Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kettesben

Ketten ültek a parton. Csak ketten, senki és semmi más, ketten, békésen egy padon, nézve a naplementét. Fejükben különböző gondolatokkal, megannyi apró és megannyi nagyobb gonddal.

De most csak a pillanat számít. Hogy mi történt tegnap, vagy akár az előző órában, lényegtelen. Mindketten ülnek, egyszerre érzéketlennek, lazának tűnve, átadva magukat a varázsnak, és közben ott van bennük a feszültség, a kíváncsiság, és a kétely…
A napkorong már nem látszott az égen. És a fiúból tört fel először. Lassan, de mégis határozottan; határozottan, de mégis finoman megfogta a lány kezét; s noha lelkében majd’ szétrobbant, mégis elégedettséget, diadalt érzett. Várt, hagyta, hogy repüljön az idő, ő megtette, igen, úgy érezte, meg..

A lány felsóhajtott. Furcsa, mennyi minden volt benne, mennyi látható, mennyi elmondható, és mennyi el nem mondható érzés. Átfutott rajta minden, amit eddig a fiúval átélt, minden emlék, ami megtörtént, minden, amit megálmodott vele, és amit még elképzelni sem mert… Kavarogtak, szinte dulakodtak benne dolgok.

A srác tovább ült. Ő már itt volt, visszatért a jelenbe. És noha továbbra is mindketten előre szegezték tekintetüket, a fiú szeme sarkából a lányt nézte, a szép arcát, csillogó szemét, barna haját, és újra elárasztották az emlékképei, a vágyai, és egy érzés, mindennél erősebben… Eszébe jutott minden perc, amit Vele töltött el, minden szó, amit beszéltek, s minden báj, amit valaha is észrevett a lányban, és ami most is körüllengte.

Csak ülnek egymás mellett, egymást érintve, s ugyan feszülten figyelve egymásra, de gondolatban mindketten máshol; noha egymással, de mégsem ebben az időben. Ám mégis itt vannak. Mindketten. Két különböző érzéssel. A fiúban őszinte szerelem van…
Hasonló történetek
26008
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
18009
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Ez elég ügyefogyott kis történetre sikeredett.

Ültek a parton. Majd tovább ültek.
Most akkor ültek a parton éééééssss???????

Zavaros, túlbonyolított, darabokra esik. Kevered a múlt időt a jelennel, itt-ott rossz a szórend, feleslegesen halmozod a jelzőket.


" A fiúban őszinte szerelem volt..."
Itt untad meg te is az egészet és hagytad a fenébe?


A jövőben próbálj meg valami eseményt is kitalálni a szereplőid mellé.

kukulkán ·
Rövid, tömör, jól összefogott, a lényeget egy pillanatba sűrítő karcolat. Ezt szeretem:nem kell feltupírozni valamit, körbeírogatni, megtunkolni katyvaszokkal. Ebben a pár mondatban minden benne, van amit a szerelmesek éreznek egymás iránt. 2x8 pont. Hogy is mondja a török: "amit öt mondatban is elmonhatsz, ha azt huszonötben teszed, akkor egyébb aljasságokra is képes vagy...!" te az öt mondatosok közé tartozó vagy és ez tetszik nekem. :innocent:
dstella ·
Ahhoz képest, hogy nem szeretsz tupírozni, gyakorlottan teszed.
kukulkán ·
Kösz. Most, ennél az írásnál ez éppen elég. Van úgy, hogy én is néha elragadtatom magamat, de tudod, hogy evés közben jön meg az étvágy. Tisztába vagyok vele, hogy a tupírozás sokszor lerontja a műveim értékét. Mivel nem egy nap alatt, hanem húsz év alatt írogattam őket, így vannak silányabbak is köztük. Mielőtt ide felrakosgatom őket,némelyiknek a felét kigyomlálom. Igyekszem tömöríteni. Elismerem én a hibáimat, de most erről a műről beszélünk. :angry:

R.e Niew ·
Két ellenkező kritikát kaptam, gondolom az alapján, kinek mi tetszik. Ez ilyen lett, óra alatt írtam, majd itthon javítottam még bele. Nem volt célom semmi konkrétabb történet kialakítása, csak pillanatnyi hangulatomból, érzéseimből fakadt.
Az igeidőkre majd megpróbálok figyelni. A jelzőkkel nem értem mi gáz van, olyan szegény a szókincsem, mint a templom egere, örülök ha jut egyáltalán eszembe valami.
Geyébiránt köszönöm a hozzászólásokat. :)
Más?

(Elnézést a bekezdésekért, voltak benne, csak vmiért nem vette be a honlap :P)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: