Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lady Vengeance (6) - Kati anya lesz.

Előzmény cime:   Lady Vengeance (5) - A halál angyala….  és ugyanezen a web lapon található.

Az előzmény vége ….
Végre lenyugodott a herezacskóm.  Megszüntek a rándulások, nincs tovább. Belezuhantam egy hatalmas sírgödörbe és még hallottam amint Zsuzsi utánam szól hogy ’... Katit bevitték a Bakácsba, mert elment a vize .... ’ majd fekete ruhában és fekete kesztyűben elkezdte lapátolni rám a gödör szélére felhalmozott földet.
********************************
Katin lassan de biztosan és félreérthetetlenül megjelentek a közelgő anyaság első jelei.  Ami nekem nagyon tetszett az a maroknyi körte melleinek rohamos duzzadása.  Alig múlt három hónapos a terhessége, már nem fértek a mellei a tenyerembe.  Akkor tudatosodott bennem először hogy itt bizony már népszaporulat lesz amikor az egyik édes légyottunk során kutyapózban szeretkeztünk, és előre nyúltam, hogy megcicizzem egy kicsit miközben kőkeményem döngettem hátúlról. Alig hittem az érzékeimnek.  Nem tudtam befogni a melleit a markomba. Amikor nyalogattam a bimbóit, nameg bekaptam őket, hogy egy kis előjátokosdiként szopogassam, nem is tünt fel, hogy bizony a pici dombocskák már nem is olyan picik.  De ahogy hátulról sikertelenül megpróbáltam befogni őket, meg is jegyeztem, illetve csak belesuttogtam a fülébe „Katikám a melleid akkorára duzzadtak, hogy nem férnek a tenyerembe”.  Erre Ő lazán annyit válaszolt, hogy „én már régen igy vagyok a farkaddal”, hátravetette a fejét jelezvén, hogy csókolózni akar  „ezért rejtem el a puncimba” fejezte be a szellemeskedést és félig felém fordulva felkínálta a száját egy csókra. 

Úgy döntöttem, hogy megmérem vajon mellbe tudom-e kúrni úgy, hogy összezáródjanak a bimbói a farkam körül, merthogy ez eddig még próbálkozásnak is reménytelen lett volna.  Kibújtam a puncijából, hanyatt fektettem és némi csókolózás után a hasára pattantam hogy behelyezzem merev rudamat a völgybe, majd megpróbálkoztam a bimbók összezárásával.  Kati elnevette magát. „Na arra még várnod kell drágám, de ha már ott vagy told feljebb egy kicsit hadd érjem el a nyelvemmel”. Természetesen azonnal teljesítettem a ’parancsot’ és kissé feljebb csúsztam a hasán, egész addig mígnem a kinyújtott nyelvéhez ért a makkom. Nyalintott egyet a hegyén, majd kérdően tekintett rám. „Nem így gondoltam” mondta és dobott egyet az alsó felén aminek következtében feljebb csúsztam. A mellein ültem amikor szélesre nyitott szájával rácuppantott a farkamra és bekapta a fejét.  „Kis torkos” súgtam kedvesem és alányúltam a tarkójának, hogy felemeljem a fejét, aminek következtében még két centi becsúszott a szájába.  Láttam a szemein, hogy teljesen beindult ettől a hirtelen helyzet-változástól  és átszellemülve kezdte szopni a farkamat.  Kissé kényelmetlen volt a póz ezért óvatosan átfordítottam féloldalasra és fejét a combomra helyeztem.  Szerettem így szopatni, mert nemcsak kényelmes, de a finom arcbőre összefeszül a combom puha részével amit nagyon élveztem. Ebben a helyzetben a szopó partner saját maga szabályozza a fasz behatolási mélységét, miközben a kezeim szabadon garázdálkodhatnak az egész testén.  Végigszaladtam az ujjaimmal a hátán, majd előre kerültem és benyúltam a nedves puncijába.  Ahogy a szája a farkamat, úgy szivta be a puncija a két ujjamat is.  Mindketten őrülésig fel voltunk izgulva. Noha Kati nem volt vulgáris, rájöttem hogy bizonyos helyzetekben izgatóan hatottak rá a durva szavak.  A mostanit is ilyennek itéltem meg ezért közel hajoltam hozzá, és belemorogram a levegőbe „Most úgy szájba baszlak, hogy míg élsz nem felejted el.” Ahogy ezeket a szavakat beitták a fülei, egy nagyot rándult a teste és beleharapott a faszomba. „Szopj, ne harapj” ripakodtam rá miközben további rándulások futottak végig rajta.  Elélvezett a vulgaritásomtól és ebből nem is csinált titkot. Felsikoltott és mint egy pióca iszonyatos szopással rátapadt a farkamra. „megtöltöm a szádat gecivel, hogy az orrodon folyik ki” folytattam a durva szöveget, amitől ismét megrándult.  Hirtelen kiköpte a farkamat a szájából, rámmosolygott és visszaszólt „jó, de utána csókolozunk és kiiszod a számból”, majd visszatért előbbi tevékenységéhez.

A kis garzonos találkáink jelentősen megritkultak, egyrészt annak következtében, hogy Kati heti rendszerességgel látogatott el a lakásunkra amikoris úgy szétkaptuk hogy napokig nem kívánt még gondolni sem ujabb sexuális élményre, másrészt a terhesség előre haladtával egyre több egyéb irányú lekötöttsége nagyban korlátozta a szabad idejét.  Arra azért odafigyelt, hogy legalább havonta egyszer találkozzunk kettesben és ilyenkor élvezte hogy teljes figyelmemet réá fordítom.  Igaz, ahogy haladtunk az időben úgy változott a lepedőcsata formája, de egyetlen alkalommal sem hagytuk el a kis búvóhelyet kielégületlenül. 

A szülést megelőző utolsó találkozáskor már csak egyoldalú orális volt a dolog, addig azonban minden alkalommal megdugtam elölről és amikor már a hasától nem fértem a pinájához akkor hátulról.  Azt mondta, hogy Ő már nem tud odakoncentrálni, nem is akar, de engem úgy szeretne leszopni, hogy ne  felejtsem el amig újra akció képessé válik. Arra kért, hogy engedjem át az irányítást neki, én csak tegyem amit mond és hagyjam magam „hamarabb szabadulsz” tette hozzá humorizálási szándékkal.

Levetkőzött és engem is ’kicsomagolt’, majd kiparancsolt a fürdőszobába.  Amint a zuhany alá álltam megjelent meztelenül és leszappanozott előszöl felülről, majd lassú elnyújtott mozdulatokkal alúlról is.  Amikor a farkamhoz ért, már kihegyezett lándzsaként meredt előre, és a lány lágyan, de határozottan kezdte a szappanozást.  A  herezacskó után a farkam töve következett majd egyre feljebb és a végén a bőrt lehúzta a fejről és behadozta. Azt hittem ezzel végetért a fürdetés, de tévedtem.  Átkulcsolta a kezét a farkamon, és a lehető legfinomabban maszírozni kezdte, félőrületbe kergetve az idegszálaimat. Lassú és hosszú hosszanti mozgásokat végzett, kényesen vigyázva, nehogy elélvezzek.  Amikor érezte, hogy közeledik a robbanás, leállt és levette a zuhanyzó fejet.  Megindította a vizet és egyenesen a farkamra irányította.  Akkorát ugrottam, majd fellöktem.  A kis bestia észrevétlenül hidegre csavarta és telibe nyomott vele, majd nevetve kibökte „mindig azzal dicsekedtél, hogy Te voltál katona.  Ha jól tudom ott nem melegvizzel zuhanyoztatok”.  Ami igaz az igaz, de nem is dugtunk (akkor még nem volt divat a buzi katona) utána.

Törülközés közben mindenütt végigcsókolta a testemet.  Úgy játszott rajtam, mint egy hárfa-művésznő.  Mire a szobába kerültünk már végsőkig fokozta az izgalmi állapotomat.  Vagy legalábbis én úgy gondoltam.  Készen álltam egy gyors ürítésre.  Éppen csak a szájába kellett volna vennie és garantált eredményt érhetett volna el.  Neki azonban más tervei voltak.  Bekucorodott az ölembe, átemelte a kezemet és a hasára helyezte. „Utolsú lehetőséged, hogy a hasamon keresztül megsimogasd a gyermekedet.  Mire legközelebb hozzá érhetsz már a saját bőrében lesz.”  Meghatódtam ettől a bensőséges pillanattól, és gyengégen megsimogattam a feszes bőrét.  Benyúltam a combjai közé és most én mondtam búcsúbeszédet „mire legközelebb közétek juthatok, már talán el is felejtkeztek rólam”.  Végig simogattam a combjait, majd felsiettem a melleihez. Nagyon megnőttek, élvezet volt megfogni őket.  Mi van a női melleken olyan izgató, a mai napig sem tudtam megfejteni.  Ugyanolyan bőr és zsirpárna mint mondjuk a combokon alakulnak ki idővel a nőknél, de valahogy egész más hatással vannak a férfiakra.  A mai napig is ha látok egy nagy mellű nőt bizsergés fut le a zacskómba, ellenben ha egy pár kövér comb kerül elém hányingert kapok.  Ki érti ezt?

Ahogy hozzáértem Kati duzzadt cicijeihez leküzdhetetlen vágyat éreztem, hogy megszopjam őket.  Finoman hátára fordítottam, és habozás nélkül rácuppantottam az egyik bimbójára.  Bekaptam és szenvedélyes szopásba kezdtem.  Megborzongott, de nem tiltakozott.  Átmentem a másikra és megismételtem az iménti műveletet.  Ismét megborzongott és megsimogatta a fejemet.  „Nagyon fogsz hiányozni”, mondta elcsukló hangon.  Megcsókoltam amit szenvedélyesen viszonzott, miközben lenyúlt az ágyékomhoz és megfogta félkemény farkamat.  „Feküdj hanyatt és engedd el magad” adta ki az utasítást.  Parancsot megtagadni nem lehet, tehát engedelmeskedtem.  Széthúzta a combjaimat és betérdelt közéjük.  Csakhogy a hasa már nem engedelmeskedett, elállta útját.  Nem tudott a farkamhoz férni.  „Ez így már nem megy” állapította meg. „Fordulj oldalra, talán úgy még odaférek” mondta majdhogynem reményt vesztve.  Már ehhez sem volt elég rugalmas.  „Azt hiszem nem marad más, mint én fekszem le és Te térdelj a fejemhez.  Nem adom fel akár hogy is legyen” mondta elszántan.  Kezdtem elveszíteni a merevedésemet és meg akartam ’kegyelmezni’ de Kati eltökélt szándéka volt, hogy még utoljára kielégít. Odatérdeltem a fejéhez, és a vártam mit fog kitalálni. Sehogy nem találta meg a kényelmes helyzetet, és egyre jobban kifáradt. „Nekem van egy ötletem” mondtam mert rohamosan közeledtünk a ’feladom’ állapothoz. „Feküdj a hátadra keresztbe és az ágy szélén lógasd le a fejedet” mondtam és odaálltam az ágy széléhez. Amint elhelyezkedett lehajoltam, hogy megcsókoljam, majd megfogtam az ágy szélén túlnyúlt fejét, kissé oldalra fordítottam és betoltam a farkamat az ajkai közé. Először csak a fejét, majd lassan végig az egészet.  Mélyen bement, a feje belecsúszott a lány torkába. Kicsit öklendezett, majd amikor az ingert leküzdötte elkezdett szopni. Én rásegítettem ki-be mozgással mintha a pinájában lenne a farkam.  Tetszett neki a póz és belemerült a szopásba. Jobb kezemmel tartottam a fejét, a ballal pedig símogattam a testét.  Mindig értékelte a simogatást, most sem volt ez másként és kisvártatva az elégedettségét kifejező mormogást hallatott.  Az idegvégződéseim vitus táncsot jártak ahogy szopta a farkamat.  Többször eljutottam az élvezetek előcsarnokába, de mindig megérezte és kitolta magából egy kis pihenőre.   „Azt akarom, hogy sokáig tartson, és amikor elélvezel told be egészen a torkomra. Minden cseppet le akarok nyelni.  Tudom sokáig nem jutok hozzá.”

Aki valaha próbált már ágy mellett állva sexelni az tudja, hogy egyrészt ez a legnagyobb baromság, másrészt hihetetlen állóképességet igényel.  Persze csak akkor ha nem mész el egy perc alatt.  Kati az utóbbiról gondoskodott.  Már remegtek a lábaim, az egyensúlyomat alig birtam tartani, szinte csak a szájába vákumozott farkam tartott egyenesben és mintha kínvallatáson lennék, nem engedett elélvezni. Hogy kissé tehermentesítsem a lábizmaimat, előre hajoltam, és rátapadtam az egyik mellére. Körül járattam a nyelvemet a most már anyányira megnőtt bimbóján, és megszoptam.  Kati felnyögött és kitolta a farkamat a szájából.  „Imádlak” mondta „olyan mintha a fiadat szoptatnám”.  Hogy miből gondolta azt hogy fiút fog szülni nem tudtam, de határozottsága meglepett.  Nem a gyermek szót használta amit eddig mindig, és alig egy hónap múlva bebizonyosodott, az ösztöne nem csalt.

Feltérdeltem az ágyra és folytattam a mellbimbók váltott szopását.  A lány elengedte magát és teljesen belemerült ebbe, az utóbbi időben egyre gyakrabban átélt élvezetbe.  Egyik kezemet a hasára tettem, másikkal a feje alá nyúltam és magaméhoz emeltem a száját.  Szenvedélyesen csókolt és kezét a hasán levő kezemre tette.  Ez már nem sex volt, valami más.  A születendő gyermek fogadása.  Találkozásunk óta az első alkalom volt, hogy nem volt magömlésem vele. Borzongás futott át rajtam.  Igy nem akarok elmenni, mert kellemetlen nyomot hagyhat Katiban.  „Azt hiszem, hogy most ’kezelésben’ kell vegyél” mondtam, és lehúztam a másik kezét a mereven ágaskodó farkamra, és újabb csókkal zártam le az ajkait.  Ő megmarkolta a farkamat és gyakorlott mozdulatokkal verni kezdte.  Megértette, hogy nem akarok a szájába élvezni és elfogadta a döntésemet.  Feltérdeltem mellé átadtva magam a kényeztetésésnek.  Megállás nélkül egyre gyorsabban huzigálta a bőrt le-fel, előre-hátra és hamarosan haranozni kezdtek a golyóim.  Már elég gyakorlata volt észlelni amikor a végző stádiumba juttatott, tudta, hogy még néhány húzás és már nincs visszaút.  A sejtek elindultak a kilövő állomásra. Ráirányította a farkamat a domborodó hasára és a kifröccsenő ondót a másik kezével azonnal elkente, és bele maszírozta a bőrébe. Belenéztem a szemébe ahonnan most hiányzott a megszokott tűz és csillogás, helyüket egy-egy könnycsepp foglalta el.  Kati némán, könnyek között búcsúzott a farkamtól. 

........ . Vége ennek a történet sorozatnak.  A következő sorozat cime: A hárem .....
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: