Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kéjutazás (1.fejezet: Minden csak elhatározás kérdése)

Túl voltam már akkor sok mindenen : két váláson, három mellplasztikai műtéten, nevelöanyám elvesztésén,(árvagyerek lévén, mozgó-lépcsőn felejtett mózeskosár effectus után, adoptálás, stb. stb.), drogelvonón, elektro-sokkon, a „ Bizarr bulák“ és a „Megdöbbentés művészete“ című könyveim fergeteges sikerén, na meg megszámlálhatatlan öngyilkossági kísérleten. Millió illúzióm elillant, rengeteg tervem kútba esett, tömérdek vágyam elfojtódott, megannyi ötletem halva született.
Egy spermaérlelő meleg nyári napon bennem is megérett az elhatározás. Jól emlékszem arra a napra. Izzó égitestünk úgy erőlködött, mintha további lyukakat akarna égetni sárgolyónk ózonköpenyére.

Az én testem is erőlködött. Nehezemre esett felébredni a delírium tremensböl, mivel nagy adag alkoholos-gyógyszeres koktélt átfiltráltam. Kibotorkáltam a welness- szobába, szembesültem a tükörképemmel.
Egy némber nézett rám álmatag szemekkel, akinek többszörösen felduzzasztott ajka szomorúan lefelé görbült.
- Ki vagy te valójában?- kérdeztem a szexisre átplantált nőnemű egyedet?
- Egy két lábon járó spermabank, egy gecirabló, egy szajha.. és dühösen felsoroltam a kurva szó összes szinonimáját…
- Mikor hipózták hófehérre a májadat?- tettem fel egy újabb költői kérdést.
A tükör-csaj amnéziás lehetett, mert nem emlékezett a pontos dátumra. Befeküdtem a hydro- masszás gépbe és tovább lamentáltam.
- Itt akarom hagyni ezt a fertőt - hasított belém a gondolat.
Ehhez képest a Sodoma és Gomora csak kisdedóvo.Elég volt ebböl a velejéig romlott világból, elég a szex-partnereim perverz, néha már despota fantáziájából. Szóval 2033 augusztus kilencedikén tele lett a körömcipőm, a puttonyom és minden csupor teli csordult.

Amikor már minden második férfi az űrben akar kefélni, és azt élvezik, hogy kispriccelt spermájukat a levegőben lebegve tátogva kell begyűjteni, nincs tovább. Ezért fizetnek komoly pénzeket… vagy, hogy a holdon akarnak kibontakozni… Megáll az ész és ácsorog. Vegyük azt, hogy hatszor könnyebb ott az ember lánya. Nem kell hozzá nagy matematika, hogy kikalkuláljuk, milyen könnyű ott engem dobálni: habtest-tömegem most is 55 kg selyem-tangában (törve hattal).
Nehogy már heresérvet kapjanak a teremtés koronái!

Na de igazán dolgozni egy hímivarral megáldott kretén se akar. Szerintem a méhecskéknek van igazuk, de még mekkora.: túl vannak a nászrepülésen, le megy a szezon, kivágják a herehadat a kaptárból, hogy csak úgy nyekken a dagadt potrohuk. Esetleg megemlíteném még az oroszlánokat. A nőstény annyit vadászik, majd megfeszül, egyenek a kis ragadozók, de ami a felháborító: zabáltassa a hímet, aki miután jóllakott, hosszú órákig döglik az árnyékban, de úgy, hogy még a sörénye se rebben.
Amitől viszont teljesen besokalltam, hogy a legutóbbi kuncsaftom egy vén kéjenc, aki csak az extra dugásokra gerjed, a palotapincsijével akart engem pároztatni. Na úgy megcsavartam a gazdi farkát, hogy még most is versenyt vinnyog a kis kedvencével.
Komolyan lelombozódtam a sok szado-mazo ötlettől is. A mai ultramodern időkben például a rég elhantolt és elporladt De- Sade márki is csak ipari tanuló lehetne, pedig kínzási szexpraktikákban nagy penge volt a csávó.

Az egyik barátnőmet nemrégiben úgy kicsinálta egy nagyfarkú barom, hogy kiugrott az álkapcsa. Három hosszú hétig csak infúzión, tejbekásán meg tubusos bébipapin élt szegénykém, azt is a gigáján levö csövön vette be, mert pszichés pánik-roham kapta el már pusztán a csücsörítés gondolatától is.
Bezzeg régen én is éltem- haltam egy jó numeráért, ma meg két tubus síkosítót el kell kennem, hogy legalább színlelni tudjak…Simán csatlakozhatok a frigid macák egyesületéhez. Csak akkor áll fel a mellbimbóm, mikor túlhűt a légkondi. Pedig hol van még a visszavonulás ideje, addig még jó párszor spárgáznom kell füvel és fával.

A sok bűnözés meg már teljesen kiakaszt.. hát még a Vénusz-golyókat is kilopják az emberből, ha nem elég éber.
Semmi tolerancia nincs már a népekben, harácsolnak és gyűlölködnek.…
Felfoghatatlan számomra, miért utálják egymást a bőrük színe miatt hisz én abszolúte nem vagyok rasszista. Még a vibrátorom is fekete.
Summa summárum: megcsömörlöttem.

Beültem a szauna- bárba a test és lélek- kényeztetés tökéletes herkentyűjébe, amikor aromás illatot belélegezve, a tudatalatti legalsóbb bugyrait hipnotizálva, a G- pontot csiklandozva, földön túli élményekkel bombázva, megszabadulván a testet-lelket gyötrö méreg anyagoktól és negatív gondolatoktól, bio-energiával feltöltve jött az isteni szikra: vissza kell repülnöm az időben, minimálisan kétszáz évvel, amikor még bókokkal kábították a dámákat és a romantika virágkorát élte. Vágytam az igazi nagy, mindent elsöprő érzésre, a kényeztetésre, valóságos szerelmes csókot akartam kapni az orcámra és a kacsómra. Igazi borostás macsó arcot akarok látni reggel a vánkosomon. Igazi erotikus nyögéseket akarok hallatni sima kis misszionárius pozícióban. Utálom már hogy kitekernek, mint egy kínai cirkuszos akrobatát és a csillárról kell lógnom coitus közben, vagy hogy majdnem meztelenül mindössze halász-csizmában kell Bungee- jumping-ni vagy cigánykereket hánynom , hogy még a mandula gyulladásom is egyszerűen diagnosztizálható a vaginámon keresztül.

Három diplomával a zsebemben feladom. Nem vittem semmire csak a luxus kurvaságig. Elegem van, hogy automaták verik ki a pasikból a „ lelket“, UTÁLOM, hogy robotoké a babér, na meg a génkezelt géniuszoké, akiknek géntérképét már születésük előtt megalkotják néhány milláért, ami az ő őseiknek csak potom pénzeket, akciós árakat jelent.
Nekünk természetes intelligenCICÁknak meg itt maradt az alja munka.
Viszont ezekre a klónozott, petricsészében turmixolt szuperman-ekre már az első menet után lehet rászámolni, mint valami elfuserált boxolóra. Képtelenek normális erekcióra, de az ejaculátis precox-ot mindegyik nagyon jól ismeri, méghozzá testközelből.
Hát valamit valamiért, nem igaz?!
Ami viszont a leglehangolóbb: híres és hírhedt íróhoz méltatlanul kiégtem. Tök apátiába zuhantam egyenesen a csúcsról egy mély, kietlen szakadékba. Elaludt a zsarátnok, nincs mit piszkálgatni és fújkálni. Bengáli tűz ebből soha a büdös életben nem lesz, még egy csipetnyi, elenyésző, szánalmas kis szalmaláng sem... A múzsám oltári nagy álomba merült, földrengés-szerű horkolása mérföldekről is ide hallatszik. Az írói vénám vérkeringése már annyira pang, hogy kidudorodó visszér számba megy.

Elmentem tehát egy időutaztatóhoz és leperkáltam neki az óradíját, amiért lady-sre vehetem végre a fazonomat. Közölte velem, hogy a pakkjaimat sem kell cincálnom, majd küld- fény- postázza a computer-postman.
Indul tehát az időkibővítő készülék csak negatív irányba állítva. Röpködni fognak a mínuszok. Lehet szerelemre találok egy izzadtság-szagú trubadúr vagy egy ganélében pácolt búsképű lovag személyében.

Képzelem, hogy fogják stírölni a szikla keménységűre tuningolt XXXL-es tőgyeimet a numerakirályok és felmosóronggyal fogják törölgetni nyálukat, mert ha kigombolják a pruszlikomat úgy fognak váladékozni, mint Pavlov kutyája, mikor kísérleti nyuszinak degradálták.
Nem várok tovább a hercegre albino lovon, bár szerintem megdöglött a nyeretlen kétévese még a Don kanyarnál 1944-ben.

A szingli csajszik dögunalom életedét élem, amióta a második válóperem befejeződött. Ellentétben más minden hájjal megkent bestiákkal, nem tollasodtam meg, sőt, önként és dalolva mentem a kopasztóba. Hála a nagy szívemnek, aminél már csak vaginám extra nagy kaliber befogadóképessége nagyobb, teljesen elcsórósodtam. Volt hitveseim azóta is röhögnek a markukba. Más örömük úgy sincs, amióta a szajhák királynőjét már nem tudhatják maguk alatt….
Eme grandiózus ötlet sugallatának másnapján elmentem egy specialistához, aki cseppet sem lepődött meg kívánságomon.
Leperkáltam a kért összeget és azon minutumban betett egy kabinba, ami a Peep-show-k pár négyzetméternyi „tágasságával“ vetekedett. Laza mozdulattal , viszont egy sorsmegpecsételő gombnyomással visszaküldött a múltba, ami valójában az én erkölcsi-züllésem lejtőjének kezdete volt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hétköznapi nő ·
Nagyon érdekes sztorinak indul. A megfogalmazáson jókat rötyögtem. Lelkesen várom a folytatást.
(Az előkészületet kicsit hiányolom (pontos időpont kiválasztása, beszédstílus, ruhák, fizetőeszköz, stb...) erre pazarolhattál volna két mondatot, nekem hirtelen lett a végén az indulás)
Mária de la Cruz ·
Köszi, a magyarázat egyszerü. Mindig is hadilábon álltam az idövel. Így nem sikerült kronológiai sorrendben elküldenem. Mindig is jobban érdekelt a hogyan és miért, mint a hol és mikor. Ezért is nehéz kicsit a múltba mennem a jövöböl. A lényeg a humor a viselkedés és a gondolkodás na meg persze a szex, mindennek a mozgatórugója. Na és persze kösz, hogy veszed a fáradságot és elovasod a 2. is. Minden elismerés. Alkalmaználak reklámmanagernek, ha lenne cégem.Tuti nyerök lehetnénk.
Mária de la Cruz ·
Helo Tüzmadár, ez most nekem a derült égböl a villám-csak-más.
Abban bíztam, hogy Neked ez is bejön, de tévedtem.
Ha már viszont kiváltott ellenérzést, az már fél siker.
A közömbösséget vettem volna igazán kudarcnak.
:grinning:
Tűzmadár ·
Tudom.

Ilcsi 25 ·
Nekem tetszett, várom a folytatást.
10,10,10
Mária de la Cruz ·
:innocent: Isten tartsa meg jó szokásod, kész a folytatás, csak még kozmetikázásra szorul.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: