Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kalandok az öltözőben

Kalandok az öltözőben

-------------------------------------

Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. december

*************************************


Az egyik péntenki napon olyasmi történt velem, amit muszáj elmesélnem. Végzős vagyok egy egyetemen, és a gyakorlattal járó munkám miatt nem sok időm van a kalandozásra. De ezúttal a kalandok találtak rám.
A barátom, Mike és én épp befejeztük a squash-partinkat, és miközben az öltözőben zuhanyoztunk, arról beszélgettünk, hogy visszamenjünk-e az irodába dolgozni, vagy inkább menjünk el sörözni. Még csak kilenc körül járt az idő, de péntek lévén az edzőterem gyakorlatilag kihalt volt.
Miközben megtöröltük magunkat és öltözködni kezdtünk, női hangokat hallottunk az ajtó felől. Azt hittem, csak néhány lány jön erre az uszoda felé, úgyhogy nem törődtem vele. Tovább beszélgettünk és öltözködtünk, de pár perccel később a szomszéd sorból hallttuk a női hangokat, sőt, kuncogást. Egymásra néztünk. A barátom intett, hogy maradjak csendben. Mindketten ugyanarra gondoltunk, és csöndben kilestünk a sarok mögül. Öt lány állt ott. Félig le voltak vetkőzve, és nagyban susorogtak. A pólójukon látszott, a Tri-Delta kör tagjai voltak, amkiket az egyetemen csak úgy neveztek, hogy "Mindent a szemnek, semmit a kéznek".
Gyorsan visszabújtunk a szekrények mögé, és megbeszéltük a szitut.
- Mit tegyünk? - kérdeztem. Mike válasza egyszerű volt és világos.
- Dugjuk meg ezeket a cicababákat!
És ezek a lányok tényleg cicababák voltak.
Gyorsan levettük magunkról megint a ruháinkat, derekunk köré törölközőt csavartunk, és a szomszéd sorhoz mentünk, ahonnan még mindig hallottuk a lányokat. Ahogy befordultunk, mind az öten elhallgattak, mintha meglepődtek volna. Hadd írjam le, mit láttunk:
Ahogy már említettem, öten voltak. Mindegyikük nagyon dögös volt. Hárman teljesen meztelenek, kettejük úszódresszt szorongatott, a harmadik pedig éppen lehajolt, hogy kivegye a hátizsákjából, így szemeim elé tárult a világ legjobb, legkerekebb feneke. A meztelen lányok közül az egyik barna hajú volt, vékony, és elég magas, kis, kerek mellű, ehhez illően kicsi, kerek fenékkel, és nagyon hosszú lábakkal. A másik úszódresszes egy nagyon magas szőke volt, a haja összefogva. Ahogy néztem, a mellbimbói már kezdtek megkeményedni. Aki lehajolt, szintén szőke volt, közepes magasságú, és szintén összefogta a haját az úszáshoz. Vakon bámultam a seggét, de aztán felállt, és szembefordult velem. Az előbbi szőke lány testvére is lehetett volna: épp olyan nagy mellek, finom alak, de a feneke kétségkívül nagyobb volt, erős, érzéki vonalakkal ért sima combjához. A puncija pedig egyszerűen csodálatos volt, csorogni is kezdett a nyálam!

A negyedik lánynak, aki bikiniben és melltartóban ácsorgott, egzotikus ázsiai arca volt. A bőre olivaszínű volt, haja sötétbarna, szeme pedig sötét, mély. Akárcsak barátnőinek, neki is hossz, pompás lábai voltak, amihez tömör, finom fenék és keskeny csípő illeszkedett. De leginkább a melle keltette fel az érdeklődésemet. Bár még rajta volt a fürdőruha, a mellei mintha feszegették volna. Kíváncsi voltam, hogy Mike magának akarja-e ezt a szépséget, vagy sportszerű lesz, és meghagyja nekem.
Az utolsó lány, aki még mindig fel volt öltözve, kissé merevnek tűnt. Nem ő volt a legszebb, de nekem ő jött be a legjobban. Egy kis vöröske volt (haja összefogva, mint a többieké), alacsony, pisze kis orral és nagy zöld szemekkel. Egy nagyjából alaktalan melegítő volt rajta, de éreztem, hogy ha levenné, nem csalódnánk túlságosan. Nyilvánvalóan nem volt rajta melltartó. Nem sokat láttam a lábából vagy a fenekéből, de elég izmosnak tűnt.
És most Mike-ról és rólam. A barátom kínai, sötét a haja és a szeme. Jómagam egy sötét hajú, amerikai fiatalember vagyok, hajam barna, szemem mogyorószínű. Mindketten magasak vagyunk, izmosak, vékonyak, de jó formában. Szóval ránk nem igazak a programozókra vonatkozó sztereotípiák. És persze az előttünk lévő látvány miatt mindkettőnknek jókora merevedés álldogált a törölköző alatt.

Pár pillanatig csak álltunk ott és bámultuk egymást, egyikőnk sem szólt egy szót sem. Aztán a legmagasabb szőke félhangosan ezt mormolta:
- Basszus. Lebuktunk.
Nem is sejtette, mennyire! Ideje volt akcióba lépni.
- Tudjátok - kezdtem -, elég nagy bajba kerülhettek, amiért idejöttetek. És ne is próbáljátok nekünk bemesélni, hogy félreértés volt.
- Elmondjátok valakinek? - kérdezte a szőke. Úgy fordult, hogy mellei megmoccanjanak. A hatás lenyűgöző volt, és feléléptem, mint egy kígyó a kígyóbűvölőhöz.
- Hát mi nagyon becsületes srácok vagyunk - folytatta Mike. - De ha nem csináltok ebből szokást, akkor elnézzük a dolgot. Feltéve persze, hogy bebizonyítjátok, hogy hihetünk nektek.
Miközben ezt mondta, a lány, aki eddig lehajolt, most leült Mike elé egy padra, és megragadta a srác törölközőjét. Mike ezt nem is bánta, de az ázsai lány igen. Megfogta barátnője kezét, és odasúgta neki:
- Ne olyan gyorsan, Karen! Ezt csak egyszer tehetjük meg!
Mire Karen ezt felelte:
- Pontosan, Sindra. Csak egyszer, úgyhogy én el is akarom kezdeni.
Mike és én összenéztünk; itt már semmi sem volt véletlen.
Sindra elhallgatott, átgondolta, aztán nyilván egyetértett Karennel, mert átlépett a padon, és megállt előttem, és kibontotta a melltartóját. A lélegzetem is elállt. Elengedte, és le is esett a padlóra.

Megint előrelépett, kis, kemény bimbói a mellkasomnak szegeződtek.
- Úgy látom, tetszik a mellem - mondta, és lehúzta a fejemet, megcsókolt. - Na és mi a véleményed a seggemről? - húzta végig a kezét a padon.
- Gyönyörű - mondtam, és végigsimítottam a fenekén és a combjain. Mivel nem ütköztem ellenálásba, ujjaimat a majdnem átlátszó bugyi pántja alá csúsztattam, és lehúztam a bokájáig, s mindezt csókokkal követtem végig. Kilépett belőle, és megint odafordult hozzám. Letérdeltem, puncija pont az arcom elé került. Mivel szeretem kihasználni a lehetőségeket, megnyalsodtam széles ajkait, aztán felálltam. Most rajta volt a sor, hogy letérdeljen. Levette a törölközőmet, és eléugrott kemény szerszámom. Gyorsan megnyalta az ajkát, és a szájába vette a makkomat. Bár nem büszkélkedhetek hatalmas mérettel, a lányok általában nem tudják az egészet bekapni. Sindra meglepett: az egészet könnyedén a torkára küldte.
Ahogy előttem térdelt, láthattam mi folyik mögötte. Mike vagy az egyik lány elhúzhatta a függönyöket a sor végén (mindig is érdekelt, hogy minek vannak ott), és a srácot lefektették egy padra. Karen az arcán ült, Mike pedig éhesen szopogatta gyönyörű punciját. A másik szőke lány a pad végénél térdelt, Mike fölé hajolt, és hol a szájában, hol a mellei között kényeztette a srác farkát. Bár nem voltak akkora cickói, mint Sindrának, simán elrejtették barátom szerszámát. És nem is volt olyan profi orális technikája, mint Sindrának, nem tudta az egészet a szájába venni. Viszont éhesen nyalogatta fel-le, sőt, még a golyóit is a szájába szívta. Karen kezdett remegni, és a másik szőkéhez fordult, majd felnyögött:
- Gina, ezt ki kell próbálnod! Miután elélveztem, cseréljünk helyet, mert ez a srác nagyon tud puncit nyalni!
Aztán minden átmenet nélkül el is kezdett élvezni. A barna lány, aki eddig ott ácsorgott és simogatta magát, gyorsan közbelépett, megragadta Karent, és a szájába nyomta a mellét, így hallgattatta el a lány sikolyait.
- Óóó, Lauren, köszi - mondta Karen. - Már csak az hiányzik, hogy valaki meghallja a sikolyaimat.
- Számomra az élvezet - mondta Lauren, a barna lány. - Tudod, hogy szeretem, mikor a melleimet szopod! Óóó ez az, keményebben! Igen, használd a fogaidat is!

Eközben a kis vörösre is odapillantottam, aki az egyik szerénynek dőlt. Arcán ijedtség és vágy keveréke volt. Sindrát bámulta, aki még mindig ki-be pumpálta farkamat gyönyörű szájában. Gyönyörű mellei egyszerre mozogtak. Végül észrevette, hogy őt nézem. Gyorsan elkapta a tekintetét, és Mike, Gina, Karen és Lauren négyesét nézte. Nem tudtam visszafojtani a mosolyt, mert kis keze a melegítőnadrágba csúszott, és finoman ujjazni kezdte magát.
Aztán meghallottam Ginát.
- Karen, Lauren, cserélhetünk? Ha tényleg olyan jó, nem csak téged kéne kinyaljon! Lauren, ki kell próbálnod ezt a farkat!
A három lány nekiállt, hogy átrendezzék soraikat, de Mike gyorsan felült.
- Nem akarok ellenkezni - mondta -, de ha nem akarjátok, hogy azonnal elélvezzek, hagyjátok, hogy szusszanjak egy kicsit!

Rájöttem, hogy igaza van, úgyhogy lefejtettem Sindra ajkait a rudamról, ami már kezdett nagyon lüktetni. Úgy tűnt, a lányok egyetértenek; nyilván ők is akarták, hogy tovább tartson. Mind leültünk a padokra, és finoman simogattuk egymást. A bal oldalamon ült Gina, a jobb oldalamon meg Karen, mint két szép szőke könyvfogó. Óvatosan csöpögő barlangocskájába toltam az ujjamat, erre ő felsóhajtott, és széttárta a lábát.
- Szóval - kezdtem -, ez nyilván nem véletlen volt. Elmondjátok, hogy mit kerestetek itt? Úgy értem, mindenki tudja, hogy a Tri-Deltások nem dobják csak úgy ábrkinek oda magukat, ti meg most két vadidegennel kavartok. Pedig mindenki tudja, mit beszélnek az emberek...
- És miket beszélnek? - kérdezte Gina, és gyorsan megszívta a farkamat.
Mike felemelte a fejét Lauren melléről:
- Tudjátok... Hogy a Tri-Deltások szüzességi fogadalmat kell tegyenek, és cölibátusban kell éljenek. Egyesek azt is mondják, hogy mind leszbikusok vagytok.
Egy édes kis hang mögöttem megszólalt:
- Nos, ma este azért vagyunk itt, mert most tartjuk a Pokolhetet, amikor felfüggeszthetjük a fogadalmat. A főcsajok azt mondták, hogy találkozzunk az uszodában. Amikor odaértünk, azt mondták, nem engednek be a női öltözőbe. Én elég okosnak éreztem magam, mert a ruháma alatt rajtam volt az úszódresszem, de amikor rájöttek, berángattak a női öltözőbe, és levették rólam, úgyhogy be kellett jönnöm ide, hogy visszavegyem. Azt hiszem, nem is akarták, hogy ússzunk.

Nem akartam közbeszólni, féltem, hogy nem folytatja. Hangjában pici félénkség és sok-sok érzékenység rejtőzött az ártatlanság mögött. Ha nem kaphatom meg ma este, egy nővel sem akarok semmit kezdeni többé...
De nem akarta folytatni, úgyhogy Mike szólalt meg:
- Na és ezután mi történt? És különben mi a nevetek?
Hallottam, ahogy a lány előrejön, és megállt előttünk. Tovább simogattam Ginát és Karent, de nem bírtam levenni a szemem a kis vöröskéről. Még úgy is teljesen bekeményítette a farkamat, hogy rajta volt a ruhája.
Próbálta Mike-ot nézni, de közben az sem hagyta hidegen, amit mi egymással műveltünk.
- Shauna vagyok - mondta -, és mielőtt megkérdeznéd, igen, ír vagyok. Ezt nem mondhatnám el nektek, de mivel már azt ígértétek, hogy hallgatni fogtok, azt hiszem, bízhatunk bennetek. Igaz?
A többi lány egyetértően bólogatott.
- Nos, a pletykák nagyjából igazak. Nem kell szüzeknek lennünk, de a főcsajok minden újoncot megvizsgálnak orálisan, úgyhogy kiderül, hogy ki az, és ki nem. És nem kell cölibátusban élnünk, csak nem szexelhetünk senkivel a testvériségen kívül. És meg se kérdezd: nem mind vagyunk leszbikusok. Csak mind nagyon be vagyunk indulva, és ha nincs a kéznél egy jó kis fasz, akkor még a csajok is elég kívánatosak lesznek. Az egész koli egy hatalmas lányorgia, és az ilyen alkalmakkor bizonyíthatjuk be, hogy elég dögösek vagyunk, hogy folytathassuk.
- Igen, kivéve, hogy te ma este besültél - kötött belé Sindra. - Szóval a következő négy évet úgy kell eltöltened, hogy nem tudod, milyen hasznos is egy jó fasz.
Shauna erre rögtön elvörösödött.
- Besültem? Meg tudná tenni ezt egy olyan csaj, aki besült? - és három gyors mozdulattal megszabadult a ruháitól, és a derekam köré csavarta a lábát, pont az ülembe ült. A farkam szorosan a rószaszín puncikájához szorult. Először azt vettem észre, hogy a vörösödés a nyaka alatt is folytatódik, egész a melléig. Aztán láttam, hogy milyen jó mellei vannak! Nem voltak túl nagyok, de pont jó alakúak. A nyelvét jó mélyen a szájamba tolta. Tudtam, hogy a vörös lányok tüzesek, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szenvedélyesek a szexben!
Mindkét izmos, formás lábát a derekam köré fonta, és előre-hátra mozgott, a csiklója a dákómhoz dörzsölődött, a kezével meg finoman a makkomat simogatta. Örültem volna, ha így veri ki nekem, igaz, a keze alig érte körül a szerszámomat. De a nedves puncija segítségével hatalmasat spriccelhettem volna a melleimre. Hallottam, hogy társai bíztatják:
- Ez az, kislány!
Meg:
- Verd ki neki!
És:
- Hé, ne végezz vele olyan gyorsan!
Szerencsére az előbbi, ötpercnyi szünet segített visszanyerni az önkontrollomat.

Shauna rohama mintha megadta volna a jelet a második menethez. Mivel eléggé el voltam foglalva, Gina és Sindra Mike-ot döntötték le. Gina, akinek a puncija még ma érintetlen volt, nagy örömmel ugrott a barátom éhes szájához. Nyilvánvalóan Sindra volt a csapat orális mestere, úgyhogy gyorsan szopni kezdte a haverom farkát. Mike farka nem olyan vastag, mint az enyém, de egy kissé hosszabb, és Sindrának igazi kihívást jelentett, hogy az egészet a szájába fogadja.
Hogy egy lyuk sem maradjon szabadon, Mike kinyúlt Gina alól, és Sindra puincijába döfte három ujját. Nem tudom, hogy volt képes koncentrálni, de mind a hárman nagyon keményen nyomták.

Bár Karen és Lauren férfi nélkül maradtak, gyorsan feltalálták magukat. Lauren elővett pár törölközőt,é leterítette a padlóra, és rájuk feküdt.
- Karen, szívem - mondta. - Mit szólnál egy kis hatvankilencezéshez?
Karen válaszképpen Lauren fölé ereszkedett, és gyönyörű arcát Lauren finom ágyékába temette. Úgy tűnt, mindenkinek úgy tetszik Karen puncija, mint nekem, mert Lauren keményen szopogatta és nyalogatta, miközben Karen nedvei végigfolytak az arcán. Elég hangosan foglalkoztak egymással, és a kanos angyalka az ölemben úgy döntött, hogy csak magának akara minden figyelmemet. Shauna a nyakamba vájta az arcát, és finoman harapdálni kezdett. Ez, és a teste remegése elárulta, hogy már nem sok hiányzik neki. Édes kis puncija egészen csöpögött, és nagyon beindított, ahogy nekemdörgölődzött.
Élvezzek el vele, vagy próbáljam visszatartani? Elengedte a nyakamat, és vadul a fülembe suttogott:
- El fogok élvezni! Szopd a mellemet! Szopd! Harapj bele!
Nekem sem kellett kétszer mondani. Az ártatlanság álarca rég eltűnt, már csak egy felizgult lány volt az ölemben. Arcámat az egyik mellébe temettem, és szopogatni, nyalogatni kezdtem. Bátorított, hogy csináljam keényebben, de féltem, hogy már fájdalmat okozok neki. Használta a lábait: a farkamhoz húzta magát, én meg átöleltem, és felvettem a ritmusát. Azt hiszem, nem csaptunk nagy zajt, mert hallottam Karen, Lauren, és Gina orgazmusát. Aztán ahogy Shauna tovább lökdöste magát, mint egy elszabadult baszógép, meghallottam Gina suttogását:
- Nézd őket! Ilyet még sosem láttam!
A lány a vállam fölött kiáltotta nekik:
- Igen, nézzetek! Nézzetek, ahogy elélvezek! Mind nézzétek, milyen szép vagyok, mikor élvezek!

Aztán megint a vállamba harapott, és még jobban a melléhez szorította az arcomat. Éreztem, hogy belsőjéből valamilyen remegés tör fel, és szétterjed az egész testében. Tudtam, mit akar, úgyhogy a bimbójába haraptam, közben meg felemeltem az ölemből, és felnyársaltam a farkamra. Így még sosem hatoltam egy lányba sem, de a dolog megtette hatását. Noha még mindig csöndben volt, nagyot remegett a teste, majdnem mindketten a padlóra zuhantunk. A puncija bilincsként szorult rám, és éreztem, hogy a nyakamon valami nedves folyik le. Nem tudtam, hogy nyál volt-e vagy vér, de nem is érdekelt. Felálltam, egy pillanatig mozdulatlanul álltam. A puncija még mindig a farkamra szorult.
Visszaültem, és lökdösni kezdtem belé a farkamat. Ő meg közben a fülembe suttogott:
- Élvezz rám! A melleimen akarom érezni a gecidet!
Ez már túl sok volt, a farkam lüktetni kezdett, és csak jött belőle a forró geci. Az első lövés mélyen a testébe került, aztán kihúztam, hátradöntöttem, és a mellére meg a hasára engedtem mindent. Amilyen izgatott volt, éhesen megragadta a farkamat, és kiverte belőle az utolsó cseppeket. Mindkettőnket izzadság, nyál és más nedvek fedtek.
Azt hittem, összeesek, de gat erős kéz ragadott meg, és mindkettőnket a padlóra fektetett. Karen ránkmosolygott:
- Olyan mocskosak vagytok! Hogy tisztítsunk meg titeket?
Mondtam, hogy hol van a tusfürdőm, de megrázta a fejét.
- Nem-nem. Nem hagyhatjuk, hogy ez a finom anyag kárbavesszen!
És azzal Lauren és Gina rámvetette magát. Különös figyelmet szenteltek a combomban és az ágyékomnak, ahová Shauna nedvei folytak. Karen letérdelt Shauna mellé, aki álmodozva nyűjtózkodott, mint egy kislány.
- óóó, édesem - suttogta Karen. - Most aztán szép tisztára nyallak!
Ekkore vettem észre, hogy Mike és Sindra még mindig nagy munkában van. A lány négykézláb állt a padon, Mike pedig hátulról baszta, mint egy kutya. Nem tudom, hogy bírták ilyen sokáig, de gyanítottam, hogy csak a közönségre vártak. Mi már olyan fáradtak voltunk, hogy csak bámulni tudtuk őket.
- Gyertek közelebb - mondta Karen, miközben lenyalta a spermámat Shauna melléről. Úgy tűnt, hamar visszanyeri az erejét. Sindra négykézláb odamászott hozzánk, de Mike farka közben végig benne volt. Folytatták a dugást, mi meg fogdosni kezdtük őket. Le voltam nyűgözve a látványtól, ahogy Sindra tömör mellei előre-hátra mozogtak. Egyszerűen gyönyörű volt.

Felnyúltam, hogy ujjaim közé vegyem a bal mellbimbóját, de a kezem találkozott Shaunáéval. Egymásra néztünk, aztán mindketten feltérdeltünk. Behajoltunk Sindra alá, és hosszan, mélyen megcsókoltuk egymást, aztán mindketten a szájunkba vettük Sindra egy-egy mellét. Közben persze egymást is simogattuk. Alig hittem, hogy öt perccel az előbbiek után máris készenállunk az újabb menetre.
- Óóó, Mike - mondta Karen -, azt hiszem, kihagytál valamit. Nem sejted, hogy Sindra miért szeret így négykézlábra állni?
- Mi? Azt hittem, már azt csináljuk!
- Ööö... - szólt közbe Lauren. - El akarod neki mondani, Sindra, vagy mondjuk el mi?
Kezdett leesni a dolog, és Shauna mosolyából ítélve ez lehetett Sindra egyik legköztudottabb titka.
- Hát Mike, szóval érted... - nyögte Sindra, de Gina felkapta a fejét Lauren puncijáról, és kuncogva közbeszólt:
- Sindra azt akarja, hogy baszd seggbe!
Mike lefagyott.
- Jól vagy, Mike? - kérdeztem.
- Persze, azt hiszem. Sindra, tényleg ezt akarod? - nézett a fiú meglepetten. Sindra teljesen elvörösödött, de azért bólintott.
- És jobb lenne, ha máris hozzákezdenél, Mike - tette hozzá Karen.
- Jól van, jól van - mondta. - Leesett.
Kihúzta a dákóját a lányból, és a hátulsó bejárathoz illesztette. Mindannyian őket figyeltük, de ő azért megkérdezte:
- Rendben, készen állsz?
- Igen, készen! Kérlek, csináld már!
Ebből az izgalomból nyilvánvalóvá vált, hogy Sindra ezt még a faszszopásnál is jobban szereti, pedig abban tényleg nagyon profi volt. Mike megragadta a lány csípőjét, és előrenyomult.

A lány felnyögött, majdnem előreesett. Eltartott egy pillanatig, míg hozzászokik a behatoláshoz, de aztán ugyanúgy mozgott előre-hátra, mint egy perccel ezelőtt, amikor a srác a punciját kúrta. Aztán Mike is rákapcsolt, és láttuk, hogy mindketten a csúcsra játszanak.
Valahogy az én dákóm is megkeményedett, és Lauren meg Shauna kezdett játszani vele. Karen és Gina csak csókolgatták és simogatták a többieket, még Mike-ot és Sindra-t is.
Mike már nagyon belelendült, és egyik ujját Sindra csiklójához csúsztatta. A lány felnyögött:
- Ha nem kapok valamit a számba, sikoltani fogok!
- Sindra-nak több fasz kell! - nevetett Gina. Lauren és Shauna a derekamnál fogva Sindra nyitott szájához tolt. Kicsit aggódtam, hogy biztonságos lesz-e ez a pozíció, de eszembe jutott, milyen könnyedén lenyelte az előbb a farkamat, úgyhogy nem tiltakoztam tovább.
Sokkal jobb volt, mint az előbb! Mike vadul dugta a seggét, én meg a száját, a többi lány meg a testét nyalogatta, szopogatta, és még amit meg bírtak vele csinálni, úgyhogy Sindra elég gyorsan eksztázisba került.
Mike rámnézett:
- Kész vagy?
Kész voltam, és meg is mondtam neki.

Nagyobb sebességre kapcsolt, könyörtelenül kúrta Sindra szűk seggét, én meg próbáltam tartani a ritmust, de főleg csak tűrtem, hogy előrelökje a csajt minden egyes lökéssel.
- Figyelem, készüljetek! - mondta Karen. Fogalmam sem volt, most mi fog történni, de Lauren és Shauna letérdeltek Sindra arca mellé, Karen és Gina pedig ugyanígy tettek Sindra mögött.
- Verjétek az arcunkra, srácok! - mondta Karen. - Jusson mindenkinek!
Hát nem sok szebb dolog van annál, mint egy gyömyörű, spermás arcú nő. Tudtam, hogy ezzel Mike is egyetért, úgyhogy egyikőnknek sem volt ellenvetése. Hirtelen Sindra-nak, Mike-nak és nekem egyszerre lett egy hatalmas orgazmusunk. Leengedtem egy adagot a lány torkán, aztán gyorsan kirántottam. Shauna megragadta a pulzáló dákómat, és a ragacsos fehér cseppeket előbb Sindra, aztán Lauren, végül a saját arcára irányította. Előttem Mike kapta ki a dákóját Sindra remegő seggéből, és nagy csöppeket hullatott Sindra hátára és combjára, aztán Karen és Gina arcára.
Amikor kiélveztük magunkat, az öt gyönyörű, spermával borított lány felállt, megköszönte nekünk a dolgot, és öltözködni kezdett.
- Meddig tartott? - kérdezte Shauna.
- Majdnem egy óráig - felelte Karen. - El se hiszem, hogy nem kaptak el minket. Srácok, ez nagyszerű volt, és valamikor szívesen megismételnénk, de tudjátok a szabályokat. Találkoznunk kell a társnőinkkel a medencénél. Köszönjük a segítséget.
- Így akartok kimenni? - kérdeztem. - Ott a sperma az arcotokon, Sindra-nak még a lábán is folyik, Shauna a mellére is kapott belőle...
- Igen, ezért bónuszpont jár. Bebizonyítja, hogy nem csak üldögéltünk itt egy órát - magyarázta Karen. Végülis logikus volt.
Mindannyian felöltöztek, és kiszaladtak. Ennyi volt, gondoltam, egy dugás, és kész.
- Gyere, Mike - mondtam. - Azt hiszem, várnak ránk a sörök. És tudod, mit? Erről soha nem beszélhetünk senkinek!
A baártom csak vigyorgott.
Kimentünk, és berúgtunk, és az öltözőben töltött csodálatos óráról beszélgettünk. Mintha meg sem történt volna az egész. Csak a fognyomok bizonyították a vállamon.
HEPIEND NINCS?
DE VAN!

Amikor éjjel elindultunk a bárból, találkoztunk Shauna-val és Sindra-val, éppen ránk vártak. Annyira jó volt nekik az öltözői kaland, hogy nem akarták évekig mellőzni a férfitársaságot. Kiléptek. És hát most úgy néz ki, hogy Mike és én az egyetem két legszebb, legdögösebb, legizgatóbb csajával járunk. Ha nem kéne dolgoznunk, ki sem másznánk az ágyból, kivéve, ha a zuhanyozóban, vagy a konyhaasztalon akarnánk dugni egy jót.
A többi lány beérte a Pokolhéttel, és Tri-Deltás lányokká váltak. Azt hiszem, boldogan élnek, de nem nagyon állnak szóba velünk, úgyhogy nem tudhatom biztosan.
Viszont egy dologban biztos vagyok: jövő ősszel Mike és én sok-sok péntek estét fogunk az öltözőben tölteni, és várjuk, hogy a következő újoncok megjelenjenek. Azt hiszem, Shauna és Sindra egyáltalán nem fogja bánni a dolgot.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Ja, hogy az élménybeszámolók miatt írod. De abban nem az új, beavatandp Tri-Deltásokról van szó. :P
Pavlov ·
Sajnos nem... :disappointed_relieved:

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: