Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Külfőldi munka 1

Egyetemisták voltunk, nagyon jó barátságban egy velünk egyidős párral, szerettünk volna a nyáron valahova elmenni, de sajnos hiába böngésztük a hirdetéseket, nem akadtunk a nekünk megfelelőre. Ám egy újsághirdetésen megakadt a szemünk, ahol is, egyetemistákat keresnek, könnyű munkára, de csak 22 évnél fiatalabb párok jelentkezhetnek! Nosza, több se kellett, felhívtuk a megadott számot, ahol is nagyon udvariasan közölték, hogy a vonatjegyet is kifizetik, és várnak bennünket.

Másnap, mind a 4-en, izgatottan útra keltünk. A megadott címen, egy éjszakai mulató volt, de a bejáratnál álló"őr"betessékelt bennünket, mondván, hogy már várnak ránk! Mivel mindannyian beszéltük a németet, nem volt nehéz magunkat megértetni. Odabent, egy úriembernek látszó úr fogadott minket, aki szemlátomást-nem is feltűnően stírölt minket. Nos, nem akarom szaporítani a szót, röviden csak annyit:ez itt egy sex bár, élő erotikus műsort nyújtunk a vendégeknek, akik általában nem szoktak hálátlanok lenni. Vagyis, a színpadon, jól láthatóan kell szeretkezni.
- De egyenlőre, csak rád és rád van szükség - mutatott rám, és a haverom nőjére. Mindeggyőnk szinte ledöbbent, és egymásra néztünk, nem erre számítottunk! - A válaszotokra azonnal kíváncsi vagyok, ugyanis, több jelentkező kell még megnéznem, tehát nem érek rá! Ja, és még csak annyit. Annyi pénzt kereshettek, hogy egy jó darabig nem lesz gondotok. Nos?
- Már elnézést - szólalt meg a haver-, de mindez annyira hírtele jött, nem erre számítottunk, ezt meg kell beszélnünk.
- Na jó. Csak ne tartson soká. Mondjuk, kaptok 5 percet. Rendben?

Össze dugtuk a fejünket, és igyekeztünk minél hamarabb dűlőre jutni, ami nem volt könnyű, elvégre mégis csak a haver nőjével kell szeretkeznem, aki meg kell hagyni, jobban néz ki az én csajomnál, bár az sem"kutya".
- Egy feltétellel belemegyek! - szólalt meg a haver nője. - A színpadon megbaszhatsz, de semmi érzelgősség, és a színpadon kívül semmi közünk egymáshoz! Brendicsek?
- Részemről oké!
- Nos, fiatalok, hogy döntöttetek?
- Rendben, benne vagyunk!
- Akkor már csak az-az apróság van vissza, hogy mind a ketten teljesen vetkőzzetek le, szeretném látni, hogy milyen árut veszek!
Mikor megláttam meztelenül a"haver"nőjét, szinte még a lélegzetem is elakadt! Nagyon jól nézett ki, már előre boldogság töltött el arra a gondolatra, hogy ilyen szuper nővel kell majd kefélnem!
- Nem nézel ki rosszul, de kissé szőrösebb a pinád, kicsit tedd láthatóbbá. Az emberek azért fizetnek, hogy lássanak is valamit. Látom, téged igencsak megáldott a természet, jó nagy farkad van. Na lássuk, mit tudtok! Állítsd fel neki - szólt a"haver"nőjére, - aki kissé bátortalanul megfogta a farkamat, és elkezdte húzogatni. Persze az"igazgató" rögtön rászólt, hogy ne játssza itt a szüzet, vegye a szájába, úgy állítsa fel. Ő rögtön elvörösödött, a barátjára, és az én"nőmre"nézett, mintha azoktól segítséget kaphatna.
Ki tudja mi játszódott a gondolataiban, de egyszercsak letérdelt, és a szájába vette a dorongomat, ami elég hamar ágaskodni kezdett!
- Na jól van, elég lesz. A többit majd a színpadon. Tartalékold a gecit, mert szükség lesz rá! Ti pedig, ha akarjátok, kaptok 4 ingyenjegyet, amit bármikor igénybe vehettek, és megnézhetitek, hogyan kefélnek! Most, menjetek, nekem még fel kell őket világosítani egy pár dologról, természetesen a szállásotokról gondoskodtam, akárcsak az övékéről!

Mikor 3-asban maradtunk(mi meztelenül), közölte;most, hogy csak mi vagyunk, szeretném látni, hogyan fogtok baszni! (hát, erre még álmomban sem gondoltam, hogy ilyen hamar megkefélhetem ezt a jó nőt! Ő, szinte természetes mozdulattal, hanyatt feküdt, széttárva a lábait, arra várva, hogy beléhatoljak! Hát ezt örömmel tettem, bár kissé zavart, hogy mindezt más előtt kell csinálnom. Nem sok kellett, hatalmasat élveztem, és ki akartam húzni, de az"igazgató"rám parancsolt, hogy élvezzek bele, és akarja látni, hogy folyik ki belőle a geci. Úgy tele vágtam, hogy volt is mit nézni!
- Látom, jók lesztek. Most, Frici megmutatja a szállásotokat, kaptok egy szobát, de ha lehet, ne keféljetek, inkább tartalékoljatok a közönségnek!
Azzal, behívta a bejáratnál már megismert férfit, aki természetesnek vette, hogy Ági (így hívták), meztelen, és folyik belőle a geci, és szinte természetes mozdulattal megcsöcsörészte, majd elégedetten nyugtázva közölte; nem rossz bőr főnök, de szerintem kissé szőrös a muffja! - Nyugi, már mondtam neki. Most vidd őket a szállásra. Holnap este találkozunk!
A szállásunk nagyon szuper volt, de tele volt ismert színésznők akt képeivel, a polcokon pedig rengeteg műfasz.

Mikor kettesben maradtunk, Ági megkérdezte:
- Na, milyen voltam? Remélem meg vagy elégedve!
- Nem teljesen! Alig várom már a holnapot, mikor újra megdughatlak!
- Csak lassan a testtel! Ha ilyen meleg lesz, itt fogok járkálni meztelen, és bárhogy is álljon a farkad, mint mondtam, csak a színpadon dughatsz meg!
- De ott mást is kell csinálnod. Ne gyakoroljunk?
- Mégis mire gondolsz? Áll a farkad mi?
- Hát, arra, hogy le kell majd szopnod, amit meg kell hagyni, nagyon jól csináltál! Persze, gondolom, van benne bőven gyakorlatod!
- Hát, ki kell, hogy ábrándítsalak! Te voltál a második, a Józsit is csak kétszer szoptam le! Úgy, hogy örülj, és vetkőzz, most jön a második! De ebben a leírásban az is benne van, hogy ki kell nyalnod! Vagyis, legjobb, ha franciázunk! De itt és most, ez lesz az első és az utolsó! Világos?
- Világos, csak kezdjük már el, mert letörik a farkam! Hát akkor, baszásra fel!

Már rég szeretkeztem ilyen jót! Úgy nyelte a gecimet, mint aki nagyon szomjas! Annyira belejött, hogy nem is akarta abbahagyni, mondjuk ezt én nem is bántam, de rágondoltam az én kedvesemre, aki lehet, hogy most ugyan ezt teszi!
Mikor már belefáradtunk, közölte, hogy tegyük el magunkat holnapra, folytassuk a színpadon!
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
HŰ, HÁT ÚGY LÁTSZIK ITT MÉG VOLT BENNED SPIRITUSZ, LEGALÁBBIS MEGÜTÖTTED EGY AMŐBA ÖNKIFEJEZÉSI SZINTJÉT, DE ÍGY AZ ÚJÉVRE KISSÉ ELFÁRADTÁL, BARÁTOM! :angry:

No0oB ·
Ez is rohadt jó!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: