Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kényes kérdések

Indulni készültem haza. Jó napot zártam, mindennel elégedett voltam. Elment az utolsó vendégem, már csak a rendrakás volt hátra. Lassan haladtam, egyáltalán nem kellett sietnem.

Miután mindent elintéztem megkönnyebbülten nyújtóztam el kedvenc bőrfotelomban és azt kívántam, hogy minden napom ilyen legyen. Lehunyt szemmel ábrándoztam, a jövőt tervezgettem. Egyre több vendégem volt és úgyéreztem, hogy a feladatok már túlnőnek cégemen és kapacitásaimon, hogy egyesül győzzem, tehát váltanom kell.

Szép sikereket tudhattam magaménak és ez mérhetetlenül boldoggá tett. Szemeim előtt már ott lebegett egy komplett wellness - hálózat képe és a sok  ellazulni, gondtalan kikapcsolódásra vágyó ember.

Micsoda álmok?! És itt van egy karnyújtásnyira. Nagyon szépen gyarapodtam mind anyagiakban, mind pedig kapcsolatokban. Szerettem, imádtam munkámat, szórakozásnak tekintettem és mindig örömömet leltem benne.

Úgy gondoltam, hogy kicsit kirúgok a hámból és ezt a csodás napot megünneplem.

A zuhany alatt fütyörésztem és talán még énekeltem is, ami leginkább valami istenverte bagzómacska vernyogásának hathatott a szomszédok fülében, de még ez sem érdekelt. Felfrissülten, illatos bőrrel, parfümözve léptem ki a nappalimba. Gardróbomból farmert bányásztam elő és csak úgy, ahogy szoktam, alsó nélkül, hanyagul magamra húztam. A gombolással nem törődtem, csak a cipzárt húztam fel. Közben természetesen meg is szomjaztam és melegem is volt, ezt jóféle hideg Orosz vodkával, hozzá narancs dzsúzzal orvosoltam. Finom ital, csak egy baj van vele. Gyorsan fogy és ha meleg van, akkor hamar bolond lesz tőle az ember feje.

A CD lejátszó hangerejét is maximumra toltam. Léggitároztam és a zenével együtt én is ordítottam.

Észre sem vettem, hogy az ajtót nem zártam be, igaz a telefonomon sem a rengeteg nemfogadott hívást, annyira baromkodtam. Ami igaz, az igaz, kicsit már kótyagosra ittam magam.

Egy, szó, mint száz, ahogy ott állok a nappalim közepén  és üvöltve léggitárszólózok kedvenc zeném ritmusára, és ehhez még valami higanymozgást is produkálok  a nyitva hagyott bejárati ajtómon egy régi ügyfelem lépett be és az elétáruló látványtól már a térdeit csapdosta annyira nevetett. Vidámságánál csak az én döbbenetem volt nagyobb. Hirtelen nyomtam ki a lejátszót és álltam ott lányos zavaromban. “Hűha! Ezt a helyzetet orvosolnom kell!”

Elröhögtem magam és kikapcsoltam a némítást, lefogtam az utolsó akkordokat.

Aztán halkítottam a zenén, elővarázsoltam egy másik poharat is, teletöltöttem vodkával és naranccsal és vendégemhez mambáztam, aki még mindig könnyes szemekkel nevetett.

Kezébe nyomta a poharat, koccintással üdvözöltem. Bomlott agyamban még tombolt a zene és ellenállhatatlan vágyat éreztem a táncra, így táncoltam is pár lépést, aztán visszazökkentem a valóságba. Arcomon gyermeteg döbbenettel kérdeztem.

- Elfelejtkeztem volna valamiről?

- Nem doki, de téged aztán lehetetlen felhívni.

- Lehetetlen? Hiszen tudod a számomat, sőt, az egész ország ismeri. Hogyan lenne akkor lehetetlen?  - ismét táncoltam és nevettem.

- Lökött vagy! - ő is nevetett.

Hellyel kínáltam és töltöttem is neki. A telefonom babráltam, próbáltam megfejteni, mik azok a piros kis számok a kijelzőn, a telcsi gomb mellett.

- Azok a nem fogadott hívásaid Doki.

- Jé! Tényleg. - és vele együtt röhögtem saját hülyeségemen.

- Sosem láttalak ennyire mókásnak. Mit ünnepelsz, mi van veled?

- Boldog vagyok Julis, azt ünneplem. - Régi, kedvenc ügyfél, mindig Júliának szólítottam, de most olyan más volt minden és őt sem zavarta bolondozásom.

- Egészségedre drága vendégem! - poharaink koccantak, ittunk. Ahogy múlt az idő, neki is egyre jobb kedve lett, egyre hangosabban szólt megint a zene és most már ketten vinnyogtunk, mint két eszeveszett. Buliztunk. Tényleg félretettünk minden formalitást. Így szakadt ránk a sötétség, a fülledten meleg este.

A szesz szerencsére elfogyott, így nem volt mit tovább innunk. A készletek beszerzését pedig inkább mind a ketten hanyagoltuk és lassacskán lehiggadtunk. Későre járt. Leengedtem a rolókat, csak a narancsszínűre festett rizspapír lampionok égtek, a szobára meleg hangulatot árasztó sejtelmes félhomály telepedett. Túlságosan intimemnek találtam, ezért meggyújtottam még az olajüstöket és pár nagyobb gyertyát, valamint a füstölőket.

- Hűűű Doki, ez így nagyon állat! Masszírozz meg most azonnal! Kérlek, kérlek, kérlek! -úgy esdekelt, mint egy kislány.

- Én masszírozni, most, bebaszva, mint egy szamár? Te megőrültél! Na sipirc zuhanyozni!

- Te! Milyen lehet egy szamár, amikor be van baszva? -és már röhögtünk is mind a ketten, de azért nagynehezen csak csak feltápászkodott és a nagy nevetéstől csámpázva a fürdő felé imbolygott. Mókás volt, ahogy haladt. Tűsarkúja meg-meg bicsaklott, de azért vette az akadályokat. A fürdőben már vidáman, csilingelő hangon énekelt.

Ami azt illeti, nehéz volt komolyan vennem ebben az állapotban magam és én sem voltam túl stabil, de az ágyat és az eszközöket nagyon szépen előkészítettem.

Mire végeztem ő is kijött. Testére lepedőt tekerve, magassarkújában bizonytalanul lépkedett.

Egymásra nevettünk, aztán kényelmesen elhelyezkedett. A lepedőt a kezembe adta. Összehajtogattam és párnát helyettesítendő a feje alá tettem.

Tenyerembe olajat töltöttem, melegítettem, nehogy hidegnek érezze, majd munkához láttam.

Mondjuk, munkának nehezen nevezném, főleg nem masszírozásnak, mert inkább csak simogattam. Ő ennek ellenére nagyon élvezte. Egész teste finoman csillogott.

- Doki?

- Igen Júlia.

- Kérdezni szeretnék.

- Kérdezz bátran. - pont a fenekét és combjait simogattam.

- Hogyan bírod megállni?

- Mit Júlia? - bár, sejtettem a kérdése célját.

- Hát, hogy simogatsz és nem kívánsz meg. Vagy rondának találsz? Esetleg langyi vagy? Komolyan érdekel. És, ha őszinte leszel, én is őszinte leszek veled. Egyébként az sem zavar, hogy, ha meleg vagy, mert Isteni a kezed.

Megálltam a simogatásában és mellé ültem. Ő az oldalára fordult és a könyökére támaszkodva nézett.

- Hm? Elmondod?

- Nem vagyok langyi Júlia. És nagyon szépnek is talállak. Mondhatnám, hogy tökéletes vagy és hidd el, hogy nagyon sokszor meg is kívántalak, de tisztellek téged, mert egyfelől nő vagy, másfelől pedig a vendégem, aki eljár hozzám és én ebből élek.

- De, hogyan bírod legyőzni a vágyat?

- Ez a szakmám és ez a dolog egy nagyon kellemetlen velejárója. Megtanultam úgy tekinteni rád, mint mondjuk egy darab botra. Ezt nem kell sértésnek venned, mert egyáltalán nem botként bánok veled és ezt te is nagyon jól tudod.

- Persze Doki, ez igaz, de olyankor mit csinálsz, ha megkívánsz valakit, mondjuk például engem? Lekötöd a farkad, vagy kondomba bújtatod, hogy ne legyen látható a vágyad és ha elélvezek ne maradjon nyoma?  - kérdései kijózanítottak. Sosem gondolkoztam, mi járhat egy nő fejében, amikor dolgozok rajta. Elég nehéz volt ezzel szembesülni, de tanulságként fogtam fel.

- Nem, semmi ilyesmi nincs. Tárgyilagosnak kell maradnom, ha úgy tetszik és minden esetben.

- Értem. -és kislányosan a karjára tette a fejét, lefeküdt.

- Tudod én téged olyan baszógépnek képzeltelek el, aki megfarkalja az összes vendégét. -na ezen már nevettem és jobbnak láttam meg sem szólalni. Folytattam simogató masszázsát. Hátára feküdt, hosszú hullámos haja elterült feje alatt, formás keblei szabad részét simogattam olajjal. Gyorsan haladtam bordái és karjai felé.

- Levehetem a melltartót?

- Ha szeretnéd. - és már ki is bújt belőle, maga mögé hajította.

- Azt ígértem én is őszinte leszek, ha őszinte válaszokat adsz.

- Igen, emlékszem.

- Én nagyon sokszor elélveztem a kezed alatt doki és veszettül kívántalak mindig, amikor rajtam dolgoztál és összezavart egy kicsit, hogy sosem érzékeltem látható vágyaid. De, most már minden rendben, tisztáztad magad. Örülök, hogy nem vagy ratyi! - és lehunyt szemekkel nevetett.

Furcsa, de évek óta most láttam először nőnek. Beszélgetésünk rávilágított erre. Ő nem csak egy ügyfél, hanem NŐ is, és nagyon az.

A derekánál jártam. Combjai következtek, majd lassacskán térdeihez értem, aztán le egészen a lábfejekig. Itt tűsarkúja akadályozott, így érintéseimmel visszafelé kalandoztam. Felhúzta egyik lábát, kezeit kinyújtotta. Csodálatos látvány tárult elém, olyan, ami talán az élet egyik legszebb ajándéka. A gyönyörűséges NŐI test elkápráztató látványa.

- Doki?

- Igen Júlia.

- Kérni szeretnék valamit, de ne nevess ki.

- Mondd!

- Hallottam egy furcsanevű masszázsról. Yoni vagy valami ilyesmi.

- Igen, tudom miről beszélsz. Mi van vele?

- Szeretném kipróbálni. Partner lennél benne?

Pontosan a combjai tövét gyúrtam lágyan. Felhúzta térdeit, ölét szélesre tárta. - mosolyogtam.

- Tényleg ezt akarod?

- Igen, nagyon vágyom rá és benned megbízok. - és már emelte is ölét, hogy tangáját lehúzza. Csak egyik lábával lépett ki belőle, a másik bokáján ott hagyta.

- De, ugye azt tudod, hogy ez meglehetősen nagy energiákat mozgat meg és nem egészen a szexuális kontaktról kell szóljon?

- Igen, hallottam róla, ezért kértelek téged.

- Rendben. -és duzzadó szeméremjakait finoman végig simítottam. Ujjaim vándorolni kezdtek, apró nyomások, finom érintések váltakozó sorai következtek. Júlia szemmel láthatóan élvezte, Hol sírt, hol pedig nevetett, Teljes nőiessége kibontakozott és előttem pompázott. elé ültem az ágyon, bokáit a vállaimra rakva. Néha, amikor közelgett orgazmusa, a combjait simogattam. Óráknak tűnő percek teltek el yonija simogatása közben. Sikamlósan nedves volt kelyhe és kéjtől remegve mézelt, ujjaim apró összerándulásokkal fogadta. Hosszan és sokszor vezettem el gyönyörének kapujába, majd hoztam onnét vissza. Mélyeket nyögött, egész testében lüktetett.

Az utolsó körhöz érkeztünk.

- Szeretnék kérni valamit Doki! Érezni akarlak, mint férfit - és cipzárom már le is húzta. Farkam tombolva rontott ki, ölére zuhanva. Ő megfogta, olajos kezével simogatni kezdte. Vénusz dombjára csöppentem,  tetszett neki, tovább izgatta.

A következő cseppet ujjára csalogatta és kéjesen lenyalta.

Enyém lassan körözni kezdett, egyre nagyobb mélységekbe tévedt, körbetapintotta a sikamlósan nedves lüktető falat. Az pedig apró impulzusokkal jelzett. A behatoló kutatott tovább és minden rezdülést felvett. Júlia újra elsírta magát és öle hánykolódni  kezdett. Rózsaszín husikája összerándult többszörösen egymást szaporán követve, majd engedett. Mélyeket nyögött, a lepedőt markolta, gyönyörűséges teste kitekeredett, aztán kelyhe spriccelni kezdett.

Sírása nevetésbe ment át, aléltan még mindig remegve húzta össze magát, magzat pozícióba ernyedve.

A legszebb orgazmus volt, amit valaha láttam. Átszellemülten néztem és lágy, nyugtató érintéseimmel kísértem. Fázott, fogai vacogtak, betakargattam szépen. Megvártam, míg elalszik és magára hagytam. Most pihennie kellett.



Bő másfél órát aludt át csendesen. Nem zavartam semmiben.

Ragyogott egész nőiességében, szemei hálásan csillogtak. Egyenesen az ölembe ült és arcomra egy nagy puszit adott.

- Doki! Ezt nem is hittem volna, hogy ilyet ki lehet hozni belőlem. Annyira szégyellem magam.

Nem mocskoltalak össze?

- Nem Júlia, nem mocskoltál össze és ha tudni akarod, ettől szebb látványban még sosem volt részem.

- Bókolsz Doki tuuudom.

- Nem, dehogy. Kicsit megijedtem, amikor kibontottad a nadrágom. Féltem, hogy felrúgod megállapodásunk.

-Ami azt illeti nem kellett hozzá sok. - és már húzta is le sliccemet és azonnal marokra fogott. Meleg tenyere, izgatólag hatott, keményedni kezdtem, ő pedig egyre csak csókolgatott, nyaldosott.

Karjaimban tartva törékeny testét álltam fel a fotelből. Érdeklődve nézett, hogy mi lehet a tervem. A hálómba mentem vele, ahol ott árválkodott Tantra fotelem. Felcsillant szeme. Én a magasabb részére ültettem. Engedelmesen dőlt hátra, combjait szélesre tárta, azonnal átnedvesedett, ahogy nyelvemmel megérintettem. Lassan, nagyon finoman nyaldostam, apró csókokkal halmoztam, fejemet fogva vezetett, aztán lejjebb csusszant, várt, hogy üljek elé, én pedig megtettem. Átkulcsolta nyakam, puszilgatni kezdett, csókokkal izgatott. Minden csókját apró harapás követte. Keblei hozzám simultak, bimbói böktek, Júlia elhagyta minden gátlását, forrón szeretett. Izzott vágya, ,tűzforró öle ringatózni kezdett.

Rám ült, szánkózott kicsit rajta, aztán hirtelen hátrébb tolatott és a szájába kapta. Kényelmesen elnyújtóztam, hagytam, hadd kényeztessen és ajkai szívásait, nyelve kígyózó mozgását nagyon élvezni kezdtem. Lágyan kezdett, nem kapkodott, tudta, mindenre van bőven ideje.

Nyelvével már csaknem megőrjített, amikor mélyen torkára engedte és nyeldesni kezdett. Minden erőmet össze kellet szedjem, nehogy elmenjek. Ezt érezhette ő is, mert elengedte, de szinte azonnal újabb rohamot indított, végig a szemembe nézve.

Ami eztán következett, azt szinte képtelenség volt elnyújtani.

Mögém furakodott, háttal nekem, kikényszerítve, hogy cseréljünk helyet, vagy csusszanjak kicsit lejjebb.

A lecsusszanás mellett döntöttem. Ő enyhén terpesztett. Alulról csodálhattam gyönyörűségét. Vulvája duzzadtan csillogott, vaginájából sűrű, sikamlós nedv csorgadozott.

Két ujjával finoman széthúzta és ajkaimnak, nyelvemnek felkínálta. Hosszú, forró csókba, nyaldosásba kezdtem. Júlia nyögdécselt, hangosan sóhajtozott, vaginája szinte forrt, amikor lüktetni kezdett, egyre sikamlósabbá vált, reszketett. Lassítottam kicsit, aztán újabb érzéki rohamba kezdtem. Nyelvemen sikoltozva élvezett el, szeméremjakait két ujjával tartva.

Kicsusszantam alóla és derekát fogva húztam magamra. Elsőre nem is találtam be. Csak a második kísérlet vezetett eredményre. Éreztem makkomon sikamlós bejáratának lüktető szorítását, ahogy körözni kezd formás fenekel, mélyen lüktetőn elnyel, majd lágyan cuppogni kezd.

Mámorító, semmilyen más gyönyörhöz nem hasonítható érzésköteg, amit egy férfi csak akkor élhet meg, ha a NŐT nővé teszi és akként is tiszteli, így éli meg.

Júlia mozgott, Én is elkezdtem, ő hátra nézett melleit simogatva, nekem egyre gyorsult a tempóm, megvadulva, teljes erőmből rángattam magamra, aztán megint gyöngéden és nagyon lassulva.

Neki ez volt a vég. Egész testében rázkódni kezdett, hátra nyúlva ölelte át nyakam, én pedig duzzadó melleibe markoltam és még egy utolsó erőteljeset nyomtam. Bimbói kipattantak ujjaim közül, arcom mellett karcsú nyaka. Bőrének illatát mélyen belélegeztem és remegtem. Tövig izzó öle legmélyére hatoltam és onnan nem volt tovább, ott is tartottam. Ziháltam feszült mindenem, szinte szétvetette barlangocskáját ahogy elélveztem  és vadul, többször ritmusosan összerándulva spriccelni kezdtem….
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tiamo ·
Szerintem egyre jobbak az írásaid. Ne törődj a Marokfegyver félékkel! Nárcisztikus alkat és mentálisan is bizonyította gyengeségét.
Hihetetlenül gyengék és lagymatagok a történetei és alig ütik meg a matiné szintet.
Folytasd bátran, amit elkezdtél és ne figyelj az ilyen alakokra!
Írj sokat, várom a következő írásod!
Fragance ·
Köszönöm! :)

Damask ·
Gratulálok! :heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: