Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kísértő múlt

1. rész


- Ez nagyon jó volt - bújt hozzá a lány, arcán azzal a bizonyos elégedett mosollyal - de most te következel. Persze... csak ha akarod... - búgta csalfán csábosan, s már kúszott is lefelé, hogy szájával köszönje meg az egész fantasztikus estét.
- Szerintem most nem tudnék elmenni - mondta váratlanul a fiú, s egy gyors mozdulattal kiült az ágy szélére. A lány értetlenül nézett a fiúra, majd odamászott mellé.
- Azt csinálsz velem amit akarsz - suttogta a fiú fülébe. Elkezdte csókolgatni a nyakát, s kezével beletúrt a hajába.
- Én most elmegyek - szólt a másik határozottan, s ellentmondást nem tűrően kifejtette magát a lány karjaiból. Gyorsan felkapkodta szétszórt ruháit, s két percre rá már a lift előtt várakozott.
Éjjel fél 2 volt. A lift valamiért nem jött, el sem tudta képzelni miért nem... a hívójel pirosan villódzott a liftajtó jobb oldalán. Persze a 9. emeleten volt. Bosszúsan gondolt az előtte álló lépcsőzésre, s mélyet sóhajtva leült a fal tövében...

Tamás fáradt volt. 8-kor találkozott Annával a Blaha Lujza téren. A formás idomok, keskeny csípő, hosszú barna hajjal keretezett szép arc először bizakodással töltötte el, s felébresztette benne a férfiak ragadozószellemét. A randi jól kezdődött. A sarki M-betűs étteremben beszélgettek egy egy shake mellett, majd moziztak. A filmet Tamás választotta, természetesen horrorfilmet. Nem kellett csalódnia, a lány egyre közelebb húzódott hozzá védelmet és biztonságot keresve, s a felirat felfutásakor már teljesen össze voltak gabalyodva. A moziból kijövet a fiú felvetette az ötletet, hogy menjenek el egy közeli szórakozóhelyre, ám a lány fáradtságra hivatkozva haza akart menni. Tamás természetesen felajánlotta, hogy hazakíséri. A buszon is beszélgettek, s mielőtt a lány paneljéhez értek volna, sétáltak egyet a közeli parkban.
Megálltak a kapualjban.
- Hát akkor szia - mondta mosolyogva Tamás - és óvakodj a pedofil házmestertől - utalt beszélgetésük egyik korábbi témájára.
- Oké - nevetett fel a lány - vigyázok. - Látszott, hogy valamin gondolkodik, de végül csak egy sziát mondott. Lassan odasétált a kapuhoz, beleillesztette a kulcsot, de egy hirtelen gondolattól vezérelve hátrafordult s az elballagó Tamás után kiáltott: - Örülnék, ha feljönnél hozzám... tudod... csak a házmester miatt... félnék itthon egyedül.
Tamás elmosolyodott. "Túl könnyű", gondolta, s hátraarcot csinált. Határozott léptekkel odament Annához, aki még mindig a kapuban állt őt nézve, s egy szó nélkül megcsókolta. A lány nem ellenkezett, sőt inkább szorosan a fiúhoz húzta magát. A liftben folytatták a szenvedélyes smárolást, s a lakásajtó előtt is csak egy pillanatra hagyták abba, míg a lány mind az 5 zárat (veszélyes környék) kinyitotta.

A lakásba belépve a fiú felhagyott a csókolózással, s egy körbepillantás után épp megdicsérte volna az ízléses berendezést, de a lány nyelve betapasztotta a száját. Vadul csókolóztak. Először az előszobában, majd Tamás felkapta a lányt, s elindult vele arra, amerre a lány hálószobáját sejtette.
- Ez a szüleimé - mondta Anna nevetve, miután Tamás találomra benyitott egy szobába. - Most érdekesen néznének, ha itthon lennének.
- Apukád talán... De anyukád inkább irigykedve nézne...
- Hogy hogyan élem boldog ifjúságomat?- húzta ki magát Anna.
- Dehogyis. Azt irigyelné, hogy ilyen jóképű pasit hozol föl magadhoz. - mondta komoly arckifejezéssel Tamás.
- De aztán felvenné a szemüvegét. - simogatta meg a fiú arcát a lány egy lesajnáló arckifejezést mellékelve.
Tamás is elnevette magát, majd gondolva egyet lehajította Annát a szülei ágyára. - Akkor itt csináljuk.
Anna nem ellenkezett. A szülők ágyán estek egymásnak, s a kezdeti arc, hát, és karsimogatások hamar átvándoroltak a domborúbb vidékekre. Egymás mellett feküdtek, s a fiú kezei már a lány pólója alatt jártak, mikor hirtelen megállt.

Megkérdezte, hol van a mosdó, majd odasietett. Gyorsan nekilátott lemosni a szerszámát. Erre mindig odafigyelt. Elvett egy férfi tusfürdőt a zuhanyfülkéből, s azzal mosta meg alaposan. Mikor végzett, megtörülközött, s még egyszer visszapillantott a tükörbe. Megdermedt. Rossz érzés fogta el. Egy fürdőszoba képe derengett fel benne, de egy más helyen, valamikor a múltban. A szép múltban. Hirtelen elveszett minden kedve a lányhoz, a másik szobában. Nem ő kell neki. Valaki más. Csöndben bambult a tükörben lévő szőkés barna hajú, kissé pisze, de mégis férfias orrú srácra, akinek vastag szemöldökei alatt értelmes zöldes barna szemek néztek vissza rá. A szemekben szomorúság lappangott. Oda voltak érte a lányok, de neki csak egy kellett. Akit elveszített. Az ő egyetlen...
- Mikor jössz már?
Tamás nem vette észre az ajtóban megjelenő Annát, s összerezzent a hangra.
- Ó. Talán ilyen félelmetes lennék? - mondta szomorkodást színlelve Anna. A fiú végigmérte. Úgy tűnik a lány kihasználta az időt, s átöltözött. Eszméletlenül szexi vörös csipkés fehérnemű volt csupán rajta, amitől a fiú kissé megszédült. A tökéletes formájú kerek mellek, gyönyörű barna haj és szemek mágnesként vonzották a tekintetét. Ám a szívét hidegen hagyta.
- Azt hiszem jobb lesz, ha kezelésbe veszlek - közeledett a lány, szándékosan kihangsúlyozva a kezelés szót. Rendkívül csábítóan a mosdótálra dőlő fiúhoz bújt, s csókolgatni kezdte a nyakát, majd a póló gyors lehúzása után az izmos felsőtestet. Végigsimított a mellkason, külön figyelmet szentelve a bimbóknak, majd keze érintése után csókokat lehelt minden érzékeny pontra. Körbejárva a fiú felsőtestének minden porcikáját elérkezettnek látta az időt, h megszabadítsa a domboruló férfiasságot a nadrágtól. Egy pillantást vetett csupán a félig kemény vesszőre, majd rögtön a szájába vette. Tamás megborzongott, s elégedett sóhajtással jelezte, hogy neki nagyon tetszik a dolog. Anna először csak a szájával csinálta, majd miután a pénisz egyre keményebb lett, a kezét is segítségül hívta. Ekkor Tamásnak megroggyantak a térdei. Anna valami hihetetlenül jól szopott. Élvezte, ahogy a bő nyálban ázik a farka, s egy szorgos nyelvecske nyalogatja. Ám az egészben a legjobb az a csuklómozdulat volt, mellyel Anna húzogatta a bőrt föl-le a fiú szerszámán. Mindeközben a lány végig a fiún tartotta gyönyörű szemeit, s nézte melyik mozdulatával milyen sikert ér el.

A fiú pár perc után érezte, hogy ha ez így halad tovább, ő menthetetlenül elélvez, ezért felemelte a lányt, s bevitte a hálószobába. Most finoman helyezte le az ágyra Annát, s mellé feküdt. Csókolóztak, simogatták egymást, de miután a lány keze ismételten a fiú ágyékához ért, ő hirtelen lejjebb csúszott az ágy tövébe, s lehúzta a vörös bugyit. Egy gyönyörű, teljesen csupasz punci tárult elé, a félreismerhetetlen illattal. Ám Tamás nem vágott rögtön a közepébe. A vádlitól felfelé indulva masszírozta, s csókolgatta a lábat, s élvezettel hallgatta, hogy a cél felé közeledve a lány légzése sűrűsödik. Már szinte a puncinál járt a keze, mikor ismét helyszínt váltott, s most a has felől közelített Anna legforróbb pontjához. Nemsokára ismét elért oda, s csókjaival járta körül a pontot. A következő percben felkúszott a lány melleihez, s kicsatolta a melltartót.
Lefejtette a feleslegessé vált ruhadarabot Annáról, s kezeivel, szájával egyszerre esett neki a két gyönyörű mellnek. Simogatta, masszírozta, nyalogatta a párost, hallgatva a lány kéjes nyögéseit. A lány kezdte elveszíteni a fejét, s megpróbált lejjebb mászni az ágyon a fiú alatt, hogy annak a pénisze bele csúszhasson. Ám Tamás tovább kínozta a lányt, visszacsúszott az ágyékhoz, s megint a punci körüli területeket nyalogatta. A lány követelő nyögéseinek nem engedelmeskedve kis ívben mindig elkerülte Anna lyukát, s csak akkor nyalt végre bele, mikor Anna a kezével nyomta oda a fiú fejét. A lány felsikkantott az érzésre, s további hangos nyögésekkel jelezte, hogy nagyon tetszik neki. A fiú hevesen nyalogatta az ajkakat, időnként mélyen belenyalt a nyílásba, majd két ujját használva finoman ujjazni kezdte a lányt. Annának ennél a pontnál jött el a pillanat, s hatalmasakat nyögve élvezett el.

Pár másodperc pihegés után a lányon szinte eluralkodott a téboly, s szinte erőszakosan felrántotta magához a fiút. Magába tolta a meredező vesszőt, s teljesen magára húzta lábait. Tamás először kissé elcsodálkozott Anna erőszakosságán, majd egyre izgatóbbnak találta. Először lassan, majd egyre gyorsabban kezdte el dugni az alatta fekvő lányt. Rendkívül izgatta ez a póz, mert két kezén támaszkodva nézhette, ahogy farka ki-be siklik abban a gyönyörű punciban. Anna egyre hangosabban nyögött, s a hatása Tamásra is átragadt. Már-már állati sebességben dugta Annát, akinek nyögése egyre hangosabb lett, majd sikoltásokba ment át.

Pár perc irdatlan tempó után Tamás átfordította a lányt úgy, hogy ő legyen felül. Anna gyorsan alkalmazkodott, s felvette a lovagló pózt. Csípőjét fantasztikusan mozgatva vadul lovagolt Tamáson, aki eközben a lány melleit masszírozta. A lány egyre erősebben, és mélyebben nyomta rá magát a fiú péniszére, amitől érezte, hogy hamarosan eljön a vég. Tamás észlelte ezt, s felült, hogy a lány bele tudjon kapaszkodni. Így élvezett el Anna másodszor, görcsösen kapaszkodva Tamásba, hatalmas sikolyok között.
Egy fél percig így maradtak, mozdulatlanul, majd a fiú hátradőlt az ágyon. A lány ráborult s letörölte homlokáról az izzadtságcseppeket - Ez nagyon jó volt! - mondta. De Tamás éppen máshol járt. Egy másik lány karjaiban.

Tamás fölállt a fal tövéből, s a liftre vetett utolsó dühös pillantás után megindult lefelé a lépcsőn. Már egy emelettel lejjebb járt, mikor hallotta, hogy a kilencediken ajtó nyílik, s papucs csosszan a folyosón. Megállt, fülelt két pillanatot, s amikor hallotta, hogy valahol a mélyből megindul felfelé a lift, magában káromkodva fordult vissza. Felérve a 9ikre Annát látta, aki a lift előtt várakozott egy szál köntösben.
- Van egy trükkje nálunk a lifthívásnak - mondta szinte suttogva, s kinyitotta a felérkező lift ajtaját. Intett Tamásnak, hogy szálljon be.
Már a 4-dik emeletnél jártak, mikor Anna hirtelen megnyomta az állj gombot.
- Valamit rosszul csináltam? - kérdezte hatalmas barna szemeivel Anna.
- Dehogyis... csak eszembe jutott valami.. és összezavarodtam... - válaszolt Tamás kerülve a lány tekintetét.
- Valami, vagy inkább valaki? - lépett eggyel közelebb Anna.
Tamás fölnézett a lányra. - Valaki. Sajnálom.
- Szeretném, ha csak rám gondolnál - lépett centiméteres közelségbe a lány. Finom csókot lehelt a fiúra, majd lecsúsztatta válláról a köntöst. Ott állt Anna egy szál semmiben Tamás előtt egy liftben, valahol a 3ik és 4ik emelet között. Anna lassan leguggolt, s két gyors mozdulattal lefejtette Tamásról a nadrágját. Először finoman simogatni kezdte a már ismerős péniszt, majd az arcához dörgölte, s csókolgatta. Anna két kezét Tamás fenekére rakta, majd bekapta a gyorsan megmerevedő vesszőt. Először gyengéden kezdte el szopni, fejét időnként megdöntve, majd gyorsított a tempóm. Tamás mélyeket sóhajtott, majd kezeit Anna fejére helyezve diktálta a tempót. Anna pedig szopta. Jobb kezével ismét finoman húzogatta a bőrt, miközben nyelvével a makkot kényeztette. Majd elvette kezét, s tövig bekapta a szerszámot. Tamás úgy érezte, mintha lebegni kezdene. Anna ellentmondást nem tűrően növelte az iramot, a kezét, s száját egyszerre használva kényeztette a fiút. Tamás egyre erősödő nyögései hallatán Anna tudta, hogy itt az idő, bekapta a makkot, s kezével verte csak a péniszt. Mikor érezte, hogy a szájába spriccel az első adag, tövig bekapta. Tamás hatalmasat nyögve élvezett el, s két percig nem tudott szóhoz jutni. Addig a lány nyalogatta a kókadó férfiasságot, s simogatta a fiút.

Miután mindketten rendbe szedték magukat, továbbengedték a liftet. A földszinten hosszú öleléssel búcsúztak el egymástól, s megbeszéltek egy következő találkozást. Mikor Tamás kilépett a hűvös levegőre, megállt. Vett két mély levegőt, s elindult hazafelé. Próbált nem gondolni az elmúlt órákra.

Folytatása következik...
Hasonló történetek
18039
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
29462
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Ha a Valaki járt a fejében, nem kapacitálta volna magát egy randira; ha mégis, akkor rendesen megkefélte volna a lányt, és otthagyja. De amúgy: nettó dugás, nem is rossz.

cauka ·
Nekem egy percig sem kellett volna a pasi,miután bevallja,h másra gondol és nem rám! De sajna az életben is vannak ilyen hülye nők!!!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: