Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kamubarátnő 1.rész

Kiléptem az ajtón, és szinte egy hőség falba ütköztem. A kellemes légkondicionált 26 fokból a kinti 32 fokba való átkelés, mindig is nehézkes volt számomra. Éppen hazafelé tartottam röplabdaedzésemről. Fárasztó volt és szereztem is pár foltot, főleg a lábaimon, de nem zavart. Gondosan fülembe raktam fülesemet, és elindultam. Már az utca felénél jártam mikor nagy sikoly kíséretében, rám esett valami. Pontosabban rám ugrott. Kihúztam a fülest és – miközben a valami lemászott rólam – megfordulva, Nikivel találtam magam szembe.
- Szia, Robi!
- Szia. Milyen volt az edzés?
A lányoknak és a fiúknak külön tartották, egy teremben, egy hatalmas függönnyel elválasztva. Szidtuk is az edzőnket, hogy mért fosztanak meg minket a csodás látványtól. Mosolyogva annyit felelt, hogy ne itt csajozzunk.
De én már a fejembe vettem, hogy mivel itt nagyon jó nők jártak edzésre - tényleg nagyon jók, a legrosszabb is 10-es skálán 6.5-et ért el, ha nagyon szigorúak vagyunk – ezért az a minimum hogy valamelyiket megpróbálom meglesni. Ez már párszor sikerült egykét sráccal, az öltöző rejtett lyukain keresztül, de nekem nem volt elég.
-Á szuper volt. Végre mennek a szervák rendesen! Bár Laura (ő az edzője a lányoknak, ki szintén büszkélkedhet, egy csodás testel, ami nem mellesleg összesen 26 éves.) megint megfuttatott minket rendesen…


Miközben tovább ecsetelte az edzés fáradalmait és apró örömeit, tovább haladtunk. Elmentünk egy buszmegálló mellett, hol jó pár srác megbámulta Niki csodás alakját. Izmos és hosszú lábai, bőven kielégítette a láb fétissel rendelkező férfiakat és nőket. Na, igen a röplabda megtette a hatását. Formás feneke, amit épp egy feszes comb középig érő farmerbe csomagolt, minden lépésnél, csak úgy vonzotta a tekinteteket. Lábával arányos felső testén, nem túl nagy mellei dudorodtak, amiket ma csak egy feszes pólóval takart, de ha jól megnéztem, akkor nem volt rajta melltartó. Vállig érő barna haja, most épp egy kontyba volt kötve. Hatalmas tengerkék szemei elég nagy kontrasztot adtak, de még így is egy gyönyörű nő volt. Személyisége pedig alapvetően vidám, és kíváncsi. De tényleg sose fogyott ki a kérdésekből. Ráadásul ő is imádott sokat beszélni, melyhez egy sajátos világi nézet párosult, amivel mindig ki tudta készíteni vita partnereit. Két szóval egy izgató és érdekes ember volt. Már gyerek korunk óta ismerjük egymást, tekintve hogy a szemközti házban lakik. Mikor elértük a 10 éves kort, akkor picit eltávolodtunk 2 évig, de alapvetően mi voltunk a fiú és lány barátság minta példája. Ő mindent megosztott velem – vagy legalábbis nagyon sokat – és nagyjából én is mindent.


- Na, mi van elvitte a cica a nyelved? Vagy csak fáradt vagy, hogy alig szólalsz meg?
- Ja, bocs, tényleg picit elfáradtam. Na meg próbálom kiélvezni a sok irigykedő pillantást, amiket küldenek felém férfi társaim.
- Élvezed mi? – vigyorodott el kajánul, és közben belém karolt –, de ugye tudod, hogy nem kapsz tőlem szexet a nap végén, csak mert az emberek úgy tudják, hogy járunk?
- Ismered az angol mondást: A man can dream, a man can dream!


Ez igaz volt. Nikinek a szexuális vágya kielégíthetetlen volt, de mivel mindhárom első pasija rossz élménnyel végződött, hamar átváltott a lányokra. Még 16 éves korában kért meg hogy híreszteljük el, hogy járunk. Én nekem ez nem okozott gondot, mert, én magam is nagy nőcsábász vagyok és emiatt általában ágyasaim 99 % egy éjszakás kalandnak számít, ahogy Nikinek is. Így legalább szüleink, sem panaszkodhattak, hogy nincs normális kapcsolatunk, és mindketten kaptunk egy fedő sztorit. Mindenki boldog volt. Azonban most először fordult elő 4 év után hogy egyáltalán szóba hozta a szexet és az együtt járást egy mondatban, amellett hogy belém karolva sétáltunk.


Jót kacagott hozzászólásomon, és közben megkért, hogy térjünk be a kisboltba, mert, kiszáradt. A boltos srác – természetesen – jól megnézte magának Nikit, míg amaz lehajolt az üdítők között. Ezt észrevéve elvigyorodtam és mindkét kezemmel, fent tartottam a hüvelykujjamat, jelezve hogy nekem is tetszik a látvány. Ő meg a mázlista szócskát formálta a szájával, miközben szintén vigyorgott. Fizettünk, ahogy azt a rendes emberek teszik és fojtattuk az utunkat, egy nagyon mély eszme cserével, a ma esti programról.  Hamarosan meg is érkeztünk. A szokásos puszis elköszönés, és jó kívánságok és már szét is váltunk.


Otthonom szeretet teljes hideggel köszöntött, a kinti meleg után. Táskámat és minden más cókmókomat ledobtam a bejárati kanapéra, és iPod Touch-omon keresztül bekapcsoltam a szobámban a gépet, miközben a konyha felé vettem az irányt. Összedobtam a mai vacsorát – milánóit – miközben Touch-on böngésztem a napi hírek között.  Mikor épp nem bulizok vagy röplabdázok, vagy valami mást csinálok, akkor egy sikeres programfejlesztő bőrébe bújva dolgozom, egy számítógépes cégnek. A Munka nagyon jól fizet és még viszonylag rugalmas munkaidőm is van, egyszóval 20 évesként nem is kívánhattam volna jobbat. Egyetemre sose mentem mindent magam tanultam otthon, különböző szakkönyvek és az internet segítségével. Csodás életem van.


Főzés közben oda jött hozzám Kyle, a macskám. Éj fekete volt viszont a szemei eltérőek voltak. Pont a mutáns szemei miatt fogadtam be az utcáról. Az egyik tengerkék volt, míg a másik zöldes barnás. Ő neki is adtam enni valót, és végül befejeztem a főzést.


Miközben mentem a szobám felé a vacsorámmal, észrevettem egy csomagot, amit a takarítónő vett át a nevemben – ki már elment otthonról – amit nem vettem észre eddig. Letettem a milánóit és felbontottam. Majdnem felugrottam a boldogságtól, amikor megláttam mi az. Még egy hete rendeltem egy magándetektíveknek való boltból. Kémkedésre alkalmas kamerák, melyek nagy akkumulátorral és távkapcsolóval rendelkeztek, hogy, akkor kapcsolhassa be az ember, amikor szükséges. Már jó ideje terveztem, hogy beszereltetek a lányok öltözőjébe, mert elkezdtem gyanakodni az utóbbi időben, hogy Niki a csapat többi részét is bevonta a leszbizés örömeibe. Ez főleg onnan tűnt fel, hogy utóbbi időben a lányok, bátorítás gyanánt már nem egymás hátukat paskolják, hanem egymás fenekét. Ezen kívül egy két mustráló pillantás egymás felé, amit sikerült elkapnom, illetve nagyon rejtélyes és kétértelmű megjegyzések mikor azt hiszik, nem haljuk őket, mi fiúk. Ja meg hogy az öltözködés sokkal több időt kezdett igénybe venni náluk. Úgy döntöttem, hogy már holnap beszerelem őket, este, amikor már üres lesz a komplexum.


A másnap a szokásos rutinommal telt el. Felkeltem 10-kor és egy gyors reggeli után neki láttam a munkának. A cég egy új nagy projektbe kezdett bele így mindenki gőz erővel dolgozott, ahogy én is otthon. Meglepődve vettem észre hogy már délután 4 óra is elmúlt, így hát végül abbahagytam munkámat és megebédeltem. Evés közben alaposan áttanulmányoztam a kamerák használati útmutatóját biztos, ami biztos. Nem akartam élesben bonyodalmakat. Végül összeszedtem, a cókmókomat és elindultam edzésre. Szokás szerint most is majdnem egyszerre léptünk ki Nikivel a házból.


-      Üdv barátnő! Köszöntem neki, és egy enyhe szájra puszit adtunk egymásnak.
-              Üdv! Hogy telt a napod?
-              Remekül, bár agyilag lassan zombi vagyok. Na és neked?
-              Ó remekül! Képzeld ma előléptettek a kávézóban!
-              Na! Gratulálok!
Niki egy nagyon menő helyen dolgozott a belvárosban, mint pincérnő, lassan 1 éve így már járt neki az előléptetés, mint fő pincérnő. Vagy legalábbis valami ilyesmi volt a hivatalos neve. Gyakorlatban ő volt a pincérek vezetője. Örültem az előléptetésének őszintén, megérdemelte. Szokás szerint kézen fogva sétáltunk tovább, és mint a jó barátok, vagy inkább, mint a jó párok, meséltünk egymásnak a napunkról, és figyelmesen hallgattuk a másikat. Ez a úgy-teszünk-mintha-járunk dologban úgy tűnt nagyon jók vagyunk. Volt is alkalmunk megtanulni 2 év alatt. Néha azért persze tovább is eljutottunk. Például 1 hónapja mikor elmentünk mind a ketten ugyanarra a buliba, nagyon jól játszottuk a szerelmes párt. Ráadásul egymás előtt tulajdonképpen testileg is teljesen megnyíltunk. Mind a ketten láttuk a másikat meztelenül már, még anno a gimiben. Csak annyiban változtunk, hogy mindketten szexibbek lettünk. Végül odaértünk a komplexumhoz, és egy búcsú puszival elköszöntünk egymástól. Elmentem a férfi öltőhöz ahol is üresen találtam a helyet. Vállat vontam gondolván hogy csak késnek a többiek vagy én értem oda korán. Hamar átöltöztem és bementem végül az edző terembe. A két pálya közül csak az egyik volt fölállítva, a lányoké, és ott is csak 8-an voltak plusz az edző.  Oda mentem hozzá hogy megtudjam, hol vannak a többiek.
-              Úgy tűnik nem szóltak neked. Az edzőtök ma nem tudott bejönni ezért a fiuk edzése elmarad a mai nap. De ha van, kedved beállhatsz hozzánk. Jövő héten akartam sima játékot, de egye-fene előre hozom.
-              Rendben köszönöm, melyik csapatba álljak be?
Niki csapatába osztott be végül. Így aztán sikerült az 5 az 5 elleni felállás, edzővel és velem.


A játék, pörgős és kegyetlen volt. Mindig, amikor csak hallottam a lányokat sikoltozni a függöny mögül, azt hittem, hogy csak játszadoznak, de most alig bírtam tartani a tempót és ez állítólag még csak a lazább játékuk volt. Eddig se becsültem le a nőket, de most… Meccs közben felfigyeltem azért a kacér kacsintgatásokra, és néha egy két elismerő suttogásra a hátam mögött. Általában egy kis vöröskét pillantottam meg, mikor úgy éreztem, valaki beszélt rólam.


A játék ment tovább, nagy örömre a lányok nem fogták vissza magukat. Ma különösen meleg volt, és a lég kondi ma nem bírta szusszal, ezért dög meleg volt. Hamar lekerültek a lányokról a felsők, ezzel megmutatva, sport melltartóikat. Én sem akartam kitűnni ezért én is levettem trikómat. Izmos felső testemre csak elismerő morajlást hallottam. Niki oda is jött hozzám kezét kockás hasamra téve egy szájra puszit adni. Gondoltam csak a szerepének ad eleget. Felnézve viszont csak irigykedő pillantásokat láttam.
Tetszettek a lányok egytől egyig. Mindenkinek izmos felső teste volt bár annyira azért nem, hogy már csúnya legyen. Főként fekete sport melltartók voltak, meg fehérek kivéve vöröskének. Ő ma tűzpirosat vett fel, ezzel kitűnve.


Mivel főleg sáncolást szoktam végezni ezért többször is összeütköztem a lányokkal a hálón keresztül. Volt egy sejtésem hogy direkt volt, még ha szabálytalan is. A bírónk, az-az az edző, nem szólt semmit, csak mosolygott rajta. Így hát élveztem, ahogy a mellkasomnak csapódnak a mellek.
Az edzés végére mind fáradtak voltunk így hát mentünk is az öltözőinkbe. Gyors öltözés után ismét találkoztam Nikivel a hallban és elindultunk együtt haza.
-              Tetszett az edzés mi? - kérdezte kaján vigyorral a száján – jöhetnél holnap is, állítólag akkor se lesz edződ.
-              Rendben, de csak ha ugyan ilyen jó lesz!
-              Ó ne félj jobb lesz! – kacsintott mosolyogva –, bár azt hiszem féltékenynek kéne lennem.
-              Nincs miért, úgyse csalnálak meg!
Jót nevettünk, gyenge viccemen, és szokás szerint a karomba markolva, sétált velem haza. Mikor elértünk a célunkat hirtelen megszólalt:
-              Mit szólnál, ha esetleg átjönnél egy kis ivászatra? Nemrég rendeltem minőségi bort egyenesen Bordaux-ból, és meg szeretném veled ünnepelni az előléptetésem.
-              Megtisztelsz vele, szívesen csatlakozom, csak előbb hadd pakoljak le otthon, meg le szeretnék fürödni. Megizzasztottatok.
-              Rendben akkor majd gyere, ha készen vagy!


Bejutottam a házba, ahol szokás szerint Kyle, fogadott a ház hűségével. Játszottam vele két-három percet, aztán adtam neki ennivalót, és végül elmentem lezuhanyozni. Felvettem egy egyszerű sortot és egy csíkos galléros pólót – a kedvenc típusom –, és már mentem is át Nikihez.

Hozzászólások
szerenella ·
Edzés után az öltözőben elmesélni a haveroknak, megfelel. Akkor nem látszanak a helyesírási, stilisztika, mondatalkotási és értelmezési hibák. :innocent: :innocent:

Marokfegyver ·
Miért van az, hogy mostanában több ilyen eszeveszetten rossz tördelést látni a novellákban? Egyébként az írásnak nem csupán ennyi a baja. Nekem nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: