Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kate kívánsága

 



Írta: NixPixer Pussy Barber
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :



2011. július

*************************************


Kate idegesen kopogott Linda ajtaján. Kíváncsi volt, vajon tényleg teljesülhet-e a kívánsága. A ház körül több autó is állt, ami azt jelentette, hogy Linda nagyon jól megszervezte a vendégséget.

Kinyílt az ajtó, és Linda fogadta Kate-et. Miközben a házigazda beinvitálta, Kate látta, hogy a nő egyrészes ruhája nemcsak a dekoltázsát mutatta meg jól, hanem csípőig fel volt vágva a combjánál is. A hátsó udvarból és a filagóriából hangok hallatszottak. A nappaliban nem volt senki, de Linda azért már begyújtott a kandallóba.
- Szép hely - gondolta Kate.

Linda bekísérte Kate-et egy hátsó szobába, ahol Torre várta. Linda javasolta, hogy Kate igyon egy pohár bort, és lazuljon el, mielőtt levetkőzne. Torre azért volt ott, hogy mindenben segítsen neki.
- Bármikor meggondolhatod magad - mondta Linda. - Kevesen tudják, hogy ez az egész rólad szól. Ha meggondolod magad, legfeljebb csapunk egy jó bulit.
Kate bólintott, megköszönte Lindának, és nézte, ahogy a nő becsukja az ajtót maga mögött. Kate és Torre egymásra néztek. Kate szőke haja nagyon szexi volt, Torre-t hosszú, barna fürtjei és arcának kontúrjai igazi szexi bombázóvá varázsolták.
- Elmondta neked? - kérdezte Kate, és töltött egy kis vörösbort.
- Igen - felelte Torre. - Nagyon tetszik az ötlet.

Kate leült, és végiggondolta. Minél többet gondolkozott rajta, annál jobban vágyott rá. A csiklója már a gondolattól is bizsergett, a puncija benedvesedett, áztatta a bugyiját. Megkérdezte Torret, hányan jöttek el ma este, és örömmel hallotta, hogy huszonhat férfi és ugyanennyi nő jött el. Huszonhat férfi már elég ahhoz, hogy valóra váltsák az álmát.

Kate felállt, és vetkőzni kezdett, levette blúzát és melltartóját. Torre figyelte, és Kate szép, vékony testét dicsérte. Különösen a mellét, ami nem volt nagy, de tömött, kerek. Torre-nak különösen Kate sötét bimbói tetszettek. Ezután Kate farmere következett, majd a bugyija. Torre mosolyogva figyelte Kate punciját. Kate felkapta a bort, és visszaült a székbe, egyik lábát átvetette a díszes karfán.
- Megmondhatom Lindának, hogy készenállsz? - kérdezte Torre.
- Még nem - mondta Kate. - Egy kicsit rá kell készülnöm.
Torre Kate meztelen testében gyönyörködött.
- Talán segíthetek - mondta.
Kate Torre-ra nézett, figyelte a szexi, barna csajt aki még mindig az utcai ruhájában térdelt előtte. Kevés ennyire merész nővel volt még dolga. Huszonhat éves koráig sok szeretője volt, de egyikük sem tüzelte fel őt ennyire. Csak figyelte, ahogy Torre előrehajol, ránéz, és a jóváhagyását vagy az elutasítását várja. Mivel egyik sem érkezett, Torre Kate ajkacskáihoz nyomta a száját, nyelvével kört húzott a puncija körül.
- Óóóó - sóhajtotta Kate. - Ez olyan jó!

Torre érezte Kate nedvességét. A szőkeség máris beindult, teste érzékennyé vált. Torre nyalta és szopogatta Kate kis csiklóját. Torre is kezdett beindulni, és tudta is, miért. Kate vágya teljesen új oldalról közelítette meg Torre szexualitását. Torre olyan nő volt, aki szenvedélyes vadállattá tudott válni az ágyban, Kate viszont ártatlan, aranyos amerikai lánynak látszott. Kegyetlenül izgató volt, ahogy meztelen lábai között térdel egy nő, és nyalja a csiklóját.
Kate csípője lassan, ritmikusan körözni kezdett. Torre nyelve folyamatosan ostromolta, kezével pedig felnyült, és a szőkeség bimbóit vette kezelésbe. Kate melle lágy volt, de finom és meleg, Torre szerette volna hazavinni pár óra gyönyörért.
Kate csípője gyorsabban mozgott, arca elvörösödött. Torre leállt, tudta, hogy Kate beindulva akarja elkezdeni nagy kalandját.
- Szólok Lindának, hogy készenállsz - mondta csendesen. Kate bólintott.

Torre megkereste odakinn Linát, és a fülébe súgta, hogy Kate készen áll. Linda mindenkit behívott az udvarból. A szoba közepére lépett, és figyelmet kért. Mindenkinek megköszönte, hogy eljött, és elmondta, miért szervezte ezt az összejövetelt: részben a szokásos havi swinger alkalom miatt, részben egy barátnőjét akarja ezzel meglepni. Az emberek mormogni kezdtek, kíváncsiak voltak, ki a szerencsés.
- A neve Kate - mondta Linda -, és azt szeretné, ha úgy menne minden tovább, mintha ez csak egy baráti koktélozás lenne, igaz, néhány apró különbséggel.
Az emberek kezdtek érdeklődni, és Linda felvázolt nekik néhány dolgot, elmondta, Kate milyen reakciókat szeretne, és hogy nem kell észrevegyék meztelenségét. Mindenki örömmel csatlakozott a programhoz, és Linda felszólított bizonyos férfiakat, hogy menjenek vele a konyhába.

Közben Torre visszatért Kate-hez, aki éppen a puncijával játszott. Torre elmondta neki, hogy Linda perceken belül értejön, és hogy ideje előkészülni.
Torre kinyitott egy fiókot, és hozzálátott, hogy Kate-re adja a jelmezét. A bőrszíjak a mellén kereszteződtek, Torren szilárdan rögzítette hátul őket, így egy kicsit kiemelték Kate mellét, aki felvette a széles bőr karkötőket, és a nyakörvet. Torre egy bőrövet erősített Kate derekára, egyet pedig a lába közé, s mindkettőt összefűzte. Kate érezte, hogy a bőröv széttárja a fenekét, és finoman a puncijára szorul, de a csiklóját szabadon hagyja. Furcsa, de izgató érzés volt. Torre végigmérte a lányt, és a saját puncija is bizseregni kezdett, de úgy érezte, valamire még szükség van. Elővett a retiküljéből egy hosszú, ezüst fülbevalót, és Kate fülébe illesztette. Aztán összekócolta Kate haját, hogy egy kicsit kevésbé ártatlannak nézzen ki.
Kate a tükörbe nézett, végigsimította testén a bőrszíjakat. Még sose érezte magát ennyire dögösnek, és ilyen szíjak sem voltak még rajta sosem. Arca ki volt vörösödve. Kate megfordult és szájoncsókolta Torre-t, majd megköszönte a segítséget. Torre még csókolózott volna, de Linda félbeszakította őket. Kate megindult Linda után, Torre követte őket.

A buli olyan volt, mint bármilyen másik buli, emberek tereferéltek a ház főbb szobáiban. Linda a nappaliba vitte Kate-et, akinek a mellei remegtek a bőrszíjak között. Amikor belépett a szobába, mindenki rápillantott, aztán gyorsan visszatértek előző témáikhoz. Kate megint érezte az ideges izgalmat. Linda odakísérte Kate-et három emberhez, akik a kandallónál beszélgettek, és be is mutatta nekik. Kate annyira ideges volt, hogy senki nevét nem jegyezte meg, csak mosolygott, mint bármely más bulin.
Az egyik férfi megkérdezte Kate-től, hogy látott-e mostanában valami jó filmet, aztán erről kezdtek beszélgetni. Kate érezte, hogy nedvesen melegszik a puncija a tudattól, hogy mások folyton rápillantanak. Csatlakozott hozzájuk néhány nő, és a beszélgetést hallgatták. Valaki azt mondta, hogy Tom Cruise néhány év múlva ki fog égni. Ekkor érkezett meg Torre egy borospoharakkal teli tálcával. Először Kate kapott poharat, méghozzá nem akármilyet. Kate bele sem nézett, úgy tett, mintha a beszélgetésre figyelne, és az ajkához emelte a poharat. A nők szeme elkerekedett, és vele szemben az egyik férfi is rájött. Kate belekóstolt a poharába: sós volt, és picikét keserű. Nagy adag spermát kortyolt belőle, aztán leengedte a poharat a derekához, és önkéntelenül megnyalta az ajkát.

Az egyik vonzó, barna hajú nő odalépett hozzá, és a hajáról kérdezte Kate-et. A nő hosszú haja fel volt tűzve a feje búbjára. Jól nézett így ki, és ezt Kate meg is mondta neki. Miközben a nő azt ecsetelte, mennyire imádják a férfiak a haját, és hogy milyen nehéz kordában tartani, Kate megint kortyolt egyet a poharából, és hagyta, hogy a folyadék ráülepedjen a felső ajkára, hogy lenyalhassa onnan.
A nő folyton odabámult, de kis szünet után azért folytatta a beszélgetést, mintha mi sem történt volna. Néhány perc múlva Kate kimentette magát, és egy másik csoporthoz ment. A beszélgetés itt élénkebb volt, az emberek a kedvenc szexuális pózaikról beszéltek. Egy alacsony, vidám, vörös hajú nő azt mondta, hogy ő leginkább térdelni szeret, erre mindenki nevetett. Udvariasan üdvözölték Kate-et, közömbösen, mintha meztelensége nem lenne szokatlan. Míg a vörös hajú nő folytatta, Kate felhörpintette poharából a maradék krémes fehér folyadékot. A vörös nő erre elvesztette gondolatmenetét, és bámulta Kate-et, aki végignyalta ajkát. Valaki más kapta el a beszélgetés folyamát. A vörös nő folyton Kate-re pillantgatott, amitől ő nagyon dögösnek érezte magát.

Torre borral érkezett, mindenkit körbekínált. Többen is elvettek egy-egy poharat, de Kate nem látott neki valót. Amikor Torre odalépett hozzá, már csak egyetlen pohár volt a tálcán, Kate el is vette, miközben valami viccen nevetett. Bele se nézett a pohárba, csak belekortyolt, aztán kiitta a felét. Mellette egy magas, szőke, izmos férfi állt, megköszörülte a torkát, és úgy bámulta Kate-et. Kate úgy tett, mintha félreértené a bámulást, és a gyűrűit mutatta az első három ujján. Kinyújtotta a karját, kezében még mindig ott volt a fél pohár sperma. A férfi csak bámulta, aztán kinyögte, hogy nagyon szépek a gyűrűk.

Linda jött be, és közölte Kate-tel, hogy szeretné bemutatni valakinek, és a hallba vezette. Mindenfelé emberek álltak és ültek. Linda egy díványon ülő párhoz vezette Kate-et, és ott bemutatta neki Kent és Wandát. Wanda alacsony, vékony, tizennyolc éves lány volt, Ken pedig egy harmincas, jóképű férfi. Amikor Wanda lehajolt, Kate jól látta a lány dekoltázsát, sőt, belátott a melleihez, a rózsaszínű bimbókhoz is. Ken megosztotta Kate-el, hogy ők és egy másik pár, Mike és Barbara épp a kedvenc szexuális pózukól beszéltek. Kate megkérdezte tőle, hogy az övé mi, és Ken azt válaszolta, hogy az anális szex.
Kate teste megremegett, és rákérdezett Wandánál is, aki szintén az anális szexet válaszolta. Barbara azt mondta, hogy az övé a puncinyalás vagy a faszszopás, és megkérdezte, hogy Kate mitől indul be. Kate elmosolyodott, és Barbara felé lendítette a poharát.
- A spermaivástól - mondta Kate. - A jó sok spermától. - Aztán felhörpintette a poharat. Barbara csípője finoman előrerándult.
- Ez szexi - mondta Wanda, és előrehajolt egy pohárért, közben végigmérte Kate lábát. Kate felfordította a poharat, aminek a belsejéből egy kristálytiszta csepp indult lefelé. Wanda modzulatlanul figyelte. A csepp megnőtt a pohár szélén, és rácseppent Wanda dekoltázsára. A következő cseppet Kate a saját mellbimbójára engedte.

Wanda hátradőlt és nagy levegőt vett. Torre odalépett Kate-hez, elvette tőle az üres poharat, és megkérdezte, hogy kér-e még egyet. Kate csak most vette észre, hogy Torre szobalányruhát visel, és hogy kivillan alóla a feneke, a dekoltázsból pedig kibuggyan a melle.
A levegőt hangos nevetés hasította át. Egy hatalmas mellű nő volt az, aki egy nagyon kivágott ruhában volt.
- Ő Ellie - bökte ki Wanda. - A legnagyobb mellű kurva, akit valaha láttam.
- Ó - válaszolta Kate. - Miért?
Wanda elfintorodott:
- Bárkire rámászik, és akkor a legboldogabb, ha három-négy pasival csinálhatja egyszerre.
- Meg tudom érteni - mondta Kate.
Torre nemsokára visszatért. Ezúttal két pohár volt a tálcán, mindkettőben Kate italával. Kate elvette az egyiket, a másikat Torre a tálcával együtt elengedte, úgyhogy Kate mellére ömlött.

Kate önkéntelenül hátralépett, eltartotta magától a karját, és végignézett a mellén. Meleg, fehér, sűrű sperma csorgott végig rajta.
- Ó, bocsánat! - jelentette ki Torre. - Hadd segítsek!
Elkezdte törölgetni Kate mellét, mint egy ügyetlen pincérnő, szétkente a mellén és a hasán a meleg, krémes spermát.
Kate hátralépett.
- Hagyd abba! - kiáltotta.
- Maradj csak - tiltakozott Torre, és a lány bimbójához ért. Kate rándulást érzett nedves puncijában, a csiklója meg majdnem megőrjítette.
- Auuu! - kiáltotta Kate, bár ez inkább kellemes érzés volt. - Te hülye kurva!
Torre erre pofonvágta Kate-et, persze nem túl erősen.
Kate ránézett, aztán a pohár tartalmát Torre arcába és mellére öntötte. A sűrű, fehér krém a lány arcáról a mellei közé csurgott.
- Te rohadt kurva! - kiáltotta Torre és megragadta Kate karját. Kate a díványra dobta a poharat, az utolsó cseppek Wanda ölébe cseppentek. A két nő birkózni kezdett, Torre ruhája elszakadt és lehullott róla. Mindketten a padlóra gurultak, és a szőnyegen birkóztak tovább. Először Kate került felülre, aztán Torre, mindkettejük melle mozgott és remegett. A tömeg a birkózás köré gyűlt, aztán Torre belekapaszkodott Kate nyakörvébe, annál fogva húzta le Kate-et a padlóra. Kate lába Torre derekára szorult, a nő puncija Kate csiklójához simult.
- Nyald le, te kis kurva! - parancsolta Torre, és Kate arcába tolta nedves mellét. Torre arcát sperma borította, és sperma csöpögött a bimbóiról Kate ajkára is. Kate végignyalt az egyik bimbón.
- Gyerünk, nyald le mindet! - parancsolta Torre, aztán a mellei közé húzta Kate arcát. A szőkeség nyalni kezdte, arca nedves lett a krémes anyagtól. Mindkét mellet szépen letisztogatta.
- Na most az arcomat is! - parancsolta Torre, és Kate megint munkához látott. Ezúttal Torre megcsókolta, megízlelte kiélvezte a spermát Kate forró nyelvén.

Linda jelent meg két pohárral, egyiket Torre elvette tőle, és felült, térdével lenn tartotta Kate-et. Aztán hátradőlt, és végigöntöze a még meleg spermával a csiklóját és a punciját.
- Nyald ki, ribanc - nyögte Torre. - Nyald ki a pinám!
Kate belekóstolt Torre nedvébe. Édesebb volt, mint a férfiaké. Aztán belekóstolt a sűrű spermába, és szétkente Torre ajkacskáin és a csiklóján.
- Ez az - mondta Torre. - Nyomd belém mind!
Kate belenyomta a nyelvét Torre vágatába, kiélvezte az édes krémet. Tisztára nyalta-szopta Torre punciját, de így az ő arca lett nedves.
- Na majd most megleckéztetlek - mondta Torre. Átvette Lindától a másik poharat, és Kate csiklójára öntötte a felét. Kate hangosan felnyögött. Torre felhörpintette a pohár másik felét, aztán Kate fölé hajolt, megcsókolta, és szétkente ajkaival a szőkeség arcán a spermát.

Torre felkelt és kisétált a szobából. Kate ottmaradt, arcán és csiklóján sperma csordogált, és végignézett az embereken körülötte. A nők a mellüket simogatták, vagy éppen magukhoz nyúltak. A legtöbb férfinak erősen dagadozott az ágyéka. Az egyik férfi Kate fejéhez térdelt, kicipzározta a sliccét, elővette kemény farkát és verni kezdte. Kate lenyűgözve figyelte. A férfi a lány ajkához nyomta a farkát. Kate éppen időben nyitotta ki a száját ahhoz, hogy a sűrű spermát fogadni tudja, egy része így is lecsöpögött az arcáról.
Az emberek megmozdultak körülötte, folytott hangot beszélni kezdtek. Néhány párocska mostmár nyíltan egymáshoz ért. A férfi felállt és elment, és Kate még csak az arcát sem látta!

Kate felkelt. A vörös hajú nő odalépett hozzá:
- Szép műsor volt - mondta neki.
Kate elvörösödött. Ott állt majdnem meztelenül, arcán, mellén és csiklóján spermával, és egy teljesen felöltözött nővel beszélgetett. Azt azért észrevette, hogy a fiatal nő mellbimbói majd' átszúrják a blúzát.
- Meg kell mosakodnom - mondta Kate csöndesen.
- Ugyan már - mondta a vörös hajú nő, és előrelépett, végignyalta Kate arcát. - Csodásan nézel ki!
A vörös hajú nő még közelebb mozdult, aztán megérintette Kate csiklóját, amitől a lányon végigszántott az izgalom.
- Szeretném mind lenyalni rólad - mondta a nő, miközben gyengéden végigsimította a lány mellét.
Kate finoman felsóhajtott, térde elgyengült. A vörös hajú nő letérdelt, és körbenyalta Kate duzzadt csiklóját, amitől Kate megint felsóhajtott. Többen is nézték őket, és amikor Kate kinyitotta a szemét, Barbara éppen Mike vastag farkát szopta, aki viszont azt figyelte, hogy a vörös hajú nő hogyan ujjazza Kate punciját. Wanda ruhája fel volt tűrve, ujjai a csiklójával játszottak. Megfordult a fejében, hogy hol lehet Ken, és ekkor kezeket érzett a csípőjén: a férfi ott állt mögötte, és fülébe suttogta, hogy nem bír a lánynak ellenállni.

A vörös hajú nő fölállt és levetkőzött. Izmos, vékony teste volt, teli, kerek mellekkel. Kate érezte, hogy Ken hátulról bedönti, és a nyílásához illeszti a farkát. A dákó hamar benedvesedett, mert már Kate comjain is ott csordogáltak puncijának nedvei.
- Annyira nedves vagy! - zihálta Ken.
A vörös hajú nő, akinek Kate nem tudta a nevét, szopni kezdte Kate bimbóit. Kate úgy érezte, menten kifordul a teste, úgy remegett a csípője. Ken farka a lány popsiját próbálgatta, finoman nekifeszült. Kate megint felnyögött.
Kate térde megint elgyengült, úgyhogy Ken segített neki a padlóra térdelni, négykezláb. A férfi tovább ostromolta Kate anális bejáratát. Kate eddig még csak egyszer csinált ilyesmit, de most túlságosan be volt indulva ahhoz, hogy ezzel foglalkozzon. A vörös hajú nő körbement és Wanda punciját kezdte simogatni, csak a meglehetősen szexi fenekét mutatta Kate-nek.

Barbara odament Kate-hez, és megcsókolta, megtöltötte a száját Mike friss, forró spermájával. Barbara nyelve körbefordult Kate szájában, aztán az arcán. Kate megkóstolta, s közben érezte, hogy Ken farka egyre keményebben mozog a fenekében. Kate háta megfeszült, aztán ellazult, ráengedte magát a faszra. Ken benntartotta egy kicsit jó mélyen.
- De jóóó... - nyögte Kate.

A semmiből Torre jelent meg, és Kate alá kúszott. Elkezdte nyalni Kate punciját, ujjazta is, miközben Ken a lány seggét pumpálta. Kate kezdett remegni, és mivel oly sokáig izgatták, az orgazmusa most vadító hirtelenséggel tört rá. Torre profinak bizonyult, épp úgy csigázta Kate-et, hogy ne élvezzen el. Kate egyre határozottabban nyomult rá a segglyukában lévő farokra, igyekezett kifejni belőle az anyagot.
Wanda letérdelt Kate mellé, kezébe fogta a lány mellét.
- A seggedben akarod a forró gecijét, igaz?
- Igen! - sziszegte Kate.
- Én meg látni akarom, ahogy teletölti gecivel a hófehér popsidat - sziszegte Wanda neki. - Ahogy nekem szokta.
Kate megint felnyögött. A seggét pumpáló dákó és Torre ujjai hihetetlenül felizgatták, el akart élvezni, sikítani a gyönyörtől. De Torre-t jól kitanította Linda, úgyhogy még nem kegyelmezett meg a lánynak.

Ken farka keményen pumpálta Kate seggét, a lány elé pedig két harmincas férfi térdelt le. Keményen verték a farkukat. Kate tudta, hogy mire készülnek, és ő is nagyon vágyott rá.
- Óóóó - mondta Wanda, - Az arcodra fogják spriccolni a gecijüket! Jó lesz?
- Ahaaa... - nyögte Kate, és érezte, hogy Ken farka mostmár szabadon, mélyen mozog a segglyukában.
Az első férfi előrehajolt, és Kate a szájába vette a farkát, mohón nyeldeste a krémes spermát. A másik férfi is közelebb hajolt, Wanda felemelte Kate-et, és keményen a mellébe markolt. A férfi forró spermája Kate mellére és Wanda kezére csurgott. Újabb rántás, a férfi ezúttal a lány szájára lövellt, befedte ajkát fehér krémjével. Wanda lehajolt és megcsókolta Kate-et, lenyalta a spermát az ajkairól.

A csók közben Ken felnyögött, és mélyen Kate szűk segglyukába döfte a farkát. Kitört belőle a sperma, és megtöltötte Kate fenekét krémes melegével.
Kate megremegett, Torre próbálta Kate puncijából, a vékony gáton át simogatni Ken farkát. Kate remegett és rázta a csípőjét, el akart élvezni.
Ken lassan kihúzta farkát Kate segglyukából. Wanda felállt és elsétált Kennel. Torre is felkelt, de azt mondta, Kate-nek, hogy ne mozduljon. Kate nemsokára azt érezte, hogy valaki a puncijába hatol, és pár lökés után rájött, hogy ez nem egy igazi farok. Ekkorra megint mellétérdelt egy férfi, és a lány szájába tolta a farkát. Kate érezte, hogy a dildó a fenekébe csúszik, ettől felnyögött. A szájában lüktető fasznak punciíze volt, és Kate tudta, hogy a férfi nemsokára elélvez. Így is történt. A férfi hosszú, bőséges adagokat spriccelt a szájába. Kihúzta, és a maradék a lány spermás arcára ment. Kate megfogta a faszt, és elkente vele a spermát az ajkán.

Újabb férfi csúsztatta alá a lábát, és Kate érezte a faszt a puncijának feszülni. Egész vastag faroknak bizonyult, jó nagy makkal, ami teljesen szétfeszítette a punciját. Olyan volt, mintha egy csődör hágná meg - Kate remélte, hogy akkorát is fog majd élvezni.
Amikor a farok és a dildó felváltva baszta, Kate teljesen elveszítette a fejét, átadta magát a testét átjáró érzéseknek. Néha kinyitotta a szemét, agyába engedte a körülötte felvillanó képeket. Ott volt a vörös hajú nő, aki egy falloszon lovagolt, arcát sperma borította. Ott volt Linda, aki valakinek a mellét szopogatta, miközben hátulról dugta valaki. Ott volt két lány, két barna bőrű szépség, egyik a másikat ujjazta. Ott volt egy nagymellű nő, aki egyszerre két pasi farkát szopta, miközben egy másik nő az ő mellét nyalogatta.

Kate agyát betöltötte a körülötte zajló kefélés látványa, és arra gondolt, hogy ezt ő indította el, és hogy mindenki őt figyeli.
Torre egy pohár spermával tért vissza, és Kate mellére öntötte, aztán hozzálátott, hogy felnyalogassa. Kate Torre barna hajába markolt, és magához húzta a lány nedves arcát. Közben érezte, hogy a férfi farka határozott sugarakban lövi a spermát a testébe, és ebbe beleremegett. A férfi aztán ki is húzta félkemény dákóját, és otthagyta Kate-et, aki így már hátra tudott pillantani, hogy ki keféli a dildóval a seggét: egy fiatal, jó alakú, barna hajú nő volt. A levegőt nyögés és az emberek szeretkezésének illata töltötte meg. Kate kegyetlenül be volt indulva, azt hitte, az utolsó férfival egyszerre ő is elélvez majd, de nem így történt.

Odajött hozzá a vörös hajú nő, éppen spermát törölt le mosolygó ajkáról. Megcsókolta Kate-et, így átadta a nyelvéről a sperma gazdag aromáját. Sokáig csókolóztak, ezt csak az szakította meg, hogy a barna hajú lány kihúzta a dildót Kate fenekéből.
- Készen állsz? - kérdezte a vörös hajú nő.
Kate bólintott, mostmár bármire készen állt. Torre és a vörös hajú nő felállították Kate-et, aki érezte, hogy a feneke sajog a keféléstől. A két nő egy dohányzóasztalhoz vezette a lányt, és ráfektették. A vörös hajú nő felemelte és széttárta Kate lábát. Torre teljesen ráereszkedett Kate arcára, és Kate kezeit a combjai alá szorította.

- Itt az idő! - jelentette be Linda, mire emberek kezdtek gyűlni köré. A férfiak egész közel álltak Kate-hez, a nők pedig a férfiak mögé álltak.
- Rajta! - kiáltotta Linda egy hatalmas farkú férfi mögül. A nők előrenyúltak, és verni kezdték egy-egy férfi farkát. Kate nagy örömmel élvezte a látványt, puncijából nedvek csordogáltak a fenekére, a szíve vadul dobogott.
Linda hangja parancsolóan hangzott a hatalmas farkú férfi mögül:
- Gyerünk! Áztassuk el spermával!
- Spermazuhanyt akar! - szólt közbe a vörös hajú nő.
- Áztassátok el a pináját! - nyögte Torre, a puncija közben Kate arcára csöpögött.

Először Kate lábánál élvezett el egy férfi, a spemája a lány combján és hasán landolt. A férfi előrehajolt, megfogta a nő kezét, aki hátulról pumpálta a farkát, és még kettőt lőtt Kate tág puncijára. A meleg krém a lány csiklója mellé érkezett, Kate picit arrébb mozdult, hogy az anyag középre folyjon.
Újabb krémes adag érkezett a bal mellére, és az oldalára. Aztán még egy újabb a nyakára, a válla mellett álló férfitól. Lassan mindenfelől záporoztak rá a sűrű, meleg cseppek. A nagy farok, amit Linda pumpált, vastag sugárban lőtte a spermát Torre pinájára, a forró, sűrű anyag Kate arcára csorgott.

Lassan szétszéledtek az emberek. Kate nedvesen, spermásan, mégis kielégítetlenül feküdt ott. Torre még mindig leszorítva tartotta a kezét, és azt mondta a lánynak, hogy ne mozduljon.
Két hatalmas farkú férfi lépett oda. Egyikük beállt Torre mögé, vastag szerszámát a nő ajkacskáihoz simította. A másik férfi Kate fenekéhez állt, ott verte ki magának. Kate nézte, ahogy a masszív fasz Torre puncijába simul, és fényes lesz a lány nedveitől. Torre felnyögött, a csípője megremegett, így az utolsó cseppek Kate felső ajkára hullottak.

Kate látta, hogy Torre csiklója csillogva dudorodik elő. Felemelte a fejét, és megnyalta, amitől Torre megremegett, punciját Kate ajkaira engedte, aki éhesen szopta le róla a spermát, miközben saját puncija lüktetett a hatalmas fasztól. A fallosz teljesen szétfeszítette, és egy könnyed rándulással beléélvezett, teljesen megtöltötte csatakos punciját. A férfi lassú, hosszú mozdulatokkal dolgozott, amitől Kate nyöszörögni kezdett alatta. Torre lemászott fölülről, így Kate szopni próbálta a másik hatalmas faszt. A makk nagyon masszív volt, alig fért be a szájába. A férfi a lány szájához szorította a farkát, Kate körbenyalta a makkot. Torre a férfihoz hajolt, és jó hangosan szólt neki, hogy Kate is hallja:
- Töltsd tele gecivel ennek a kurvának a száját!

Kate puncija hevesen összerándult, aztán a szájában lüktető fallosz megfeszült, és nagy adag sűrű, forró anyagot lövellt ki magából. Ki is csordult a lány száján kétoldalt az arcára, a nyelvét és a száját teljesen befedte, elárasztotta. Kate mohón nyelte a meleg krémet. A férfi hátralépett, megrázta a farkát, az utolsó csepp a lány arcára hullt. Kate lenyalta a hatalmas makkot, és megint érezte, milyen erősen lüktet a puncija. A második férfi pont ekkor húzta ki a farkát, és nyomta makkját a lány csiklójához.
- Igen! Élvezz a csiklómra! - kiáltotta Kate. - Lődd a csiklómra a gecidet!
A férfi pont akkorát élvezett, mint a bátyja, rengeteg sűrű, forró spermával fedte be Kate kemény, duzzadt csiklóját. A meleg áradat végigfolyt az ajkacskákon, és ekkor érkezett Kate mellére vastagon egy újabb férfi spermája, aki eddig csak figyelte őket. Ez már soknak bizonyult.

- Igennnn! Élvezzz! - nyögte Kate. Újabb csepp érkezett a csiklójára. - Elélvezek... - sikoltott fel a lány, és teste teljesen összerándult. Ekkor ért csiklójához Torre nyelve, amitől Kate megint összerándult, háta megfeszült. Torre szorgosan nyalta le róla a spermát.
Amikor Torre végzett, felegyenesedett és megcsókolta Kate-et, ráfeküdt a lány spermás testére.
Kate a fellegekben járt. Nagyon élvezte magán Torre bőrét, a csúszós nedvességet a testén és a felszabdulást meleg, ragyogó gyönyörét. El is szunnyadt...

Arra ébredt, hogy csökken a fényerő. Körülnézett: Linda csavarta le a villanyt, meztelen teste derengett a félhomályban. Torre is feleszmélt és Lindára nézett.
- Olyan jól aludtatok, még hagytalak volna... - mondta Linda.
Kate és Torre felkelt a dohányzóasztalról és kinyújtózott. Mindkettőjük teste viszketett a rászáradt spermától. Torre átölelte Kate-et, és megint megcsókolta.

Linda a vendégszobába kísérte őket, ahol a két lány rögtön az ágyra dőlt. A takaró alatt Kate Torre-hoz fordult és megcsókolta. Az ágy melegében simogatták egymás ragacsos, spermás testét, és nyalogatták egymás bimbóját.

Miközben Torre Kate testét nyalogatta, felnézett, a lány szemébe. Három ujját mélyen Kate pinájába döfte, és elmosolyodott:
- Mázgáld szét az arcom a pináddal!
Kate felnyögött, csípője megfeszült, és miközben Torre alulról nyalogatta, finoman körözni kezdett Torre nedves arcán. A puncija vadul lüktetett, Torre pedig éhesen szürcsölte a nedveket. Aztán miután tisztára nyalta, a két lány átölelte egymást, és csókolóztak.
- Honnan tudtad? - kérdezte Kate. - Honnan tudtad, mire vágyok?
- Onnan - felelte Torre lágyan, és megcsókolta Kate nyakát -, hogy épp olyan vagyok, mint te, és te a legkívánósabb kis ribanc vagy, akit csak ismerek.
Megint megcsókolták egymást.

- Na most - mondta Torre - én fogom szétmázgálni az arcodon a nedveimet.
És ez így ment egész éjjel.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

eddie24 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!" VIVAT KAMILLA10!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: