Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lakótárs III.

Most viszont én akartam őt kényeztetni, ezért óvatosan eltoltam magamtól. Értetlenül nézett rám, mire én megcsókoltam a homlokát és felhúztam az ágyra. Néhány óvatos csók után kényelmesen elterpeszkedett, én pedig elfoglalhattam az engem megillető posztot.

Combjai közé térdeltem, és nyakától kezdve óvatosan csókolgatni kezdtem forró bőrét. Ő csak feküdt és elégedett mosollyal tűrte, amit csinálok. Óvatosan megemeltem felsőtestét, csak míg lehúztam róla a kis topot, majd visszafektettem. Gyengéden cirógatni kezdtem a hasát, miközben csókolgatni kezdtem jobb mellét, majd a balt. Via megemelte karjait, így mellei összeértek, én pedig a kettő közötti völgyben nyalakodhattam. Kezemet eközben köldökétől lejjebb csúsztattam. Alig simítottam meg szeméremdombját Via tolni kezdte a fejemet lefelé. Határozott mozdulatának engedelmeskedve végignyaltam gyönyörű szeméremdombján, majd letérdeltem az ágy elé és magam felé fordítottam testét.

Annyira szétnyitotta lábait, hogy a feneke éppen az ágyon maradt. Illatos puncijához vonta fejemet. Alig vártam, hogy megízlelhessem újra forró nedvét, ezért gyorsan nagyajkai közé fúrtam nyelvemet. Mialatt csiklóját nyaltam és szívogattam, hevesen ujjaztam, amit ő nyögdécselésekkel jutalmazott. Hamarosan (a még mindig szóló) zene ütemére kezdtem nyalni lüktető és már-már csöpögő pináját. Fel-le szánkáztam hüvelye és csiklója között nyelvemmel. Közben pedig szívtam magamba édes nektárját, amit csak nekem ontott forró kelyhe.

– Akarlak – nyögte végül, és lehajolt hozzám, hogy megcsókoljon. Miután nyelveink eleget kergetőztek egymás szájában, felkelt, és végre kikapcsolta a zenét, elővett egy gumit, és leült az ágy szélére. – Állj fel!
Mikor felálltam bekapta a farkamat, és óvatosan leengedte a torkáig. Hirtelen húzta hátra a fejét, és ekkor kibontotta a gumit, amit ráhelyezett a makkomra. Segítő kezemet eltolta, és egy óvatos mozdulattal tolni kezdte fel szájával a farkamra kezéhez a gumit. Dolga végeztével pedig hívogatóan szétvetett lábakkal feküdt a hátára.

Nem kellett sokat várnia. Megcsókoltam, csípőjét enyémhez igazítottam, és lassan betolakodtam combjai közé. Meglehetősen szűk punci fogadta vaskos farkamat, ez érdekes módon nem tűnt fel, amikor ujjaztam és nyaltam. Viszont izgató volt, hogy folyamatos nyomás alatt tartotta szerszámomat. Via a derekam köré tekerte lábait, és magára húzott. Együtt kezdtünk mozogni, óvatosan, puhatolózva. Szoros ölelésének köszönhetően nem sok terem maradt a ki-becsúszkálásra, így szinte csak centiket mozdultam, de együttes ringásunknak és szűk puncijának köszönhetően fantasztikus érzés volt. Hamarosan Via leengedte lábait és mocorogni kezdett. Megfordult, hasra feküdt, majd fenekét égbe emelve elém tolta. Válla felett hátra nézett, és várta, hogy folytassam, amit elkezdtem.

Lassan csúsztam újra belé. Most nyugodtan mozoghattam ki és be. Többször teljesen ki is vettem a farkam, hogy néhány húzás után ismét jó mélyen mártózzak meg benne. Via eközben a melleit simogatta, s csak ajkai mozgásáról tudtam leolvasni, hogy a csiklóját nekem kell kényeztetnem. Egy idő után láttam, hogy Via már nem engem néz, én pedig felülről már csak azt figyeltem hogyan mozog kerek segge miközben baszom. Egyre közeledtem a végkifejletig, de Via mozdulatain még nem éreztem az orgazmus jeleit. Ezért kitartottam, had lássa milyen pasival kezdett. Újra meg újra kihúztam dákómat lucskos pinájából, majd lassan ő irányított seggének tolásával. Nekem csak tartanom kellett magamat. Nem tudom mennyi idő telt el így, Via egyre hangosabbakat nyögdécselt, egyre többször állt meg az előre-hátra mozgásban, általában olyankor, amikor majdnem tövig benne voltam. Végül megéreztem puncijából csordogáló levét a combomnál. Via elélvezett. Ez rám is hatott. Óvatosan kihúztam a farkamat, ami hatalmas cuppanással hagyta el a szűk lyukat. Oldalra néztem, és akkor vettem észre, hogy Via végig a tükörben figyelt.

Rám mosolygott, majd felült, így egész közel ért hozzá félárbócra ereszkedett dákóm. Válla fölött hátranyúlt, és megsimogatott. – Szusszanj kicsit – mondta, még mindig a tükörből figyelve – mert – és itt felállt – ma még szükség lesz a harciasságodra egy másik területen is. Eddigre a fiókból előkerült egy síkosító és egy análbot is.

(folyt. köv.)
Hasonló történetek
22537
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
30299
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Pavlov ·
Ez az! Hadd szóljon!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: