Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kocsmasztori II.

Ferkó lovai türelmesen állnak kint a kocsma előtt a szekérrel,... megszokták a várakozást. Úgy egy órával ezelőtt Tyufkin megitatta őket a mosdónál engedett vödör vízzel, amiért is Ferkó egy újabb fröccsöt kért neki, és ahányszor rágyújt a bőrtokban tartott P 20-ból, mindig odakínálja Tyufkinak is, aki kellő tisztelettel el is fogadja, gyászkeretes körmeivel óvatosan csippentve ki a cigarettát. Ez a tok amolyan modoros dolog Ferkónál, no meg az is, hogy nem hajlandó a Prilukit szívni, mint a kocsma tisztes törzsközönsége, mondván 'nem rongálja a tüdejét az ukrán szarral'. Szamóca, aki a pult alól árulja a csempészcigit, rezignált beletörődéssel veszi mindig tudomásul ezt a tényt, lévén, hogy nem teszi őt tönkre egy vásárlóval kevesebb. Ferkó agitációja pedig süket fülekre talál a többieknél, akiket nem igazán érdekel minek és hogyan árt az ukrán cigi, az a lényeg, hogy olcsóbb mint a magyar zárjegyes.


Tehát, a lovak állnak kint, és várják, hogy Ferkó báttyó leöblítse a munka porát úgy 12 pohár sörrel, ami olyan kétórányi időtartamú kocsmázást jelent, ami minden nap végén kijár a jó munkásembernek. Valakitől azt hallotta, hogy az urak pohár sört kérnek, azóta neki sem kell a korsó, csakis pohár. Mit számít az a néhány forint, amivel többe kerül két pohár, mint egy korsó, ha ennek fejében ő is az úriemberek közé számíthatja magát? Főleg, hogy két pohár az éppen egy decivel több a korsónál. Most nagyot kortyol, és folytatja az előbb megkezdett előadását a paraszti önellátás alapját képező emlékezetes disznóvágásokról:
- No, érted öcsém, én es három disznót vágok mindég, mink nem vesszük a bótba a húst. Kettőt főfüstülünk, de a harmadik mén a hüttőládába. Te, a zasszony olyan rántott húst csinyát vasárnap a karajbú,olyan puha vót, hogy úgy ólvatt szét a számba mint a szar!
Szamóca rögtön lecsap a poénra:
- Mint a szar? Te Ferkó! Nem is kellene disznót vágnod, ehetnél egyenesen a ganyédombról!


Ezen Tyufkin akkorát röhög, hogy majd' az orrán folyik ki a piros fröccs, Szamóca pedig a kezében levő törlőrongyot csapkodja a pulthoz, úgy nevet. A hátsó asztaloknál ülők is tudni akarják a nagy vidámkodás okát, ezért Darti kérdőn odaint a fejével, hogy mi is a szitu ? Szamóca harsány hangon elismétli a beszólást és az előzményt, amire a kocsma közönsége is csatlakozik az általános derültséghez. Kokó még rá is erősít a helyzetre, odakiabálva:
- Nem vagy éhes? Mert akkor menj csak ki Feri, éppen most pottyantott a lovad.
Egyedül Sanyikát nem érdekli a dolog, mert ő jelenleg "Dömötör" üzemmódban van (vagyis sehallselát), így csak annyit tesz hozzá a hangzavarhoz, méltatlankodva az őt ért újabb igazságtalanságtól:
- Wazze, nézd meg, hogy szétszórta a bohócokat, kinn van mind a három, de nem bírnak összeállni a rohadt anyjukat! - ez ugye annyit jelent, hogy látszik mind a három vigyori Joker arc a képernyőn, csak éppen összevissza, nem rendben-sorban, tehát nyeremény megint nincs.
Ferkó kicsit kényszeredetten, de együtt nevet a többiekkel, aztán legyint, lekapja a sapkáját, megtörli a homlokát a kockás zsebkendővel, lehúzza a maradék sört, és mintegy lezárva a kis intermezzót, odateszi a pult tetejére az üres poharat Szamóca elé:
- Tőccsed meg mégecce, öcsém!
Aztán visszafordul hűséges hallgatójához, Tyufkinhoz:
- No, érted öcsém, ottan vótunk a Jani báttyájékná amikó vágtuk a zanyadisznót. Há, ilyen egy nagy dög vót, kéccázhatvan kilós, csak kóbászbú betőtöttünk vagy nyócvan kilót belülle, este hét vót mán, mire végeztünk,...hanem ami ezekné ment!


Állandójan üvőtöztek egymássa a zasszonnya. A Jani, hogy méé niccsen melegvíz megen a züstbe? Oszt hun a bél, mijazanyádot csinyátá ahelyett, hogy kimostad vóna? A zasszon meg vissza, hogy montam, hogy tüzejjé a katlan alatt, de te nem dobtá rá egy tuskót se! Aztán meg, megen a Bözsi, hogy méé nem raktatok több májat a hurkáhó, olyan mint a zsíros rizs! Alig van benne majoranna, te tróger, pedig tudod, hogy a mama sokka szereti! Mög hogy, megen nem a piros mazzagga kötöttétek be a svártlit, hogy a fene a pofádat nem eszi le? A Jani meg vissza, hogy hun a zanyádba kóvályogtá mikó kevertük be? Montam gyere kóstúni, hogy anyád nyomott vóna agyon! Te raktad el az anyád izéjába a babérlevelet, meg csomós vót a paprika is mint a kutyaszar! Mögfogom a nyakad, oszt kirázom belülled a bóhát te dög, oszt beváglak a kútba hűssőnyi! A zasszon meg vissza, hogy na gyere te kurvapecér, kiverem a szádbú a műfogakat a sodrófával, oszt nem bírsz majd becsókúni a kis luvnyájidnak te szemétláda!


No, egész nap így ment, a végin má majnem egymást kergették a zsírkeverő kanálla. Háá ki kéváncsi erre? - Ferkó öngerjesztő típus, már egészen belehergeli magát a felidézett élménybe, és előadása olyan, mint Hitler beszédei a filmhíradókon. Nyugodt mikor kezdi, de a végére már szinte kiabál, vörös az arca, köpköd, széles gesztusokkal hadonászik és nagyokat toppant nyomatékosításul.
Tyufkin megpróbálja egy kérdéssel kicsit megakasztani, mielőtt Ferkó teljesen bevadulna:
- Melyik is ez a Jani? A Kanacsi, a gázos?
- Az hát, a Böske meg az alsószélrű való, ottan dógozik a bőccsöde konyhán, mosogat vagy mifrancot csinyál. De az, hogy ekkis bort főhoztak vóna a pincébű,? érted öcsém, ááá,... aztat nem ám!


Regge attak egy kupica pájinkát, oszt kész. Se forralt bor, se egy fröccs, semmi! A Sanyi a zapós, az ottan verte a seggit, oszt itta előttünk a züvegbű a sört, a Karcsi mög, ugyi a szomszédba lakott, ammeg mindég hazaszalatt, oszt otthun leburított két pohárra oszt vissza.- meséli tovább Ferkó, és nagyot kortyol nyomatékul a sörből, mintha csak most akarná bepótolni a tavaly téli tori szeszhiányt.
- Á, disznóvágást bor nélkül? Nem lehet az. Ottan úgy teliszedi magát az ember a zsírszaggal,azt nem lehet ital nélkül. Tudod, a szesz boncsa le a zsírt.
Erre már Szamóca is beleszól:
- Ugyan Tyufkin, te semmilyen munkát nem bírsz bor nélkül,..itt szidtad te is a múltkor a Héregi Palit, hogy otthagyott a kád permetlével a szőlőben és csak egy üveg bort adott egész napra.
- Háperszehogy szidtam, asziszi elég egy üveg bor? Mit igyak a melegbe? Permetlevet? Meer látod, amikor a Balázs bácsinál voltam, az rendes volt. Ott is egy kád lé volt a szőlőre, de az kirakott nekem egy kétliteres bort, meg mellé két üveg szódát, ...azzal el is voltam estig. Meer engemet ottan lehet hagyni ám egyedül, én akkor is megcsinálom rendesen a melót. Én nem olyan vagyok, mint a Vakos Laci. Az azt várta, hogy elmegy a gazda, és akkor kinyomott fél gépnyi leveket a sor végén a csalánra, hogy előbb végezzen.
- Háá érted öcsém, én mögmontam , nem megyek többet hozzájuk vágni, hívjanak más hülyét, aki egész nap hallgassa, hogy űk mit ajvékolnak egymássa. Háá kinek köll ez? Meer nekem oszt nem. Na, montam is a Janinak, hozzá fő azonna bort a pincébű, vagy összekapom magam és elmék, asse érdekel ha ittmarad félbe a zegész, tüllem megrohadhat a hús a zasztalon . Háá erre a Jani sunnyog, hogy így meg úgy, oszt kiderűtt hogy a Bözsi edugta a pincekúccsot,..érted öcsém?
- Előletek dugta el, vagy a Jani elől? Mert lehet, hogy attól félt, ha a Jani beiszik, akkor az első kiabálásra a nyaka közé vág.
- Affenéköt, a Jani ha beiszik legföjjeb éneköl, oszt bealuszik a sarokba, ..az inkább amolyan józan bolond.
- És kaptatok bort a végin, vagy nem?


- No, akkó érted öcsém, főhozott a Böske egy ilyen műanyagüvegge,...de háá mi vót az? Másfél liter négyünknek? Ittunk három fröccsöt, oszt mán nem es vót belülle. Szara zegész! Többet nem mék hozzájuk vágni, ...kóstulót es alig attak, csak leveshúst, meg töpörtyüt, egy fél kóbászt, mög két karika hurkát. Másná mindég kapok bele egy adag sütnivaló húst es, mög hájat,..oszt mindenhun adnak egy egész pár kóbászt, nem egy árva szálat. Franc egye le a pofájukat. Nem mék oda többé! De majd gyün a Jani nemsoká, hogy száncsam mög a főggyit, mög feggyem be a szöllőt,...majd mostan én nem érök rája.

Folytatások
2241
- Na, szóval négyen voltak ilyen lottózók nálunk a brigádba, köztük a Karcsi. Ő volt a legjobban belegajdulva a dologba, mindenről a pénz jutott eszébe, meg hogy mire költené, meg ilyesmi. Állandóan erről pofázott, minden második mondata az volt, hogy ha egyszer ötöst nyernének, milyen kocsit venne, meg hová menne nyaralni. Minden héten pontosan tudta mennyi a nyeremény, és gondolatban már elosztotta négyfelé, hogy mennyi jutna rá. A többieket már kezdte idegesíteni a dolog, de azért senki...
Előző részek
2302
Tyufkin egy igazi túlélőművész. Mindig valahogy túléli a telet, hogy hogyan, az mindenki előtt rejtély, még saját maga előtt is,... de talán még maga az Úristen is erősen csodálkozik rajta, ha azt látja tavaszonként, hogy Tyufkin még mindig megvan. Magas, borzas hajú fickó, olyan sovány, hogy a bordáit számolni lehetne, arca sárgás és állandóan szőrös, orra mellett a gyomorbajosokra oly jellemző, két mélyen bevésődött függőleges ránc.
Hasonló történetek
3612
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4398
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
bakos1022 ·
Egy kicsit nehéz olvasni, és érteni a falusi nyelvezet miatt. Ugyanakkor valósághű és élvezhető.
Tetszik!
Gratula!

Kincselkedő ·
Ízes, míves munka! Élvezettel olvastam. Remélem, lesz még folytatása...:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: