Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Karjaidban újra éltem

Tél volt. Hideg, bár a hó nem hullott. Készültem, vártalak.
Titkon reméltem most, ma este megtörténik,de biztos nem lehettem. Régóta vágyom, s tudom, vágysz rám, de sok az akadály. Ma legyőzzük mindet, érzem. A lakás üres, csak a mienk, mindenki későn jön meg.
A kapuban állok, s várom, hogy lássam az autód jönni, még nem jön, izgulok, ábrándozom, elképzellek.
Jön, látom a kocsit, végre.
Hétköznapi köszönéssel üdvözöljük egymást, az ablakokból sokan láthatnak itt, csak a szemünk mond mást, ég a vágytól, látod, s látom. Amiért eredetileg, vagy ürügyként jöttél előkészítem, bár a könyveket nézni nem sok kedvem. Türelmesen magyarázol, látom Te is elkalandozol.
Szemembe nézel, mélyen szinte éget, megérinted arcom, hajam félre húzod nyakamból, arcod közelít, ajkad szinte perzsel, ahogy számhoz ér, lágyan csókolsz, vigyázva nehogy megégess, majd újra és újra, végül nyelvünk zene nélküli táncba kezd, testem lángol, Te csak csókolsz, isteni, bódító, elvesztem. Kezed az ingem alá csúszik, megérinti ágaskodó mellbimbóm, finoman morzsolod majd ott is megcsókolsz. Cirógatod, lágyan harapdálod, közben kezemmel felfedezlek, a nyakad, a mellkasod, a hasad és érzem vággyal teli férfiasságod. Nem bírok magammal én sem, már a bugyimban játszadozol, közben lekerülnek a ruhák, felfedezlek csókjaimmal, játékszered lágyan megcsókolom, majd végig húzom nyelvem hegyét a izgatott férfiasságodon, felsóhajtasz, ezzel jobban felébreszted vágyamat, szinte felfalom.

Hanyatt döntesz, s most Te ismerkedsz testemmel, kényezteted minden szegletét, dombocskáit, völgyeit. Már elég, szinte megőrjít a vágy, lassan belémcsúszol, jó, mindketten szinte egyszerre sóhajtunk, testünk olyan ütemben kezd mozogni, ahogy szívünk dobogott, a vágytól. Nem érdekel a világ, most nem érdekel semmi már, a Tiéd vagyok s Te az enyém, együtt élveztük ezt az estét.
Mikor mindkettőnk teste a gyönyörtől ernyedten egymás mellett piheg, nem szólunk, de mindketten tudjuk valami megváltozott, holnaptól máshogy nézünk egymás szemébe, vigyáznunk kell, titkunkat tekintetünk leplezheti le.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tázi ·
Kár, hogy romantika rovat nincs. Ez inkább oda illene. Nem süt belöle az erotika, de szerintem nem is az volt a célod. Inkább érzelmes, mint izgató. Rövid, de lényegretörö. Tetszett! Csak így tovább!

moon-sun ·
Jó lett,nekem csak anyi problémám /észre vételem/ van hogy a végém azt irtad titkolni kell és nem értem mi elöll és miért?Ezt kérlek ird le nekem mert igy nem teljes....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: