Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kira, a szobalány története – A főnök.

Kira vagyok. 23 éves. Nincs semmi végzettségem. Egy ötcsillagos hotelben dolgozom szobalányként, illetve párszor helyettesítek pincérnőként, ahol egyéb szolgáltatásokat is teljesítenem kell. Feladatom: a vendégek igényeinek maximális kielégítése. Ezelőtt is voltak már hasonló munkáim, de azok közel sem voltak ennyire megterhelőek. Egy hete kezdtem a melót, egyelőre csak a szobákat kellett takarítanom. A kezdőket sosem teszik ki a frontra, előbb hagyják, hogy teljesen kitanulják a mesterséget.




A főnök.




A szálloda igazgatója egy 50 évesnek kinéző, jó formában lévő nős férfi. Elég jóképű, de nem az esetem. Köztudottan megcsalja a feleségét, ami őt nem igazán hatja meg, mert mint később kiderült a nő leszbikus. Múlt hét közepén a főnök behívatott az irodájába, hogy személyesen meggyőződjön arról, hogy a szálloda megfelelő képviselője vagyok, és leszek. Ki akart próbálni.Egy már tapasztalt lány, értesített a behívásról és figyelmeztetett, hogy ez most egy „gyakorlati vizsga” lesz. Először csak nevettem rajta, de később bebizonyosodott igaza: Ahogy beléptem az irodába, egy ágyra irányult figyelmem, mely a szoba sarkában helyezkedett el. Én leültem az ágy szélére, és vártam a főnökre.




Kis idő múlva nyílt az ajtó, a főnök volt az, most nem volt kiöltözve, csak egy rövidnadrág és egy póló volt rajta. Leült mellém az ágyra. Korához képest sármos volt, hosszabb barna haja volt, sötét szeme, vastag ajkai. Most, hogy újra láttam valami megfogott benne. Arra kért hogy bizonyítsam be hogy megfelelő személyzet vagyok-e, és ki tudom-e elégíteni a kliens minden kívánságát. Először nem tudtam mit akar, aztán hirtelen beugrottak a lány szavai.




Vetkőzni kezdtem, úgy, ahogy a filmekben láttam. Fekete miniszoknyámban táncoltam egy kicsit, úgy, hogy néha megmutattam az alatta lévő csipkés tangám. Lassan húztam lefelé az igen rövidke szoknyám. Ez volt az egyenruhánk, és egy átlátszó fehér ing, melyben csak úgy feszült a melle minden szobalánynak. Közelebb léptem és  simogatni kezdtem a testem. Először melleimet, melynek hatására fehér ingemen keresztül átütöttek kemény mellbimbóim. Testalkatomhoz képest elég nagy melleim vannak, már többen is dicsértek miatta, és igazából, én magam is büszke vagyok rájuk. Melleimet masszíroztam ingemen keresztül, összeszorítottam őket és lehajoltam, hogy a főnök jól lássa miként nyomódnak egymáshoz. Csípőmet illegettem neki, régebben tanultam hastáncolni, így volt némi fogalmam, hogyan kell elbűvölni egy férfit. Már egészem közel voltam hozzá, kezeit a kérkedő mellemre tettem, ő hevesem széttépte ingemet, és masszírozni kezdett. Kezeimmel haladtam egyre lejjebb és lejjebb.




Fekete csipkés tangámat vadul simogattam, ami néhol felfedte a lényeget. A csipkén keresztül éreztem, ahogy lassan az egész puncim benedvesedik. Leültem az ágyra, levettem a főnök felsőjét, mellbimbóját nyaldostam, szívtam. Nagyon tetszhetett neki, mert a végén már ő maga vette le nadrágját és kérte, hogy szopjam le. Nem bírta tovább pénisze már ágaskodott a hévtől. Kezembe vettem, lassan masszíroztam majd egyre gyorsabban, majd újra lassan kínoztam egy picit. Majd alig értem hozzá. Tudtam, már nem bírja sokáig számba vettem és vadul szopni kezdtem, szívtam ahogy csak tudtam, fel le mozogtam, nyalogattam, a nyelvemmel kínoztam. Bekaptam egészen tövig és úgy izgattam, miközben golyóit gyömöszöltem kezembe. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Nem bírta tovább.




Farka már nagyon kemény volt és hosszú, amikor számban éreztem ízét ondójának. Folytattam a mozgást, az utolsó cseppig kiszívtam belőle. Kicsit bántam, hogy ilyen hamar elment, épp hogy kezdtem belejönni a menetbe, ez még csak a bevezetés volt. Úgy tűnik ezt ő is így gondolta.Puncimat kezdte simogatni, mikor már olyannyira benedvesedtem, hogy az egész bugyim lucskos volt a nedűmtől. Ujjával játszadozott velem, miközben nagy melleimet a nyelvével kényeztette. Ujja végét körbe-körbe mozgatta a vaginám bemenetelénél. Néha-néha becsúsztatta hüvelyembe, amibe szinte beleborzongtam. Felfeküdtünk az ágyra, úgy éreztem itt az ideje megmutatnom, milyen tudok lenni. Farkát puszilgatni kezdem, lentről felfele, majd vissza egy hosszú nyalás. Makkját körbenyaltam és óvatosan alig érezhetően a számba vettem. Majd egyre érezhetőbben mozdultam rá ritmusra, egyre gyorsultam, s közben kezemmel is húzogattam a bőrt. Pénisze ismét keményedni kezdett, és lassan elérte azt a keménységet, amivel belém hatolhat. Puncim valósággal már várta a megváltást. Ráfeküdtem, farkát belém vezette. Lassan mozogni kezdtem rajta. Ez szinte megőrjítette. Élveztem, ahogy lucskos puncimból ki-be mozog kemény pénisze, közben melleimet masszírozta, szopogatta. Borzasztó izgató volt. tempónk egyre gyorsulni kezdetett.




Az élvezetre nyögdécseltem, fülébe lihegtem. Most ő akart felül lenni. Férfiasságának jelképét vadul vezette belém. Farka hevesen csúszkált bennem. Én már szinte visítottam a kéjtől. Hüvelyizmaim egyre gyakrabban, és gyorsabban húzódtak össze, miközben pénisze csak ki-be járkált bennem. Éreztem az orgazmus első jeleit melleim még jobban megfeszültek, puncim lüktetett. Nem csak nekem eset jól ez a dugás, lüktető puncimban éreztem. ahogy forróság árad szét. Ondója szétterjedt vaginámban. Elélveztünk. A mai délutánt mindkettőnk számára emlékezetes volt.




Ezután a főnök megdicsért, és azt mondta, hogy az összes lány közül eddig én voltam a legjobb. Majd elmondta, hogy a szálloda milyen extra szolgáltatásokat nyújt a vendégeknek. Azért jár olyan sok kliens a hotelbe, mert elterjedt a hír, hogy itt a vendégek szexuális igényeit is kielégítik. Elmondta, hogy bármelyik vendég igényt tarthat bármelyik alkalmazottra, és nekünk kötelességünk, minden vágyát teljesíteni.Miután befejezte, elmentem kitakarítani a 318-as szobát…




(folyt. köv.)

Hozzászólások
További hozzászólások »
blondevil ·
Ha valakinek nem tetszik, kérlek indokolja meg mi nem tetszett benne. Szeretem az építő jellegű kritikát. Köszönöm

Akinek, tetszett, annak meg nagyon örülök, és köszönöm ha ezt fel is tünteti. Igen, már készül, a következő "rész" :D.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: