Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kertvárosi történet I

Édes pillanatok

Történetem egy kertvárosban játszódik. Itt élt Fanni családjával, Zsolttal, az öccsével, Tibivel, a bátyjával és mindennél jobban szeretett édesapjával, Konráddal. Édesanyja pár éve meghalt. Fanni egy félénk, visszahúzódó lány volt, sajnos nem volt sok barátja, sőt egy sem, haverja is alig akadt, bár mindenkivel rokonszenves volt. Baráti társaság híján a tanulásba merült. Szerette a verseket, a történelmet, a franciát, de legfőképpen rajzolni és festeni szeretett. Egész életében osztályelső volt, de emellett az otthoni teendőket is el kellett végeznie.
Egy napon a szembelévő házba, mely régóta üresen állt, beköltözött egy kb. 30 éves korához közeledő fiatal férfi, Dezső. Építészmérnök volt, középmagas, nem kigyúrt, de mégis férfias testtel. Konrád és Dezső hamar összeismerkedtek és egy bíztató, szomszédi kapcsolat alakult ki közöttük. Kiderült Dezsőről, hogy többnyire otthon dolgozik a vállalata új távmunka programjának köszönhetően.

Valamelyik szerdán pár lomot vitt fel Fanni a padlásra. Elpakolása közben rábukkant régi távcsövére. Eszébe jutott, régebben mennyire szerette a madarakat figyelni vele. Éppen ezért levitte. Valamelyik nap nosztalgiázik majd egy kicsit, gondolta. Aznap délután nekiállt matekozni. Utálta a matekot! Rápillantott a távcsőre és úgy döntött, szétnéz egy kicsit, csak úgy ablakon keresztül. Talált is egy csodálatos feketerigót az utca túloldalán, egy fán. A madár hirtelen elröppent. Fanni tovább keresett. Véletlenül belátott a szembelévő ház ablakán. Dezső egy 33-35 körüli, szőke hajú nővel beszélt.

Sajnos nem hallhatta, mit mondtak. Dezső hirtelen közelebb lépett a nőhöz, megfogta a kezét és mondott valamit, amire a nő egy kissé fájdalmas, sajnálkozó arccal válaszolt. Dezső váratlanul megcsókolta, szenvedélyesen, hosszan és vadul. Eközben az íróasztalhoz lökte, felültette, miután lesöpört mindent az asztalról, a laptopot is beleértve. Mindketten elvesztették emberi tudatukat. Állat módjára tépték le egymásról a ruhát. Dezső a nő hatalmas melleit csókolta, harapdálta, falta ajkaival. A nő eközben Dezső hajába túrt és tartotta fejét, nehogy abbahagyja emlői smárolását, bár látszott Dezsőn, ha az élete múlna rajta, akkor sem fejezné be. Hosszú percek múltán, ami óráknak tűnt, mégis elkezdett lejjebb haladni. Feszes hasát, majd combjai belső oldalát csókolta, miközben próbált eggyé válni formás fenekével, e izzó, lüktető, forró testtel.

Lassan odaért, ahol a combja és szeméremajkai találkoznak. De az ajkaihoz nem ért annak ellenére, hogy a két karmolászó, női kéz arra késztette. Hagyta, hogy a nőben a kín, hogy nem teljesülhet be rögtön az, amit oly’ nagyon kíván, kéjjé váljon. Eközben mélyet szippantott az ápolt, formásra vágott, dús szőrzetből, mely az ajkakat nem takarta, csak a csikló felett díszelgett. Dezső felnézett a nő arcára. Látta, feje hátra hanyatlik, egész teste vonaglik, mellei lágyan ringatóznak. A nő számára már nem létezett a világ. Félaléltan kinyitotta szemét. Dezső e két smaragdzöld szemben látta, hogy milyen nagy fájdalmat okoz azzal neki, hogy nem hagyja vágyai beteljesülését. Úgy döntött megkegyelmez. Nyelvét egy lassú, mégis erőteljes mozdulattal a gáttól felfelé a szeméremajkak közé döfte.

A lány testébe forró lándzsaként hatolt ez az izomköteg. A nő ekkora kéjt még nem érzett. Teste megfeszült, szíve hatalmasat dobbant, azt hitte, ez az érzés elpusztítja, magába morzsolja. Feje is hátrafeszült. Egy óriási nyögés hagyta el forró leheletétől izzó torkát. Dezső minderre csak felbátorodott. Nyelve a kemény csikló körül körzött, majd hozzáverdeste és szopogatta felváltva. Az ajkak és a szeméremdombok táncot jártak a nő vonaglásának ritmusára. Dezső nyelve néha lejjebb tért és megpróbált minél beljebb jutni a nő édes, kéjnedvétől csurgó, illatos, tüzes hüvelyébe. De folyton visszatért. De folyton visszatért a csiklóra, folytatva az őrült táncot. Ekkor Dezső ujjai hatoltak a kéjvölgybe, ahol, mivel tudta hol jár, hisz már régóta nem ismeretlen e női test számára, megtalálta a gyönyör kulcsát, a G-pontot. E terület sokkal puhább, érzékibb volt, mint bonbonban a krém. A nő azt hitte, nem lehet ezt az érzést fokozni, mégis a csúcs újabb fokaira tört.

Úgy gondolta itt a vég, ekkora gyönyört már nem lehet átélni. Hamarosan, de a nő mégis úgy érezte egy örökkévalóság múlva, eljutott a csúcsra. Teste összes izma megfeszült, torkát akkora nyögés hagyta el, hogy azt hitte, a lelke is távozik a testéből. Hüvelye hatalmas összehúzódások közepette Dezső arcába lövellte azt az édes, mennyei illatú folyadékot, mely a nő gyönyörének volt a záloga.
Fanni mindeközben kissé remegő kézzel szorította a távcsövet. Torka és ajkai kiszáradtak. Égett a vágytól. Benedvesedett, de masztizni nem mert. Szemei elöl egy pillanatra sem emelte le a távcsövet. Tovább figyelte az eseményeket.

Dezső egész arcát befedte a nedv. Elkezdett felfele haladni a női testen, csókokkal elhalmozva minden centimétert, kis kitérőt téve a mellek irányába. Végül megcsókolta. A nő csókjában a köszönet, a hála vegyült. Nem csókolóztak sokáig. A nő Dezső férfiasságát célozta meg. Lehúzta az utolsó ruhadarabot is Dezsőről, a boxert, ami vitorlaként feszült kőkemény dárdáján. Óvatosan hátrahúzta a bőrt és bekapta, körkörözni kezdett a nyelvével és szívta. Dezső megfogta a nő tarkóját és a nyakát.

A nő tudta, mi fog következni. Dezső tövig akarja! Óvatosan, hátulról segítve, centiről centire nyomta le húsdorongját a nő torkába. És otthagyta hosszú másodpercekig. A nő arcáról nem lehetett leolvasni, hogy fuldoklik vagy ütemesen szív. De Dezső tudta, hol a határ, tudta mikor kell kihúzni a farkát. Mikor kivette, a nő 2-3 hatalmas lélegzetet vett, majd magától újra a cölöpként meredező rúdra hajolt és ő akarta, hogy ismét a torkában érezze Dezső lüktető farkát.

- Rendeltem pizzát vacsira, gyere le, nemsokára megérkezik!- szólt hirtelen az apja. Fanni összerezzent, elöntötte a pír. Kicsit úgy érezte, mintha valami rosszon kapták volna (pedig csak az ajtón keresztül szólt az apja). Még akkor is piros volt és csupa víz a lábaköze, amikor lement vacsizni. Egész este furán, zavartan viselkedett és hamar elment aludni.
Hasonló történetek
26008
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
29874
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
További hozzászólások »
DREAMER ·
"De folyton visszatért. De folyton visszatért a csiklóra, folytatva az őrült táncot."
Értelmetlen az ismétlés, kizökkentő a háromszori folytatás.

"Ekkor Dezső ujjai hatoltak a kéjvölgybe, ahol, mivel tudta hol jár, hisz már régóta nem ismeretlen e női test számára, megtalálta a gyönyör kulcsát, a G-pontot."
Magyartalan, túlbonyolított.

"A nő azt hitte, nem lehet ezt az érzést fokozni, mégis a csúcs újabb fokaira tört.

"Úgy gondolta itt a vég, ekkora gyönyört már nem lehet átélni. Hamarosan, de a nő mégis úgy érezte egy örökkévalóság múlva, eljutott a csúcsra. Teste összes izma megfeszült, torkát akkora nyögés hagyta el, hogy azt hitte, a lelke is távozik a testéből"
Úgy gondolta, úgy érezte, azt hitte.... Sok ez így egymás után!

"arcába lövellte azt az édes,"
Nem édes, sós. Nem lövell, bár intenzíven termelődik.

"egész arcát befedte a nedv"
Pff, lepedőt szült a nő? Szerencsétlen megfogalmazás...

"húsdorongját a nő torkába."
És nem hányta le? Bármit dugsz a torkodba, automatikus hányási reakció a válasz. Értem,... ezt pornófilmben láttad,... akkor nem láthattad, hogy a felvétel előtt a nő torkát érzéstelenítővel kezelték, hogy ne okádja össze a stúdiót. A kész filmet meg ugyis megkajálják a primitív kamaszok...
DREAMER ·
A folytatásra én is kíváncsi vagyok.

"Sok nő megteszi annak akit szeret!!!"
Ennek olyan üzlet kicsengése volt... A szeretetet nem azzal kell kimutatni milyen mélyre nyeled...

Percig nem vitattam, hogy lehetséges!
Arra próbáltam rávilágítani, hogy nem általános, nem mindennapi, nem mindenki képes rá. Meg arra, hogy sajnálom az öklendezőket, akiket pornófilmen nevelkedett társuk olyanra kényszerít a "szeretet jegyében", amire nem képesek.
J.James ·
Kölcsönösség nélkül semmi sem működik, de ettől még nem minden üzlet.
A nők pl. elvárják, hogy ne 5 perc alatt legyen elintézve a légyott, amikor egy pasas eleget tesz ennek az igénynek akkor annak is olyan üzlet kicsengése van?

A történet egyébként nem tetszik.
DREAMER ·
"akkor annak is olyan üzlet kicsengése van? "
Igen!
Ha az elvárás miatt tesz eleget akkor igen, üzlet.
Ha azért tesz eleget mert örömet akar szerezni, önzetlenül is akár, az más...

Kyra Shar ·
Egyetértek Dreamer-rel, de úgy érzem finomabban is fogalmazhatott volna.

Szegény "író"-nak elmegy az életkedve.

Bár tényleg elég valószínűtlen az édes vulkánkitörés a nő lába közül, meg hogy önszántából belefullad a férfi fa...ba.
DREAMER ·
"finomabban is fogalmazhatott volna."
Természetesen, igazad van.
Mentségemre szóljon, hogy néhány, pornófilmekben látható történést már annyiszor ostoroztam, -magyarázva, hogy a film nem a valóságot tükrözi, hanem az alkotók fantázia világát- hogy el-elvesztem a türelmem.

Deakjanika ·
Nemrossz írás első része.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: