Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kegyetlen szerető

- Nem én voltam! Ártatlan vagyok! Soha nem lennék képes megölni bárkit is! Hinniük kell nekem! - csapott Sasha az asztalra, és közben dühtől és kétségbeeséstől villámlott a szeme, mely a szokásos kék helyett, most ezüstösen csillogott. Ez volt fajtája legjellemzőbb tulajdonsága.
- Sajnos a bizonyítékok ellened szólnak – vágott közbe egy őr.
- Elég!- kiáltott a bíró. – Eleget hallottam és meghoztam a döntésem. A vádlottat bűnösnek ítélem. Büntetése életfogytiglan.
Sasha sírva fakadt, amint az ítélet elhangzott és egyre csak azt hajtogatta, hogy ártatlan, amit csak ő tudott és a halott.


Az őr bekísérte a lányt a koedukált fogdába, ami minden ember rémálma volt. A férfiak minden újonc nőt megerőszakoltak, ha a fogda királya nem tartott rá igényt. A király stabil hierarchiát épített ki, aminek a csúcsán ő állt, és rengeteg követője volt, akiket sikerült megnyernie magának. Ők híven szolgálták, nem mondtak neki ellent. Cserébe a király harcolt a jogaikért, már amennyi egy fogdában megmaradt nekik.


Ide került be Sasha. Az őr, aki kísérte, tudta, hogy a lány mire képes. Szemtanúja volt, ahogy a lány, népe védelmében, szabadjára engedte minden erejét és űzte el a támadókat. Ezt használták fel ellenne. Az őr is tisztában volt a lány ártatlanságával, hisz az áldozatot ő maga ölte meg uralkodója parancsára, hogy aztán a lányra tereljék a gyanút. És sikeresen végre hajtották a tervet. Hogy miért? Mert egy másik nagyhatalom akarta irányítani a lány népét, de amíg az őrző, vagyis Sasha az útjukban volt, addig tehetetlenek voltak. De a törvény alól nincs egyik nép számára sem kiút. Az őrzőt elfogták.


Az őr nem az egyik cellába kísérte a lányt, hanem a fogda igazgatójának szobájába, aki az egyik bűnrészes volt, és már készen várt rájuk kezében egy injekcióval. Sashat leültették egy székre és két erős férfi jó erősen lefogta, így a lány csak vergődni tudott, de szabadulni nem.
- Ettől az injekciótól mindent elfelejtesz. Ez egy memória módosító. Nem fogsz emlékezni arra, hogy kivagy és honnan jöttél. Azt is el fogod felejteni, hogy milyen képességekkel születtél a világra. Csak egy egyszerű lány maradsz, akit a férfiak kényük-kedvük szerint használni fognak. – röhögött gusztustalanul az igazgató, miközben beadta a lánynak az injekciót. Sasha tehetetlenül nézte, amint a folyadék a véráramába kerül.


Magához térve egy cellában találta magát, amint egy másik rabnő bámul rá kérdő tekintettel.
- Ki vagy?
- A nevem Alex. A tied?
- Nem tudom, nem emlékszem
- Mondták, hogy így lesz. A neved Sasha és gyilkosság miatt kerültél be.
Sasha kikerekedett szemekkel nézett rabtársára. Egyáltalán nem emlékezett a történtekre. De még mielőtt bármit is kérdezhetett volna megjelent egy magas férfi és utasította Sashat, hogy kövesse. Mikor a lány nem engedelmeskedett a férfi felrántotta az ágyról és maga után vonszolta végig egy hosszú folyosón, aminek végén a király cellája állt. Ide lökték be, egyenesen a király elé.
- Ki vagy? – kérdezte a lány remegő hangon.
- A nevem Derrick. Te pedig az értesüléseim szerint Sasha vagy és gyilkosság miatt hoztak be. De meg kell , hogy mondjam nem tűnsz gyilkosnak. Inkább egy ijedt kismacskára hasonlítasz.
Sasha nem válaszolt, de nem kerülte el a figyelmét, hogy a férfi alaposan megnézte magának, majd intett a másiknak, hogy távozzon.


- Azt hiszem, megtartalak magamnak – mondta végül, és behúzta az ágy körüli függönyt és belökte rajta a lányt.


Sasha reszketve feküdt az ágyon megsejtve, hogy mi fog most történni.
- Kérlek, hagyj elmenni. Ígérem, többet nem kerülök a szemed elé.
- Nem, nem. Már mondtam. Az enyém vagy.
Derrick minden további könyörgést belefojtott a lányba csókjával, mely követelőző volt és cseppet sem gyengéd. Azonnal a tárgyra tért és fél pillanat múlva a lány már anyaszült meztelenül feküdt az ágyon, kezei pedig a feje fölött, az ágy vasához voltak láncolva. Egész testében remegett, mikor a férfi végig húzta nyelvét a mellei között, a köldökén le egészen a nemi szervéig. Derrick gondolkodás nélkül belenyalt a lányba, nyelvén táncoltatva Sasha ízét. Könyörtelenül dolgozott, de mikor egyik ujját becsúsztatta Sashaba, nem várt akadályba ütközött. A lány olyan szűk volt, hogy felkiáltott fájdalmában.


- Nem gondoltam, hogy szűz vagy még, de nem baj. Így legálabb én lehetek az, aki betanít téged, hogy tegyél boldoggá egy férfit. Készülj fel , mert nagyon hosszú ideig fog tartani, és kemény leckéket adok.


Sasha összeszorított fogakkal tűrte, hogy a férfi tovább nyelje nedvét, miközben már benn lévő ujját is elkezdte mozgatni. Hosszú ideig munkálkodott, szép lassan ki-be csúsztatva ujját, míg a lány már kellően fel volt izgulva, hogy második ujját is bedugja. Habár már Sasha elkezdte élvezni az ujjazást, újra feltört belőle a fájdalom sikolya. Derrick könyörtelen volt, és ujjait is ennek megfelelően mozgatta. Sasha már nem érezte, azt a különösen jó érzést, mint az előbb. Csak fájdalmat érzett, és magában könyörgött az ájulásért, ami nem jött. Végül Derrick az ujjai mellett bevetette újra a nyelvét is. Körkörösen nyalogatta a lány csiklóját, időnként a nagyajkait is megszívta.


Sasha a pokolban érezte magát. Egyrészről ott volt az égető fájdalom, amit Derrick az ujjaival okoz, de mellette ott volt, az a csodálatos érzés, ami a nyelve minden mozdulatával átszalad rajta. Úgy érezte, menten beleőrül ebbe az egészbe. Eddig is az őrület szélén táncolt, mióta megvádolták egy el sem követett gyilkossággal, és most ez a férfi bele fogja lökni őt, és hagyni fogja, hogy lezuhanjon… egyedül.


Érezte, ahogy zuhan, zuhan megállíthatatlanul a semmi felé és csak a megkönnyebbülést érezte. Elöntötte a belsejét, mint egy kád forró víz és megnyugtatta zavart, fáradt lelkét.
Derrick elégedetten hallgatta Sasha önkívületi sikolyát, mikor elérte az orgazmus, és elégedetten nézte a lány testét, amint szaporán veszi a levegőt és kiül az arcára a megkönnyebbülés.


Sasha nem nyitotta ki a szemét. Érezte, hogy Derrick felöltözteti ernyedt testét, majd karjaiba emeli, miközben a fülébe súgja, hogy nem maradhat éjszakára, bármennyire is az örömére szolgálna egy éjszaka alatt megtanítani neki minden gyönyört, amit két ember egymásnak adhat. Derrick visszavitte a lányt a saját cellájába, és egy szenvedélyes csókkal búcsúzott újdonsült játékától.
A cella ajtajából még visszafordult.
- Holnap újra tanítalak. – Pimasz vigyorral az arcán távozott.

Hozzászólások
További hozzászólások »
stevler ·
Kevés történet kemény pornóval.
Ezt a részt kihagyhattad volna; jobb lett volna az említett átdolgozott folytatással kezdeni.
Ez most nem tetszett, sajnálom.

hörcsög00 ·
Jó alapötlet,összecsapott munka.Nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: