Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Judit az áldozat

Judit 16 éves, gimnazista lány. Jól tanult, a szüleivel és a tanárokkal is mindig jól megértették egymást. Szeretett iskolába járni, minden osztálytársa szerette őt.
Egyik nap azonban iskola helyett orvoshoz ment. Nem érezte jól magát, és a szüleinek is segítenie kellett. 2 napra kapott igazolást, ezért ő nyugodtan hazaballagott, és elment a szüleivel vásárolni. Épp lakásfelújítás volt náluk, és még a szőnyeg nem volt meg, ezért Judit a szüleivel a közeli nagyvárosba mentek be. A város kb. 30 km-re volt, az út eléggé kanyargós volt. Délelőtt 10 óra lehetett, sok kamion és személygépkocsi ment az úton. Judit édesapja, Kálmán gyakorlott vezető volt, kívülről fújta a KRESZ szabályait. Sohasem ment gyorsabban a megengedett sebességnél. De mégis baleset történt. Az egyik szembe jövő autó a másik sávban megcsúszott, és Judit autójuknak ütközött. Judit a hátsó ülésen zenét hallgatott, nem nézte az utat, és a külvilágot. Várta az estét, hogy találkozhasson Leventével, a barátjával. Eszébe sem jutott, hogy soha többé nem láthatja őt. Juditék autója megpördült, aztán az árokba zuhant. A betonból készült szalagkorlátot úgy szakították át, mintha csak papírból lenne.

Ekkor még csak kisebb sérüléseik voltak az autó utasainak. Kálmán megpróbált kiszállni az autóból, és a többieket kiszabadítani. Ahogy megmozdult, az autó még lejjebb esett a szakadékban. Esés közben Judit valahogy kirepült a kocsiból, de életveszélyes állapotban találtak rá a mentősök. De ő legalább túlélte. A szülei bent égtek a kocsiban. Mikor Judit magához tért a kórházban, azonnal kérdezősködött, sőt szabályosan hisztizett, mert senki sem mondta el neki, hogy mi történt a szüleivel. Ahogy magára hagyták a kórteremben, azonnal kitépte az infúziót, és meg akart szökni. Sikerült neki. Azonnal rohant a barátjához, akit a ház előtt talált meg. Levente nem értette, hogy kerül oda Judit. Semmit sem tudott a balesetről. Juditnak az agyrázkódása miatt minden emlékkép kiesett. Arra emlékezett, hogy nem ment iskolába, hanem ment a szüleivel vásárolni. Juditot már kereste a rendőrség. Mivel szinte semmit nem tudtak róla, a kórház környékén álló házakban keresték.

Sok ember ismerte Juditot, de csak egy tudta megmondani, hogy hol lakik a barátja. Ő Levente nagymamája volt, aki szinte unokájának nevelte Juditot. Az idős hölgy egyedül élt pár macska társaságában. Amikor végre rábukkantak Juditra, erőszakkal visszavitték a kórházba, ahonnan ismét elszökött. Másik kórteremben feküdt, ezért nem tudta hol a kijárat. Órákon keresztül bujkált, míg talált egy sötét és hideg helységet, ahonnan förtelmes bűz jött kifelé. Judit kíváncsi lány volt, és bátor. Úgy döntött, megnézni ezt a félelmetes szobát. A villanykapcsolóra valami barna folyadék száradt rá. Később Judit felismerte, hogy vért lát a falakon. Sok kis fiókot látott, és az egyiket kihúzta. Egy hatalmas fekete zsák feküdt benne. Judit hirtelen elkezdett sikítozni. Kinyitotta a zsákot, és elájult. Pár perccel később tudta, hogy a hullaházba tévedt, és megtalálta szüleit. Pár emlékkép előkerült a fejében. Nem félt, és már a bűz sem facsarta az orrát. Valami elkezdett motoszkálni a fejében. Ekkor az egyik ápoló rátalált a rémült lányra, aki szinte jéghideg volt. A lány kérdezgette őt:
- Miért? Miért? Miért nem mondta el senki sem, hogy a szüleim meghaltak? Én miért nem haltam meg velük?
Az ápoló csak a vállát vonogatta. Judit elszaladt. Levente bement a kórházba, és a bejárat előtt épp a karjába futott a szerelme. Judit még kiskorú, így nem dönthet saját sorsáról. Nincs élő rokona, és egyik ismerőse sem fogadhatja őt örökbe. Maradt hát az árvaház.

2 hét elteltével Judit összebarátkozott az egyik nevelővel. Jól megértették egymást a fiatal férfivel. Szinte a lány bizalmasává vált a férfi. A többi lány féltékeny volt Juditra, mert ő volt a kis kedvenc. A lányok elhatározták, megleckéztetik Juditot. Ravasz csellel csőbe húzták. A lányt annyira megviselte a többi lány tréfája, hogy aznap este fürdés előtt megírta élete utolsó leveleit. Egyet irt a lányoknak, egyet nevelőnek, egyet pedig a szerelmének.
Fürdés közben a lány felvágta az ereit, és patkánymérget kevert a vacsorájába. Mire a nevelő megtalálta a mérget, már késő volt. A lány nem volt eszméleténél. A fürdőkád tele volt vérrel. Hívták a mentőket, de már nem lehet Juditon segíteni. Halála után pár órával megtalálták a leveleket. Judit a következő sorokat írta Levinek:

"Drága és egyetlen szerelmem! Te ismersz a legjobban, tudod mennyire szenvedek a bezártságtól, és a szüleim halála is eléggé megvisel. Ráadásul veled is ritkán találkozhatok. Nem bírom tovább ezt a szenvedést. Tudom, hogy fájdalmat okoztam neked. De hidd el, szeretlek! Remélem, boldog leszel nélkülem. Mire ezt olvasod, már rég halott vagyok. Kérlek, ne sírj! Minden rendbe jön!
Csókollak és örökké szeretlek: Judit"

Levente könnyei elmosták Judit levelének sorait. Nem tudta felfogni, hogy elveszette élete értelmét. Mindenki elment Judit temetésére, akik ismerték őt, kivéve a nevelőt. Teljesen magába zuhant, nem érezte a külvilágot. El sem hitte, hogy Judit halott. Még a levelét sem olvasta el.
1 évvel később már senki sem sírt Judit halála miatt. A rendőrség ki sem nyomozta, miért lett öngyilkos a tinédzser. Senkit sem érdekelt a múlt. Mindenki a jövőre koncentrált.
Levi minden nap kijárt a temetőbe és vitt friss virágot Judit és a szülei sírjára. Egyik nap azonban nem tért haza.

folyt. köv.
Hasonló történetek
4208
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
3693
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Jó a fantáziád, viszont túl gyerekes a stílusod. Pl. az elején sokszor ismételted a „szülei” szót.

Bogyó ·
Elkapkodottnak éreztem a storyt...semmi bajom vele,nagyon jó,sőt kis híján elsírtam magam a végén :$ De az a baj h elsietsz mindent...nem lehetett átérezni! Lehetett volna hosszabb, gyorsan történt minden

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: