Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Konyhai kaland

- Na mutasd már azt a tetkót - kiabáltam nevetve, miközben elkaptam a derekát és magam felé fordítottam. Sosem bírta a csiklandozást, most is sikítozva próbált menekülni, és hát én sem maradtam ki a jókedv egyetlen pillanatából sem. Vihogásunk megtörte a konyha csöndjét, hangunk szinte visszhangzott a fehér csempén.
- Jól van, jól van! Csak hagyd már abba! - sikította szinte fuldokolva a nevetéstől. - Megmutatom, csak ne csikizz már!- kacagás közben próbált szabadulni, aminek az lett az eredménye, hogy mindketten a konyhapadlón landoltunk. Hosszú percekig csak vihogtunk, hol egymáson, hol magunkon, hol csak azon, hogy egymás hegyén-hátán fekszünk a csempén.
- Édes Istenkém, mi nem vagyunk teljesen normálisak - jelentettem ki néhány mély sóhaj után.
- Igazán? - nézett rám sunyin. – Vigyázz, mert most megbosszulom az előbbit! – kiáltotta, és nevetve vetette rám magát. Teste az enyémhez simult miközben csikizni próbált, de tudhatta volna, hogy én vagyok az erősebb. Könnyű volt elkapni és hátrafogni a kezét. Mellei előrefeszültek, pizsamája alatt jól látszottak kemény kis bimbói. A hirtelen beállt csend kezdett egyre kínosabb lenni.
- Engedj el! Ez fáj – nézett rám, én pedig eleresztettem a kezeit. Tenyerei mellettem értek földet, de ő nem mozdult. Még mindig rajtam feküdt, haja kibomlott a lófarokból a nagy fetrengés következtében, és most a nyakamban éreztem a hajszálait. Fogalmam sincs mi történt, de a következő pillanatban a szája az enyémen volt. Puha, telt ajkai most az enyémeken csúsztak, nedvesen, érzékien, lassan. Nyelvével körberajzolta a szám körvonalát, míg válaszra nem nyújtottam az enyémet, és össze nem találkoztunk. Nyelve éhesen falta az enyémet, mélyen a számba hatolva.

Keményen csókolt, mintha erőszakolna a szájával. Nyelvemet érzékien vette a szájába, mintha csak egy farkat szopna, óvatosan pöckölgette a hegyét, majd magába engedte, s újra csókba kezdett. Visszacsókoltam. Őrülten izgató volt ez a kis játék. Éreztem, hogy forróság önti el a testem, az ágyékomból kiindulva, egyre jobban tüzeli fel minden részemet. Kéjesen az ajkaim közé sóhajtott, amikor megérezte hideg kezeim a forró bőrén. Fölsője alá csúsztattam a tenyerem, végigsimítva a hasán, szegycsontja vonalát követve, majd megérintve azt a hihetetlenül érzékeny pontot a testén, amitől még az én puncim is még nedvesebb lett. Bimbói hihetetlenül kemények voltak, ahogy a mutató és a hüvelykujjam közé csippentettem és morzsolgattam őket. Ajkai a nyakamra csúsztak, forrón csókolva végig. Nyelvét a csiklómra kívántam, hogy ott körözzön, okozzon mérhetetlen kielégülést. Kezeivel a pólómat gyűrte egyre feljebb rajtam, s szája is csak arra a néhány pillanatra hagyott el, amíg megszabadultam a durva anyagtól. Ajkai azonnal rátaláltak megkeményedett bimbóimra. Erősen szívta, nyalta, pöckölte őket, óvatosan ráharapott, csak hogy még jobban hergeljen.

Hirtelen egyenesedett fel rajtam, mintha lovaglópózban szeretkeznénk, és levette a fölsőjét. Pici mellei kiszabadultak a pizsama alól. Bimbói szinte vöröslöttek, ahogy visszahajolt hozzám, és a számba erőltette nyelvét. A fenekébe markoltam. Kemény volt és hihetetlenül feszes. A puha anyagon át is éreztem, hogy tanga van rajta. Szerette ezt a fazont, sokszor úgy szeretkeztek a szomszédos ágyon a pasijával, hogy le sem vette. Hogy milyen kéjesen tudott nyögni miközben egy farok töltötte ki a puncját. Ilyenkor mindig magamhoz nyúltam, erősen és gyorsan dörzsöltem a csiklómat, hogy velük együtt élvezzek. Most, hogy a tenyeremben volt az édes kis feneke, nem álltam meg hogy be ne nyúljak a nadrágja alá. Megérezte szándékomat, mert villámgyorsan hátranyúlt és letolta magáról, majd rólam is a pizsit. Előbukkant zöld kis francia bugyim, az ő fekete tangája meg a vadi új nap alakú tetkó a combján. Ujjaimmal rajzoltam végig bugyija pántjait, egészen hátra a puncija bejáratáig. A vékony anyag teljesen átázott már, szinte tocsogott a puncilétől. Ahogy megérezte bejáratánál az ujjaim felnyögött, és reflexszerűen mozdította hátrafél a derekát, hogy ösztönösen felnyársalja magát. Tenyerei a melleimen játszottak, ajkaink csókokban fulladtak egymásba.

Nem bírtam tovább, meg akartam ujjazni a szobatársnőmet, megkeresni a g-pontját, hogy elélvezzen, hogy még nedvesebb legyen. Egyetlen határozott mozdulattal nyomtam két ujjam a puncijába, amitől hátravetette a fejét, és hangos nyögés hagyta el a száját. Teste remegni kezdett, teste úgy húzta magába az ujjaim, mintha még soha senki sem járt volna ott előttem. Csiklóm már iszonyatosan lüktetett a bugyimban. Másik kezemmel az ő keze után nyúltam, és egyenesen oda irányítottam, ahol érezni akartam. Pici csiklómhoz értek az ujjai, én pedig már ettől az érzéstől majdnem elélveztem.
- Körözz a csiklómon! Gyorsabban! Csináld még! – nyögtem a levegőbe, miközben még mindig gyors tempóban ujjaztam a punciját.
- Még néhány mozdulat és elélvezek... – nyögött a fülembe, de teste elárulta, hogy nem kell neki már néhány mozdulat sem. Szinte sikítva élvezett el, izmai lüktettek az ujjaim körül újra meg újra összehúzódva, elindítva az orgazmus hullámait, amik aztán óriás élvezet képében áramoltak szét az egész testében.
- Óóó, igen! –nyögte vigyorral a képén. – De ne félj, nem maradsz ki a jóból! –suttogta.

Villámgyorsan rántotta le rólam a bugyit, és mire feleszméltem, már a combjaim között feküdt. Leírhatatlan volt az érzés, ahogy a csiklómhoz ért a nyelve. Szinte falta a puncimat, ajkai rátapadtak a csiklómra, én pedig minden nyelvcsapásával közelebb kerültem az orgazmushoz. Néhány pillanat múlva mér két ujja is bennem lüktet. Egyszerre ujjazta a puncim és nyalta a csiklómat. Nem bírtam túl sokáig. Elég volt néhányszor megnyomnia a g-pontom, és elélveztem. Hosszú és rohadtul intenzív orgazmus volt, remegett az egész testem, puncim pedig csak spriccelt, míg el nem múltak a kéjes hullámok bennem. Meztelenül feküdtünk a földön, a hideg csempén és csak halkan vettük a levegőt.
- Egyébként nekem tetszik a tetkód – néztem rá vigyorogva.
- Köszi, csak ígérd meg, hogy már többször nem csikizel - mosolygott vissza.
Hozzászólások
További hozzászólások »
sarah69 ·
Aranyos :heart_eyes:

Marokfegyver ·
Egyszerűen fogalmazol, mégis szemléletes. Ha kicsivel több jelzőt használnál az árnyalatok érzékeltetésére, s párbeszédeket, még élvezetesebb lehetne!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: