Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kortalan vonzalom

Tizenhat éves voltam akkor. Éjszakánként sokszor voltam egyedül, ilyenkor, hogy elüssem az időt, a mobilomat használtam internetezésre, chatelésre. Szívesen ismerkedtem, barátkoztam. Akkorra már felébredt bennem a kíváncsiság, időnként erotikus üzeneteket is váltottam egy-két emberrel, de mégsem ragadott meg a dolog annyira, hogy személyes találkozót akarjak valamelyikükkel. Egy éjszaka egy lánnyal beszélgettem. Egy évvel volt idősebb nálam, és imádott masztizni. Néha együtt is csináltuk, mármint telefonon. Titkon azonban egy férfira vágytam, egy igazi macsóra, aki úgy bánik egy nővel, mint ahogy egy zenész a hangszerén játszik. És megtaláltam... A fent említett lány ajánlotta, azt mondta, kedves, diszkrét, és fantasztikus az ágyban.


Ekkor még szűz voltam... Nem is tudtam, mit tegyek, éljek-e a lehetőséggel.


Chaten kezdtem el beszélgetni Á.-val először, aztán telefonon folytattuk.Pontosan húsz évvel volt nálam idősebb. Csodás, mély hangja volt, amivel érzéki dolgokat súgott nekem a telefonon keresztül. Szinte már minden este felhívott, míg végül rászántam magam a találkozóra.


Miután anyám elment dolgozni, én letusoltam, kicsíptem magam egy kicsit, és remegő gyomorral indultam az utcasarokra, ahol egy autóban várt. Mosolygott rám, éreztem, ahogy végig mér. Meg sem mertem szólalni, ahogy beszálltam a kocsiba.


- Szia.- köszönt rám- örülök, hogy eljöttél. Kis szünet után így szólt: - Nagyon csinos vagy.


Megsimította a kezem, és mosolygott. Jéghideg volt a kézfejem az izgalomtól, és ezt ő is érezte.


-Csak az történik, amit te szeretnél. - mondta lágy, mély hangján.


Legbelül ujjongtam. A Dunapartra mentünk, már sötét volt, hiszen novembert írtunk. Megálltunk, és elkezdett fűteni a kocsiban. Legalább egy órát beszélgettünk, és szinte észre sem vettem, hogyan bűvöl él, és milyen simán kerülnek le rólam a ruhadarabok. Belecsókolt a nyakamba, én pedig megborzongtam az első férfi érintésére.


- Én még sosem...


- Tudom. -Mondta anélkül, hogy befejezhettem volna a mondatot. Csak petting lesz, ígérem. Tartogasd magad annak, akit szeretsz.


Elengedtem magam. Éreztem, ahogy simogat, lágyan és határozottan egyszerre, majd az ajkamhoz hajolt, és megcsókolt. Úgy, ahogy egy igazi férfihez illik. A fiúk, akikkel előtte csókolóztam, meg sem közelítették őt. Na, persze, hiszen ő tapasztalt...


Én is farka után nyúltam. Nem volt túl nagy, de annál vastagabb. Ő is a bugyimba nyúlt, addigra már tocsogtam a nedvességtől. Ujjával lassan, körkörösen masszírozta a csiklómat, és engedte, hogy kiélvezzem a pillanatokat. Nem rohant sehová. alig telt el pár perc, testem összerándult, ráborultam a vállára, és óriásit élveztem. Alig tudtam magamhoz térni, szinte szédültem. Megcsókoltam, majd fejét a mellemhez irányítottam.


A farka mereven állt, elkezdtem neki verni -ez volt az első, hogy a kezemben tartottam egy igazi, hús-vér péniszt. Izgatott, ahogy éreztem a lüktetést benne. A bimbóm az égig meredt, ahogy nyalogatta, szívogatta. Egy hirtelen ötlettől vezérelve finoman eltoltam magamtól, és bekaptam a farkát. Nedves volt, illatos, és borotvált. Befért a számba minden gond nélkül. Rettentő vastag és kemény volt. Ő felsóhajtott, és megsimogatta a hajam. Tudtam, hogy azt akarja, kicsit gyorsan szopjam. Elkezdtem csinálni neki, és bár féltem, hogy nem jó a technikám, az ő egyre sűrűbb nyögései nem ezt mutatták. Percekig szoptam, mikor egyszer csak félretolta a fejem, gyorsan elkezdte verni magának, és pillanatokon belül óriásit spriccelt. Láttam megfeszülni az izmait, a remegő farkát, és teljesen bevadultam. Amint kicsit lecsitult, kezét a puncimhoz tettem, és azt akartam, hogy izgasson. De ő nem erre vágyott...


Kiszállt a kocsiból, és átjött az én oldalamra. Kinyitotta nekem is az ajtót.


- Jobb lesz, ha a hátsó ülésen folytatjuk. Ki akarlak nyalni.


Egy percig sem tétováztam, átültem hátulra, aztán hanyatt dőltem, és széttártam a lábaim. Egy-két másodpercig gyönyörködött a látványban, aztán puncimba nyalt mélyen és hosszan, élvezettel. Megremegett a testem, kapaszkodtam az ülés szélében. Közben a szemembe nézett, azokkal a kék ékkövekkel, mert látni akarta, mit okoz nekem ezzel. Aztán hirtelen szívogatni kezdte a csiklómat, majd körkörösen izgatta, egyre gyorsabban, és gyorsabban. A szívem majd' kiugrott a helyéről, a légzésem egyre szaporább lett, és éreztem, hogy mennyire feszít a puncim, és rögtön szétdurranok. Nem sokáig kellett várnom, megemeltem a csípőm, és óriásit nyögve élveztem el a nyelve alatt. Hagyott pihenni egy kicsit, majd fölém hajolt, és csókolózni kezdtünk.


- Csodálatos vagy.- mosolygott rám.


- Te is az vagy. - feleltem én is, és így is gondoltam. - Sosem volt még ekkora orgazmusom. -nevettem zavartan.


- Azt hiszem, lassan ideje mennünk.


Lopva az órára pillantottam, már este kilenc óra volt, és én este hat körül jöttem el otthonról. Szomorú voltam, amiért így elszállt az idő, de másnap iskolába kellett mennem.


Megtörölte a farkát, adott nekem is zsebkendőt, amivel rendbe szedhettem magam. Boldognak és kielégültnek éreztem magam.


Hazafelé mindkettőnk keze a váltón volt. Hüvelykujjával cirógatta a kezem. Az utcasarkon álltunk meg. Találkozott a tekintetünk.


- Azért még találkozunk? - kérdeztem bizonytalanul.


- Azt hiszed, hagynálak elveszteni, Gyöngyöm? - kérdezte.


Ezután mindig Gyöngyömnek hívott. Megcsókoltuk egymást, majd kiszálltam az autóba, és hazáig futottam. Sokszor találkoztunk még ezután, egészen addig, míg először szerelmes lettem. Mindketten tudtuk, hol a határ.


Tudtam, hogy soha nem lehet az enyém, de ő volt az, aki bevezetett a gyönyör világába, és akihez a mai napig is vonzódom.
Hozzászólások
További hozzászólások »
stevler ·
Hiányérzetem maradt a történettel kapcsolatban. Pont a lényeget véltem elsikkadni. Egy szűzlány, aki még csak ismerkedik a testiséggel, tényleg így viselkedik egy autó hátsó ülésén?
Félreértés ne essék, nem prűd vagyok, inkább csak kételkedem, hogy ez így valóban megtörténhetett. Kicsit illúziórombolónak éreztem a mesét.
Ugyanakkor megértem Tina gesztusát is a tetszik-et illetően. Olvashattunk már ennél számtalan gyengébb novellát is.
Virgo75 ·
nem olyan fura az. nálam is hasonlóan történt, csak idősebb voltam, a srác meg csak három hónappal volt idősebb, nem húsz évvel...
de ugyanígy autó (az első ülés, nem a hátsó, ledöntötte nekem), előtte nem volt semmilyen tapasztalatom, és kb. ennyi is történt. (Szóval, nem volt rendes szeretkezés, csak szájjal, kézzel.) ennek 15 éve, ő mindig azt mondta, hogy egy csöppet se tűntem kezdőnek. pedig az voltam, s ő is tudta).
stevler ·
Az autóval, mint helyszínnel semmi problémám nincs. Mindannyiunknak voltak hasonló „hátsó üléses” kalandjai. Inkább csak az érzelmeket találtam kevésnek. Hiányoltam a felfedezés izgalmát és az újdonság varázsa is elsikkadt valahol. Ezektől lehetett volna egyedi(bb) a történet.

Velyn ·
Szerettem olvasni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: