Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Június 14

Emlékszem egy szép tiszta napsütéses június 14-kére esett az osztálykirándulás.
Korán reggel anyukám vitt fel a városba, mert a pályaudvarról indult a busz, amivel elutaztunk Szegedre. Elköszönöm szépen udvariasan anyukámtól, és ő indult is haza, mert itthon az építkezés miatt volt dolog bőven. Mondanom se kell, 10 órakor elindultunk, és 10 perc sem telt el, én már a whiskymet iszogattam a legjobb barátommal, Viktorral. Miután vissza sétáltam a buszon a helyemre, arra lettem figyelmes, hogy a legjobb barátnőm, Leila épp sutyiban pálinkát iszogat. Körülbelül 60-70 fokos lehetett, és láttam rajta, hogy kiült a mosoly az arcára. Majd beültem legbelülre, hogy jól lássak az útra. A headsettem a fülembe tettem, és elbóbiskoltam.


Arra lettem figyelmes, hogy Leila kutat mellettem, majd elővett egy fánkot, és jó ízűen majszolni kezdte mellettem. Nos, egyből éhes lettem én is, de én egy 20 ezrest hoztam magammal (de ez nem fontos) ezért a legközelebbi falucskában megálltunk, és bementünk vásárolgatni, mondanom se kell, ennyi piát talán sosem láttam, mint, amennyi akkor a bevásárló kocsiban volt. Az eladó nő még nevetett is, hogy szép éjszakának nézünk elébe. Természetesen helyeseltem, majd osztály főnököm, Péter bácsi meglökte a fejem, hogy nem vicces… De én tovább nevettem.
2 óra kemény utazás után végre megérkeztünk, sétáltunk, kocsmáztunk, körbe jártuk a várost, ittunk, és részletezhetném, de most nem ez a sztori lényege.


Este 11 lehetett, mikor már az összes pia fogyni kezdett, egy-két vodka, tequila maradt már csak. Az üvegeket pedig előszeretettel használtuk a jó kis üveges játékhoz… És mit ne mondjak ínyemre esett Viktorról lenyalni a sót, miután meghúztam a tequilát. Majd lent összegyűltünk (kb. 20-an voltunk) a nappaliban, és beszélgetni kezdtük. Éreztem a sok ital megtette hatását, ezért kimentem a fiúkkal egy kis kényeztetésre… olyan cuccot dobtunk össze szárnyaltam erre az énemre nem vagyok büszke, de 17 évesen az ember kipróbál mindent. Majd valamilyen oknál fogva odamentem a legjobb barátnőmhöz, és a szájára adtam egy puszit, hogy majd sietek.
10 percet lehettünk kint, majd besétáltunk, és nevettem mindenen… de tényleg a legalapabb dolgokon. Majd bejött osztályfőnököm, és elköszönt tőlünk, és biccentve megjegyezte „csak okosan”, persze mielőtt mondhattam volna nem az a fajta lány vagyok, már az voltam.


A legjobb barátnőm Leila, Ákos és én felmentünk az emeletre, titkon tudtam, hogy Ákos szeretne valamit Leilától, mivel én már lekoptattam, de hát misem egyszerűbb egy részeg csajt megdugni. Lefeküdtünk az ágyra olyan sorrendben, ahogy felmentünk. Ákos rettenetesen nyomult Leilára, de ő lekoptatta azzal a címszóval, hogy engem szeret csak. Titkon elmondom jól esett, mert Leila igazán szép lány volt, magas, vékony, barna haj, gyönyörű barna szemek, feszes mellek, vadítóan szexi segg, húú irigykedtem mindig rá, mennyire jól néz ki, bár ő is megszokott dicsérni engem.. .hasonló hozzám, csak én épp nem voltam magas.


Na, ami ezután következett sosem fogom elfelejteni.
Úgy döntöttünk, vagyis csak Leila, hogy menjünk el zuhanyozni, megfogta a kezem, és én ellenkezés nélkül mentem vele. Felkaptam a töröközőt, tusfürdőt és mentünk. Beálltunk külön fülkékbe, és magunkra engedtük a forró vizet, és szerintem a pia miatt megkértem Leilát, mossa meg a hátam, amit amúgy sosem kértem volna meg tőle, szerintem. Ellenkezés nélkül oda jött, és megmosta a hátam, néha-néha lecsúszott a fenekemre a keze, és megmarkolta, közben megjegyezte, milyen jó kemények.


Törölközőbe csavartuk magunkat, és felmentünk az emeletre, ahol csak ketten voltunk. Titokban mindig is érdekelt milyen lehet lánnyal, és Leilára mindig úgy néztem, ha lánnyal akarnám csinálni, csak vele. Épp a tükör előtt állt anyaszült meztelenül, én pedig, mint egy kiskutya lógattam a nyelvem és bámultam. Majd erőt vettem magamon, felálltam, magamhoz fordítottam, és megcsókoltam, de el is löktem magamtól, hogy ezt nem kéne, de ő HÁLISTEN visszahúzott magához, és heves csókolózásba kezdtünk, fogdosta a mellem, ami nagyon jó érzés volt, harapdálta közben a szám, és kereste a nyelvével az enyémet, bár az alkohol miatt ezt több-kevesebb sikerrel.


Odarohantam az ajtóhoz, és bezártam, még jó, hogy a barátnőm elég merész volt ma este, és hozott fel még vodkát, nehogy lelapuljon a hangulat. Ittunk egy keveset, de akkor már az ágyon voltunk, és rajtam feküdt.
Fogdosta a mellem, és simogatott mindenhol. Tudta, hogy a nyakam különösen érzékeny, és ott csókolgatott, amitől rettenetesen felizgultam és benedvesedtem, majd egyre ment lejjebb, és lejjebb, de a hasamnál mindig megállt. Éreztem, hogy forró volt a bőre, és vágyott már rám, mi tagadás, én is rá.


Már könyörögni akartam, hogy jusson el a puncimig, mert ha nem teszi meg, kénytelen leszek magamon segíteni… csókolgatta a combon majd egy ügyes mozdulattal feltolta a lábaim, és belenyalt jó mélyen a puncimba, beleremegett az egész testem… percek voltak hátra a totális orgazmusig, de húzta az agyam, és nem adta meg az örömöt. Hanem fölém hajolt, és újra smárolni kezdtünk. Végig csókolgatta a testem, majd 2 ujjával belém hatolt, ami nagyon könnyedén ment neki, mert már elázott a lepedő alattunk annyira, nedves voltam, közben elkezdte nyaldosnia csiklómat.
1-2 perc telhetett el (nekem többnek tűnt), amikor átéltem egy hatalmas esztétikus DUPLA orgazmust, feltoltam a csípőm, és egy hatalmasat sikítottam, és mint egy bábu feküdtem csak, megszólalni sem bírtam.


Felmászott mellém, és megcsókolt, és a fülembe súgta, hogy nagyon szeretlek. Nem tudom az ital miatt-e, de nagyon jól esett tőle. Összekapartam magam, erőt vettem magamon, és uralkodni kezdtem rajta, simogattam, csókolgattam, ahol értem, érezni akartam minden részét, és Isteni volt látni, hogy az izgalmat és élvezetett én hozom ki belőle.


Már magam sem bírtam tovább, és belenyaltam édes puncijába, ami szintén rettenetesen nedves volt. Éreztem, ahogy a pia hatása kezd elmúlni, és kezdtem ráeszmélni, hogy a legjobb barátnőmet nyalom épp ki, de nem hagytam abba, meg akartam adni azt az örömöt, amit ő adott nekem. Csúszott a puncija a nyelvemen, ahogy mozgatta, közben pedig a formás melleit markolásztam, ami ínyére volt eléggé. Majd egy hatalmasat élvezett, és éreztem, ahogy a számba folynak a nedvei, amit végig kinyaltam belőle, egy csepp se maradjon.
Felmásztam hozzá, és csókolóztunk hosszú percekig, közben simogattam és ölelgettem, és elmondtam neki, mennyire szeretem.


Másnap reggel 9 óra lehetett, mikor üvegcsörömpölésre keltem, és arra, hogy szétrobban a fejem. Meg is fogadtam, többet nem iszok, de hát ki tartja be. Felöltöztem, lementem, és mindenki vidáman köszöntött, csak Leila nem, elég szomorú volt a hangulata valamiért, inkább oda se mentem, mert arra gondoltam, én vagyok az oka. Megreggeliztünk, felszálltunk a buszra, és beültem a helyemre, ahol az oda úton is ültem, de egyedül… haza fele tettünk kicsi kitérőt, és én leugrottam a buszról, hogy valami innivalót vegyek, mert ki voltam száradva. Lefele menet vetettem Leilára egy pillantást, de nem szólt hozzám.
Amikor szálltam fel, odahúzott magához, és megölelt, hogy ne haragudjak, csak olyan dolgot érez, amit nem szabadna… mint kiderült régóta szerette volna ezt átélni, de nem merte magának bevallani soha. Az út további részében mellette ültem. Megbeszéltük ez a mi kis titkunk.


Titkon nálunk és náluk is csináltuk, amikor tudtuk, mert nehéz lett volna kibírni egymás nélkül. Azóta eltelt egy év, és én végzős vagyok. Sajnos Leila már nem az osztálytársam, elment, hogy beváltsa az álmát és ügyvéd legyen. Nehezen viseltem, hogy itt hagyott. Néha napján még meglátogat, és én még mindig ugyanúgy szeretem, de arról, ami akkor ott este történt, nem beszélünk…

Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas6 ·
Szedtél fogalmazásgátlót?

keleti ·
Meg tudnád ezt írni sokkal jobban is!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: