Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Józsi bá’

Soha se gondoltam volna, hogy horgásztúrán fogok részt venni. Péter azonban szenvedélyes horgász volt, a hétvégeken rendszeresen eljárt a haverjaival. Gyakran messzebbre elkalandoztak, sátorban aludtak, jól érezték magukat.
A történet idején is túrára készültek, de most egy egész hétre. Én kicsit nyűgösködtem, nem akartam, hogy Péter ennyi időre elmenjen.
- Gyere te is! – próbált megbékíteni. – Meglátod, nagyon klassz lesz!
Semmi kedvem se volt a döglesztő melegben egyedül a városban kuksolni, így végül beadtam a derekamat. Két haverjával mentünk. Az egyik Józsi bá’ volt, a másik Macsó. Az utóbbi a saját fellengzős gimnáziumi elbeszélései után kapta a ragadvány nevét, amikor még szűz volt de, nagy dumákat nyomott a csajokról. Józsi bá’ szintén velünk egykorú lehetett, azaz huszonkettő körül. Hülye nevét úgy szerezte, hogy falun volt látogatóba rokonoknál és az egyik kölyök így szólította. Ö meg röhögve, könnyelműen elmesélte.

Rám való tekintettel most nem sátorozásra került sor, hanem egy faházat kerítettek, a víztől mintegy ötpernyi sétára. A romantika így is biztosítva volt, se víz, se áram. Fürdésre ott volt a Körös, de az ivóvizet hozni kellett. A házban két szoba volt. Az egyiket Péterrel elfoglaltuk, a másik volt a „kanszoba”. Főzni az udvaron lehetett, volt egy bogrács. Még a kávéskannát is annak az állványára akasztottuk. A fiúk számára presztizs kérdés volt, hogy csak azt ehettük, amit fogtak. Csak a kenyér és a fűszerek voltak ezen kívül engedélyezve. Következésképen a menü halászlé, sült hal volt váltakozva, annak függvényében, hogy milyen halat sikerült éppen fogni. Egyszer még harcsapaprikás is került az asztalra.

Első nap én is lementem a partra pecázni. Mit mondjak? Szörnyen unalmas volt, még beszélgetni se volt szabad. És a kora hajnali kelés! Majd meghaltam. Két óra után elegem lett és visszatértem a házhoz. Megcsináltam a házkörüli kevés teendőt. Többet nem mentem horgászni, az én dolgom volt a „háztartás” és rengeteg szabadidőm volt.
A főzést nem hagyták rám, a halászlének a közelébe se mehettem, amíg el nem készült. Örülhettem, ha némi segédmunkát – hagymapucolást, mosogatást – rám bíztak. Fürödni csak jó messze volt szabad, ne hogy elijesszem a halakat. Amúgy meg nem mertem a sebes folyású vízben úszni, csak a szélén mártóztam meg. Szerencsére vittem magammal néhány könyvet, többnyire olvasgattam.

Mi Péterrel esténként néha szeretkeztünk, de igen csak vigyáznunk kellett, a beszélgetés is simán áthallatszott a szomszéd szobába. Nem mintha amúgy túl zajos lettem volna Péterrel folytatott akciók közben. Jó képű és nagyon kedves fiú volt, de az ágyban? Katasztrófa! Kezdjük azzal, hogy korai magömlése volt. Ez önmagában nem lett volna akkora baj, ha tudott volna mást. De orálisan is szörnyen tehetségtelen volt. El kezdett valamit és mire kezdett jó lenne váltott valami teljesen másra. Ha pedig megmondtam, hogy mit csináljon, akkor görcsössé vált. Mióta együtt voltunk nekem kellett magamról gondoskodnom. Persze ez nem pótolta az igazi szexet, inkább csak feszültség csökkentésre volt némileg alkalmas.

Hajnalonként csak félálomban érzékeltem, ahogy készülődnek, majd elindulnak. Délig sohase tértek vissza. Így volt ez azon a reggelen is. Az ajtó nyikorgására riadtam fel. Felnéztem, a nap már bőven felkelt, legalább nyolc óra lehetett. Józsi bá’ dugta be a fejét.
- Bocs, nincs véletlenül tüzed? – a szájából egy cigaretta lógott ki.
Álmosan a láda felé intettem a fejemmel, azon tartottam a cigit és az öngyújtót. Rágyújtott és indult kifelé.
- Hé! Mi lesz a reggelimmel? – kiáltottam utána. Meglepetten visszafordult, de gyorsan vette a lapot.
- Éppen azt megyek csinálni – mosolyodott el.
Visszaaludtam. Arra ébredtem, hogy megjelent az ígért reggelivel. Pirítóst hozott, a tegnapi halászléből megmaradt kocsonyával megkenve, és gőzölgő kávét. Törökülésbe helyezkedtem el az ágyon és rögtön nekiláttam. Fenséges volt. Ő letelepedett velem szemben a ládára és nézte, ahogy mohón falok. Egy nagyon könnyű kis áttetsző hálóing volt rajtam, amiben nem igen mutatkoztam a többiek előtt, de már ez is kompromisszum volt a részemről, nyáron legszívesebben pucéran aludtam. Nem lehetett nem észrevenni, hogy tekintete újra és újra melleimen és ágyékom sötétlő háromszögén időzik. Jól esett. Örültem neki, hogy tetszek.
- Hogy-hogy te itt vagy? – kérdeztem már kávéivás közben..
- Visszajöttem. Az az igazság, hogy én nem szeretek horgászni, unom. – mondta kicsit zavartan. - Csak a társaság miatt járok.
- Két anti-horgász horgászkalandja! – nevettem fel.
- Hát a kaland remélem stimmel – mellém ült és a hajamba túrt.

Megborzongtam az érintésétől, szememet becsuktam, kicsit hátra dőltem, kezeimmel megtámasztva magamat. Gyengéden simogatott. Puszikat lehelt a fülemre, szemöldökömre és a nyakamba. Megcsókolt, átöltük egymást. Egyre vadabbul csókolóztunk. A hálóingen keresztül most már melleimet simogatta. Kibújtam a kis ruhadarabból, anyaszült meztelen voltam. Végig le nem véve szemét testemről ő is levetkőzött. Farka előttem meredezett. A hasamra feküdtem, és ő a hátamat kezdte simogatni. Hol éppen csak hozzáért, hol pedig erőteljesen masszírozott. Teljesen ellazultam. A lábaim következtek, combjaim érzékeny hátsó és belső oldalát simogatta. Fenekem se maradhatott ki, izmaim meg-megrándultak az érintésétől.

A hátamra fordultam és fejét a mellemre húztam. Kitartóan nyalogatta és szívogatta meredező bimbóimat. Nyöszörögni kezdtem, ágyékom bizsergett, a lábaimat hívogatóan széttártam. Combjaim közé telepedett. Apró puszikat nyomott szeméremdombomra, majd ajkaimra. Egyre hangosabban nyöszörögtem. Kívül kezdett el nyalni, hosszú lusta mozdulatokkal. Epekedve vártam nyelvét a résembe. Végül lenyúltam, ajkaimat széthúztam. Mélyen belém nyalt. Felsikoltottam. Sokáig nyalt így a hüvelyem bejáratától a csiklómig, a két végpontnál mindig kicsit körözve. Ágyékom követelőzően rángatózott.

Felhúztam és megcsókoltam. Puncim ízét éreztem a száján. Nagyon lassan hatolt belém, ahogy szeretem. Így nyomon tudom követni, ahogy hüvelyem minden apró kis területe megismerkedik ezzel a csodálatos érzéssel. Szinte életre kel. Amikor végig ért megállt és egy darabig nem mozdult. Erősen megszorítottam hüvelyemmel, birtokba vettem.
Mozogni kezdett, majdnem teljesen kihúzta, utána pedig egészen betolta a péniszét. Mohó puncim újra és újra tövig nyelte a behatolót. Külön szerencse volt méretbeli egyezésünk. Ahogy elérte méhszájamat egyben szemérem csontja a csiklómat ingerelte. A kéj egyre jobban elhatalmasodott testemen, hörögtem. Átvettem az ő ritmusát, immár közös tempónk egyre fokozódott. Fantasztikus volt. A gyönyör hullámai elborítottak, sikoltoztam. Bár már sokszor volt orgazmusom életemben, mindig újra elképeszt intenzitása. Hallottam, hogy ő is felkiált, boldogan fogadtam a magját magamba.

Egymást átölelve éledeztünk. A hosszú elvonókúra miatt nekem azonban egy menet nem volt elég. Tudtam, hogy fel kell keltenem benne a vágyat, ha ismét akarok valamit. Mellkasát kezdtem simogatni, kicsi férfi bimbóit nyalogattam. Mélyet sóhajtott, nem volt a helyzet reménytelen. Ráhajoltam ernyedt farkára. Finom puszikkal, nyalakodással becézgettem. A számba vettem és el kezdtem gyengéden szopni. Könnyű gyors siker arattam! Teljes pompájában ismét meredezett! Átvetettem felette a lábamat, két oldalról mellé térdeltem, ráereszkedtem. Puncimban újra szétáradt a csodálatos érzés. Lassan köröztem rajta, meg-megszorítva őt. Egyre nagyobb lendülettel mozogtam. Ha az elterjedt lovagló póz kifejezésből indulok ki, akkor ez már vágtázás volt. Fenekem csattogó hangok kíséretében csapódott combjaihoz. Melleim kétségbe esett igyekezettel próbálták követni testemet, de folyamatos késésben voltak, mire utolérték volna, az már az ellenkező irányban megint elszáguldott mellettük.
Villámcsapásként sújtott le rám a kéj. Hosszan vonaglottam, artikulálatlanul ordítottam. Szinte megsemmisültem.

Aléltan feküdtünk sokáig. Felült, rágyújtott és nekem is adott egy cigit.
- És Péter? – kérdezte egy idő után.
- Vele vége – válaszoltam –, de nem ezért. Nem miattad. Nem tudok és nem is akarok orgazmus nélkül élni. Nem tudom még mi lesz veled, de Péterrel biztos, hogy nem folytatom.
- Ő az egyik legjobb barátom – hangja szomorú volt.
- Nem tudom, mit lehet egy ilyen helyzetben csinálni – mondtam elgondolkozva. - Remélhetőleg meg tudjátok oldani valahogy. Az biztos, hogy nekem ebben a szituban haza kell utaznom. Ha te is akarod, akkor otthon találkozunk.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Pavlov ·
A Rejtői név leleményes, de a történet már nem annyira tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: