Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kiadó albérlet



Miközben a lakás helységeiben kalauzoltam, alakját figyeltem. Sportos testalkata, szép arca és rövid barna haja nagyon megfogott. Miután végeztünk a lakás körbe járásával, a szobába invitáltam egy pohár italra, további beszélgetésre, és elnézést kérni a kellemetlen helyzetért. Az italt elfogadta, és hosszasan beszélgettünk a lakásról, majd miután minden kérdése elfogyott, elnézést kértem. Nagyot nevetett és kiderült, hogy ő egyáltalán nem jött zavarba, ellentétbe velem.




Aztán egyik pillanatról a másikra, annak ellenére, hogy vad idegenek voltunk – teljesen közvetlen magánbeszélgetést folytattunk. A beszélgetés egy órán át tarthatott, amikor távozni készült. Mielőtt elment volna, felajánlottam, hogy bármikor benézhet, ha további kérdései merülnének fel, vagy jobban szeretné megismerni a lakást. Szombat délután aztán ismét filmnézés közben csengettek, és ismét egy szál alsó nadrágban lépkedtem az ajtóhoz. Amikor kinyitottam az előző napnál is jobban zavarba jöttem. Ismét Mariann állt az ajtóban és engem meglátva hangosan felnevetett. Csak egy kérdést szeretett volna feltenni, de elveszette a számom, így inkább személyesen jött. Ismét beinvitáltam, de ezúttal csak egy pólót vettem magamra, majd leültünk a szobámban. Olyan kérdéseket tett fel, amit már tegnap megválaszoltam neki, ezért gyanítottam, hogy nem csak a lakás miatt ugrott be.
Néhány perc beszélgetés után tehát bátorságot gyűjtve, - merthogy nem vagyok nagy nőcsábász - testi adottságait dicsértem és burkolt ajánlatot tettem kötetlenebb időtöltésre. Ő nem menekült el a tolakodó szavak hallatán.




Egy fél óra elteltével felajánlottam, hogy közös kikapcsolódásként nézzünk meg egy filmet. Amíg a filmeket válogatta a számítógép előtt ülve, magára hagytam, hogy jeges teát és ropogtatni valót készítsek elő. Közvetlensége ismét megmutatkozott, mert utánam jött a konyhába és segédkezett a nasit előkészíteni. Közben kaján mosolyt és igéző pillantásokat vettet rám. Az asztalnál állva a pereces zacskót bontotta ki, amikor mögé lépve - egy életem egy halálom alapon - a derekánál átkaroltam, és a nyakát kezdtem csókolni. Kicsit elhúzta magát és megfordult, de ismét magamhoz öleltem és szájon csókoltam. Kérdezni akart valamit, én pedig kardozni a nyelvével, és hát az én akaratom érvényesült. A pici farmer szoknyája alá benyúlva a fenekét simogattam, és mivel ekkor ő is aktivizálta magát, nem kellett félnem a kérdésektől, így csókjaimmal a mellei felé haladhattam. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy farkam a gatyám sliccén keresztül a szabad levegőre dugja fejét. Simogatta, és hajlandóságot mutatott a térdre ereszkedésre, de nem hagytam, hogy szájával kielégítsen, inkább én akartam uralni a helyzetet és szűk piros felsőjét húztam le, a rázúdított csóközönt félbehagyva.




A melltartóját ő maga kapcsolta ki, amíg a felsőjét dobtam a folyosóra. A melleit szoptam, amikor közölte, hogy le akar szopni és kezébe vette a szerszámom. Válasz helyett azonban kiszabadítottam a péniszemet vékony ujjai ölelésből és megszabadítottam minden alsó ruházatától. A vad smárolás alatt pedig a pici konyhaasztalra fektettem. Simogattam és csókoltam, a kecses nyakát, formás kis melleit, a hasát, a combjait, majd csiklóját. A farkam már majd szétrepedt, de tudtam, hogy nem fogom sokáig húzni, ezért szerettem volna minél jobban felspannolni.




A hüvelyébe dugtam a nyelvem, és folytattam a csiklója izgatását, ő pedig a vállaimra helyezte a lábait. Mariann halk nyögéssekkel nyugtázta, hogy ténykedésem élvezi valamint lábaival egyre jobban magához húzott. A tökéletes íz világ ellenére, egyszer csak abba hagytam a nyelvjátékot, és a farkam határozott mozdulattal behelyeztem. Hosszan tartó, változó hangnemű, halk sikoly hagyta el Mariann torkát, én pedig olyan gyorsan mozogtam benne, ahogy csak tudtam. Kisebb szüneteket tartottam, hogy előrehajolva a melleit is szopni tudjam, és a száját is csókolhassam, na és persze, hogy később következzen be a vég. Nyelv a nyelvvel harcolt, a fejem simogatta, amikor már nem bírtam tovább és minden örökítő anyagomat felelőtlenül belé eresztettem.




Benne pihentettem a lázmérőmet és puszilgattam, amikor az előkészített pereccel etetni kezdett, amely a teste mellett az asztalon volt. Nem elégítette ki minden komfort érzetét a konyha asztal, ezért megkért haladjunk tova a szobám irányába és a nasi elfogyasztása mellett a kiválasztott erotikus filmet is nézzük meg.
A művészi erotikus film főcíme alig pergett le, amikor kezei már kalandozásba kezdtek az altestem környékén. A hátamra feküdtem és vártam mit tesz. A mellkasomat csókolva simogatta a combom és farkam, majd csókjaival egyre lejjebb haladt. Haját túrva a filmet félszemmel figyelve élveztem a helyzetet. Minthogy régen volt szexuális kapcsolatom a kezemen kívül, a farkam már megint az égre mutatott, azonban először a combomat és a golyóimat nyalogatta és szopta. Nagy tapasztalatokkal bírt az orális szex területén, amelyet nagyon jól bizonyított, hogy rettentően élveztem minden percét ténykedéseinek. A golyóim szopása után a makkomon körözött a nyelvével én pedig dicsértem, bíztattam őt. Ekkor tövig a szájába vette és fantasztikusan szívott. A kezeivel a fenekemet markolászta, a nyelvével a makkomon körözött vagy a golyóim szopta.




Talán öt perc telt el, amikor közöltem, hogy nem bírom tovább és ismét spriccelni fogok. Erre eltüntette a szájában teljes péniszem és szopta, mígnem a szájába élveztem. Minden csepp ondót kiszívott belőlem, lenyalt a farkamról. Ekkor felvettük a 69-est, rajtam feküdt, és fenekét a fejem felé tartotta. Így ismét simogathattam és csókolgathattam pináját és ánuszát, amíg ő igen komoly munkát végzett azért, hogy ismét harcra kész állapotba kerüljek. Egy másodpercig sem eresztette el férfiasságom és nagy kitartásának köszönhetően, addig szopta, verte összetöpörödött farkam, míg nem ismét alulról kaptam a vezérlő jeleket. Ő már sokkal hamarabb benedvesedett, minthogy én hadba vethető lettem volna, ezért a merevedésem elérése után kijelentette, hogy meg fog baszni, és felnyársalta magát. Gyorsan vágtatott és a lassan ügetett felváltva, de néha – néha csak teljesen eltüntetve a farkam körözött rajtam. A melleit markolásztam és a pináját simogattam, amikor csak hozzáfértem. Így lovagolt, addig, amíg ismét el nem mentem benne.
Másnap reggelig maradt. De nagyon sok kérdése van azóta is, mert minden este haza jön.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
A szöveg eleje lemaradt - mert csak az ajánlóba másoltad be, amikor feltöltötted.

szerenella ·
A téma tetszett, csak nagyon gyengén írtad meg. Az utolsó két mondat slusszpoénja elveszik a ködben és hibásan is írtad, mert "hazajön" lenne magyarul.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: