Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kívánnom kell magam

Mit jelent 5 év? Azt hiszem nem sokat... 30 éves, fitt, fiatalos nő vagyok. Pont ott telt ahol kell, legalább is a férfiak szerint. Szőke kleopátra haj, nagy kék szemek, nagy mellek, kerek fenék, hosszú comok és szingli, azaz most már szingli.  Végig jártam a szakítás lépcsőinek nagyrészét, sírtam, haragudtam, romboló bulizásban vezettem le a feszültséget, de azt hiszem eljött a következő szint. Kívánnom kell önmagam. Este felnyitottam egy üveg vörös bort, behúztam a függönyöket és elő vettem a titkos dobozomat. Titkos.. most már nincs ki elől titkolni. Van benne vibrátor, gésa golyó, vibrációs tojás, síkosító... hmmm.. régi emlékek törtek rám, mielőtt megálapodtam volna ez volt a játszós doboz. De miért ne lehetne megint az? Megtehetem. Feltüzelt ez a gondolat. Levettem a ruháimat, és kényelembe helyeztem magam az ágyon. Lehunytam a szemem és felidéztem a régi pillanatokat amikor magamat kényeztettem. A hatás nem maradt el. Éreztem, ahogy elönt a vágy és kezdek forrósodni lent. Szinte beleremegtem. Nem akartam gyors lenni, minden percét ki akartam élvezni. Simogatni kezdtem a melleimet, a bimbóim úgy keményedtek az újjaim között, hogy az szinte már fájt. Elöntött a vágy megint, nedvesedni kezdtem. Simogattam a combom belső felét elösször finoman, majd egyre erösebben, már nagyon kívántam magam, de még nem akartam az orgazmust. Elővettem a vibrátort, gyengére állítottam. Ingereltem vele a mellbimbóimat, annyira jól esett. Száguldott a vér az ereimben, egyre türeletlenebb lettem. Síkosítottam a játékomat és puncim bejáratát kezdtem simogatni vele. A rezgése megrészegített, nem bírzam tovább. Magamba hatoltam. Finoman haladtam befelé újra felfedezve ezt az érzést, aztán finoman ki. Majd gyorsabban be és ki. Alig bírtam elviselni ezt a perzselő izgalmat. Szinte fájt mikor a vibrátor nem volt bennem. Aztán megfogtam a vibro tojást, hmmm... mennyi lehetőség. A gondolattól csak még nedvesebb lettem. Felraktam a vibrátort, a tojást a maximumra kapcsoltam és neki nyomtam hol egyik, hol másik bimbómnak. Ahhh... ez isteni érzés, de nem elég. Tudtam mire vágyom. Erősebb fokozatra tettem a vibrátort, ez még inkább cselekvésre késztetett. A tojással a csiklóm körül kezdtem körözni, azt hittem bele őrülök az izgalomba. Direkt hagytam ki eddig a csiklóm, ha elkezdek vele játszani az orgazmusig nem tudok leállni. Aztán már nem vágyta másra csak a kielégülésre. Duzzadt csiklómra nyomtam a vibráló tojást. A vibrátor közben bennem rezgett, ingerelve a húvelyem falát. A hatás gyorsan jött. Ennyi inger egyszerre... a testem ívbe feszült, az izmaim összehúzódtak. Kirobbant belőlem az orgazmus, sikoltva élveztem el. Sokáig tartott amég magamhoz tértem, de nagyon elégedett voltam. Azt hiszem jöhet a következő lépés. Ismerkedni kezdek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Rövid, tagolatlan monológ sok hibával. Bárki megírhatta volna, mert csak a technikai részletekre koncentrál, sehol semmi nem olvasható az érzésekről, netán a női lélekről.

D.S. ·
Szerintem egész jó lenne, ha ügyelnél a helyesírásra.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: