Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Konditerem 2. – masszázs

A mozgásigényes lány bérlete lejárt, és új konditerem után nézett, illetve nem is nézett, inkább belebotlott. Egy közeli bevásárlóközpontban szinte maximális nyitvatartással egész szimpatikusnak tűnt, és bár tetőtől talpig izomlázas volt, mégis úgy gondolta, hogy a nagy felfedezés örömére rögtön ki is próbálja. Nagy meglepetés volt számára, hogy ezen az új helyen még külön masszázsszalon is üzemel, és lépésről lépésre emlékeztető fájdalmai rögtön azt ajánlották, hogy a lehető leghamarabb próbálja is ki. Kis testmozgás után zuhany következett, aztán természetesen a kihagyhatatlan szauna, újabb zuhany, majd egy szál bugyit véve a törülközőt maga köré csavarva a masszázsszalon felderítésére indult. Ha van hely, és fogadják, úgyis levetetnének vele mindent, akkor meg minek öltözzön föl, gondolta. A szoba ajtaja nyitva állt, és egy meglepően jóképű srác ült bent fehér köpenyben és nadrágban, és valamit irogatott. Bekopogott, és megkérdezte, hogy be kell-e jelentkezni, vagy van esetleg szabad hely.
- Most épp nincs senki, pont van egy szabad órám – mondta a srác, és már be is invitálta.
Megbeszélték, pontosan melyik fajtát választaná a listán lévő lehetőségek közül, mennyi ideig, és mennyibe is kerül, és már előre élvezte, hogy végre valaki csak vele fog foglalkozni, még ha fizet is érte.

A masszőr mondta, hogy feküdjön fel az ágyra hason, a lány pedig óvatosan, nagyon ügyelve, nehogy leessen róla az éppen csak takaró törülközője elindult az ágy felé, és kulcszörgést hallva hátrafordult: meglepettem látta, hogy a masszőr bezárja belülről az ajtót, és kicsit megijedt. Vajon mit akar vele tenni? Ijedt és kérdő tekintetére válaszolva gyorsan válaszolt egy szájszegleti mosoly kíséretében:
- Nehogy megzavarjanak minket. Annyian nyitogatják itt az ajtókat csak úgy.
A lány nem kérdezett többet, megértette, és jónak is látta, hiszen épp fizet azért, hogy valaki csak vele foglalkozzon, és ő meg csak az élvezetre és az ellazulásra koncentráljon, ő sem örülne, ha valaki benyitna csak úgy. Felfeküdt tehát az ágyra, és ahogy a srác közelebb lépett hozzá, a lányt megcsapta parfümjének illata, és valami furcsa borzongás járta át, majd kirázta a hideg.

Próbálta ellazítani magát, becsukta a szemét, és arra koncentrált, hogy minden izmát ellazítsa. A masszőr olajat öntött a kezébe, a lány hallotta az olajos palack kupakjának becsukódását, hallotta, ahogy összedörzsölte a kezében, hogy felmelegítse, majd hozzáért. Végigsimította a lábait, sokáig az egyiket, majd a másikat, a lány pedig arra gondolt, hogy nem is létezik ennél szexuálisabb foglalkozás a világon. Köztudottan vérkeringés gyorsító hatása van a masszázsnak, a lány pedig pillanatról pillanatra érezte is, ahogy gyorsul, „pezseg” a vére. Ahogy a combján néha kicsit beljebb nyúlt, a lányt sorra kirázta egy kicsit a hideg, és érezte, hogy ebből megint baj lesz… Tudta, hogy vannak pillanatok, amikor egyszer csak bedurran az egész teste, szinte nem is kell hozzá érintés, akár gondolatok hatására az egész bőre, teste teljes felülete egy hatalmas erogén zóna lesz, és akkor bármi hozzáér, az olyan, mint egy áramütés. Kicsit félt, mert érezte, hogy még egyszer-kétszer egy milliméterrel feljebb nyúl a combja belső felén, és kész lesz, eljön a vég, a visszafordíthatatlan szexuális tombolás.

A sok érintésre már így is eléggé érdekesen érezte magát, és próbált legalább arra figyelni, hogy a gondolataival ne hergelje magát jobban. De hát minek is kellett volna a gondolatoktól félni, amikor egy igazi, élő, hús-vér férfi masszírozza, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy fogdossa, taperolja, simogatja, és arra gondolt, hogy egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy ne minden nőnél vad szex legyen a vége, ha egy férfi masszírozza. Ő eddig nem sokszor volt masszázson, és ráadásul amikor volt, akkor hatvan éven felüliek, és főleg általában nők masszírozták, tehát nem kellett tartania ilyen érzésektől, de most nem tudta letagadni maga előtt, hogy hatalmas kihívás lesz visszatartania magát… Nem tudta, hogy az olajtól, a masszázs vérpezsdítő hatásától vagy valami egészen mástól volt teljesen forró, égő a teste, leginkább a lába – mert hogy ugye azt masszírozta –, de kicsit talán érdekelte. A masszőr óvatosan megfogta bugyijának két szélét, és kicsit beljebb rakta egymáshoz, szinte a fenekébe nyomta. A fenekét kezdte masszírozni, persze nem ilyen direkt módon, továbbra is a combjával volt elfoglalva, de valahogy mindig egyre magasabban fordult vissza a keze, és valahogy egyre kevésbé ment le. Végül már szinte egész egyértelműen csak a fenekét masszírozta, és olyan nagyon jól esett a lánynak, hogy sóhajtott is egyet. Azt kívánta, bárcsak felemelné a középre gyűrt bugyit, ő meg kicsit mozogna rajta, hogy ne „viszkessen” úgy alul – de határozottan próbálta terelni a saját gondolatait. Az is eszébe jutott, hogy hogy meglepődne a masszőr, ha felajánlaná, hogy leveszi a bugyiját, de nem akart túl provokatív lenni. Kis idő múlva maga a masszőr húzta lejjebb a bugyiját, és közben megkérdezte, hogy ugye, nem gond, így legalább nem kell átnyúlkálnia alatta.

A lánynak feltűnt, hogy dobog a szíve, és most már arra gondolt, hogy milyen jó is lenne, ha hozzáérne, vagy levenné, vagy történne valami – tagadni sem lehet, hogy eléggé felizgult. Érezte, hogy lüktet ott lent, és kicsit aggódott, hogy majd ha meg kell fordulnia, nem fog-e látszódni, ha esetleg nedves is lett. Nem sokára szintén fokozatosan a hátára tért át, először be-besurranva a törölköző alatt, majd megkérdezte, hogy nem lenne-e baj, ha azt most egy kicsit levenné róla, nehogy olajos legyen. A lány csak hümmögött egyet helyeslően, és így sokkal határozottabb, nagyobb mozdulatokkal vette birtokba keze a lány hátát. Masszírozta a vállát is, néha az oldalához értek az ujjai, ő meg arra gondolt, hogy milyen is lenne, ha rápattanna a hátára, és benyúlna rendesen hátulról előre, és megfogná a melleit. Erre a gondolatra érezte, hogy szinte egy érezhető pillanat alatt megkeményedtek mellbimbói, pedig rajtuk feküdt, és az jutott eszébe, hogy milyen lenne, ha elkezdene felső testtel körkörösen mozogni, hogy azoknak legalább kis érintést adjon. De nem, hát azt azért talán mégsem kéne. A nyakához érve újabb erogén zónákat érintett, és a lány megállapította, hogy eljött a teljes lázban égő pillanat. Érdekes, hogy ez az érzés egyáltalán nem állt soha összefüggésben a felizgulás mértékével, sőt, a kettő szinte teljesen független volt egymástól: volt, hogy úgy izgult fel teljesen tocsogósra, hogy az érintésekre szinte egyáltalán nem reagált, és a fordítottja is gyakran előfordult, hogy szinte teljesen száraz maradt, miközben minden érintésre csikizős-nevetős-elhúzódós-izgalmas érzés kerítette hatalmába.

Jó fél óra telt el, mire a hason fekve masszírozható részekkel végzett, és szólt a lánynak, hogy forduljon a hátára. A lányt hirtelen érte a kérés, mert egészen elmerült az érintések nyújtotta élvezetekben, de lassan magához tért, összefogta háta mögött a lebontott törülközőt, és feltápászkodott, hogy megforduljon. A törölközőt kicsit igazítgatta, és végül úgy fordult, úgy feküdt le, hogy elöl csak rárakta végét a másik végére, de nem tűrte be. Háton fekve – ahogy szintén becsukta a szemét – ismét a lábánál kezdte a masszírozást, és ahogy néha felemelte a lány lábát, a lány észrevette, hogy mindig egy kicsit messzebb rakja le a másiktól, és pár perccel később az ágy szélességéhez képest teljesen terpeszben feküdt. Ezen az oldalán is sokat időzött a combok masszírozásával, és mivel két kézzel gyúrta egyszerre egy lábát, elég gyakran ért a belső combjához is. Itt már úgy érezte a lány, hogy láthatóan lüktet odalent, és szinte akaratlanul megemelte kicsit csípőjét, próbálva arra vigyázni, nehogy látszódjon. Belül, de leginkább odalent tombolt az igény benne, hogy érjen már hozzá a bugyijához is középen, legalább csak egyszer, hogy lecsendesítse, egyszer, csak egyszer egy jó határozott érintéssel, szinte pofonnal, de nem, ezt nem szabad.

Próbált nagyon vigyázni, nehogy bármi is kilátszódjon a benne zajló érzésekből, gondolatokból, erősen koncentrált, hogy arcán se látszódjon semmi, hiszen szeme csukva volt, azt sem tudta, mikor nézi az arcát a masszőr és mikor nem. Nagy valószínűség szerint annyira nem tudta mindenhol palástolni érzéseit, mert váratlanul a masszőr megszólalt, és hangja mintha visszarántotta volna a felhőkből a földre:
- Nem fázol?
A lány hirtelen azt sem tudta, milyen nyelven szólt hozzá, aztán lassan dekódolta, és akkor meg a jelentését nem értette nagy hirtelen, kinyitotta szemét, fejét felemelte kicsit, és kérdőn nézett a masszőrre. A masszőr természetes hangon válaszolt az értetlenkedő arckifejezésre felfelé mutatva:
- Csak, mert eléggé megy a légkondi, gondoltam, hátha fázol…
A lány megrázta a fejét, vagy gyors magyarázkodásba kezdett, hogy „ja, nem, nem, dehogy”, majd visszafeküdt, és egyrészt csodálkozott, hogy hogy fázna már, amikor ezerrel ég belülről, fűti a vágy, másrészt meg egyáltalán miből gondolja, miért fázna már – és akkor hirtelen beugrott neki: hiszen mellbimbói szinte átütik a vékony törölközőt! Magában szinte nevetett, hogy mennyire vicces már, ez az ember azt hiszi, hogy a fázástól, hidegtől, mikor közben a totális izgalomtól…! Lehet, hogy közben a masszőr is továbbgondolkodott, vagy csak csodálkozott a lány válaszán, hiszen tényleg onnan gondolta, no meg kicsit kommunikációt próbált kezdeményezni, no de hogy lehet, hogy nem fázik, amikor saját szemével látja a jeleket…? Igen, lassacskán neki is leesett, mi másért lehet valaki ilyen állapotban, és nem sokára egy rejtett(nek hitt) csípőemelést is elkapott, amikor túlzottan magasra került keze a lány combján, és valami benne is megváltozott.

Ettől a pillanattól kezdve megszűnt fizetett masszőrnek lenni, és még ő sem tudta, mi lesz most, de valami tiltott izgalom lett úrrá rajta. Egy részről kíváncsi volt, meddig lehet a végletekig izgatni egy nőt anélkül, hogy bármit is kapna, kíváncsi volt, milyen jelzéseket tud még a teste adni, és elképzelte, mekkora megmentő lehetne esetleg, ha addig „éheztetné”, izgatná teljesen legális módon, ameddig csak bírja. Érdekes módon egyre gyakrabban és egyre több időt töltött a lány combja belső felén, érintései egyre gyengébbek lettek, már szinte nem is a lányt masszírozta, hanem csak az auráját, amikor meg aztán újra hozzáért a testéhez, belső combja legtetején néha egy-egy ujj a bugyija melletti részhet is hozzáért. A lány örjöngött belül, elképzelte, hogy ha ez így megy tovább még egy egész kicsit, látványosan fel fog robbanni, onnan lentről kirobbanva akkorát, hogy a lábujjait és a fejét is leszakítja, és a masszőr majd jól meg fog lepődni, így úgy döntött, hogy titkolózás és szemérem ide vagy oda, legalább annyit hadd tegyen meg, hogy megemeli rendesen a csípőjét.

Észrevette, hogy amennyire az elején arra koncentrált, hogy mindenét ellazítsa, úgy volt most szinte teljes görcsben egész teste, erőlködött, nehogy elkezdjen ott helyben vonaglani. Karjait kissé közelebb rakta testéhez, és az volt a terve, hogy könyökével kicsit leszorítja a törülközőt, hogy lapockáit kicsit összébb húzva legalább a törölköző csitítsa egy cseppet mellbimbói tomboló igényeit az érintésre. Könyökével nem sikerült az ágyhoz szorítania a törölközőt, így csak magához szorította és homorított egy alig láthatót. A masszőr akár látta, akár csak sejtette az egyre fokozódó belső tombolást, néha szinte véletlennek tűnő mozdulatokkal tenyere élével ért a combja belső felének legtetejére, ahol kézéle a bugyi vonalával párhuzamosan szinte az egész ajka és mindene mentén érintette. A lány nem bírta, egyre jobban feszült a nagy titkolózásától, és már arra gondolt, hogy egy hirtelen mozdulattal magára rántja az embert, vagy a saját kezével érinti meg ott magát. Elképzelte, milyen fejet vágna a masszőr, ha hirtelen magához nyúlna, akár bugyin keresztül is, de érezte, hogy egyre kevesebb józanság maradt benne, és lassan az ítélőképességét is kezdte elveszíteni. Újabb ötletként egész alsó izomzatát összehúzva és eleresztve próbálta a fehérnemű érintésének helyét változtatni, de nem sokat ért, és arra is rájött, hogy ez tuti látszott kívülről is…

A férfi megszánni készült szerencsétlen áldozatát, és egyik lentről felfelé haladó combérintése során, egy ujjával alig érezhetően, leheletfinoman megérintette ott középen. A lány meglepődött, de borzasztó hálás volt, azt gondolta, végre megmenekült, de igazából abban sem volt teljesen biztos, hogy tényleg megérintette, annyira gyengéden történt, talán ha pár millimétert mozdult arrébb a fehérnemű.

Egyre jobban tombolt benne a vágy, hogy csak egyszer fogja már meg rendesen, úgy istenestül, hogy érezze, és tényleg soha többé nem kéne hozzáérnie, de nagyon tévedett, amikor azt hitte, hogy végre megkapja a magáét. A masszőr ritkán, és nagyon-nagyon alig érezhetően érintette csak meg, ami lassan már rosszabb volt a semminél. Ismét megfordult a fejében, hogy feladja magát, egy érintésnél megfogja a kezét, és odanyomja, és nem ereszti, sőt, ráül, és vonaglik rajta egy kicsit akár bugyin keresztül is, de olyan érzése volt, mintha a mézes madzagot rángatnák órák óta a szeme előtt… Végül abszolút meggondolatlanul egyik érintésnél előre, lejjebb tolta csípőjét, így a kéz végre rendesen hozzáérhetett, ő meg egy egészen picikét csillapodott. Azt gondolta, hogy gyorsan elfelejtik az egészet, a pasi majd véletlennek fogja gondolni, sőt, meg volt róla győződve, hogy a masszőr semmit nem észlel a belsejében dúló háborúból, és ebben az is alátámasztotta, hogy elhagyva combját keze följebb indult, és hasát, csípőjét kezdte masszírozni.

A totálisan bedurrant testnek teljesen mindegy volt már, hogy hol érintik, minden helyen, mintha ezerszeresére nőtt volna a szokásosnak a receptorok száma, mintha minden érintés ezerszeresen érné. Érezte, hogy látványosan össze-összerezzen, összehúzódik, olyan reakciói vannak testének, mintha megijesztenék, és őrülten vágyott rá, hogy a férfi lebontsa róla a törölközőt, és masszírozza meg a melleit is, de úgy teljesen vadul. A masszőr diszkréten épp csak hogy az alsó bordáig feljutott, egyáltalán nem látszott, hogy szándékában állna továbbhaladni felfelé, no meg a törölközőre sem tett ez esetben levetésre buzdító utalást. A lány biztos volt benne, hogy kívülről látszik, hogy lüktet a teste, úgy érezte, egy-egy lüktetés legalább fél méteres ingásokat jelent, abszolút mindenhol, az egész, teljes testén. Összezárta lábait, hogy legalább az hadd adjon némi érintés érzését odalentre, és combjai láthatatlan körözésével próbálta kicsit enyhíteni benne az érintésre szomjazó vágyat. Érezte, hogy nem fogja tovább bírni, eljutott arra a szintre, hogy teljesen minden mindegy volt, agya teljesen világgá ment már, egy hatalmas tomboló szexéhes állat lett belőle, aki épp ölni tudna, ha nem kapja meg, amit akar. Hirtelen kinyitotta szemét, és szinte vérben forgó szemekkel megragadta a masszőr ruháját a mellkasa a környékén, és szinte ráordított:
- AZONNAL TÉGY MAGADÉVÁ!!!!!

A férfi először nagyon megijedt, hiszen egy ártatlan lány jött be hozzá, és egy vadállat lett belőle, őrületet látott a szemében, de aztán gyorsan megmagyarázta magának a dolgot, és eszébe jutott, hogy hiszen ez volt a célja, és elégedett mosolyra húzta száját. Lefejtette magáról a lány kezét, és elkezdte nyugodt mozdulatokkal kigombolni fehér ingét, és amíg levetette, majd az alatta lévő pólót is, a lány azzal a mozdulattal magához nyúlt, lenyúlt a lába közé, és a bugyiján keresztül szinte megmarkolta teljes nemi szervét. A férfi továbbra is elégedett nyugodtsággal vetkőzött, egyáltalán nem sietett, élvezte az uralkodó szerepét, élvezte, hogy most rajta fog minden múlni, ő lesz a kegyes, aki megadja egy lánynak, ami kell, hogy végre úgy istenigazából szüksége van valakinek rá, és hogy ő lesz a nagy kegyelmes, akinek majd hálás lesz a szegény áldozat, hogy nem hagyta felrobbanni. A lány közben újra behunyta a szemét, és míg egyik kezével a bugyin keresztül nyomkodta, dörzsölte magát, körözött odalent, csípőjét megemelte amennyire csak tudta, másikkal ledobta magáról a törölközőt, és felváltva szinte vakarta mellbimbóit, amik szintén tomboltak az érintés vágyától. A férfi közben kiszabadította teljes felsőtestét a ruhák fogságából, és szinte várakozóan, elégedetten megállt az ágy mellett, és döbbenettel vegyes kíváncsisággal nézte, mit fog most tenni magával az előtte fekvő kedves áldozat.

Csakhamar magához tért, és gyorsabb tempóra kapcsolt, hipp-hopp megszabadult nadrágjától, alsónadrágjától, és ágaskodó hímtaggal az ágy végében termett, és a lányt hirtelen két lábánál fogva közelebb húzta magához, hogy csípője egészen az ágy szélén legyen. Lekapta róla az akkor már csavarható nedvességtartalmúvá vált bugyit, és mielőtt beléhatolt volna, hátrébb lépett egy lépést, hogy közelebbről szemügyre vegye a „kínált anyagot”, és a lány lábait nyakába rakva vadul nekiesett szájával, hogy legalább pár nyelvcsapással letudja az előjátékot. A lány nem bírta, már azon volt, hogy ordít egy hatalmasat, az eddig nagy gonddal kimasszírozott görcsök helyére most több száz másik került, az egész teste egy darabban is görcsben állt, de élvezte, dobálta magát, és határozott mozdulatokkal rángatta csípőjét mindenfele. A férfi ismét hős lovagnak érezte magát, aki mennyire elképzelhetetlenül nagylelkű, és mennyire kegyes lesz, hogy megment egy nőt a belső szétrobbanástól, látta, ő is érezte, mi folyik a nő belsejében, lelkében, és úgy döntött, eljött az ő ideje.

Férfihez szokásos módon az meg sem fordult a fejében, hogy azért fog most beléhatolni, hogy esetleg neki is jó legyen, nem, csak a saját maga egekig magasztalásával volt elfoglalva. Ahogy kivette fejét a lány lábai közül és térdelésből fölállt, a lány széttárta lábait, majdnem helyből angolspárgázott egyet, a férfi pedig megfogta csípőjét, és magára húzta. A lány összekulcsolta lábait a férfi háta mögött, két kezével az ágy szélét markolta, és míg a férfi ki-bemozgott volna, ő úgy szorította, hogy szinte levegőt is alig kapott, de ezalatt sem állt meg, csak előre-hátra és körkörös mozdulatokkal mozgott rajta szinte észrevétlenül. Az előre-hátra mozgásnál a csiklóját érték utánozhatatlan örömök, a körkörös mozdulatokkal pedig mintegy pihentette magát a túlzott élvezettől. Amikor már szinte zsibbadásig fáradt a lába és a szorításhoz szükséges levegője is elfogyott, kicsit engedett rajta, a férfi pedig megragadva a levegővételnyi szünet adta lehetőségeket két kezével háta mögé nyúlt, lefejtette róla a lábakat, előre vezette őket maga elé, és a magasba emelve egyik vállához támasztotta őket szorosan egymás mellett, karját mintegy lefogásként rájuk hajlította, és ki tudja, honnan szerzett erővel és energiával iszonyat gyors tempóban és megfeszített izmokkal kezdte csípőjét előre és hátra mozgatni.

Látta a lány arcán a torzuló kifejezést, de nem tudta megállapítani, hogy a fájdalomtól vagy a kéjérzéstől, de ismét élvezte az uralkodó szerepét, a birtokos tulajdonló érzését. Tulajdonképpen a lány sem tudta, hogy az a szenvedés, ami az arcát torzulásra késztette a fájdalomtól vagy a kéjérzéstől van, de nem is foglalkozott vele, megszűnt szinte körülötte a világ, élvezte, hogy végre valaki megadja neki, ami – szerinte – jár neki. A férfi látva a lány szenvedős arcát ismét kegyelmet gyakorolt, eljátszotta a nagy főúr szerepét, aki végre jót tesz éhező szolgájával, és szinte sajnálóan, lekezelően a fájdalomért fejét oldalra fordítva a lány lábfejét, lábujjait kezdte harapdálni, amikor mozgásával a fáradtságtól kicsit lassított. Hogy kifújja magát, kivette teljesen, majd újból berakta neki, ezt ismételte pihenés képpen nem is egyszer, nem is sejtve, hogy ezzel a kéjérzés egyik legnagyobbikát okozza „alattvalójának”. A lány teljesen magán kívül volt már, kezeit az ágy széléről lefejtve melleire helyezte, és saját magának kezdte azokat tépdesni, gyúrogatni. A férfi új erőre kapva elengedte a lány lábait, kezeivel szintén a mellek után nyúlt, de mintha csak a striguláért tenné, hogy ez is megvolt, egy pár körkörös mozdulat után a lányt hirtelen csípőjénél fogva a hasára fordította, hogy lábai az ágy végén majdnem a földre értek. A lánynak tetszett az új ötlet, és kezeit behajlította, hogy fejét oldalra fordítva rájuk tehesse némi levegő reményében. A férfi újra beléhatolt, ezúttal ugyebár hátulról, és miközben ismét férfiasan jól megadta neki a magáét, kezeivel a lány két oldalán fel-lehaladva, hátát simogatva, mardosva, karmolva adta tudtára, hogy kinél van épp a hatalom.

Miközben hátulról közepes tempóban nyomta belé magát, egyik kezét elkezdte a két feneke közé tenni, és hasonló ritmusban húzogatni fel és le, majd egy ujjal a másik nyílása körül simogatni. A lány furcsán érezte magát, nagyon élvezte a benne zajló eseményeket, de a feneke körüli érintések új érzésként jelentkeztek, amiről még nem tudta megállapítani, hogy jó vagy rossz. Mivel ellenkezésnek semmi nyoma nem volt, a férfi csakhamar beledugta egy ujját – miközben továbbra is közepes tempóban nyomta magát belé hátulról – és a lányban valami egészen új, ismeretlen érzés keletkezett, amiről hamar megállapította, hogy egyáltalán nincs ellenére. Kicsit elfogta valami ijedtség, hogy most tuti rosszat csinál, hogy hagyja, eszébe jutott, hogy bejön valaki, rányithatnak, majd gyorsan beugrott neki, hogy hiszen ráfordította a kulcsot a zárra érkezésekor a masszőr. Mennyire örült most ennek! Érezhetően fel is szabadult újra, és rásegített kicsit hátsó fele mozgatásával a férfi munkájára. A férfi ezt buzdításnak vette, és elkezdte ki-behúzogatni végbélnyílásán az ujját, miközben még mindig „fűrészelte” hátulról, majd hozzárakta még egy ujját, majd még egyet, a lány pedig elkezdte nagyon élvezni ezt az új érzést.

A férfi ezen ismét felbuzdulva kivette hímtagját annak rendeltetésszerű lyukából, és a lányt lejjebb gördítve a föld felé két kezével széthúzta fenekének két felét, majd óvatosan beléhatolt. A lány kikapta kezeit feje alól, fejét, nyakát megemelte kicsit a fájdalommal vegyes élvezettől, újra az ágy szélébe kapaszkodott, és próbált ennek a vegyes érzésnek csak a jó oldalára koncentrálni. Ahogy a férfi egyre bátrabban, egyre gyorsabban mozgott benne, a lány is megszokta a fájdalom érzését, ezáltal el is törpült a kéj érzése mellett, és csodálkozott, hogy hány féle képp lehet jó egy lánynak… Mosolyogva nyugtázta, hogy már teljesen leküzdötte a fájdalmat, örült, hogy biztos a férfinek is jobb, de nem sokáig tartott, mert a férfi hirtelen kihúzta magát belőle, és hangos sóhajtással a hátára élvezett. A lány lüktetett még egy jó darabig a feneke egész környékén, aztán hátára feküdt, és feljebb csúszva kicsit az ágyon lábát felhúzva kezét lábai közé vezette, hogy magának fejezze be, amit az ember elkezdett. Neki sem kellett sok, pár mozdulat után ő is a kéj csúcsára jutott, és elernyedt a fáradtságtól és az új kalandtól. Örült, hogy semmi nem sürgeti, teljesen meztelenül feküdt az ágyon erőtlenül, kimerülve. Szemét becsukva mosolygott, és kishíján el is aludt, talán pár percre, másodpercre tényleg, de a víz csobogására felébredt, ahogy a férfi megmosta magát a mosdókagyló elé állva a csap alatt.

A férfi megtörölte magát (a saját törölközőjével), gyorsan felöltözött, majd elégedett, győztes mosollyal bámulta az előtte fekvő meztelen lányt. Az órára pillantott, és sajnálattal ugyan, de torkát megköszörülte, és megjegyezte, hogy nem sokára jön a bejelentkezett vendég. A lány értett a szóból, nagyjából ki is pihente magát, feltpászkodott, törölközőjét maga köré csavarta, bugyiját a kezében fogva fizetett és távozott a zuhanyzó felé. Mindketten cinkos, elégedett mosoly kíséretében búcsúztak el egymástól, és a lány szinte ájulás közeli állapotban támolygott a zuhany alá, a női öltözőben.
Hasonló történetek
22516
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
20907
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
DREAMER ·
Nem rossz ez.
Egy álmodozásnak megfelel.
9,9,9

Dodiiii ·
Nekem tetszett, Jobb mint az első. (Dreamer forever :heart_eyes: )

faithless ·
nekem nagyon tetszett.tudom milyen érzés lehetett a csajban-bár én sztem félúton leüvöltöttem volna h a kurva anyját csináljon már vmt.:Dgratula az önuralomhoz!:)
Tetszett.
lány23 ·
:)
Nem mondom, hogy kiváncsi lennék hasonló esetben, mert lehet, hogy félnék magamtól... :) (az ihletet adó esetben "szerencsére" egy elég visszataszító fickó volt, és nem nyúlkált "eléggé" :smile: )

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: