Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kényeztetés

Egy hete hordta a pénztárcájában a cetlit, minden nap elolvasta, de még nem hívta fel a telefonszámot. A múlt hét pénteken beült a barátnőivel egy bárba, és ott csúsztatott az asztalukra néhány egyforma cetlit egy jóképű pasi, félszeg, kisfiús mosollyal. Elolvasták, jót mosolyogtak, aztán valahogy egy papírdarab nála maradt. Még látta, hogy más asztaloknál is körbejár a srác, aztán kiment, csak a kirakaton át tűnt fel egy pillanatra, ahogy az utcán lépdel a kora tavaszi estében.
„Különleges masszázs csak hölgyeknek! Erotikus szauna-masszázs, szépségápolás testnek és léleknek. Kényeztesse el magát néhány órára! Hívjon fel: 06-20/4………”
Péntek reggel volt, a tükörbe nézett. 29 éves volt, még innen a bűvös harmincon, de már túl néhány csalódáson. 168 centiméteréhez kicsit nagynak tartotta a popsiját és kicsinek a mellét, de valószínűleg ez csak őt zavarta. A férfiaktól többször kapott elismerő pillantást, ha egy-egy merészebb ruhadarabot húzott fel az irodába. Közel egy éve nem volt tartós kapcsolata, és egy-két futó együttlétet leszámítva azóta hiányolta egy férfi fizikai kényeztetését.
Döntött: ma délelőtt felhívja ezt a számot. Ha nem lesz szimpatikus, akkor úgysem vág bele. Titkon azt remélte, hogy az a srác lesz a vonal túlsó végén, aki a cetlit osztogatta, de aztán elhessentette a gondolatot. Nem úgy nézett ki a pasi, mint aki ilyennel foglalkozna.

Mire beért az irodába, már el is felejtkezett a reggeli fogadalmáról. Aztán délelőtt a kávéautomatához közeledve elővette a pénztárcáját, és meglátta a cetlit. Még szerencse, hogy külön irodája van –igaz, hogy csak egy kis lyuk, de legalább nem hallja mindenki a telefonjait-, így némi izgalommal tárcsázta a számot.
- Igen, Tamás vagyok – kellemes, tempós férfihang fogadta a hívást
- Jó napot, a… masszázs iránt érdeklődnék –hangja elcsuklott, kicsit furcsán érezte magát. A férfi rutinos lehetett, mert nem rohanta le egyből.
- Tessék, miben segíthetek?
- Pontosan mit jelent ez a szauna-masszázs, meg testápolás?
- Szépségápolás, ha szabad kijavítanom - mosolygott a hang, és a lány máris elpirult. - Általában 2,5-3 óra, szaunázás, illatos felöntésekkel, a pihenőidőben pedig friss gyümölcsök, koktélok, esetleg pezsgő. A szauna hőmérséklete fokozatosan csökken, közben egész test masszírozása mézzel illetve különleges olajokkal. A masszőr csak Önnel foglalkozik, más nincs jelen, és mindketten végig ruha nélkül vannak. Különleges, felszabadult érzés, ellazulás. Semmi sem kötelező, de minden megtörténhet.

Hallatszott, hogy nem először mondja el, de lelkesen és férfias stílusban próbálta meggyőzni a nőt.
- És mindez mennyibe kerül? – tette fel az önkéntelen kérdést, hogy időt nyerjen.
- Mindössze 20.000,- Ft egy komplett masszázs, az első alkalommal 20 % kedvezménnyel.
Nem tűnt soknak, de igazából nem ez érdekelte. A férfi megérezte, hogy hezitál a nő.
- Nézze, jöjjön el, ha nem tetszik, bármikor hazamehet. De biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni. Mondjuk ma délután? Hat óra? - Kicsit rámenős volt, de Adrien szerette a spontán dolgokat.
- Rendben, elmegyek. - Maga is meglepődött válaszán, ami szinte önkéntelenül csúszott ki a száján.
- Várom, Rózsa u. 17, egy kis családi ház. Csöngessen. Addig lazuljon el, a többit bízza rám. - Szinte „hallotta”, ahogy kacsint a férfi, aztán letette.

Bár péntek volt, egy határidős munka bent marasztalta. Már öt óra elmúlt, mire az utolsó e-mailt is elküldte, nagyot sóhajtva dőlt hátra a székben. Ekkor jutott eszébe a telefon, a megbeszélt időpont. Az órájára nézett, és tudta, hogy éppen oda tudna érni, de hazamenni vagy valamit enni már nem lesz ideje. „Valami majd lesz”- gondolta kissé kimerülten, aztán lekapcsolta a gépet és leballagott az autójához. Hat óra előtt pár perccel fékezett a ház előtt. Takaros kis földszintes ház, felújítva. Becsöngetett, némi hezitálás után a laptopot a kocsiban hagyta, a csomagtartóban. Ahogy meglátta a házigazdát, furcsa érzés futott át rajta. A bárban látott srác volt, talán éppen túl a harmincon. Farmer és fehér pólóban jött elé. Bemutatkoztak, aztán bementek a házba.
- Egy italt? Vagy valamit enni?
- Éhes vagyok – vallotta be őszintén – és hazamenni sem volt időm a munka után.
Tamás néhány mozdulattal egy gyümölcskosarat varázsolt elé, s ő kivett egy banánt. Bár azt hallotta, hogy egy nő nem tud megenni egy banánt illedelmesen, de ő most ezt kívánta. Aztán néhány szem fügét majszolt el, közben semmiségekről csevegtek. Kapott egy alkoholmentes gyümölcskoktélt is, amit jólesően hajtott le. Várakozóan nézett Tamásra, aki vette a lapot.
- Gondolom, lezuhanyozol, addig előkészítek mindent.
A ház hátsó részében volt a szauna, egy nagyobb helység sarkában. A másik sarokban egy méretes zuhanykabin, ide vezette őt Tamás, aztán ott hagyta. A hangszórókból kellemes jazz szólt, tompa háttérvilágítás és a párologtatókból felszálló szantálfa illata alapozta meg a helység hangulatát. A polcon talált tusfürdőt, törölközőt, még néhány papucsot is. Ruháit a fogasra tette, majd kiválasztott egy hatalmas fehér törölközőt, és a zuhany alá vonult. Jólesően záporozott rá a víz, éppen megtörölközött, mikor Tamás belépett. Önkéntelenül maga elé kapta a törölközőt, de aztán a srác mosolya oldotta zavarát. Tamás kezében egy halványkék törölköző volt. A zavar legkisebb jele nélkül vetette le rövidnadrágját, és elindult a szauna felé. Enyhén kreol bőrén látszott a fürdőruha világosabb része, de a határvonal nem volt túl éles. Az ajtóban megállt, és várakozóan ránézett.
- A törülközőt magunk alá terítjük! - jött a finom figyelmeztetés.
Ahogy beléptek, a forróság az első lélegzetvétellel a tüdejéig hatolt. Bent is szólt a zene, két padra lehetett lefeküdni, a levegőben jellegzetes fűszeres illat érződött. Tamás megkérdezte:
- Lent vagy fent szeretnél elfeküdni? Lent hűvösebb van, fent jobban kipirulsz.
A fentit választotta, így talán kevéssé látszik zavara. A padra terítette a törülközőt, majd a meztelenségét takargató, suta mozdulatokkal ráhasalt.
- Kényelmesebb, ha hanyatt fekszel – ajánlotta a srác, miközben törülközőjét a lenti padra terítette.

Ő hanyatt lefeküdt, közben a lány egy lopott pillantást vetett a szőrerdőben megbúvó férfiasságára. Aztán rájött, hogy tényleg kényelmesebb lenne hanyatt fekve, így megfordult. A forróságban lassan feloldódott szemérmessége, szinte kiizzadta magából a heti stresszt. Pár perc múlva Tamás felkelt, némi vizet locsolt az izzó kövekre. Az illat intenzívebbé vált, szinte letaglózta a forró, párás levegő. Egy pillanatra alig kapott levegőt, aztán érezte, hogy pillanatok alatt úszott az izzadtságban.
- Te még maradj pár percet, én kimegyek.
Az ajtó nyitása némi hűs levegőt hozott, aztán hallotta, hogy gyorsan lezuhanyozik a férfi. Még pár percig maradt, aztán ő is kilépett. A hideg zuhanytól belészorult a levegő, bőre először tiltakozott a jéghideg víz ellen, aztán ahogy szárazta törölte magát, elöntötte testét a jóleső nyugalom. Két napozóágy volt az előtérben, majdnem párhuzamosan egymással. Az egyikre leterített törülközőjét, és éppen ráfeküdt, amikor megjelent Tamás. Láthatóan természetes volt neki meztelensége, fesztelenül jött oda hozzá és egy nagy adag gyümölcssalátával kínálta meg. A lány önkéntelenül keresztbe tette lábát, nőiességét elrejtve. Ahogy elvette a kelyhet, a férfi finoman megfogta bokáját, és párhuzamosan egymás mellé tett a lány két lábát
- Csak lazán, nem görcsösen – mosolygott rá. Most nézte meg először jobban a szemét, és szinte elveszett a búzakék szemekben.
„Aha, lazán. Miközben egy ilyen pasi fogdossa a bokámat, én meg meztelenül gyümölcskoktélt eszegetek.” Aztán arra gondolt, hogy hamarosan ez a kéz végigmasszírozza a testét, mindenhol, meztelenül. Ágyékába kéjes érzés hasított, szinte önkéntelenül kicsit széjjel nyitotta a lábát. Tamás a másik ágyon pihent, de nem kerülte el figyelmét a mozdulat.
- Egy koktélt? Esetleg egy pezsgőt? Édeset, szárazat?
- Félszárazat, ha van – válaszolta önkéntelenül. Szeretem a pezsgőt, és most némi bátorságra vágyott.
Tamás térült-fordult, megjelent egy behűtött Martini pezsgővel, meg egy kis üveg Grenadine-nal. Két pezsgőspohár került elő, koccintottak, a lány egyből megitta a hűs nedűt, Tamás csak kortyolt egyet.

Beszélgetni kezdtek, főleg a lányról, munkájáról, semleges témákról. Aztán Tamás javaslatára visszamentek a szaunába. Már nem volt olyan meleg, de a pezsgő gyorsan a fejébe szállt. A verejtékcseppek lustán gördültek végig végtagjain, teste szinte cseppfolyóssá vált a hőségben. Kezdődő vágyát tovább szította a mellett fekvő meztelen férfi, a forróság és az alkohol.
Tamás megint korábban kiment, miután ismét locsolt egy kis vizet a kövekre. Néhány perc múlva követte a lány, már nem is próbálta eltakarni magát. Őt sem zavarta már saját meztelensége, a zuhany alól látta, hogy Tamás előkészíti a masszázsasztalt. Kijött a zuhany alól, megtörölközött, s természetes mozdulatokkal ment oda a sráchoz. Közben a zene is megváltozott, valamilyen lassú, indiai zene, ami kifejezetten illet hangulatához. Fél szemmel odapillantva látta, hogy Tamás férfiassága megduzzadt, de még lefelé lógott. Úgy látszik, ő is reagált a kívánatos női testre.
- Most csak egy rövid masszázs lesz, az igazi a szaunában vár rád.
Hason fekve fogadta a férfi simogató ujjait, laza mozdulatokkal végiggyúrta testét, nyakától bokájáig, aztán vissza. A srác kérésére hanyatt fordult, és az ujjak újból elindultak a nyakától lefelé. Mellét csak futólag érintette, de ez is elég volt ahhoz, hogy mellbimbói meredten ágaskodjanak. Ahogy a combtőhöz ért, a lány finoman megemelte csípőjét, de a srác ujjai továbbsiklottak, mintha nem vette volna a finom jelzést. Halk sóhaj jelezte a lány csalódottságát, vágya már ott dübörgött agya legmélyén.
- Még egy gyümölcssaláta? –kérdezte a srác, és választ sem várva elővarázsolta valahonnan a kelyhet.

A lány vonakodva hagyta ott az asztalt, ahogy lelépett, combjai szétnyíltak,és látta,hogy Tamás fürkésző pillantást vetett kivillanó csupasz szeméremajkaira. Játékos kedve támadt, fel akarta piszkálni ezt a pasit. Ahogy félig ülő helyzetben elhelyezkedett a napozóágyon, egyik térdét felhúzta és oldalra szétnyitotta combjait. Szemérmetlenül akart természetesnek tűnni, szeme sarkából a srácot figyelte. Tamás eltette a masszázságyat, de pillantása egyre csak visszatért a lányhoz. Vesszője emelgetni kezdte fejét, makkja már egészen duzzadt volt. „Véletlenül” leesett egy szem ananász, végiggurult a lány testén, szeméremajkain, aztán a törülközőn megállt. A lány látványos mozdulatokkal megkereste az ágyékánál heverő darabot, majd lassan, két ujjával a szájába tette, miközben Tamás szemébe nézett. Az ujjával próbálta feltörölni testéről az ananász nedveit, közben látta, hogy Tamás dákója már egészen látványos méreteket öltött.
- Kapok még egy pezsgőt?

Tamás újra töltött, a Grenadine vörösen ült meg a pohár alján. Odalépett hozzá, ágaskodó vesszőjének buja illata hirtelen megcsapta a lány orrát. Remegő kézzel itta meg a hűs folyadékot. A srác bevitt egy nagy darab szivacsot a szaunába, néhány mozdulattal egy kicsit feljebb emelte az alsó padot, és beinvitálta a lányt. A padra terítette a méretre vágott szivacslapot, erre terítette a lány törülközőjét, ide fektette a lányt. A hőmérséklet már egészen elviselhető volt, alig 40 fok felett. Hason fekve folytatódott a kényeztetés, Tamás mézet kent az előtte fekvő nő hátára, és finom mozdulatokkal kezdte a bőrébe masszírozni. Nyakát, vállát, hátát simította végig újra meg újra, aztán lejjebb csúszott a csípőjére, finoman ívelő popsijára. A lány szétnyitotta combjait, ellazult a finom érintéstől. Az ujjak lejjebb csúsztak, végig a combján, vádliján, aztán a lábfejét vette kezelésbe. Csukott szemmel élvezte a férfi ujjait, a forróságban bőre ellágyult és szinte érezte, ahogy magába szívja a tápláló mézet. Vágya nem csillapult, várta már a férfi érintését teste érzékeny tájékán is. Az ujjak csalódást keltően csúsztak fel nyakához, vállához, aztán a férfi a füléhez hajolt, és halkan ennyit mondott:
- Szólj, ha valami nem tetszik, vagy mást szeretnél. Szeretnélek elvarázsolni, neked mindent szabad.
Aztán a következő pillanatban megcsókolta nyakát, finoman beleharapott, s a lány felnyögött. Ez volt az egyik gyengéje, ha a nyakát és a vállát harapdálják, csókolgatják. Tamás értette a jelzést, és újabb csókokkal és finom harapdálással izgatta a lányt. A kéjes érzés végigfutott gerincén, és egyre gyűlt teste közepén. Tamás felegyenesedett, ujjai folytatták a finom simogatást. A lány a srác felé fordulva kinyitotta szemét, és meglátta ágaskodó vesszőjét. Keze önkéntelen mozdulattal simult Tamás derekára, magához húzta és ő is odébb csúszott. Meg akarta kóstolni ezt a duzzadó gyönyörűséget, a saját élvezetére. Nyelvével körbenyalta, mint egy forró fagyit, aztán a duzzadó makkot ajkai közé csúsztatta. Forró sóhaj szakadt ki a férfiből, ami tovább szította vágyát. Síkos cseppek szivárogtak, a sós íz kéjes élvezeteket ígért. Keze lejjebb csúszott Tamás hátán, combjai közé simult, megmarkolta golyóit, morzsolgatni kezdte. Újabb cseppek törtek elő, próbálta jobban elnyelni a lüktető dákót. Aztán erősen rámarkolt a férfira, közben bolondul szívta kőkemény makkját. Tamás felszisszent, ujjai erősebben masszírozták a lányt. Aztán elengedte a férfit, ismét saját testére koncentrált. Amennyire lehetett, szétnyitotta lábát, kitárva csupasz nőiességét a férfinak. Tamás értette a kérését, ujjai lejjebb siklottak, popsiját masszírozta, aztán a combjait, egyre szűkülő körben közelített a duzzadó szirmok felé. Önkéntelen mozdulatok emelgették a feszülő popsit, a lány már szinte könnyezett a feszülő vágytól. Érezni akarta a férfi ujjait ágyékán. Az ujjak óvatosan közelítettek, először csak a nagyajkakat simogatták gyengéden, le és föl, aztán a halk nyögéseket hallva a síkos vágatot is végigsimította három ujja. Egy óvatlan mozdulat, és a három ujj becsúszott a nedves csatornába. A lány feltolta csípőjét, szinte felnyársalta magát, torkából halk sikoly tört elő. Tamás belülről kezdte masszírozni, miközben másik kezével a babszemnyire duzzadt csiklóján körözött. Orgazmusa robbanásszerűen jött, elöntötte testét, a szauna forróságával kombinálva eddig nem tapasztalt élvezetet hozott. A srácot meglepte ez a gyors reakció, az ujjára szoruló, rángatózó ágyék nagyon izgató volt számára is.

A lány még pihegett egy kicsit, aztán átfordult a hátára. Teste még kényeztetésre vágyott, folytatódott a mézes masszírozás. Dekoltázsát, hasát, csípőjét masszírozta a férfi, mellének bársonyos bőrét is bekente mézzel, aztán tovább indult lefelé, derekát, combját puhította. Visszatért melléhez, finom csókokkal borította be, mindkettőjük élvezetére. A lány ujjai ismét a férfi duzzadt dákójára csúsztak, simogatta a merev vesszőt. Tamás felemelte a lány térdét, lovagló ülésben a padra ült, így felmeredő férfiassága épen a lány síkos puncijával került szembe. A lány térdeit szétnyitva megtámaszkodott a férfi combjain, mintegy jelezve, hogy kész a befogadásra.

Tamás előbbre csúszott, makkja átbukott a szűk bejáraton, s a nő lelkendezve fogadta a belé hatoló férfit. Csak félig csúszott bele, hogy ujjai kényelmesen simogathassák a nő ágyékát. A lány őrülten élvezte ezt, puncijában egy duzzadt rúd, kívül finom ujjak simogatják. Tamás a csiklóján körözött, vesszőjével érezte az időnként összeránduló belső izmokat. Kicsit beljebb tolta magát, immáron szinte teljesen elnyelte dákóját a forró, nedves punci. Bal hüvelykujja az ágaskodó, keményre duzzadt csiklót masszírozta, jobb kezének ujjai pedig a külső szeméremtájékot simogatta újra meg újra. A lány elveszett a gyönyörforgatagban, testét újabb csúcspont ragadta el, fejét ide-oda forgatva élvezett el ismét.

A férfi megvárta, míg a nő túljut a viharon, aztán megtámaszkodott hátul a padon, és elkezdett előre-hátra mozogni. A végletekig duzzadt vesszője a lucskos punciban csúszkált, a lány az előző orgazmusa miatt további őrült pillanatokat élt át. Már nem érdekelte semmi, élvezte a kényeztetést, a benne csúszkáló vastag dákót. Aztán a férfi hirtelen kirántotta magát a nőből, jobb kezével megmarkolta vörösen izzó vesszőjét, néhány mozdulat, és a kilövellő áradat beborította a nő csupasz punciját. A lány érezte az érkező forró folyadékot, lehunyt szemhéja mögött elképzelte a látványt, ahogy a feszes makkból előtör a fehér kéjnedv. Mindketten pihegve próbáltak levegőhöz jutni, a lány teste lassan megnyugodott. Jóleső fáradtság és kielégültség vette át az uralmat elméjén. Nem akart arra gondolni, hogy most haza kell mennie. Ereje elhagyta, pihenni vágyott, lehetőleg ezzel a férfival.
Tamás finoman letörölgette a nőt, aztán kiment, lezuhanyozott. Mikor visszanézett, a lány még ugyanúgy feküdt. Szinte kitalálta a gondolatát, amikor felajánlotta:
- Van itt egy vendégszoba, ott alhatsz, ha akarsz.
A lány felkelt, tétova léptekkel követte a férfit. Egy másik szobába vezette, ahol egy franciaágynak is beillő fekhely volt, tiszta ágyneművel.
- Te is aludj velem, így ahogy vagy. – mormolta félig éber állapotban.
Tamás elmosolyodott, nem először történt ez meg vele. A lány bebújt az ágyba, oldalára fordult, és maga mögé irányította a férfit. Tamás hátulról hozzásimult, a nő befészkelte magát a biztonságot adó férfiölbe, aztán a következő pillanatban már aludt is.

Úgy aludt, mint akit fejbevertek. Reggel, mikor felébredt, Tamás már nem volt sehol. Csak egy fehér fürdőköpeny várta. Felhúzta és kitámolygott. Az órára nézett, közel 12 órát aludt, de frissnek és energikusnak érezte magát. Tamás már felöltözve várta, kedvesen invitálta a terített asztalhoz. Reggeli után lezuhanyozott, felvette tegnapi ruháit, aztán egy búcsúpuszival hazaindult a lány. Mosolyogva nézte a szombati délelőttöt. Tényleg nem bánta meg, hogy eljött.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Malozsa ·
Őrületbe kergetően jó!!! IMÁDOM!!! :)))

Fragance ·
Gratulálok! Nagyon finom. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: