Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Keserű bosszú

Semmire nem emlékeztem, amikor kinyitottam a szememet. Egy hatalmas franciaágyon voltam, egy félig elhomályosított szobában. Fel akartam ülni, hogy szétnézzek, hol is lehetek tulajdonképpen, de nem tudtam megmozdulni. A kezeim a fejem fölé voltak rögzítve egy kötéllel, a két lábam pedig az ágy két sarkához. Ekkor nyílt az ajtó és abban a pillanatban világossá vált minden. Ő lépett be arcán elégedett mosollyal.
- Hát itt vagy végre – szólt mosolyogva.
Rettenetesen dühös lettem. Mit képzel magáról ez a szemét?
- Azonnal engedj el! – kiabáltam.
- Ugyan már kedvesem. Hidd el, nagyon fogod élvezni. – Azzal odajött az ágyhoz, és megpróbált megcsókolni. Dühösen elfordítottam a fejem.
- Jobban teszed, ha nem ellenkezel, és a kedvemben jársz. Úgy tudom, fontos neked a barátnőd és nem szeretnéd, ha tönkremenne.
Hogy ez mekkora rohadék! Képes a legjobb barátnőmmel megzsarolni. De tudtam hogy bármire képes.
- Szóval? – kérdezte gúnyosan.
- Gyűlöllek – csak ennyit tudtam mondani.
- Az engem cseppet sem zavar. Attól nekem még ugyanolyan jó. És szerintem neked is az lesz. – Azzal végigsimított a vékony hálóingemen, felhúzta az anyagot és a bugyimon keresztül masszírozni kezdte a csiklómat. Akaratlanul is egy halk sóhaj szakadt fel belőlem.
- Ne – kértem, de nem törődött vele. Egy mozdulattal egyszerűen elszakította a vékony bugyit majd újra simogatni kezdte a szeméremajkaimat, kikerülve a csiklómat. Bár gyűlöltem ezt az embert, de a testem cserbenhagyott, elárult. Nem tudtam mit tenni. Majd egy hirtelen mozdulattal hozzáért a csiklómhoz. Megrándult a testem.
- Nem is sejted hogy mennyit vártam erre a pillanatra. Olyan kiszolgáltatott vagy, ahogy fekszel itt előttem és tudom, hogy azt teszek veled, amit csak akarok – mondta, miközben a csiklómat simogatta fel-le, majd körkörösen, először lassan, majd gyorsabban mozgatta ujját az érzékeny ponton.

Próbáltam visszafojtani a feltörő sóhajokat, több-kevesebb sikerrel. Aztán abbamaradt a masszírozás. Reménykedve pillantottam fel, majd visszahanyatlottam az ágyra. Ujjait nyelvével váltotta fel. Ahogy újra hozzámért, bizseregni kezdett az egész testem. Tudta hogy mit csinál. Kínozni akart. És sikerült neki. A nyelve ott körözött a csiklómon, majd ahogy közeledtem a csúcs felé, egyszercsak elindult hátrafelé és a fenekemet kényeztette. A nyílásomat kezdte el nyalogatni, mint ahogy más a jégkrémet, lassú, de mégis erőteljes mozdulatokkal. Az izmaim minden érintésére összehúzódtak. Gyűlöltem, amiért ezt teszi velem, de nem tudtam mit tenni, Néha még tettem egy-egy erőtlen kísérletet a szabadulásra, de persze semmire sem mentem. Közben újra visszatért a csiklómhoz, tovább gyötörve a hosszú, lassú nyelvcsapásokkal. Már egyáltalán nem bírtam visszafojtani az előtörő sóhajokat. Mostmár nem hagyta megpihenni a testem. Egyre csak nyalta, szívogatta megállás nélkül a gyönyör forrását. Éreztem, ahogy a nyelve a csiklóm köré tekeredik, fel-le mozog rajtam, majd ismét körözni kezd, először apró köröket írva, majd egyre nagyobbakat és egyre erőteljesebben.

Aztán éreztem, ahogy rámtör az orgazmus. Bizsergett az egész testem, majd eljutottam a csúcsra. A hüvelyem minden izma összerándult mindenem lüktetett. Teljesen kimerültem, csak feküdtem, és a megaláztatástól hullottak a könnyeim.
Hát elégtételt vett. Eloldozott, és felrántott az ágyról. Magamra kapkodtam a ruháimat, már amennyire az erőm engedte, majd ahogy elindultam az ajtó felé, megragadta a karom, magához rántott, és csak ennyit mondott:
- Győztem. – és elmosolyodott.
Kirántottam a kezem, majd a szemébe nézem:
- Soha – suttogtam, majd kiléptem az ajtón.
Hozzászólások
További hozzászólások »
tennesse ·
Az ember hirtelen felindulásból hajlamos olyan dolgokat is papírra vetni, aminek nem gondol igazán utána. (Annó én is elkövettem hasonló hibát).
Azóta sokat rágódtam ezen a témán, és meggyőződésem, hogy ha valaki erőszakosan viszonyul hozzám, akaratom ellenére hoz kiszolgáltatott helyzetben, nem hiszem, hogy báminemű erotikus érzületet ki tud csikarni belőlem, a dühön, kétségbeesésen, félelmen kívül.
Bár van egy-két ember, aki azt vallja, inkább hagyom magam, mert ki tudja, lehet, hogy még élvezni is fogom. De szerintem ott azért gondok vannak.
Ebben a történetben nagyon sok mindenre nem derül fény, sok a nyitott kérdés, de nem tudom elképzelni, hogy ilyen szituációban a legfontosabb dolgom az, hogy élvezzem azt, amit csinálnak velem, pláne, ha azt én tulajdonképpen nem is akarom.
Sajnálom, nem tettszett. A fogalmazás nem rossz, de a téma-választás nekem nem jött be.
Regina__ ·
Túl kevés és semmi izgi... :sleeping:

tiky18 ·
Kár, hogy ennyire rövidre sikerült. Jónak indult pedig.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: