogatta a combját, majd keze beljebb mozdult, míg el nem érte azt a pontot, ahol Sam keze munkálkodott. Megérezte ujjai alatt a selymes szőrt és mosoly jelent meg az arcán, amikor a nő keze megállt. Lassan tovább mozdult, míg meg nem érezte a lüktető szeméremajkakat. Most rajta volt a sor, hogy felnyögjön. Hallotta, ahogy Sam zihál, miközben ő gyengéden simogatja bejáratát.
Sam feje lüktetett az izgatottságtól. Le akarta állítani Sally-t,de az érzés túl jó volt. Helyette maga mellé ejtette a kezeit és megadóan felnyögött, ahogy a lány ujja belé hatolt.
Sally érezte, ahogy a másik nő teste lüktet az ujja körül. Már számtalanszor nyúlt magához, de ez más volt. Még izgatóbb. Aztán közelebb hajolt, hogy a szájába vegye Sam egyik bimbóját.
Sam felnyögött és felemelkedett a csípője. Majd érezte, hogy Sally még egy ujja belé hatol. Aztán a teste remegni kezdett és izmai megfeszültek, mielőtt felsikoltott volna a gyönyörtől.
Amikor az élvezet alábbhagyott, Sam ismét zavarba jött. Csak némán bámulta a plafont, miközben Sally keze az ágyékán pihent.
Hirtelen ismét az oldalára fordult, a hátát mutatva Sally felé. Össze volt zavarodva. Még sosem érzett ilyesmit és ez megijesztette.
Sally elutasítva érezte magát, bár megértette Sam érzéseit. Aztán egy mosoly jelent meg az arcán. Csodás este volt, és jobban haladtak, mint remélte volna. Mindenesetre van oka reménykedni. Erre gondolt, miközben Sam felé mozdult és a hátához simult.
A lány melleinek érintésétől Sam megborzongott. Aztán érezte, ahogy Sally kezei az ő mellére siklanak. Első gondolata az volt, hogy ellökje magától, de aztán a rátörő érzések megnyugtatták. Még sosem érezte ennyire biztonságban magát. Nem értette, miért küzd ellene ennyire. Az érzelmek viharában könny szökött a szemébe. Talán a bűntudat tette? A szégyen, amiért engedte ezt megtörténni? Nem tudott válaszolni rá, de mélyen belül érezte, tudja a választ. Ajkaihoz húzta Sally kezét és gyengéden megcsókolta, majd az arcához simította.
A lány megkönnyebbülten felsóhajtott és közelebb bújt hozzá. Szíve ujjongott az örömtől. Pár pillanat múlva mindketten álomba merültek.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Olvasom ám, tetszik.

cynthikee ·
Hat ez kib...ott joo. Leszbi vagyok van egy szexi tanarom szoval tudok azonosulni a tortenettel. Mar csak azt banom h nem kezdtem el kesobb olvasni amikor mar megvan az osszes resz .
Folytatas mikkora varhato es kb hany reszes lesz ?
Sinara ·
11 fejezet. De nincs megnyugtató lezárása. Az remélhetőleg majd a második sorozatban lesz, de azt még nem fordítottam le.
A 6. fejezet már fenn van, de ha nagyon türelmetlen vagy, a blogomon olvashatod a többit is. ;)
cynthikee ·
Hat az nagyon joo :/ utalom a szomoru vegeke :S .
Egy cimet tudsz adni hozza ?:)
Sinara ·
Szomorú vég? Ki beszélt itt szomorú végről? O.o
Csak azt mondom, nincs olyan lezárás, ami után elégedetten dőlsz hátra, hogy ennek is vége. Valószínűleg a szerző már akkor is készült a második sorozatra.
Jó, nem tagadom, kicsit talán depis a vége, de semmiképp nem szomorú.

sinara-tortenetei.blogspot.com
De az itteni profilomon is megtalálod. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: