Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Könyvtár II.

Felegyenesedtem és nyújtottam felé a csatot, majd ugyanazzal a lendülettel vissza is tértem volna a megvitatandó kérdéshez - ez a kis lebukás eléggé elvette a bátorságomat bármiféle további próbálkozástól. De ő, miután elvette a csatot, nem tűzte vissza, csak letette az asztalra, de továbbra is engem nézett. Furcsa szituáció volt, nem tudtam eldönteni, hogy mi is történik, de így utólag visszagondolva szerintem arról akart megbizonyosodni, hogy belevágjon-e. Ezt a kínos csendet a könyvtárosnő szakította meg. Közölte, hogy elmegyünk ebédelni, és mivel csak mi ketten voltunk bent, kérte, hogy vigyázzunk a könyvtárra addig, majd letette a kulcsot az asztalra és elment. Ekkor a lány felállt, felkapta a kulcsot az asztalról és eltűnt vele, majd üres kézzel tért vissza.
- Most már egyedül leszünk - mondta.
- Miért kéne egyedül...

De nem tudtam befejezni a mondatot, megragadta ingem gallérját és hosszan, vadul megcsókolt. Miután ajkaink külön váltak, nem nagyon tudtam, sem akartam mondani semmit. Mellkasomat kezdte simogatni a pólón keresztül - sosem értettem mihez lehetne férfi szemmel hasonlítani ezt a nők által igen kedvelt játszadozást - ami eléggé tetszett. És mindeközben annyira aranyos volt, bájos, ahogy legszívesebben rám vetette volna magát, de megállta, nehogy elveszítse szememben méltóságát. Átkaroltam a derekánál, majd a mögöttem lévő falhoz fordítottam, szembe velem. Miközben ajkunk ismét összeforrt, kezem hátul elindult az oly régóta áhított fenék felé, de gondoltam, ha már ennyire jól állnak a dolgaim, miért is aprózzam el, rögtön a farmer és a tanga közé csúsztattam be a kezem. A puha tapintású alsónemű nagyon kellemes volt, persze a tudattal együtt, hogy kihez is tartozik. De nem elégedtem meg ennyivel.

Kicsit lejjebb indultam, hely szűkében már csak mutató- és középső ujjamat tudtam használni, de elértem célomhoz: a tanga takarása alatt megbújó hamvas puncija ajkaihoz. Tulajdonképpen nem csodálkoztam, hogy borotválja, egy ilyen kaliberű lánytól ez várható. Mindeközben folyamatosan csókolóztunk, szinte csak levegőért szakadtunk el egymástól. Ujjammal lassan félrehúztam a falatnyi alsóneműt és elkezdtem fel-le húzogatni ujjam nagyajkai alatt. Már elég nedves volt, de ahogy elkezdtem, teljesen sikamlósak lettek az ujjaim. Lassan elváltak ajkaink és halk sóhajokba kezdett, és mivel még mindig szorítottam, éreztem, ahogy mellbimbói egyre inkább nyomják mellkasomat. Nem bírtam tovább uralkodni magamon, teljesen bedugtam mutatóujjamat a nyílásába, erre ajka kicsit megrezzent és a szemembe nézett, majd újra csókolózni kezdtünk. Lassan elkezdtem mozgatni ujjamat, ő pedig egyre sűrűbben sóhajtott a számba. Amikor már nagyon közel volt ahhoz, hogy elélvezzen, leállított. Kihúzta kezem a farmerjából, megfogta és odavezetett az egyik asztalhoz.

- Vedd le a farmerom - mondta, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Én persze engedelmeskedtem. Leültem elé egy székre, hogy pont szemmagasságba kerüljön a csípője. Kigomboltam, lehúztam a cipzárt, majd lassan, két oldalról megfogva lehúztam a feszes farmert. Fokozatosan tárult elém az áhított piros tanga, ahogy szűziesen rásimul a vénuszdombjára, holott biztos voltam benne, hogy már nem szűz. A nadrág a földre omlott, kilépett belőle majd az ölembe ült. Ott volt az ölemben, tangában, a könyvtárban. Átkarolta a nyakamat és megcsókolt, de máshogy. Pajkosan. Aztán felállt, talpra húzott - férfiasságom már nagyon feszült - megszabadított farmeromtól - ebben a mai világban már mindenki abban jár - és célirányosan megmarkolta a farkam. Egy kis "oh" szaladt ki a számon, mivel számtalanszor elképzeltem már a kezem minden porcikáján, de fordított esetről még soha nem gondolkodtam.

Mosolyogva, szinte nevetve nézett a szemembe, mialatt odalenn játszadozott. Majd amikor végzett, megcsókolt mégegyszer, aztán felült az asztal szélére és feltette tornacipős lábát a vele szemben levő székre. Gondoltam minek kerülgetni a forró kását, elég egyértelmű így is, mit akar. Levettem az alsónadrágom és égnek meredő férfiassággal leültem arra a székre, amikor is az asztal széléről az ölembe húztam azt a feszes popsit és a gyönyörű lányt. Az ajka rám tapadt és ismét sokáig csókolóztunk. Már annyira merev voltam, hogy éreztem, ha nem teszek valamit ennek enyhítése érdekében, nem tudom mi lesz. Lenyúltam és félrehúztam a tangáját, éreztem, ahogy a makkom a nagyajkai alá csúszik. Megfogtam farkamat és vibrátorként mozgatva elkezdtem fel-le csúsztatni puncijánál. Minél tovább csináltam, annál jobban vonaglott, hullámzott, hátát félig nekitámasztva a mögötte lévo asztalnak. Nem bírtam tovább. Látta mit akarok. Lecsitult, majd belecsúszott péniszeme.

Mennyei érzés volt, ahogy melegen körülölel, gyönyörű combjai közrefogják csípőmet, kezemmel majdnem meztelen fenekét fogom, melle pedig szinte kilyukasztja a toppot, úgy dörzsölte néha mellkasomhoz. Elkezdett előre hátra mozogni ölemben, kicsit ribancosan, de ettől is csak bájosabb lett. Nagyon értett a szexhez, majdnem elmentem attól, hogy a makkom hüvelyében ide-oda dölöngélt. Ekkor elkezdett fel-le mozogni rudamon, de ez már annyira jó volt, hogy egy fél perc után elélveztem. Telelőttem szűk punciját, és mielőtt kihúztam volna, éreztem, ahogy saját forró spermám visszafolyik a farkamra. Ő is elélvezhetett, mert még utána ütemesen remegett egész testében, ezzel kisajtolva a maradék magomat. Egy sor csókolózás után, amikor felállt rólam, annyira izgatott, hogy még mindig merev voltam.

Biztos ő is be volt még indulva, így felmászott az asztalra, négykézlábra ereszkedett és egy kicsit megrázta azt a csinos popsiját, ezzel jelezvén mit is akar. Nem voltam rest, feltérdeltem mögé és amilyen lassan csak tudtam, belemártottam péniszem a nedvességtől csillogó kelyhébe. Majd törökülésbe ereszkedtem, ő pedig nekem háttal csúszott ismét a farkamba. Derekát szorosan átfogtam egyik kezemmel, másikkal a még mindig rajta lévő toppon keresztül mellét dörzsöltem. Így lovagolt meg, néha fejét hátrafordította, hogy megcsókoljam. Ahogy mozgott rajtam, elmémet elborította a delírium fátyla, úgy éreztem, az az egyetlen célom a földön, hogy boldoggá tegyem őt - és magamat is. Ekkor visszahúzott térdelésbe, ismét négykézlábra állt és zihálva suttogta:
- Dugj meg mint egy kutya!

Még így félmámorban is furcsállottam utólag ezt a kijelentését: személyiségéhez egyáltalán nem illett, de a szex érdekes dolgokat hoz ki az emberből. Ezt a parancsot is teljesítettem, átkaroltam mellénél, fejemet kicsivel lapockája fölött tartottam és így tologattam belé farkamat, egyre gyorsabban és erősebben, a végén már nagyon mozgott körülöttünk minden. Amikor éreztem, hogy közel a "vég", ágyékom teljes erőből fenekéhez szorítottam, és így, tövig betolva élveztem tele szűk járatát. Kihúztam péniszemet, majd ahogy kezdtem visszanyerni "józanságomat" éreztem, hogy erőt vesz rajtam a fáradtság. Lerogytam hanyatt az asztalra, a lány mellé, ő meg rám feküdt és így pihegtük ki a kis kalandunkat.

Legalább tíz percig feküdtünk ott, ő bugyiban és toppban, én alul meztelenül és pólóban. Közben valamikor megemlítette, hogy ne izguljak, mert szedi a pirulákat. Kicsit megdöbbentett, de aki így tud, annak bizony lehet rendszeres nemi élete. Lassacskán felálltunk, én kerítettem egy rongyot, hogy az asztalról eltüntessük a nyomokat, és mire visszaértem, ő már felöltözött. A farmer megint úgy feszült csinos popsiján, mint azelőtt. De a tanga nem látszott ki. Hamarosan meg is tudtam, miért. A kezembe nyomta, és ennyit mondott:
- Hogy emlékezz erre.
- Soha nem fogom elfelejteni - válaszoltam hálásan, majd zsebre vágtam a fehérneműt.
Ekkor jutott eszembe, hogy valamit félbehagytunk.
- Gyere csak!
Azzal odavezettem a számítógéphez, leültem a székbe, az ölembe ültettem, és megmutattam, hogy kell behozni az oldalt. Nevetve tűzte a csatot vissza a hajába, majd együtt indultunk az ajtó felé. A könyvtárosnő abban a pillanatban nyitott be, miután elfordítottam a kulcsot.
- Na, nem történt semmi?
- Semmi - válaszoltuk egyszerre, cinkos pillantások közt egymás felé.
Azóta is az volt a legjobb délutánom és az esszém is hibátlan lett. A lánnyal barátok maradtunk, de szerintem bármikor benne lenne egy újabb közösen eltöltött könyvtározásban.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Nem olvastam az előző részt, így kicsit olyan mintha közbe nyitottam volna be. De amúgy tetszett.

:flushed:

Pegazus ·
sztem tök jó lett ez a történet... ügyes munka, grat hozzá :D :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: