Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kilenc óra tizenegyperc van

Kilenc óra tizenegy perc van, vállaimba harap a sötétség. Fényt látok magam előtt távol, gyengédet, belé fogódzkodom.
Felnőttnek neveltek, már a szőnyegen játszva. Minden szavuk beleivódott ujjaimba, testembe a babáim csipkés kötényén keresztül: előre tarts. Viharban is. Főleg viharban. Ezekben a pillanatokban ültömben is csak előre lépek. A percek, minden negyed óra tol, erőszakol.
Igen, lelkem rajta, nincs olyan részem, amellyel ne a jövőmet akarnám érezni, de mégis, erősen átjár a szivarfüst nehéz illata, a múltam csiklandós nyúlványa a tenyeremet cirógatja. Két érzéki pillanat múlva már a mellkasomon siklik az érzés. Egy fullasztó percig a lélegzetem is visszatartom, mert érzem az első kortynál, a levegővel beszívom a régi emlékeket, amelyek hatalmukba kerítenék a szellememet és a testemet ma, 1937 március 16-án. Nem akarok elveszni. Bosford gin üvegbe kapaszkodom meg, majd… elhalkul a szorítás.
Már nem a zöld bőrkanapéhoz simul a combom.

Egy bárszéken ülök és a cigaretta-szivar füstöt kézzel kavargathatnám a félhomályban, ha akarnám. Borzongat a világ, ahol éjszakánként minden az enyém lehet, és csak azt kell megszereznem magamnak, amit és akit megkívánok. Nincs kiegyezés: mindent végigkóstolok a svédasztalról. Akkor is, ha romlott, a velejéig: minden íz érdekel.
Finom bőrkesztyűmben megforgatom a poharat. Gin. Áttetsző a pohárban. Én vagyok. Az iszik belőle, aki elég merész a keserűhöz.
A pohár szélén ott a rúzsfoltnyom. Vörös lenyomat – mint tavaly karácsonykor Jack inggallérján. Vörös lenyomat - mint tavaly karácsonykor a falon. Tudja, falhoz vágtam egy egész üveg vörösbort miatta. Nagy hiba volt.
Még csak fel sem bontottam.
Hasonló történetek
15370
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
20924
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: