Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kicsim

Álmosan bolyongok a sötét lakásban, tapogatom a falat, a padló itt-ott megnyikordul lépéseim súlya alatt. Egy résnyire nyitott ajtó előtt megállok, kissé jobban kitárom, hogy bekandikálhassak rajta. A szobából egyenletes, mély szuszogás hallatszik, és az óra ketyegése elnyomja lélegzetem ütemes moraját. Óvatosan belépek, az ablakon beszűrődő holdsugár utat mutat előttem, a kisvasút egyik kallódó kocsija mégis kettétörik léptem alatt. A polcon heverő játékok ijesztő árnyakat festenek a falakra.
Leguggolok az ágy mellé, és végigsimítok a meleg kis fejecskén, játszadozom egy kicsit a selymes fürtökkel. Mélyen beszívom testének illatát, mely olyan, mint egy csecsemőé. Babaillata van. Húsos kis karján feszül a micimackós pizsama, göndör hajacskája édesen hull tarkójának telt redőire. Megbabonázva gyönyörködöm gyermeteg lényének csodálatos látványában. Halkan sóhajt egy nagyot, és álmosan megszólal:
- Mamiii…
- Igen, kicsim – suttogom.
- Mamiii… - vékonyka hangja melegséggel tölt el.
- Itt vagyok, kisfiam…

Lassan felkel, és bizonytalanul az ablakhoz lépeget, csöpp kis kezei ügyesen, egy mozdulattal nyitják ki a zárat. A tenger sós illata egy pillanat alatt betölti a szobát. A beáramló langyos szellő lágyan lengeti a hófehér függönyt, mely simogatóan, vékony lepelként öleli át kicsiny testét. A telihold fényében úgy körvonalazódik a gyermek alakja, mint egy törékeny angyalka, ki révetegen tekint az ismeretlen felé.
Egy lépéssel átlépi az alacsony párkányt, és elindul a tenger felé.
- Kicsim… - lépek ki én is a félhomályba.
Kíváncsian nézem bizonytalan mozdulatait, amint lassan, érdeklődve halad a parton. Morajlik a tenger, nekicsapódnak hullámai a közeli szikláknak, habzik, aztán visszahúzódik. Távolban a halászhajók fénye sejlik fel, itt-ott, úgy hat kis pici pont, ahogy mozog a vízen. Csend van. Nem tudok megszólalni, csak követem némán a gyermeket, aki vissza sem néz, csak kacarászva tipeg tovább.

Leveszem én is a papucsom, és mezítláb lépek a homokra, ami selymes öleléssel veszi körül lábujjaimat. Szép lassan, nagyon messze a horizonton elkezd egy kicsit pirosodni az ég alja. Majd bíborszínben úszik minden, aztán kékes, lilás, arany és narancs, nem lehet meghatározni milyen színű. Gyönyörű.
- Kicsim… kisfiam… - szólok, de a gyerek tovább lépdel.
Lábnyomai előttem nyúlnak végig, mint valami mintás szőnyeg, ahogy kis tömzsi lábaival beleszőtte a homokba.
Szaporábbra váltom lépteimet, és igyekszem utána, de egyre csak távolodik. Nagyobbakat lépek, és már majdnem szaladok is, de csak nő köztünk a távolság. Nem értem, mi ez, hogy lehet ez?!
- Kicsim… várj! – Kisfiam, várj meg…!
Kiver a veríték, a pulzusom a halántékomon lüktet, szívembe belemarkol a félelem, elveszítem, elveszítem, édes Istenem, mit tettem, elveszítem a kisfiamat, kitépik a szívem, mintha ki akarná tépni a helyéről valami szörnyűséges ádáz fenevad, aki nem hagy békén, és kínoz és gyötör engem…
- Kicsim…!!!! – Már torkom szakadtából kiáltok, teljes erőmből rohanok, kétségbeesetten üvöltöm, hogy – Kisfiam vváááárrrjjj!!!!
A szikla tetején megáll… én is megállok…

Szőke hajkoronáján megcsillan a fény, mint egy kis pici lámpás, megjelenik a távolban a nap első próbálkozása, hogy megmutassa magát a világnak.
- Kicsim… - próbálom felé nyújtani a karom, de egész testemben remegek.
- Kisfiam… !
- Mamiii… - mondja kedvesen, és lassan, nagyon lassan felém fordul, és ó Istenem, édes Istenem!! Nem látom az arcát, nincs arca Istenem!!!
A föld megmozdul alattam, és gyors körzésbe kezd, mint ringlispír, száguld velem körbe-körbe, összemosódnak a képek, egybefolynak a színek, nem kapok levegőt, zihálok, csak kiabál valaki a fülembe – Mamii – Mamiii…!
Aztán csend. Üvöltő csend.
Elengedtelek kicsim… Elengedlek… kisfiam…
Hasonló történetek
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
East West ·
Azért remélem nem mindig ilyen gondolatok kísérnek az életedben.

Tűzmadár ·
Nagyon meghatottál. Életemben egyetlen egy nő van, akit képtelen vagyok, soha nem akarok elengedni, az a lányom…

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: