Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lady Vengeance (1) - A bosszú asszonya

Előzmény cime:   Egy unalmas ködös öszi nap estéje …..  és ugyanezen a web lapon található.

Az előzményből  ….
„Akarod a telefonszámomat... „ és választ sem várva belesuttogta a fülembe a hatjegyü számot. „Hivhatsz bármikor mert ez a közvetlen szám az asztalomon csörög.  Kati a nevem. És a tied? Nem jött ki hang a torkomon. Csak bámultam, nem akartam hinni a szememnek, fülemnek és egyéb érzékszerveimnek. Lassan kiböktem a nevemet, és ahogy a trolibusz megállt Kati leslisszant a többi leszálló utassal.  Még visszanézett rám, egy mosolyt küldött felém és cuppantott egyet. Ekkor döbbentem rá, hogy valakit megkeféltem annélkül, hogy megcsókoltam volna.

***************************************

Másnap délelőtt egy közeli telefonfülkéböl felhívtam Katit. A második csöngetésre felvette és belebúgta a formális céges bejelentkezést, de a telefonon keresztül is jól felismerhető volt a hangja.  Na akkor most itt az ideje egy kis játéknak, gondoltam és én is formálisra vettem a dolgot.  „Itt a közlekedési vállalt erkölcs felügyeleti osztályáról jelentkezem.  Szeretnék azzal az ifjú hölggyel beszélni aki tegnap a 75-ös trolibuszon egy gyanútlanul utazó férfit arra kényszerített, hogy akarata ellenére közösüljön vele”.  „Tessék várni mondta”, és jól hallhatóan odaszólt a vele szemben ülő munkatársának, hogy menjen ki a boltba reggeliért.  Kisvártatva ismét beleszólt a telefonba „személyesen a troli betyárral beszélek?”.

Gyorsan megbeszéltünk egy találkozót és alig fél óra múlva ott ültünk egy pressó asztalánál, mint két idegen akiknek fontos megbeszélni valójuk van, de nincs személyes kapcsolat közöttük.

„Tegnap este nem tudtam elaludni”, kezdte Kati, „a férjem meg akart dugni de nem engedtem. Addig nem is fogom ameddig nem tudom, hogy teherbe ejtettél-e a trolibuszon vagy sem”. Amikor meglátta a rémületet kiülni az arcomra sietett megnyugtatni. „Ne aggódj, semmi veszély nem fenyeget. A férjem mindenáron akar egy gyermeket tőlem amit én is szeretnék neki megszülni csak nem tőle.”  Valószinüleg kivert a verejték, mert még inkább megpróbált megnyugtatni „bosszút akarok állni rajta azért hogy megerőszakolt. Megszülöm a gyermekemet neki, de nem az Ő spermájától akarok megfogganni.  Az lesz a bosszúm, hogy a halálos ágyán a fülébe fogom suttogni, hogy a gyerek akit Ő a magáénak hitt az nem az Ő génjeit viszi tovább.” 

Lady Vengeance - A bosszú asszonya, tovább magyarázta a tervet. „Tegnap mondtam, hogy megerőszakolt, de azt nem hogy akkor én még csak tizenhat éves voltam és nyári iskolai gyakorlaton voltam a cégnél.  Azonnal teherbe estem és amikor ezt megtudta olyan pánikba esett, hogy elvált a feleségétől és engem vett feleségül semmi perc alatt.  Később kiderült, hogy nem terhes voltam, hanem a megrázkódtatás hatására maradt ki a periodom majd egy éven keresztül.  Állítólag ez a nők egy jelentős részénél védekezési mechanizmus pontosan az erőszak következményének elkerülésére.”  Nagyon érdekesnek hangzott, én még ilyet soha nem hallottam vagy olvastam.

„A középiskolát befejeztem, és egyetemre akartam menni, de Ő már beleélte magát abba, hogy szülök neki egy gyermeket és nem engedett tovább tanulni.  Pedig semmiből nem állt volna neki elintézni, hogy akár felvételi nélkül bekerülhessek az ELTÉ-re.  Azóta minden alkalmat megragad, hogy megdugjon, figyeli a hőmérsékletemet stb és nem engedi hogy tablettát szedjek.  Tegnap pont a termékenységi periódusom közepe volt és úgy éreztem, hogy abban a pillanatban amikor elélveztél olyan mélyen voltál bennem és olyan erővel spricceltél belém, hogy ebből egy akkora terhességnek kell kialakulnia amekkora csak lehet.”

„De ha a férjed naplót vezet akkor Ő lesz az első aki felismeri, hogy nem tőle lettél terhes, vagy tévedek?” kérdeztem rá erre a nagyon fontos apró részletre.  „Nem, mert azt nem vezeti, hogy mikor dug meg.  Csak azt tudja, hogy mikor vagyok fogékony, de arra nem terjed ki a figyelme hogy minden hónapban akkor meg is kell engednem hogy megkeféljen.  Nameg lehet egy kicsit csalni is azzal a naptárral, ha tudod hogy mit akarsz” fogta kissé huncutra a dolgot Kati.  „Szegény annyira biztos a dolgában, hogy nem vette még észre, hogy két héttel félre vezeti önmagát.  Ezért úsztam meg eddig.  Persze én mindig azt hozom fel mentségül, hogy még mindig a drámai hatás miatt nem esek teherbe.  De amikor úgy leszek akkor hirtelen elmúlt a dráma”.

Elnevette magát és kacéran a szemembe nézett. „Ha megteszed én Tőled szeretnék neki szülni egy gyereket.  Ne aggódj nem vagyok szerelmes Beléd, nem is akarok semmit csak nagyon jó fejnek találtalak tegnap azzal a pasi dologgal és nagyon élveztem ami utána történt.  Ha Te is akarod akkor szivesen folytatnék Veled kizárólag szekszuális kapcsolatot, mondhatnám kissé csúnyán, hogy szivesen lennék a kurvád akit akkor kefélhetsz meg amikor feláll a farkad, és akkor dobsz el amikor akarsz. Semmi érzelem, semmi dráma, és amikor megbizonyosodok arról, hogy kihordhatóan teherbe ejtettél azonnal meg is szakítom Veled a kapcsolatot és sem rólam sem a gyerekről soha nem fogsz tudni semmit.  Nem apát keresek a gyerekemnek, mert az már megvan neki, hanem olyan géneket amiket én választok neki nem az ’apja’”

Hát ez elég világos beszéd volt, csaknem letaglózott.  Tenyészbika szerephez jutottam. „Ez még nem egy igen, de mondjuk hogy bevállalom.  Mik az elképzeléseid a részletekre vonatkozólag?”

„Persze, hogy gondolkodnod kell ezen.  Ami a találkákat illeti azt az én lakásomon meg tudom szervezni.  Van egy kis garzonom, amiről senki sem tud.  Ne kérdezd hogy szereztem, nem az a lényeg, hanem hogy van egy kulcsom amit oda tudok adni és amikorra megbeszéljük, hogy szétkapjuk egymást akkor oda tudsz menni és várni rám.” Várakozóan fürkészte a szememet, majd tovább folytatta „Veled azt hiszem, hogy a szekszualitás teljes skáláját végig tudnám játszani, amihez a férjemnek eddig nem volt és soha nem is lesz szerencséje.  Ha hiszed, ha nem még a farkát sem fogtam meg. A Tied volt az első amihez puszta kézzel hozzáértem..... és nagyon jó érzés volt.”

„Oh, akkor hogy megy ez a dolog nálatok?” kérdeztem öszinte érdeklődéssel.  „Én pizsama felsőben, de alsó nélkül hanyatt fekszem az ágyába, leoltom a villanyt és hagyom, hogy rámmásszon.  Amikor kilihegte magát és belém eresztette undorító ondóját és lefordul rólam, akkor felkelek, kimegyek a fürdőszobába, kizuhanyozom magamból és megyek a saját ágyamba aludni.”  Elállt a szavam. „Ennyi? Csókolózás, simogatás, a többit már nem is merem kimondani... „ dadogtam ki nagy nehezen.  „Semmi. Ez a bünhődés azért amit tett ellenem. Társasági életben persze viríthat velem, mert anyagilag jól tart, de szerelmeskezés az nincs, csak gyerek csinálási szándékú kefélés.  Pedig tudod mennyire vágyom arra, hogy valakinek végig csókoljam a testét, és ugyanezt kapjam én is?  Ha tudnád mennyire vágyom arra, hogy egy férfi eljuttasson az orgazmushoz?  Hiszed vagy nem én tegnap Veled azon a nyavalyás trolibuszon élveztem el először, persze ez semmi ahhoz képest amire vágyom és amire képes is lehetnék, de megmutatta hogy mit hozhat a jövő. Ezért ajánlom fel magamat Neked, mert érzem, hogy Veled és Neked bármit meg tudnék tenni és tudom, hogy Te olyan élvezetekhez tudnál juttani amire minden nő vágyik.”

„De még azt sem tudod, hogy nekem van-e családom.  Semmit nem tudsz rólam.” Próbáltam ellenkezni Vele.  „Nem tudom, igazad van, de nem is érdekel. Én nem akarlak elvenni sem a feleségedtől ha van ilyen sem a gyerekeidtől ha olyanok is vannak.  Én csak azt az alkalmi pár órát szeretném eltölteni egy ágyban Veled, hogy a természetes (vagy nem annyira természetes) szekszuális vágyaimat és igényeimet kielégithessük. Igy el tudom viselni a házasságomat”.  Látva bizonytalankodásomat még hozzátette „most nem várok választ, gondold végig de akárhogy döntesz kérlek tegyél meg egy valamit nekem!”

„Mi lenne az?” kérdeztem vissza. „Legalább egyszer gyere el az elöbb említett lakásomra, tölts el velem egy-két órát és add meg nekem amit soha nem élhettem át ... legalább egyszer tedd lehetővé, hogy szabadon önmagam akaratából éljek át egy szekszuális együttlétet ami remélhetően megismerteti velem az orgazmust. Mert ami nekem eddig jutott az nem más mint egy folyamatos nemi erőszak.  Gyűlölöm a férjemet ezért, pedig máskülömben egy nagyon jó ember.”  Majd válaszra sem várva folytatta „remélem, hogy Neked is jó lesz és tartós kapcsolatot akarsz majd, de ha utána úgy döntesz, hogy nem akarod folytatni soha többé nem fogsz látni. Gondolom észrevetted, hogy nem kértem telefonszámot és nem kérdeztem semmit ami lehetővé tenné, hogy megkeresselek.  Még a teljes nevedet sem tudom és nem is érdekel”.  Könnycseppek jelentek meg a szemében jelezve, hogy őszintén a szivéből szólt. 

Nem akartam sajnálatból találkozni Vele és ezt gyorsan meg is mondtam, persze nem egészen igy: „Amit most elmondtál eléggé megrázó, mégsem elég ahhoz, hogy én sajnálatból lefeküdjek Veled.” Láttam, hogy a szemei elkerekednek, mindjár sírásba megy át ezért gyorsan folytattam „Tudod Kati, tegnap éjjel én sem tudtam elaludni, Te voltál az eszemben marcangolt a bűntudat azért ami történt, de ugyanakkor vad vágyak száguldoztak az agyamban amiknek Te voltál az alanya. Tegnap annyira felcsigáztad az érdeklődésemet és olyan vágyat ébresztettél bennem hogy ha ma nem itt találkoztunk volna, hanem azon a bizonyos lakáson akkor mostanra már az élvezetek csúcsán szárnyalnánk.  Nagyon kívánatosnak találtalak és legszivesebben most itt az ölembe ültetnélek, hogy megtöltsem a puncidat a forró ondómmal.”  Ahogy ezt kimondtam, mintha a nap sütött volna ki ezen a borongós öszi délelőttön, arca kiderült, szemei mosolyra fordultak, magához vonta a kezemet és mielőtt el tudtam volna húzni megcsókolta. Majd csillogó szemeit rámemelte és odasúgta: „teljesen benedvesedtem. Dugj meg itt és most”. 

Választ sem várva felállt és elindult a mosdó felé.  Amikor odaért nem a nők hanem a férfiak feliratú ajtóhoz fordult, rám nézett és belépett a ’bűnök barlangjába’.  Ez a lány őrült, gondoltam.  ’De milyen gyönyörű. Én is őrült vagyok ha megteszem, de nem lehet kihagyni. Annyira kívánom, hogy nem tudok ellenállni. Tegnap ahogy benne voltam nedvével belemarta magát a farkamba. Újra éreznem kell forró hüvelyét. Micsoda barom is a férfi!’  Felálltam és utána mentem.  Bezártam az ajtót és amikor megfordultam Kati ott állt előttem anyaszült meztelenül.  Mintha egy görög istennő szobra elevenedett volna meg. Tökéletes alakját körte formájú keményen előre álló maroknyi cicik ékesítették, fanszörzete rövid hamvasszőke volt és viszonylag kis területet borított be. Hosszú combjai feszes kerek farban értek véget és lábai kecsesek voltak mint egy őzikéé. Formás arca lázban égett, szemei izzóan fénylettek, piros ajkai pedig csókra nyilva vártak. Odaléptem hozzá, ajkait lezártam a számmal és combjai közé nyúltam.  A puncija tocsogott a nedvességtől. Átkarolta a nyakamat és olyan szenvedélyesen csókolt vissza, hogy a filmipar mintát vehetett volna. Habozás nélkül beletolta nyelvét a számba és megéreztem édes nyálát.
Ha igaz amiket elmondott ez volt élete első szenvedélytől fűtött csókja. Teljesen magával ragadtott, vágyaimat felkorbácsolta, eszem megállt, gondolkodni már nem tudtam, csak az ösztöneim vezéreltek, azok pedig azt parancsolták, hogy ezt a lányt magamévá kell tennem.  Itt és most. 

Letoltam a nadrágomat és kiléptem belőle, majd lecsúsztattam az alsómat, felkaptam Katit mint egy pihét, aláfogtam a combjainak és ráemeltem a kőkemény farkamra. Nekitámasztottam a falnak és behatoltam várakozással kitárult puncijába.  Kati felnyögött, nekifeszítette hátát a falnak, fejét felvetette, lábait átkulcsolta a derekamon, melleit elöre tolta és átadta magát a pillanatnak.  Lassú, határozott mozdulatokkal elkezdtem pumpálni. Ahogy farkam előre-hátra haladt benne, minden tolásba belemozdult, mintha vissza akarná adni a lökdösődést. Éreztem, hogy teljes odaadással aktív résztvevője a szeretkezésnek. Kissé belegyorsítottam amire erősödő lihegéssel reagált és perceken belül elkezdett reszketni, puncija pulzált, lélegzete akadozott, szemét lehunyta és mielött a készülő sikoly elhagyhatta volna ajkait rátapadtam és eszeveszett csókolózás közepette beleélveztem izzó puncijába.  Kati beleremegett. Összeszorította hüvelyizmait mint aki többé el sem akarja engedni a betolakodót. Torkából szakadozott hürgés tört fel, és fülembe suttogta hogy ’köszönöm”, majd karja lassan elernyedt, lába elengedte a derekamat és egy óriási sóhaj szakadt ki a tüdejéből.

Kinyitotta szemeit és könycseppek csillogtak benne. Rámnézett és odasúgta „Fektess le a padlóra.” Azt hittem, hogy el akar ájulni, természetesen lefektettem. Amint elengedtem, megemelte a csípőjét olyan magasra amennyire képes volt és igy maradt egy percig.  Megértettem, hogy hátra akarja folyatni a spermámat.  ’Ez a lány nem viccel, tényleg teherbe akar esni tőlem. Legyen ahogy akarja. Ha olyan gyönyörű gyermeket hoz a világra mint amilyen Ő maga akkor az Isteneknek tetsző dolgot csináltam’.  Ezen gondolkoztam miközben felöltöztem, majd végig csodáltam ahogy Ő is felöltözött. Minden mozdulata kecses volt, legalább annyira izgatatóan öltözött mintha vetkőzőtt volna. Legszivesebben újra megdugtam volna, de a veszélyfelismerésem megálljt parancsolt.  Mikor elkészült, kiléptem a szűk folyosóra, körül néztem és kihívtam Őt is.  Elindultam vissza az asztalhoz Ő pedig beslisszant a női mosdóba.

Hosszú percek múltán megjelent, ruházata kifogástalanul rendbehozva, haja szépen beigazítva, arca az iménti élvezet nyomait még sejtetni engedte, de egyenes tartása és járása arról tanuskodott, hogy visszanyerte nyugalmát.  Amikor leült az asztalhoz a pincérnő felé fordult és egy elegáns mozdulattal kért két kávét. Belenyúl a retikülébe (azt hittem pénzért, már majdnem rászóltam), kivett valamit,  rámemelte tekintetét és csillag szemeiből egy incselkedő mosolycsóvát küldött felém. „Itt van a kulcs.  Ha eldöntötted hogy használni akarod hivj fel és megadom a címet. Általában négytől hatig szabad vagyok, de ha más időben akarsz magadévá tenni kitalálok valamit.” Kiitta a kávé maradékát, felállt és elindult a kijárat felé. Tekintetemmel követtem és szemeim nem győzték magukba inni a gyönyörű látványát.  ’Ez a zsenge Istennő az enyém!’ Intettem a számláért.

Hát igen, egy unalmas ködös öszi nap másnapja tartogathat nem várt élményeket is.

...... folyt köv .....
Hozzászólások
Andreas69 ·
Gratulálok, tetszett! Apró hiba: a szexet nem ksz-szel írják. Bár helyreállíthatod az egyensúlyt, ha x-szel írod például a tyúxart... :wink:
rlalika ·
Köszi a bejegyzésedet. Nagyra értékelem, de a szeksz és a sex felcserélhető a Tudományos Akadémia állásfoglalása szerint és én próbálom kerülni az idegen nyelvre utaló szóhasználatot. Nameg azért az olvasóink között talán olyanok is akadnak akik a másik variációt kifogásolnák.

Ami viszont a tyúxart illeti megfogadom a tanácsodat és ha a jövöbeni irásaimban szerepel ez a kifejezés minden bizonnyal alkalmazom is. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: