Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Katalin tanárnő

Májusi nap volt mikor Viktor történetünk hőse a csónakázó tó körül sétálgatott, míg az osztálytársai az órán ültek, és szorgalmasan jegyzeteltek. Viktor nem akart erre a két órára bemenni mert nem szerette a tanárnőt, aki a tantárgyat tanította, na meg a tantárgyat sem, és nem volt jelenléti ív sem a tanárnőnél, így ráadásul meg is tehette. Kisétált a szigetre a tó közepén és csendben elkezdett írogatni a naplójába. Megfigyelte, ha csendben van az emberek sokszor észre sem veszik, hogy ott van. Most is így volt ez.

Két 45 év körüli nő sétált arra kis batyuval a hátukon le telepedtek a fal tövében és elkezdtek neki vetkőzni a napozáshoz. Viktor kicsit hátrébb egy padon ült és figyelte a két csinos hölgyet ahogy azok levetkőztek és felvették a fürdőruhájukat. Egészen belefeledkezett ebbe mikor megszólalt a telefonja emlékeztetője hogy idő van és vissza kell érnie a suliba. Nem szeretett sietni ezért bőven hagyott magának időt hogy kényelmesen visszatudjon érni az iskolába ami 10 percre volt onnan. Épp ezért úgy gondolta marad még és elnézegeti a két hölgyet akik már épp a bikini felsőjüket akarták levenni mikor az egyikük észre vette és ott találta magát Viktor szemei közt. Finoman szólt a barátnőjének aki megszakította a mozdulatot magán hagyva a bikini felsőt. Viktor várt még egy kicsit majd belátva hogy itt már nem történik semmi jó elindult a suliba. 2 perce maradt az óra kezdéséig mikor belépve azt látta hogy rajta kívül csak egy lány maradt a terembe Ő is sietve készülődik el menni.
- Többiek hova lettek?
- Elmentek mert ez az utolsó nap és holnap már nem kell jönnünk és nem érnék el a vonataikat.
- Ez oké de nem mindenki vonatos.
- A többiek meg leléptek nem akartak maradni a tanárnő óráján és Én sem.
Azzal a vállára vette a táskáját és villámgyorsan kihúzott a teremből. Viktor úgy döntött Ő is követi a példát és már éppen készen volt mikor belépett Katalin tanárnő a terembe. A tanárnő gyönyörű volt, karcsú, alakja mint a homokóráé, amit csak kiemeltek tökéletesen kerek feszes mellei.

Viktor tudta innen nincs menekvés. A mókás bár ezt ő nem tudta hogy osztálytársaiban éppen Ő indította el a gondolatot hogy el is lehet menni és utolsó tanítási nap végén a hónapban miért is ne. Viktor levelezőn tanult. A tanárnő kicsit meglepődött a létszámon pláne mert eddig se voltak túl sokan az óráján csak a stréberek de már őket is megfertőzték a többiek. :) Bár azon meglepődött hogy éppen Viktort találja a teremben mint egyedüli diákot. Itt egy pillanatra nézzük meg hogy miért is lepődött ezen a tanárnő. Viktor általában kihagyta ezeket az órákat és csak néha járt be. Egyszer egy félévben egy alkalomra ami 4 *45 percet jelentet csak ,hogy lássa a tanárnő hogy Őt is érdekli. Viktor szerencsés volt. Már amit tudott magáról, okos, kedves, udvarias Jóképű és férfias. Nem sportolt, de az alakja jó volt hála nagyapjával és testvérével való favágásoknak. Széles vállai és izmos karjai voltak. Jól öltözködött. Amit viszont Viktor nem tudott az az volt hogy a Katalin tanárnőnek már az első évtől fogva nagyon tetszett. Viktor ha tehette bókolt a tanárnőnek és mosolygott rá és igyekezett minden tiszteletet megadni ami egy ilyen csinos szexi fiatal okos Nőnek jár. Fontos hogy nőnek. Bár ezt Ő nem tudta csak Ő kezelte úgy tanárnőjét mint egy nőt a többi diák csak az életét megkeserítő tanárnőt látta míg Viktor az igazi nőt. Tanárnő ezért enyhén osztályozta szóbeliken és nem volt túl szigorú hozzá és persze a többiekhez sem. Csak a tanárnő tudta az igazat. Hát ennyit hősünk szerencséjéről.
- Jó napot tanárnő!
- Többiek?
- Az egyik felének indult a vonata a másik fele pedig kivitte őket az állomásra, hogy le ne késsék.
A tanárnő elmosolyodott tetszett neki a felelet és tudta hogy általában nem követte nagy érdeklődés az óráit.
- És Te hogy hogy itt maradtál? Elvesztettél egy fogadást?
- Nem Én csak kíváncsi voltam az órára - mondta Viktor.
- Te kis pimasz Az igazat mond - mondta a tanárnő szigorúan, amitől Viktor kicsit meg is ijedt és kimondta az igazat.



- Későn értem vissza a tóról - mondta Viktor
- Na azért - felelte a tanárnő kicsit megenyhülten.- És mivel ilyen kíváncsi vagy hát megtartom neked az első két órát. - mondta egy kis gúnnyal a hangjában. Azzal belekezdtek az anyagba. Viktor kitartóan hallgatta amit a tanárnője beszélt aztán egyszer csak elkezdtek a gondolatai elkalandozni. Bele merült a fantáziájába. Már éppen a bugyit vette le a tanárnőről mikor hirtelen egy könyv csattant az asztalán. Felriasztva ezzel a szép álmából hősünket.
- Figyelsz Te rám egyáltalán? - Kérdezte tőle a tanárnő kicsit mérgesen.
- Bocsánat elkalandoztam - mondta kicsit dadogva Viktor az ijedtségtől.
- Azt látom - mondta a tanárnő egy kicsit mosolyogva de szigorúan. - Na jó, ha most elmondod nekem hogy merre jártál éppen, akkor talán nem kapsz tőlem egy elégtelent erre az órára. - hangja már nem csak szigorú de rideg is volt. Viktor gondolkozott és megpróbált valami hihetőt kitalálni.
- A tóparton gondolkodtam. - Mondta ki végül.
- Azt kétlem mert még nem láttam fiút akiből egy kis víz és zöld fű ilyet hozna ki. - azzal Viktor nadrágja felé mutatott. Hősünk ekkor vette észre fantáziájának eredményét. Nadrágja elöl félre érthetetlenül dudorodott. Tudni kell hogy nyitott padok voltak így a tanárnő könnyen kiszúrhatta Viktor erekcióját ami még csak kezdetleges volt de azért látszott a szűk farmerban.
- Szóval akkor? - mondta kérdőn a tanárnő hősünk előtt állva. Viktor gondolkozott majd hirtelen kimondta azt amit talán diák még soha.
- A tanárnővel szeretkeztem. - Nem akarta elhinni hogy ezt kimondta arca lángolt gondolatai pedig már az iskola váltáson jártak. A tanárnőt meglepte ez a mondat nem egészen erre számított, de ekkor bugyijában valami bizsergést érzett. Puncija máris hevesen bizseregni és követelőzni kezdett. A tanárnőben pillanatok alatt egy sor érzelem futott végig. Agya megálljt próbált parancsolni, de hamar legyőzték a vágyak. Ő is álmodozott néha kedvenc diákjával való szexről. Ha csak eszébe jutott punciját elöntötte a nedvesség és a forróság ilyenkor mindig magához nyúlt és a vége egy hatalmasat élvezett lett.
- Értem mondta kicsit kéjesen. hangjában már nyoma sem volt a szigornak. Felváltotta a kéjes vágy. Azzal odasétált az ajtóhoz és ráfordította a kulcsot. Viktornak akkor tűnt fel hogy a tanárnő a szokásosnál sokkal csinosabb. fekete kosztüm kabát alatta világoskék inget viselt amit hozzá való rövid szoknya és cipő egészített ki.
- Akkor most meséld el nekem részletesen hogy, hogyan is képzelted el.- Azzal felült Viktor előtti padra lábait keresztbe tette. Bízva benne hogy ezzel újra felcsigázza az azóta már lekonyult szerszámot. A hatás nem maradt el. Viktor nadrágja szép lassan nőni kezdett.
- Tanárnő a tanári asztalnál állt éppen Én pedig éppen a nyakát kezdtem el csókolgatni.- Ahogy Viktor mesélte a történetet a tanárnő egyre izgatottabb lett. Bugyija átnedvesedett és a levegőt is egyre mélyebben vette. Közben lassú mozdulatokkal lábat cserélt megvillantva hősünknek fehér bugyiját. Viktor szavai elakadtak megpillantva a csodás látványt. Farka már majdnem kiszakította a farmerját. A tanárnő elégedetten nyugtázta hogy a fiú minden mozdulatára reagál. Viktor zavarban volt egy kicsit de egyre jobban fel is izgult és egyre jobban kívánta a tanárnőjét. Hangja akadozott ahogy a történetet mesélte. Látta tanárnőjén hogy egyre jobban tetszik neki amit mesél és kezdett megnyugodni. Ekkor a tanárnő lassan felállt az asztalról és oda sétált hősünkhöz. Megfogta a kezét és lassan de határozottan kihúzta a padból

- Állj fel és gyere velem - utasította. Odasétáltak a tanári asztalhoz. A tanárnő megcsókolta, Viktor pedig szenvedélyesen visszacsókolt és átölelte és magához húzta a tanárnőt, aki ettől úgy érezte hogy már nem bírja tovább. Finoman ellökte magától a fiút neki a tanári asztalnak kigombolta a farmerját és az alsógatyájával együtt lehúzta róla. Majd lassan megmarkolta a már kemény szerszámot húzót rajta egy kettőt amitől az ha lehet még keményebb és nagyobb lett. Viktornak nem kellett szégyenkeznie farka az átlagostól egy kicsivel nagyobb volt arányos. Kellően hosszú és vastag. Pont ideális. A tanárnő aztán a szájába vette és elkezdte lassan szopni a 18centis farkat. Keze közben lassan utazott fel le a hímvesszőn. Nagyon jól csinálta Viktor minden egyes húzásnál úgy érezte hogy rögtön elélvez. A tanárnő érezte hogy Viktor már nem bírja sokáig de nem tudta abba hagyni annyira élvezte, akarta hogy a szájába élvezzen el ez a fiú. tele lövellve fehér gyönyörlével mire azóta vágyott hogy az első alkalommal meglátta a fiút az iskolában. Aztán Viktorból kitört a fehér lávahatalmas gyönyört okozva ezzel mindkettőjüknek . Hősünk számára egy pillanatra megszűnt a világ ahogy a tanárnő szívta és nyelte a gecijét. A tanárnő is elélvezett ahogy Viktor belé élvezett. Olyan régóta vágyott már rá és annyira akarta hogy mikor megérezte az első adagot a szájában hatalmas gyönyör öntötte le. Puncija tocsogott a nedvektől. Majd lassan megnyugodtak kezdtek visszatérni a földre. A tanárnő tisztára nyalogatta Viktor farkát majd felegyenesedett megcsókolta diákját és így szólt.
- Most te jössz! - Azzal helyet cseréltek. Most Viktor csókolta meg a tanárnőt aki az asztalnak dőlt. Viktor aztán a nyakát csókolta meg majd kigombolta a kosztümöt amit szinte rögtön levett a tanárnő. Viktor közben folyamatosan csókolgatta a tanárnő arcát és száját. Majd az ing következett és a melltartó. Fehér csipkés darab volt amiben csodaszépen foglaltak helyet a tanárnő csodaszép körte alakú közepes feszes mellei. Viktor simogatta őket így egy kicsit majd kicsatolta melltartót és úgy kezdte el simogatni a tanárnő csodaszép feszes melleit. Masszírozta és simogatta őket.

- Harapdáld! - Utasította kéjesen a tanárnő szorgos diákját. Viktor követte az utasítást és szopogatni és harapdálni kezdte a kemény bimbókat. A tanárnő felnyögött az élvezetöl. Viktor keze közben lassan lefelé siklott a tanárnő csodaszép feszes hasán egészen a szoknyáig. Ott rátért a fenekére és masszírozgatni kezdte. Aztán kigombolta a szoknyát és letolta a cipzárt. A tanárnő azonnal lelökte magáról a ruhadarabot ami szintén a földön végezte mint a több9 ruha. Viktor most visszatért a tanárnő feszes fenekének simogatásához. A tanárnő közben a vállára tette a kezeit és lassan de határozottan el kezdte lefelé nyomni hősünk fejét. Viktor értette a célzást és letérdelve, végig csókolta a tanárnő hasát köldökét hasa alját, majd mikor a fehér tangához ért finoman elkezdte azt is lefelé húzni. Viktor szeme elé csodálatos látvány tárult. a tanárnő puncija fazonra nyírt volt középen egy csíkban meghagyva a szőrt. Végig csókokkal borította el az utat amit a bugyi a földig megtett. Először a szemérem dombját, majd a felső combját aztán a comb alját. Aztán bugyi már magától hullott a földre. a tanárnő felemelte az egyik lábát hogy kilépjen belőle. Viktor azonnal megcsókolta a térdét. A tanárnő felsóhajtott imádta ha a lábát kényeztetik. Lassan felült az asztalra és lábát finoman felhúzta. Viktor végig csókolta a lábszárát majd a lábfejét. Majd a lábujjait vette a szájába és szopogatta őket. A tanárnő ettől majdnem elélvezett. Ez volt a gyengéje de soha se merte egyik partneréével sem. Viktor viszont magától rátalált és ez majdnem a mennyekbe röpítette. De puncija immár követelőzően lüktetett akarván a magáét! Ezért lassan kihúzta a lábujját Viktor szájából lábait a vállára tette és finoman magához húzta. Amíg Viktor szája egészen a már nedves és felajzott punci elé nem került.

- Most pedig nyald amíg el nem élvezek! - Parancsolta a tanárnő. Viktor engedelmeskedett finoman megcsókolta majd elkezdte szopogatni a csiklót. A tanárnő felnyögött kezei az asztal szélét markoltál ahogy hősünk nyelvével izgatta. Közben bele bele is nyalt a punciba. Közben a tanárnő kicsit felhúzta magát hogy lássa amint a szorgos kis diákja az ő punciját nyalja. Nem kellett sok idő és a tanárnő testét újra elöntötte a kéj. Hatalmas hullámban tört rá. Lábait összeszorította úgy mozgatva a csípőjét mintha csak Viktor nyelvével nyársalná fel magát kezei Hősünk fején, és egyre erősebben nyomta a puncijára. Viktor érezte a lábak és a kezek szóritását a fején, Alig kapott levegőt de csak nyalta szívta a tanárnője punciját. Tanárnőn végig söpört a kéj mint egy robbanás. Szájába az ingét harapta nehogy meghallják a sikolyát ahogy elélvez. Aztán egyszer csak a szorítás elengedett a tanárnő lassan megnyugodott. Viktor is lassított a tempón és apró csókokkal árasztotta el imádott tanárnője punciját és környékét. A tanárnő alig kapott levegőt. Nem hitte volna hogy valaki képes erre csak a szájával. Lassan elkezdte felfelé húzni Viktor. Majd szenvedélyesen megcsókolta. Kezével közben megfogta Viktor farkát finoman mozgatni kezdte rajta a kezét. Pár pillanattal később Viktor farka teljesen harckész lett. Azzal a tanárnő oda húzta a puncijához. Teste beleborzongott ahogy a kemény hímvessző az ajkaihoz ért. Kicsit izgatta vele a csiklóját és az ajkait. Aztán a bejáratához illesztette a kemény farkat ránézett Viktorra és kéjesen így szólt.
- Most pedig dugd meg a tanárnődet de alaposan!
Viktor ennek a parancsnak is engedelmeskedett. Lassan elkezdte befelé nyomni a farkát a tanárnő puncijába. Aztán amikor már a feje teljesen eltűnt hirtelen teljesen benyomta.

Tanárnő felnyögött a gyönyörtől, ahogy a forró és kemény farok egyetlen hirtelen mozdulattal felnyársalja. Küzdenie kellet hogy el ne élvezzen abban a pillanatban. A farok pedig elkezdett benne lassan ütemesen mozogni. A mennyekben járt ahogy a hatalmas szerszám kitöltötte az egész punciját. Hangosan nyögdécselt.
- Ez az ne hagyd abba még, folytasd tovább, még mélyebbre, gyorsabban! Kiáltozott a tanárnő.

Viktor pedig csinálta. Élvezte ahogy az asztalon fekvő tanárnőjét szinte felnyársalja a szerszámával. A tanárnő közben átkarolta a nyakát és egyre feljebb húzta magát. Aztán újra elérte az orgazmus. Mint megannyi atombomba erejével söpört végig rajta. Körmei Viktor hátába mélyedtek teste megfeszült, hüvelye szorította a benne ki be mozgó farkat szorosan magához húzta diákját aki mozdulni nem tudott így. Finom apró lökéseket csinált csak amitől a tanárnőben sok kicsi apró orgazmus futott át. Aztán Teste elernyedt Viktor megállt benne érezte ahogy a tanárnő hüvely rándulásai lassan csillapodnak. Lassan elkezdte kihúzni a farkát újabb összehúzódásokat keltve ezzel a tanárnő puncijában. A tanárnő elnyúlt az asztalon lábai lelógtak puncija forrón lüktetett a nemrég átélt gyönyöröktől. Alig bírt mozdulni. Viktor közben teljesen kihúzta a farkát és finoman simogatta meztelen forró testét. Ő még nem élvezett el de neki a másodikhoz már mindig több idő kellett. Lassan megfogta a tanárnőjét hasra fektette és finoman felállította. A tanárnő előre dőlt az asztalon és várta a folytatást. Viktor rögtön bedugta a puncijába a még kemény farkát és újult erővel kezdte dugni a tanárnő punciját. Tanárnő alig bírt már magával, testén hullámokban tört át a kéj és egyre közelebb és közelebb került a következő orgazmushoz.

Viktor egyre gyorsabban mozgott benne. Közben a tanárnő összegyűrte az ingét és a szájába rakta. Érezte hogy a következőnél még nagyobb és hangosabb lesz. Nem tévedett Újra elérte a gyönyör mely most előszór csak kis hullámokban jött aztán ahogy Viktor megérezte gyorsított a tempón. A hullámok a végére egyetlen hatalmas cunamivá álltak össze és végig söpörtek a tanárnőn aki hatalmasat sikoltott, nyögdécselt és rángatózott ahogy Viktor egyre csak mozgott benne. Ha az inge nincs a szájában biztosan meghallják. Szerencsére ez nem következet be. Ekkor hirtelen megfordult megfogta Viktort és villámgyorsan végig fektette a tanári asztalon majd fölé térdelt.
- Most Én jövök! - és mint egy mohó nőstényördög felnyársalta magát a kemény fasszal. Tövig nyomta magába. Majd vadul vágtázott Viktoron. Nem kellet sok idő és újra az orgazmus küszöbén volt, de most ha lehet még többet akart még gyorsabban mozgott érezte ahogy Viktor is egyre közeledik az orgazmushoz és próbálta magát még tartani amíg a diákja is el nem éri azt.
- Élvezz belém! - mondta miközben egyre gyorsabban mozgott a diákon aki egyre gyorsabban vette már a levegőt. Viktor már a küszöbön ált már és érezte hogy mindjárt belerobban a tanárnője puncijába.
- Még ne, még ne merészelj elélvezni! - kiáltotta tanárnő. Viktor küzdött ahogy csak bírt de így is egyre közelebb került a csúcshoz. A rajta vadul lovagoló tanárnő is érezte hogy mindjárt itt a vég de valahogy nem sikerül elérnie. Viktornak már majdnem szétrobbant a farka úgy küzdött. Aztán egyszer csak mint valami ősrobbanás úgy érte el az orgazmus az egész testét.
- Most, most most élvezz! - kiáltotta. Viktor abban a pillanatban hatalmasat élvezett a Tanárnőjébe.
Akinek teste hátra feszült kezei a mellét fogták szemei csukva, agyát elöntötte a sötétség száját kitátva hatalmas gyönyör ordításra kitátva de, nem jött semmi csak egy két halk levegő ahogy újra veszi. Majd hatalmas nyögések közepette előre dőlt és eszeveszetten mozgott a benne levő és hevesen pumpáló farkon. Majd lassan ráereszkedett és rádőlt Viktorra. Érezte ahogy a benne lévő szerszám szinte pulzál. Majd lassan elernyed. Ekkor vette csak észre csak hogy Viktor egyik keze a csiklóján volt. Az utolsó pillanatban ugyanis Viktor rányomta a kezét a tanárnő csiklójára amitől az hatalmasat élvezett. Így pihegtek egy órát még. Aztán felöltöztek a tanárnő megcsókolta a szorgos diákját. Kedvesen rámosolygott majd így szólt
- Ez fantasztikus volt megszerezted magadnak a tanárnődet. Mondta kéjesen és átölelte a fiút – Ezt meg fogjuk még ismételni ezentúl.- mondta azzal elindult a teremből kifelé, de mielőtt még kinyitotta volna az ajtót Viktor odalépett hozzá és bele csókolt a nyakába. A tanárnő fel sóhajtót. Majd Viktor hirtelen leguggolt felnyúlt a szoknyája alatt és levette róla a bugyit. A tanárnő cinkosan elmosolyodott és segített neki a műveletben.

Majd újra megcsókolta most már a szeretőjévé előlépett diákját és kezével finoman megsimogatta a gatyájában pihenő farkat. Ami ettől kicsit megmozdult. A tanárnőnek megcsillant a szeme és a gatya sliccén át benyúlt és úgy simogatta a szerszámot ami újra elkezdett nőni és pár pillanat múlva már újra kemény volt.
- Így nem engedhetlek el – mondta a tanárnő huncut mosollyal az arcán és azzal letérdelt és újra elkezdte szopni a már megint álló farkat. Az eredmény hamar meglett. Érezte ahogy a farok egyre keményebb és keményebb lesz majd hatalmas kitöréssel a szájába spriccelte a még megmaradt ondóját. A tanárnő szívta nyelte aztán gondosan letisztította majd vissza csomagolta a helyére. Viktor az ajtó félfának dőlve állt Alig tért magához. Újabb csók következett. Majd a tanárnő kilépett a már teljesen üres folyosóra és a tanári felé vette az irányt. Viktornak 5 percbe került hogy összeszedje magát. Aztán összeszedte a táskáját és a kabátját és elindult hazafelé zsebében a kedvenc tanárnője nedves illatos tangájával. Azzal a tudattal hogy a tanárnő szeretője. Ezek után gyakran összejártak az iskolában és azon kívül is. Az iskola befejezése után is együtt maradtak de akkor már nyíltan.



Vége




UI: Remélem tetszett nektek még így utoljára annyit hogy ez egy kitalált történet melyet az elejétől a végéig magam írtam, sokat ötleteket merítettem az itt olvasott történetekből, és ez az első amit felraktam ide kíváncsian várom az észre vételeiteket.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Csupán az "UI"-t olvas tam el, de úgy érzem: mindent tudok. Miért kell azt kihangsúlyozni, hogy az "elejétől a végéig" a szerző írta a művet? Hallottunk már bértollnokokról, de talán ezen az oldalon nem sok kódorog belőlük. A "sokat ötleteket" és az "észre vételeiteket" tűnt még fel a sok írásjelhiány közepette.
Én sem tartom helyes lépésnek, de az "UI" alapján megállapítottam, hogy nekem nem tetszett!

szerenella ·
Értékelhetetlen. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: