Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Józsi és Ica

- Mennyi? - szóltam ki a lehúzott ablakon keresztül.
- Az alap 5, a fullos 10 - hajolt be a lány.
- Ok, és mennyi lenne seggbe, gumi nélkül?
- 15.
- Legyen 12.
Láttam, hogy a lány gondolkodóba esett. Hideg volt, rajta pedig szinte semmi, a combközéig érő bunda alatt csak egy harisnyatartót viselt.
- Ok, rendben.
Ezzel az alku megszületett, a lány lehuppant mellém.
- Józsi vagyok - mondtam, hogy valami legyen.
- Ica - hagyta el a lány száját a nyilvánvaló hazugság. Elég szép lány volt és fiatal, nem több 20 évesnél.
- Hány éves vagy?
- Mennyit akarsz? - jött a kelletlen válasz. - 19 jó lesz? Egyébként, ha beszélgetni is akarsz, akkor add meg a 15-öt.
- Lószart, megalkudtunk. Hová megyünk?
- A buszmegálló után jobbra, be a keskeny földúton a kiserdőbe.

Némán követtem az utasításait. Miután leállítottam a motort a lány szétnyitotta kisbundáját. Micsoda formás kis test, lent pedig duzzadt nagyajkai hamburger zsömleként ölelték körül a húsos kisajkakat. B-s mellei peckesen álltak a hidegtől. Megmarkoltam őket két kézzel, Nagyon jól esett, az érzés hidegrázásként szalad végig rajtam. Kezem a puncijára tettem, a finom, meleg kis dombocskára. Két ujjal szétválasztottam a zsömléket és a középsővel behatoltam a szaftos résbe. Kicsit száraz tapintású volt, de még így is lüktetni kezdett az ágyékom az érintéstől.
- Tiszta vagy? - kérdeztem.
- Hogy érted? - értetlenkedett a lány.
- Zuhanyzás óta volt kuncsaftod?
- Nem, ma te vagy az első – válaszolta.
- Nem kamu? Mert be akarok nyalni, de finnyás vagyok.
- Szagold meg baszki, ha nem hiszed! - és széttárta a lábait.
- Meg is szaglom!- vakkantottam vissza, és úgy is tettem. Friss illata volt. Bedugtam a nyelvem a redők közé. Húú, de finom volt, majd elcsöppentem a puhaságtól. A lány felnyögött. Rászóltam:
- Nekem nem kell megjátszanod magad, csak használom a tested, ennyi. OK?
- Te pénzed - válaszolta flegmán.
- Azért az unott pofát sem szeretem.
- Akkor mégis mit csináljak? - felelt most a szolgáltató kényszeredett kedvességével.
- Ez a hangnem épp jó lesz. És most szopjál!

Kihámozta a félig ágaskodó szerszámomat a gatyámból és rábukott. Először hideg volt a szája, de hamar bemelegedett. Lassan szopott komótosan. Hát mi tagadás, a profi az már csak profi. És ez a csaj biztosan szopott már vagy ezer farkat. Nyelve ügyesen körözött a makkom körül, miközben a szerszámon tövét ajkai szorításában tartotta. Minden mozdulata maga volt a mennyország a testem számára, amit az a farkam megkeményedésével hálált meg. Majd szét akart robbanni. A lány ekkor elővette a mélytorkost. A péniszem vége egész a garatjáig hatolt, és lány elkezdett gurgulázni. A remegő torka és a nyelvtövének erős szorítása mérhetetlen kéjt sugárzott egyenesen az agyam gyönyörközpontjába. Mikor egy pillanatra abbahagyta, hogy levegőhöz jusson, felszabadultam, megkönnyebbültem. Aztán megint jött a gurgulázó mélytorkos. Még soha nem élveztem ennyire a franciát. Szinte már fájt a makkom. Muszáj, hogy bedugjam a lyukába. Hátratoltam az ülését, hogy jobban elférjünk, és ráhasaltam. Nem akartam megcsókolni, de érezni akartam az egész testét. Finoman végigszántottam számmal a nyakát, lassan lefelé. A mellbimbóknál elidőztem kicsit, finoman szopva őket felváltva. Munka vagy sem, a lány teste reagált, a bimbók megmerevedtek. Nem mintha érdekelt volna a lány, de annál jobban élvezem a merev bimbókat szopogatni. Nyelvem a saját élvezetemre lejjebb kalandozott, lassan hatolva be a húsos vaginába. Ajkaimmal falni, mit falni, habzsolni kezdtem a finomságát, néha-néha nyelvemmel belenyalva a résbe. Nagyon ízlett.

Farkamban kissé lelankadt az érdeklődés, ezért a lényegre tértem. Két kezem megragadta a kislányosan keskeny csípőt, és beledöftem a szerszámomat a benyálazott lyukba. Fúú, de szűk punci, éreztem, élveztem. És milyen pihe-puha, meleg. Ütemesen toltam be-ki, először lassan, hogy teljesen kiélvezzem a helyzetet. Élveztem, hogy azt tehetek ezzel lánnyal, amit csak akarok. Éreztem az erőt, és a vágyat. Kibaszottul jó volt baszni. Csak be és ki, és be és ki, csak a saját kielégülésemet hajszolva. A lány semmitmondó arccal tűrte mindezt. Majdnem tökéletes, majdnem.
- Takard le a fejed, ott a hátsó ülésen egy kabát - parancsoltam rá.
- Minek? Csak nem vagy perverz?
- Ne rinyálj, nem bántalak, csak más arcát akarom odaképzelni.
- Ok, de ha bármivel is próbálkozol a stricim kinyír.
- Jó-jó, csináld már! - sürgettem, erre magára húzta a kabátom. Csak egy torzót dugtam, egy fiatal, feszes testet, minden sallang nélkül. Mintha egy arctalan nővel maszturbálnék, tökéletes. Kihúztam a farkam, és újra bedugtam. Imádom az első behatolást, az első bedugás élvezete csúcsra visz. És megint. Kihúztam, újra bedugtam. Kis mocorgás bent, majd ki, és újabb behatolás. De hátra van még az alku része. A seggbe élvezés.

- Fordulj! - vetettem oda a lánynak. Még éppen mögé fértem a szűk térben. Szó nélkül két kezével hátranyúlva széttárta a sok sticheléstől kemény farpofáit. Beleköptem az ánuszába, hogy jobban csússzon. Megmarkoltam a szerszámomat, és záróizmok közé tuszkoltam. Nem volt olyan kúúl érzés, de az első behatolás sosem az. Lassan toltam tovább, hogy ne nyúzzam le tövig a farkamat. Közben még egyszer ráköptem, a síkosítás kedvéért. Most már bent voltam teljesen, kemény szorításban. Kicsiket mozogtam de ez is elég volt a nagyon szűk fenékben. Élveztem, de rájöttem, hogy ez most valamiért mégsem az igazi. Kirántottam hát a farkam, és egy lukkal lejjebb hatoltam be ismét. Most tágabbnak tűnt a szűk popsi után, de a punci lágy és forró ölelése kárpótolt. Már csak bele akartam élvezni. Egyre gyorsabban húzogattam ki-be, egyre szorosabban szorítottam a csípőjét, a pulzusom 200-zal vert, és egy hang az agyamban kántálta: lődd be, lődd be, lődd már bele mind! Ebben a pillanatban minden izmom megfeszült, ágyékom tövében egy kéjes sugárzó érzéssel belelőttem a lyukba mindent, ami az elmúl héten felhalmozódott. Agyam kielégüléssel jutalmazott, miközben lihegve ráomlottam a lány hátára.
- Baszki, ez de jól esett - szólaltam meg, és lecuppantam a lányról. Az megfordul, és csöpögő pináját kezdte törölgetni, előbb kézzel, majd a zsebéből előhalászott pézsével.
- Végeztél? - kérdezte józanul és bosszankodva. - Nem erről volt szó, jössz nekem a 15 rugóval. Beleélveztél a pinámba, te hülye köcsög. Most mehetek zuhanyozni, egy csomó idő meg kuncsaft kiesés. És remélem te is tiszta vagy, ugye érted. Ne akard, hogy hívjam a bikámat.
- Jól van, mondtam, megkapod a pénzed, megdolgoztál érte - morogtam vállat vonva, mert tényleg nem érdekelt. A letolt gatyám zsebéből elővettem a már otthon jó előre leszámolt pénzt és átadtam. A lány elégedett vigyorral számolta meg. Felhúztam a gatyám, betűrtem izzadt pólóm, és visszavezetettem a főútra, kirakva a lányt épp ott, ahol felszedtem.

Bekapcsoltam a rádiót, élveztem a vezetést. Lazítottam, teljesen üres voltam. Mikor hazaértem telefonálni akartam, de nem találtam sehol a mobilom. Pedig biztosan emlékeztem rá, hogy a könyöklő tárolójába tettem. Meglopott az a szemét ribanc! Ah, mindegy, legyen vele boldog. Bosszankodás helyett inkább leállítottam a motort, és kivettem a kesztyűtartóból a médiafelvevőt. A kihajtható panelen elégedetten ellenőriztem le az anyagot, amit a kocsiba több helyen elrejtett mini kamerák rögzítettek. Egész jó lett. Még ma felpakolom a weboldalamra, természetesen az arcomat kitakarva, hadd recskázzanak rá az előfizetőim. Biztos hoz majd jópár száz dolcsit világszerte. Nem egy vagyon, de sok kicsi sokra megy, emellett megint keféltem egy jót, gyakorlatilag ingyen. Már alig várom a jövő heti „anyagleadást”.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

No0oB ·
Megmondom az őszintét, aki előadja, hogy ő mennyire ismeri a kurvákat, az 1. az autóból látta őket max, 2. rendszeres látogató ergo üzleti partner és éppen emiatt nem vágja őket.

Bevallom töredelmesen, hogy a szervezett kurvulással nem volt szerencsém még találkozni, de magánszámos lány konkrétan gyerekkori játszótársam volt. Oké, nem sokat strichelt, és az átlaghoz képest a motivációi is mások voltak, de na. Őt is el akarták rabolni, ütötték a péntek- és szombat esték részeg faszfejei a lepukkant exszoci kisváros sötét parkjában az ódon kocsmából kiszabaduló minimálbéres arcok.

Személy szerint úgy gondolom, hogy ebben az országban az egyetlen igazi íratlan törvényeken alapuló szolidaritás nők között csak a kurvák közt figyelhető meg... ezt mind a mások sztorijai is megerősítik, mind pedig ezé a barátnőmé, akit egyszer a szó legszorosabb értelmében két alapból hivatásos, jó harmincas kollegina mentett meg egy fazon verésétől.

Ja, én is kurváztam már amúgy, bár nem került semmibe, mert egyvalamiért nem szoktam csak fizetni, mivel nem tekintem munkának.

Szerintem teljesen jó, hogy vannak kurvák, vagy ahogy én szeretem mondani, kisasszonyok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: