Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

John és Don újratöltve 1. - Az unokaöcsi

John Smitt a városi tűzoltó parancsnokság nagykutyája, már több mint egy éve élt együtt Donaldal a férfival, aki elcsavarta a fejét. Aki miatt felrúgta a házasságát, és belekóstolt a homoszexualitás kínálta gyönyörökbe. Negyvenévesen, ereje teljében történt a hatalmas változás az életében, csak az óriási kitartásának és erős jellemének köszönhette, hogy nem omlott össze a dolog miatt. És persze az átkozott szerelemnek. Mert John még az életében nem szeretett úgy senkit mint Donaldot. Annyira kívánta, ahogy nőt még soha azelőtt, és a vad vágy egy pillanatra sem akart enyhülni.




Johnt nem merték cukkolni a beosztottai, ahhoz túl kemény és tiszteletreméltó férfi volt. A háta mögött persze pusmogtak, a városban elterjedt a pletyka, hogy meleg lett belőle. De nem érdekelte, boldog volt, és csak az számított.




- Mikor érsz haza?- Johnt marta türelmetlenség. Ha a szerelme húsz percnél többet késett már a plafonon volt. Donald túl szép és kívánatos volt ahhoz, hogy ne féltse.




- Még húsz perc és otthon leszek szivi. Tudod, hogy itt vagyok Marynél. Készítsd a segged, ma én duglak meg téged!




- Biztos vagy benne? Nem hiszem, hogy úgy lesz! Olyan kemény vagyok, mint a kő, Don. - Ezt már rekedten suttogta bele a mobilba John, majd kéjesen végig simított a lába között, mielőtt megszakította volna a telefonbeszélgetést.




Donald mosolygott, miközben a húgánál a kiságyba helyezte a három hónapos kereszt lányát. Mary fejét nemrég kötötte be egy nagyon kedves, vidám fickó, Matt. Ennek igazán örült Don és amióta megszületett a kislányuk, azóta órákat tudott eltölteni a kis csöppség mellett. Legalább a húga ilyenkor egy lélegzetvételnyi szusszanáshoz jutott, Matt ugyanis nem tudott az asszonynak segíteni, késő éjszakába nyúlóan taposta a munka nevű mókuskereket.




Don egészen kemény lett John szavaitól, de azért egy kissé bosszankodott is. Don már megint azt hiszi, félrekefél! Állandóan féltékenykedik, alaptalanul. Még nem csábult el mellette egyszer sem, pedig lett volna rá alkalom. Hogy a fenébe is kívánhatna mást, amikor John a legjobb pasi a városban! Azok a hatalmas izmok, az a kemény arc, az erős férfiasság amit áraszt magából! Még mindig beleszédül, ha a közelében van.




Don kezet mosott és lehunyta a szemét. Túlságosan tengtek benne a hormonok. Tulajdonképpen a napok jó részében, folyamatosan harcra készen állt a dárdája. Nem tudott betelni a szőke hajú élettársával. Falni tudta volna folyamatosan szerette, ha a zöld szemekbe beköltözik a vágy, ha az erős és karcsú test izzadtan és kimerülten terül el mellette.




John kigombolta a szürke szövetnadrágja legfelső gombját, majd sorban a többit egymás után. Az eres hímvesszője erősen és meredezve várakozott a marka érintésére. A nyál nagy csomóban landolt John tenyerében, majd eloszlott a makkja környékén. John nem akart kényelmet. Nem puhány ő! A nappaliban, állva kezdte el verni a farkát. Éppen, hogy csak kiszabadította a vesszőjét a nadrágjából. Nem akart semmi pluszt, azt majd Donnal fogja megadni a testének.




Visszafojtottan nyögött, kemény volt saját magához is. Egy percre sem állt meg, hogy húzza az élvezetet. Egy ritmusban és erőteljesen csinálta a mozdulatsort. A gondolatai közben Don zöld szemein jártak, a hosszú szőke haján, amibe szeretett belekapaszkodni dugás közben. A farkán, ami úgy imád szopni és a hátsóján, amit annyiszor szétkefélt már. John csak egy elfojtott nyögést hallatott abban a pillanatban, amikor a markát elöntötte a fehér, meleg anyag. A kéjes grimasz kicsit sem lágyított a kemény vonásain. Az erek kidagadtak a vastag nyakán, John teste négyszer is megremegett, miközben kilőtt az ondója, vastag sugárban elöntve a markát. A tenyere egészen megtelt, a sperma folyt belőle lefelé, jutott bőven a szőnyegre is.




- Bravó, szép mutatvány volt! Neked aztán méretes szerszámod van! Apám, még életemben nem láttam ekkorát! Szóval ezzel tartod magad mellett Dont! - John nem hitt a szemének, tőle pár méternyire egy kese hajú, vékonyabb fiú ácsorgott. Vöröslött a feje, mint a rák, biztos nagyobb zavarban volt mint ő. Ezért beszélhetett egyhuzamban annyit, akár egy asszony. A pupillái nagyra voltak tágulva, a haja hanyag tincsekben keretezte a lányos arcát, a vállán nagyon is nehéznek tűnő sporttáska lógott.




John csak egy pillanatra döbben meg, gyorsan tudta kezelni a meglepő helyzeteket is. A zsebéből papír zsebkendőt kotort elő, majd megtisztította magát és helyére tette a most már kissé ernyedtebb férfiasságát. Eközben végig üvöltött.




- Szófosásod van öcsém? Azonnal mond meg, mit keresel itt? Elfogadható magyarázatot adj, különben két hétig a baleseti kórház ágyát fogod nyomni, ebben egészen biztos lehetsz!- Addigra a százkilencven centi körüli magas, barna, tüsi hajú terminátor, már ott állt Mike előtt, és kicsit sem látszott a tekintete enyhébbnek, mint ahogy kinézett.
- Ez ám a pasi!- Gondolta Mike. Úgy törölgette meg az imént a péniszét, mintha más az orrát fújta volna ki. Bárki beégett volna, mint a rongy, de ez a pali! Tutira agyoncsapja, mert szemtanúja volt a farok verésének. Hogy nem lesz a kedvence ezek után, az itt töltött idő alatt, az tuti!




- Én Mike vagyok, Don unokaöccse! A húgunkhoz jöttem látogatóba Maryhez, megnézni a kicsit. De Donald azt mondta lakjam itt a három nap alatt, így mindenkinek kényelmesebb lesz. Talán nem szólt, hogy jövök? - John lesújtva álldogált. A fenébe! Hiszen mondta Donald, de teljesen kiment a fejéből a dolog.




- Lehet, hogy említette. Jól van, akkor rendezkedj be, Don is rögtön megérkezik. - John villámgyorsan kezet mosott és a vacsorával kezdett foglalatoskodni. Mike nem volt szégyenlős, otthonosan mozgott a lakótérben. Látszott, hogy nem először jár Don otthonában, ami most már Johné is volt. A fiú bepakolt a vendégszobába, majd nemsokára a konyhában itta az üdítőjét, miközben szórakozottan lóbálta a felemelt lábát az asztal alatt.




Mike kissé nyughatatlanak tűnt, Johnak fogalma sem volt, hogy miért olyan izgága, mintha bolhák csípnék a fenekét. Egyfolytában igazgatta magát a széken. Nem is gondolt az igazságra.




Mikének úgy állt a farka, mint a cövek. Attól, a fantasztikus jelenettől, aminek nemrég a szemtanúja volt. John a legjobb pasi, akit Mike életében látott, pornófilmekben is ritkán látható hatalmas szerszámmal. És ahogy ott állt a nappali közepén, verve a farkát! Mike alig hitte el, hogy ilyen csodás látványban volt része. A legvadabb álmainál is jobb volt. Persze nem csoda hogy a testvérének ilyen barátja van, Donald is pompás fickó, nem olyan csenevész, mint ő. Istenem, ha egyszer a segge megkaphatná azt a hatalmas faszt! Vagy legalább a szájába vehetné. Micsoda pompás élmény lenne!




- Mi van veled te gyerek, csípnek a bolhák, vagy mi?Hahó?- John tenyere a fiú arca előtt legyezett, mert az mintha nem is a földön járt volna.




- Jaj, csak elgondolkoztam bocs.




- Hány éves vagy Mike?




- Tizenkilenc. –Jon megállt egy pillanatra a mozdulatsorral, kezében meredezett a fakanál, a szemei elkerekedtek. Nem gondolta volna többnek a kölyköt tizenhatnál!




- Tudom, nem látszom annyinak, csak egy kis nyamvadta vagyok-szólt a fiú elpirulva, ami miatt John vörös lett. A kialakult feszültséget oldotta Don hazaérkezése, akinek a nyakába, szinte beleugrott Mike. Kapaszkodott belé és csacsogott össze - vissza.




- Kis öcsém, jöhetnél gyakrabban is!- Don nagyon örült az öccsének, akivel madarat lehetett volna fogatni a viszontlátás boldogságától. John már nem tűnt annyira vidámnak. Valahogy nem tetszett neki a helyzet, azt nem tudta ő maga sem miért. Talán mert, az éjszakáikat veszélyben látta. Nem tudnak majd fesztelenül kefélni a srác miatt.




- Vacsora után elmehetnénk valahová szórakozni, mit szóltok hozzá?- Vetette fel Don vacsora alatt, a másik kettő, pedig beleegyezően bólogatott.




John vállalta a sofőr szerepet, hadd mulasson a két testvér. A diszkóban szólt a soul és a reggie, John és a Donald szerették azt a helyet. Először legurítottak jó néhány üveg sört, Mike pedig whiskys kólát ivott. Donald tudta a fiú csak menőzni akar, ezért nem szólt neki a tömény miatt, de a harmadik poharat már nem engedte megrendelni.




- Mike, már csillognak a szemeid, tudjad mi az elég!




- Jól van –hajtotta le a szőke tincses fejét a testvére.




John csak mosolygott magában, csípőjét a szerelmének döntve állt a bárpult mellett. Johnt nem érdekelte, hogy néha megbámulják őket, a kezét birtoklóan Don derekán tartotta, összesimulva ácsorogtak, a vak is láthatta milyen kapcsolatban vannak.




Johnon őrjítő illatú új arcszesz volt, legszívesebben beleharapott volna Don az arcába. Felhevült a teste a másik közelségétől, a farmer feszült John férfiasságán, a fehér pólóban szinte minden izma látszott. Don kevés ilyen középkorú férfival találkozott, akinek ennyire karban volt tartva a teste, mint a szerelmének. Bár az adottságai sem voltak elhanyagolhatóak, volt miből építkeznie. Don nehezen tudta magát tartani, nagyon kívánta a férfit.




Két órát táncoltak a parketten, inkább csak a testvérek. John nem szeretett ugrabugrálni, csakis Donald miatt jött el ezekre az estékre. A táncparkett széléről tartotta szemmel a fiúkat, szeme körbepásztázott a zsúfolt helyiségen, nézte a ködös tekinteteket a rázkódó testeket. Majdnem hangosan felnevetett, amikor Mike tánctudományát figyelte, a fiú enyhén szólva is ittas volt, a fülledt helyiségben lévő levegő és az ital kettőse megtetette a hatását. Mike többször is észrevehetően egyensúlyát vesztve megtántorodott, és eszeveszetten mosolygott mindenkire. Talán ideje lenne hazamenniük, mielőtt még a fiú jókedve átcsap valami másba!




Mike a hazafelé tartó autóút alatt végig nevetett és csuklott, John nem igen értette, mit talál a fiú olyan viccesnek, mert semmi poénosat nem talált az általa eldadogott idióta vicceken.




- Te gyerek, nekem nehogy ide okádj a kocsiba, mert esküszöm, hogy a nyelveddel fogod összeszedni!




- Milyen ünneprontó vagy John. Lehetnél jobb fej is, tudod? Citromba haraptál talán? - Méltatlankodott Mike.




- Ne szemtelenkedj velem, mert megbánod! Kaphatsz tőlem némi atyai áldást!- fordította hátra a fejét egy pillanatra John, miközben gonoszul villant a tekintete a kocsiban ülő fiatalra.




- Inkább adnád azt a hatalmas farkadat, amit a nappaliban vertél ki. Anyám, de lenyalogattam volna róla azt a sok, cuccost! – vágta rá meggondolatlanul és ábrándos tekintettel Mike.




John feje megbillent, a tarkóján felállt a szőr, ott ahol magán érezte Don pillantását, aki most kivételesen hátul ült a testvére miatt.




Donban forrt a méreg és a féltékenység. Alig várta, hogy hazaérjenek és kérdőre vonhassa Johnt, tudni akarta, mi is volt  délután a nappaliban! A csend enyhén szólva is idegesítő volt, szinte harapni lehetett a feszültséget az út maradék részében.




- Te ki kezdtél a testvéremmel?- Don vicsorgott, miközben Johnt a konyhapulthoz préselte. Nagy hiba volt! A csuklójára két erős kéz markolt rá, a teste mellé rántva őket. Johnnak ez nem volt elég, egy pillanat alatt megpördítette Donaldot és most ő nyomódott a márványlap széléhez.




- Ne gorombáskodj velem! Hallod? Ha tudni akarod, rád voltam izgulva. Túl sokáig babáztál! Mike meglepett, nem vettem észre. Nem történt köztünk semmi, arról pedig nem tehetek, hogy a srác rám gerjedt. Csak nem vagy féltékeny?




- De. Az vagyok mindenkire! - Don zöld szemei parázslottak a dühtől, majd csillogásba csaptak át, amikor Don odahajtotta a fejét és mohón beleharapott az ajkaiba. Aztán már nem veszekedtek.




Két izmos test nyomult egymásnak, forogtak folyamatosan, a csípőjüket össze dörzsölték. A csók brutálisan szenvedélyesre sikerült, megrázta őket, a tipi-tapi egymás fenekére és péniszére korlátozódott. Szexelni akartak.




- Hadd szopjalak egy kicsit- kérte mohón Donald a szerelmét, de meg sem várta a választ, ami úgyis igen lett volna. Legalább a térdéig rángatta John koptatott farmerét a szürke bokszerével együtt, majd azonnal térdre rogyott John lábai elé, aki máris nagyobb terpeszbe helyezkedett.




A kemény rúd, szinte arcul csapta Dont, aki bámulta is elkerekedett szemekkel, sosem tudott a látványával betelni. Neki sem volt kicsi szerszáma, de az övé eltörpült Johné mellett, mindig örömmel töltötte el, ha foglalkozhatott vele. Nem is illett volna egy ekkora darab fickóhoz mint John, kisebb pénisz. Don úgy szerette, ahogy van: eresen, vastagon és keményen. Az arcához szorította, azzal morzsolta egy kissé, kimutatva a másik iránti szerelmét vele. Tetszett is a dolog Johnnak, melegség költözött a tekintetébe, amivel majd felfalta a szeretőjét. Donald hajából fürgén kiszedte a hajgumit, majd az ujjait szétnyitva, végigszántott a fényes hajzuhatagon, hogy gyönyörködhessen benne.




Donald addigra már az egyik kezével átfogta a húsos rudat, a végét pedig a szájába vette. Csak a legfelső részén mozgott a szája, közben a kezével mozgatta rajta a bőrt. John egyre inkább kezdte élvezni az egészet, a két kezét Don fejére támasztotta, majd a csípőjével elkezdte magát mélyebbre dugni és ritmikusan döfködni Don szájába.




Don imádott szopni, azok közé tartozott, akik mindig készen álltak az ilyesmire. Jobban szerette csinálni, mint ha őt kényeztetnék így. Azt szerette, ha John a fenekét nyalja és ujazza, miközben ő maga izgatja a péniszét. John meg is tette neki számtalanszor, minden héten legalább kétszer élvezett el, ilyen módon. Persze, amikor kefélte azzal a hatalmas farkával, olyan szögben hogy a prosztatája minden egyes lökésnél érintve legyen, az maga volt a csúcs.




- Most a heréimet- húzta ki a vastag farkát a meleg szájából John. Ám, mielőtt Don a golyóit nyalogathatta volna, John a rúdjával egy kissé megpaskolta a helyes arcot. Don arcának mindkét feléhez többször, perverzül, keményen odaütögette a merev férfiasságát. Don lesütötte a tekintetét, az arca belepirult az élvezetes megaláztatásba.




Majd John nagyokat nyelt, miközben nézte, ahogy az előtte térdelő férfi kissé lejjebb hajtja a fejét, és neki áll a súlyos golyóit nyalogatni, finoman beszívni előbb az egyik majd a másik felén. Nagyon élvezte a dolgot, olyannyira hogy nem vette észre még ő sem, a harmadik személy jelenlétét a helyiségben.




Mike ott áll a küszöbön, megbabonázva és elnyílott szájjal. Az eléje táruló  látvány még izgatóbb volt, mint amit délután látott. Nem hitte, hogy szívesen vennék a tolakodását, de egyfolytában azon agyalt, hogy lehetne harmadik a páros játékában. Nem is gondolt arra, mi lesz, ha felfedezik, hogy nyíltan nézi a nagyon is erotikus szerelmi játékot.




Folyt köv.




Ael M. 2011




(A sorozat folyamatban van, eddig 4 rész készült el.)
Hozzászólások
További hozzászólások »
millkacsoki ·
:heart: :heart:

juddy ·
Fincsi.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: