Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kamubarátnő 3.rész

Természetesen enyhén felizgultam a történetre, és Nikin is láttam, hogy őt sem hagyta hidegen a visszaemlékezés. Végül az este további részében már más, kevésbé érdekes dolgokról beszélgettünk, és fogyasztottuk a kitűnő bort. Végül olyan 11 óra felé visszavonulót fújtam, mondván, holnap korán kelek, de persze már másra se vártam, csak hogy beállíthassam a kamerákat a lányok öltözőjébe.


Elbúcsúztam hát végül, és átsétáltam a házamhoz. Gyorsan átöltöztem fekete hosszú ujjúba és fekete gatyába. Hátizsákomba bepakoltam mindent, ami kelhetett a beszereléshez, és már futva indultam is a komplexumba. A portás azt mondta 2-kor jön a váltása szóval elméletben lett volna időm. Mégse akartam kockáztatni. Oda érve végül gyorsan lefizettem a portást némi kész pénzel és egyenesen az öltözők felé mentem.


A lányok öltözője tágasabb volt és színekben világosabb is, amit furcsálltam, de nem nagyon törődtem vele. Először alaposan végignéztem a lehetséges helyeket, ahol nem tűnne fel senkinek egy kis kamera. Nem voltak nagyok, mindegyik akkora volt maximum, mint a körmöm. Hihetetlen, hogy hova fejlődött a technika. A kamerák mellé adtak még egy komolyabb festék csomagot is. Végül miután alaposan megfontoltam, úgy döntöttem, hogy 3 kamerát a szekrényekhez rakok és az utolsót pedig a kis fürdőszobába, ahol két zuhanyzó is volt. Mindegyiket a mennyezet sarkpontjaira raktam. Nagy óvatossággal és körültekintéssel befestettem a kamerákat a megfelelő színekre, ahogy a kábeleket is. Mivel a szekrények több mint 2 méter magasak voltak ezért, a dobozok elrejtésével nem kellett bajlódnom. Csak rájuk raktam, úgy hogy ne látszódjanak. Bő 1 óra alatt végeztem is. A munkámmal elégedett voltam, és az utolsó ellenőrzés után elhagytam az öltözőt. Már csak a direkt erre a célra vásárolt laptopomat kellett elhelyeznem a szekrényemben a szomszédos szobában egy 72 órás akkumulátor társaságában. Végül haza mentem. Nem éreztem félelmet, hogy lebuknék. A portás velem volt, másképp pedig nem tudták volna rám bizonyítani.


Másnap korában keltem a szokásosnál, mert be kellett mennem a munkahelyre egyeztetésekre. Természetesen dög unalom lett volna, ha nem lett volna ott Ági. Már jó ideje kacsintgatunk egymásra. Ági a főnök titkárnő szerűsége, egy dögös 30 éves, de kinézetre maximum 25-nek saccolná az ember. Elég nagy mellei voltak, amikről még mindig nem tudtam, hogy igaziak-e vagy műk. Kicsit ducibb volt, de még az ízlésesség határán belül volt. Combjai vastagabbak voltak és feneke is nagyobb, de ahogy mondtam még a szexisség határán belül volt. Aznap is sima fehér blúzt vett föl, és feszesebb fekete szoknyát, és persze az elengedhetetlen szemüveget. Fekete haját feltűzve hordta egy piros csattal épp. Tipikus titkárnő képét mutatta. Viszont a pillantásában volt valami, ami olyan rejtélyessé tette. Okos volt, könnyedén mozgott a fejlesztők világában. Elég jó egyetemen végzett és már 2 éve dolgozott a cégnél. Ritka az ilyen jó nő a szakmámban. Mire végre befejeződött az értekezlet, már egymás lábát simogattuk az asztal alatt. Kifelé menet is együtt mentünk:
-              Szóval hogy haladsz a munkával, Robi? Ha minden jól megy, akkor a következő hétre kéne már a spéci programod.
-              Ne aggódj, meglesz már péntekre szerintem. Van kedved bekapni valamit?
Kérdeztem hirtelen felindulásból. Lassan másfél hete nem voltam nővel és már régóta fantáziáltam Ágiról.
-              Hmm, naná! Mit szólnál sushihoz? Nyitottak egy új éttermet, nem messze innen. Állítólag nagyon jó a hely.
-              Rendben. Mennyünk akkor.


Nem gyalogoltunk tovább 15 percet a belvárosban, mire megérkeztünk. Lenyűgöző hely volt. A modern eleganciát ötvözték a látvánnyal. Voltak boxok az ablakok alatt, de az étterem közepén egy hosszú futószalaghoz is ülhetett az ember, amin érkeztek az ételek megállás nélkül, miközben az ember az egzotikus tengeri lényekkel és növényekkel teli hatalmas akváriumban ámuldozhatott. Úgy döntöttünk, a szalaghoz ülünk le és el is kezdtük böngészni az itallapot.
-              Na, mit igyunk? - kérdeztem.  Reménykedtem, hogy alkoholt választ, mert így könnyebb lesz a helyzet.
-              Természetesen alkoholt. Kóstoltad már a szakét?
-              Nem még nem volt hozzá szerencsém. Rendeljünk azt?
-              Rendeljünk.
Szememmel jeleztem a japán pincérnek. Leadtuk a rendelést és kifizettük az összeget a szalagról való evéshez.  Miközben sorra szedegettük a sushikat, alig bírtam levenni a szemem melleiről, és szabad combjáról.
-              És milyen a másik feladatod? Emberi erőforrás, ha jól tudom?
-              Igen. Hát semmi extra.
-              Értem. Na és mit csinálsz szabadidődben?
-              Hát olvasgatok, sütiket főzök és írok általában. Tudod gyermekkori álmom volt, hogy cukrász legyek. Legalább hobbinak sikerült teljesítenem. 
Mondta ezt oly édesen, mint egy 10 éves ártatlan kislány. Közben megjött a szakénk is. Már az illata is erős volt.
-              Mire igyunk?
-              Nem is tudom, az estére?
Magamban meghökkentem ezen a megjegyzésen. Nem tudtam, hogy ennyire határozott, és nyílt nőszemély. Valahogy másnak képzeltem. De azért tetszett ez a fajta Ági is. Koccintottunk, és ittunk. Furcsálltam, de nekem valamiért a bor jutott róla eszembe. Pedig egy barátom azt mondta nagyon rossz.
-              Nem olyan, mint a bor? Azt hittem, hogy olyan, mint a rizspálinka.
-              Nem ez egy tévhit. Hasonlóan csinálják, mint a bort. Bár amennyire én tudom szerintem sem kéne ilyennek lennie. Nem baj, azért finom.
-              Igen.
Még körülbelül 1 órát ülhettünk ott, beszélgetve mindenről, főként a szabadidőnkről. A nyílt megjegyzéseket sem hagyta abba. Én meg már a combján pihentettem a kezem néha végig simítva rajta. Végül Nem bírtam tovább. Odahajoltam hozzá:
-              Mit szólnál, ha elmennénk valahová dugni?
Gondoltam játszok majd az ő szabályai szerint, és tetszeni fog neki a merészségem. Legtöbb nő nem szereti az ilyet tapasztalatom szerint, de Ági más volt, ráadásul már be voltunk csiccsentve rendesen.
-              Naná, hogy mennyünk. Mit szólnál hozzám? Laza 10 perc kocsival.
-              Benne vagyok.
Elhagytuk az éttermet, visszasétáltunk a munkahelyre és beszálltunk piros kocsijába. Mind a kocsi felé menet, mind a lakása felé menet, élénken beszélgettünk lényegtelen dolgokról mintha nem is szexelni mennénk.


Oda érve leparkolt a kocsijával, pont a ház ajtaja előtt.  A szűk lépcsőn felfele ő ment elöl így, feneke pont a szemem előtt lehetett. Már nem bírtam magammal és jó erősen belemarkoltam. Nem ijedt meg, gondoltam már számított rá. Sőt még meg is állt a lépcső közepén, lábait széttárva picit.  Mivel ez egy felhívás volt a táncra, lejjebb merészkedtem, majd az egyik combon végig simítva elértem a tangába csomagolt puncit. Feljebb léptem, kezemet ki nem véve és megcsókoltam nyakát míg, másik kezemmel megmarkoltam a hőn vágyott hatalmas melleket. Persze rendesen még nem tudtam kitapasztalni, hogy milyenek a melltartónak köszönhetően, úgyhogy kivettem a kezem a szoknyája alól, valamint elengedtem a mellét.
-              Na, megyünk? Kérdeztem mosolyogva mintha mi sem történt volna.


Végül elértük a lakásának az ajtaját. Ott megint elkezdtem simogatni fenekét és mellét feltűnésmentesen. Kezei remegtek az izgatottságtól, eltelt egy kis időbe, mire kinyitotta mindkét zárat. Bejutva a lakásba, ledobta táskáját a földre, könnyedén és gyorsan levette magas sarkúját, és bezárta az ajtót kulcsra. Közben én is levettem a cipőm, de csak ennyire jutott időm. Rögtön a nyakamba ugrott, és elkezdtünk smárolni. Elkezdett tolni valamerre, csak benne bízhattam, hogy hova. Végül ijedtségemben ellökött, de egy nagy és puha kanapén kötöttem ki. Nagyobb terpeszbe állt előttem és elkezdte kigombolni ingjét. Hamar előtűntek mellei egy fehér átlátszó csipkés melltartóban. Hatalmasnak tűntek. Ezután megfordult, és levette a szoknyáját is, közben alaposan bepucsítva nekem. Fehér csipkés tangája és szintén hasonló combfixét már magán hagyta. Oda jött hozzám és ölembe ülve ismét elkezdtünk smárolni. Megszabadított, szürke pólómtól és elkezdte simogatni izmos felsőtestem. Csókolózásunk heves volt. Kezeimmel hol még feszes fenekét hol feszes melleit markolásztam. Kikapcsoltam melltartóját és levéve róla eldobta valamerre. Kapkodva megfogtam dinnyéit. Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy valódiak vagy sem. Fogtam már sok mellett, műt is és szerintem ez is az volt. Most már tudtam, hogy melltartója push-up-os volt de nála ez még mindig azt jelentette hogy görögdinnyék helyett sárgadinnyéi voltak.


Végül megint ő kezdeményezett. Leszállt rólam és lábaim közé kerülve, leráncigálta rólam nadrágomat és boxerom. Álló farkamat teketóriázás nélkül szájába vette és keményen szopni kezdte. Nagyon jól csinálta, még a heréimet is morzsolgatta gyengén a kezeivel. Fejét megfogva adtam neki az iramot, ami persze nem volt lassú. Néha lenyúltam melleihez és végül mikor már majdnem elélveztem, felhúztam magamhoz. Gyorsan megcsókoltam és megkértem álljon a kanapéra lábait szétvetve, pont úgy hogy puncija arcomhoz kerüljön. Tangáját félre húztam és mélyen, erősen belenyaltam. Aztán a csiklót vettem célul. Gyorsan csináltam, és ahogy hallottam nagyon jól. Simogatta fejem és hatalmasakat sóhajtott. Na ő már nem állított le az előtt, hogy elélvezett volna. Nagyon hangosakat sikított és alig bírta tartani magát felettem. Mégis hamar lecsillapodott és erőt véve magán lecsúszott ölembe. Tangáját félre húzta és magába fogadta merev farkamat.


Mennyei érzés volt, és pontosan illettünk egymáshoz, pont be tudta fogadni. Fenekét megmarkolva nem kegyelmezve neki, hogy hozzám szokjon elkezdtem emelgetni miközben tovább csókolóztunk. Majd hirtelen elkezdte csípőjét előre-hátra mozgatni rajtam. Feszes melleit keményen markolásztam, aminek még több hálás sóhaj lett az eredménye. Néha számba vettem őket, néha rácsaptam fenekére. Forró puncijától már ennyi is elég lett volna nekem, de tartottam magam. Majd hirtelen váltottam mielőtt megint elélveztem volna. Felemeltem magamról és a kanapéra löktem, hogy hátulról dughassam meg. Természetesen engedelmeskedett nekem. Keményen beraktam neki farkam és nagyobb iramot kezdtem diktálni. Nagyon jó volt markolászni nagy fenekét. Át is futott az agyamon a mondás hogy nagy feneket jó dugni. Ezt most igaznak találtam. Alig győzködtem fogdosni.


Megint váltottam és ezúttal hátára raktam Ágit, lábait széttártam kezeimmel, amíg ő segített behelyezni nedves puncijába farkam. Már egyikünk se bírta sokáig. Megint ő élvezett el először én viszont még tartani akartam magam, mert melleire akartam élvezni. De nem sokáig tudtam már dolgozni, végül el is jött a pillanat. Gyorsan kihúztam és melleire próbáltam célozni a lövésem. Orgazmusom erős volt és alig bírtam állni, de sikerült mellire lőnöm egyszer. A második és harmadik lövésem viszont meglepetésemre szájában végezte. Míg próbáltam lenyugodni lágyan nyalogatta, szopogatta farkam és tisztogatta. Megcsókoltam és lehuppantam a kanapéra egy nagy „Huhh”-al.

Előző részek
Hozzászólások
szerenella ·
Már nem tetszik. :innocent:

Pavlov ·
Gyenge minden dimenzióban.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: