Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Két tűz között örlődve

Egy szép napon összeismerkedtem álmaim férfiával, egy gazdag és nagyon jó képű férfivel, akit Kristófnak hívnak. Ismerkedtünk, együtt dolgoztunk, és bár tudtam hogy meg akarom hódítani, de eközben nekem még párom volt...mivel tudtam hogy a párom anyagilag és karrier lehetőségekkel sem tud támogatni, és nem tud számomra semmit sem nyújtani (habár nagyon nagyon szerelmes voltam belé) el kellett hagynom. Zavaros történet, és néha már én is belegabalyodtam. A világ felé azt mutattam,hogy Kristóf az egyetlen aki érdekel, de mikor lehetőségem adódott mindig meglátogattam Ádámot, akár a munkahelyén, sőt, még el is mentem hozzá, hogy biztos, ami biztos, nehogy elfelejtsen. Ádám odáig volt értem, szeretett, de mikor közöltem vele a szakítási szándékomat, kétségbeesetten üvöltözött, hogy nem tehetem ezt vele, hiszen boldogok vagyunk, és ez így jó.  Hát, mégis megtettem...
Teltek az idők, és Kristóf egyre jobban belém szeretett, egyelőre nem közölte, hogy ne legyen bonyodalom, persze, ő ismerte Ádámot, rajtam keresztül, de nem tudta hogy évekig együtt voltunk, mindig is azt hitte hogy én Ádámot megvetem, és lenézem. Szakítottam Ádámmal, bár mindig rá gondoltam, ő járt a fejemben, de az álmaimról nem voltam hajlandó lemondani, a pénzről, a karrierről, a luxusról, éppen ezért a szerelem ellenére Kristóf mellett döntöttem. Egyszer csak elém állt egy gyönyörű eljegyzési gyűrűvel, és én velem pedig madarat lehetett volna fogatni, hiszen elkezdődött a célok megvalósítása. Szép lassan hozzá költöztem, gyűrűt, bankkártyát, és autót kaptam, sőt, egy külön kis lakást is vett nekem, minden nap meglepetéssel tért haza..mit tagadjam, jó dolgom volt mellette. Én pedig pontosan erre vágytam egész életemben.. Persze, Ádám...nagyon hiányzott, de ha már elkezdtem, véghez is vittem a gondolataimat.
Lassan eljött az esküvőnk napja, de előtte nap én még kiszórakoztam magam. Felkerestem Ádámot. Mikor ajtót nyitott, meglepődött, de nem kérdezte miért vagyok ott, csak behúzott az ajtón és megcsókolt. Határozottan kijelenthetem, hogy csodaszép éjszakát töltöttünk együtt, talán sosem éreztem magam ilyen jól, és tisztában voltam azzal is, hogy miért tettem ezt. Utoljára akartam érezni, milyen szeretkezni szerelemből..milyen a szeretett férfi karjaiban feküdni és ébredni, milyen mikor szeretettel csókolsz valakit, akivel önmagad vagy, és nem hazudsz neki. Tudta, hogy másnap férjhez megyek, zavarta, és szóvá is tette, próbált kérlelni, hogy ne tegyem, ne rontsam el az életemet, és ne zárjak le egy utat kettőnk között, hiszen most még könnyű, mert nem vagyok férjes asszony, de ha az leszek, mér nem lesz ilyen a kettőnk közti viszony. Tudtam, hogy igaza volt, de nem szóltam semmit, utoljára végig néztem rajta, átgondoltam mit imádok benne, és megcsókoltam. Elmondtam neki, hogy a kettőnk közti szerelem örök, és sosem fog elmúlni. Ő tudta hogy Kristóf csak a vagyonáért kell, és azokért amit számomra biztosíthat..megvetett ezért, de nem törődtem vele.
Másnap reggel korán hazamentem és készülődni kezdtem, fodrászok,sminkesek hada várt a szüleimnél, és mind azért hogy engem szebbé varázsoljanak a nagy napra.
Nem volt bűntudatom, hiszen szerelemből cselekedtem, és a vőlegényemet aki immáron a férjem becsültem, és felnéztem rá. Az esküvőn mikor megnyitottuk a férjemmel a táncot, a fülembe súgta, hogy  milyen jó, hogy ezt a pillanatot velem éli át, akit a legjobban szeret, én pedig annyit válaszoltam...igen, akit a legjobban szeretünk, azzal éljük át. Bekönnyezett a szemem, és Ádámra gondoltam.
Még az esküvő után sokszor beszéltem vele, és meglátogattam, de sosem feküdtünk le egymással, viszont csókokkal mindig tudatta, hogy örökre az övé leszek.
Mostanra Ádám már megnősült, én pedig bele szerettem a férjembe, Ádámot tisztelem, és szeretem, de már nem úgy mint régen...
Számomra már csak Kristóf van, és nagyon úgy tűnik a dolog, hogy kisbabát várunk!
Hasonló történetek
7222
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
6636
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
További hozzászólások »
fannyka ·
A két vagy három követhetetlenül hosszú mondatot leszámítva lehetne ez jó írás is... ha lenne bármi a főszereplőben, ami kicsit is közel hozza az olvasóhoz. Így viszont nem más, mint egy olyan alja ember siránkozása, akinél még egy rablógyilkost is többre lehet tartani. Nincs baj azzal, ha egy írás központi alakja ellenszenves, gonosz, satöbbi, csak legyen a karakternek mélysége. Itt viszont csak egy sekélyes, számító nőt láthatunk, aki 10-ből 10 sztoriban a pórul járó intrikus, akiről senki nem kíváncsi, hogy mi lakozik a nemlétező lelkében.
Nálam ezért lett hatalmas piros.

PillanGOpille ·
Ne haragudj, nem tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: