Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kerékpártúra után

Kata nagyon elpilledt. A délelőtti biciklitúra kiszívta az erejét, majd a délutáni termálvíz és sörözés lelassította, eltompította érzékeit. Ráadásul a nemrég elfogyasztott kiadós és ízletes vacsora élménye kielégítette kulináris vágyait, de elnehezítette hasát.
Így amikor belépett férjével a szűk motelszobába, ledobta magáról egyrészes nyári ruháját, és végigterült az ágyon.
-    Én lehet, hogy most aludni fogok! – mondta.
-    Jól vagy? – Kérdezte Feri, és bezárta maguk mögött az ajtót.
-    Nagyszerűen, csak nagyon fáradt vagyok. - Kata tudta, hogy férje szeretkezni szeretne, de semmi kedve nem volt hozzá.
-    Megmasszírozzam a hátad? – Feri érezte, hogy meg kell nyugtatnia az asszonyt, hogy nincsenek elvárásai, ezért hozzátette:  - Nem baj, ha elalszol közben!
-    Miért vagy velem ilyen kedves?
A férfi elmosolyodott. Végignézett a hason fekvő nőn, tekintete végigfutott vörös melltartópántján és homorú derekán át csipkés bugyival díszített fenekéig.
-    Szeretem, amikor örülsz, mint egy jóllakott óvodás!
Míg Feri elővette a masszázsolajt, Kata levette a melltartóját és félredobta, majd visszafeküdt ahogy volt. Megkezdődhetett a hát és a váll beolajozása, simítása, majd gyúrás és dörzsölés különböző mozdulatokkal. A nyaktól a felkaron át, végig a háton és a derékon, egészen a csípő aljáig, ahol néha egy-egy mozdulat behajtotta a férfi a tenyerét a bugyi alá, de csak addig a pontig, ahol a gerinc végződik.
A serény férj felkészült a legrosszabbra, hogy Kata tényleg elalszik, de a masszázs intenzív volt és kellemes, nem álomba simogató. A hát simítása után ujjával végigkövette a nő fenekének legszebb ívét, és közben - ki tudja hogyan - eszébe jutott az előző esti néhány perc, amikor annyira felszabadult, sugárzó volt a felesége, mint ismeretségük hajnalán. Nem történt semmi extra, csak egyszerű sörözés a szabadtéri koncerten, mégis a hétvége legszebb pillanatait hozta. "Szeretném, ha tökéletes lenne a napja!" - gondolta, és olajt öntött markába, picit felmelegítette, majd folytatta a masszázst a comb, vádli, és lábfej alapos átgyúrásával.
Kata kicsit széjjelebb tette a lábát hogy combjának belső felét is megdolgozza párja. A gyúrás utáni simító mozdulatoknál Feri a szeméremajkakhoz egész közel simogatta a nő combját, majd közepes erősséggel a fenekét kezdte masszírozni.
-    Jól esik?
-    Jaaj nagyon!
-    Várjál, így egyszerűbb lesz – és óvatosan elkezdte lehúzni párja bugyiját, amit ő enyhe csípőemeléssel támogatott.
A fenékmasszázs után Kata megfordult, Feri folytatta combjának elülső részével. Majd olajos kezével mindenhol finoman simogatni kezdte, de az erogén zónákat éppen hogy csak megkörnyékezte, hogy fokozza a nő vágyát. Ez bevált, egy idő után Kata már semmire sem vágyott jobban, mint hogy jól megmarkolják a melleit! Öle bizsergett és meleg volt, mellkasánál a vágy szó szerint nyomasztotta. Feri célja már nem az izmok kényeztetése volt, hanem az érzékeké! Hosszú, lassú, egybefüggő és nedves mozdulatokkal kényeztette Kata hasát, a combja tövének belső részét, majd lassan szeméremdombját. Másik keze a melleit kerülgette, mint lassan burjánzó aljnövényzet a magasba meredő sziklatömböt. Nem bírták sokáig, Feri tenyerei elborították párja melleit, aki egyenletes pihegését erre egy szenvedélyes sóhajtással sodorta el. A férfi egyik keze folyamatosan ott tevékenykedett, míg másik még kacérkodott egy kicsit a női test legizgalmasabb titka körül, majd határozottan rácsusszant a nagyajkakra, és érezte a közülük szivárgó nedves forróságot. Kata csípőjét kéjes sóhajokkal finoman mozgatni kezdte, teste lágyan hullámzott Feri tenyerei alatt, és kívánta, hogy legalább egy ujj hatoljon végre belé. De az ujj társaival együtt a hasára vándorolt, majd forró csókokat érzett bordáin, s a mellén. Feri csókolgatta, ajkaival masszírozta mindkét mellét, tovább feszítve a húrt, míg puhán de mohón rá nem harapott az egyik dombra és szívogatni kezdte a mellbimbót, ami egy kisebb orgazmussal felért!
A csókok lassan egyre lentebb haladtak, majd a nagyajkakat kényeztették, míg Feri mélyen belenyalt az öröm kelyhébe, amivel úgy felizgatta párját, hogy az erősen visszafogott nyögéssel teljes erejéből a lepedőbe markolt mindkét kezével, mintha ezzel lefoghatná heves érzéseit, hogy kordában tartsa őket. Ez persze nem sikerült, mivel a túlfűtött nyelv a legérzékenyebb pontot kezdte kényeztetni, ott körözött, és próbálta a mennyországba repíteni szerelmét.
Katát lassan kiverte a verejték, teste ívbe feszült az élvezettől, de a vékony falak átka legyőzte sikolyát és e helyett valami hörgésszerű, halk, finom magas hangot adott. Egyszerre csak arra vágyott, hogy teljesen egy legyen szerelmével, ezért a fejére tette kezét, és finoman felinvitálta lába közül. Feri ügyesen és gyorsan húzott óvszert, férfiassága mélyre hatolva kitöltötte a nő sóvárgását. Testük összesimulva hullámzott, ajkuk egybeforrt. Kata egyre követelődzőbben hatolt nyelvével szerelme szájába, ami Ferit annyira felizgatta, hogy egyetlen mély mozdulattal áteshetett volna a csúcsponton, de visszafogta magát, és a lehető legkisebb, legmonotonabb mozgással próbálta elodázni a pillanatot. Kata megmarkolta a férje fenekét mindkét kezével, és egyre gyorsabb mozgásra ösztökélte. Az becsukta a szemét, és minden erejével arra koncentrált, hogy úgy vegye fel a lány ritmusát, hogy el ne élvezzen idő előtt. Csak sikerüljön Őt kielégíteni! Nem kellett hozzá sok, Kata vékony, magas hangon visszafogott, folyamatos sikolyt hallatott. Feri pedig érezte, hogy itt a vég; egyik tenyerét Kata arcára tette, és néhány mély, erős kegyelemdöfést adott a nőnek, miközben mélyen belenézett élvezettől tündöklő szemébe. Mosolyogva, örömittasan borultak egymásba, ahogy ellazult testük.
Kívülről halk női kuncogás hallatszódott, kristálytisztán. „Túl hangosak voltunk.” gondolta a pár, de picit sem zavarta őket. Hosszú érzéki csók után helyet cseréltek, és Kata végre kipihenhette a fárasztó napot. Feri mellkasára hajtotta fejét, és boldog álomba szenderült.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: