Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jóbarátok

Katival (26) már több éve, hogy összejártunk sport, főzés, karácsony, ünnepek, buli stb. Mint egy rendes baráti társaság talán nem is volt szükségünk más barátokra, talán a személyiségünk miatt nem volt, aki elviselne minket. Én sem vagyok egy egyszerű este, a Párom sem és a barátaink sem voltak sokak szerint a legjobb társaság. Talán a kimondott szavak, amiket köntörfalazás nélkül megmondtunk az embereknek mit sem törődve azok lelki világával vagy nézeteikkel…
De nincs ezzel semmi baj hisz, nincsenek tökéletes emberek és nem tudunk senkit sem a saját formánkra alakítani. Valószínűleg ezért is értettük meg egymást utólag is belegondolva. A párom és Kati ősidőktől barátnők voltak az-az igazi gyerekkortól számítva az iskolákon át a közös bulikon, az első kamaszkori szerelmeken át sosem hagyták el egymást. Sem idő sem távolság nem fogott a barátságukon. Kati egy nagyon szép, kedves és egzotikus teremtmény és egyben markáns személyiség. Döbbenetes, hogy milyen testi adottságokkal rendelkezik, mint egy istennő, akit a saját képére alkot a művész a fantáziájában. Egy korrekt megbízható lojális okos és iszonyatosan szexis. Mindig is volt valami őrjítő benne természetesen közbejátszót benne az is, hogy a párom legjobb barátnőjéről van szó tehát teljes mértékben tabunak számított. Másrészt pedig egymást a mai napig is, mint emberek egymást tiszteljük, hiszen nem lehet mindenki olyan, mint aminek mi be szeretnénk látni.



Két évvel ezelőtt, egy augusztusi napon úgy döntöttünk, hogy jó lenne elmenni valahová a természetbe vagy csak kimozdulni, mert bent a szobába és a mindennapi munka után jól esik az embernek egy kis természetes levegő, egyszóval szóba jött, hogy mi lenne, ha lemennénk a közeli strandra piknik, kaja, napozás stb. kis családosok kellemes hétvégi programjainak repertoárjaiból csak úgy elővettünk egyet.
….ohh az nagyon jó ötlet lenne, fűzte hozzá boldogan Kati…..pont erről beszéltem a húgommal a telefonon  a minap. Mondta, hogy valamikor lejön vidékre és elmehetnénk valahova szórakozni, fürdeni stb.. .Teltek múltak a napok és eljött a hétvége, irány a strand. ..- ohhhh istenem szólalt meg Kati még ki kell menni a húgomért az állomásra fel, kell venni őt azután, gondolom, hogy át szeretne öltözni hisz nem úgy volt felszerelve, hogy egyből a standra megyünk…..persze mi sem természetesebb felajánlottam neki, hogy menjünk el hozzánk és ott átöltözhet, mert úgy is útba esik a lakásunk. Mikor kiértünk az állomásra legnagyobb megdöbbenésemre, akkor láttam meg először Kati testvérét.



Fantasztikusan nézet ki, igazi bombázó külsejű modell alkatú fiatal lány. Olyan 175 cm magas lehetett, szép formás lábak, amelyek enyhén izmosak voltak, kerek feszes mellek, észveszejtően formás csípővel és seggel, ami után bármely férfitársam utána nézett volna az utcán….. nem szólva nap barnította bőréről. Egyszóval volt mit nézni rajta,… majd kiugrott a szemem és szívem mikor megpillantottam. A párom meglátta az első reakciómat, amit a lány látványa váltott ki belőlem és rendesen ki volt térve hitéből, hogy ne nézzem már annyira, mert még ő jön zavarba.



Rövid bemutatkozás után elindultunk hozzánk, hogy át tudjon öltözni valahol. Miután hazaértünk felvezettük a lakásba és megmutattuk neki, hogy hol tud alkalmas öltözéket magára ölteni. Azzal behajtottam az ajtót és elindultam ki a szobából, hogy Katival és párommal beszéljek, csak ott hagytam a slusszkulcsot veretlenül a szobába, visszafordultam, hogy visszamegyek érte. Tettem párlépést és megálltam az bejáratnál egy kicsit nyitva volt az ajtó, ahol beláttam és  a levegővétel egyszerűen fent akadt. Eny épp szemben állt velem és öltözködés helyett épp simogatta Nőies bájait,  a fürdő ruhát pedig kezében tartva, mint ha elfelejtette volna, hogy épp hol is tart a napi programban….. Nagyon meg lepődtem. Csak ott álltam és néztem őt egyszerűen. A lakásunkban itt van, és épp azt csinálja??!!. A gyönyör volt előttem és játszadozott magával. Fantáziámat rendesen elkezdve ezzel mozgatni, hirtelen egy pillanatra magamhoz tértem és hátrébb léptem, hogy ne lásson meg. Szóltam neki, hogy bent hagytam a kulcsom és kellene. Hallom gyorsan magára öltötte ruháit és kijött oda adta a kulcsot és megköszönte, hogy rendelkezésére bocsájtottuk a szobát. Mi sem természetesebb gondoltam akár ezerszer is odaadom, ha ilyen műsor megy premier plánban.



Azzal elindultunk ki Katihoz, ők közben rendesen szóba elegyedtek egymással párommal, miután mindent megbeszéltünk célba vettük az ajtót amikor, pont csörgött a telefon párom felvette a telefont néhány perces beszélgetés után letette a telefont és közölte, hogy nem kellett volna feljönnünk, mert a munkahelye berendelte dolgozni…..Asztakurvaéletbe  mondta hangosan és hitéből kitérve. Leült az ágyra párpercig gondolkozott, duzzogott, de utána tette a kötelességét átöltözött nagy fájó szívvel, elköszönt tőlünk és elment dolgozni teljesen elkenődve. Nem volt más, mint akkor átbeszélni a dolgot, hogy akkor mi legyen? Titokban örültem, hogy ma nem lesz ott a párom, mert egész nap el kell viselni az a látványt, amit nyújtott Eny amint megláttam, hogy. …hát nehezen bírtam volna leplezni, hogy mennyire feltüzelte a bennem szunnyadó oroszlánt.



Úgy hogy gondoltam meg kell beszélni, hogy akkor most mi is legyen, de Katiékat nem zavarta, hogy páromnak el kellett mennie. Nagyon szerettek volna lemenni a strandra… Na jó lesz bulizunk,pihenünk, strandolunk egy jót. Szólt Kati miközben mosolygott rám, de ez még nem volt vége, mert Enyre néztem és az ő szemében láttam valami huncutságot nem beszélve kis mosolyáról, ami rendkívül szexisen elő tudod adni. Gondoltam magamban, hogy jó persze elvégre mindenkinek kell ez a nap. Tehát elindultunk. A kocsiba jókat storyzgattunk beszéltünk szinte megállás nélkül. Elvoltunk, mint igazi jó barátok. Mikor azonban leértünk, leterítettük a törölközőket és el kezdtük lerántani magunkról a felesleges textil darabkákat Eny háttal állt nekem és előre hajolva csatolta ki szandálját, s eközben teljesen felhúzta szoknyáját, természetesen nem is sejtve, hogy ezzel feltárta, iszonyatosan kerek, feszes, formás seggét és punciját eltakaró kis tanga fürdő bugyiját . Oh és akkor azokról  a combokról még nem is esett szó. Egy pillanatra elfeledkezve hogy többen vagyunk hirtelen felfigyeltem Katira, aki azon csodálkozott, hogy szinte szüntelenül stíröltem testvére formás hátsó részét…..- lebuktam. Gondoltam, de ő nem szólt csak mosolygott egyet és ő is levette a felsőjét ,de valami iszonyatosan lassan és még szexisebben, kívánatosabban,időközönként megállva csak kebleit lehetett látni, mintha tudta volna, hogy nézni fogom. Talán ő is akarta, hogy megnézzem talán bizakodott benne, vagy meg akarta tudni, hogy csak a húgát nézem meg és ő már nem annyira kívánatos, hogy ne vessek rá egy pillantást.???((Nem tudom)) .



Miután levetkőztünk bementünk a vízbe, jó is volt nem sok kellett hozzá hogy a szokásos feszítő érzést érezzem a nadrágomban. A vízben is jól elbeszélgettünk lökdöstük egymást a vízzel fröcskölgettük hülyéskedtünk egy picit, mint a fiatalok majd kimentünk a partra megszáradni. Kint a parton bekentük egymás hátát napolajjal illetve naptejjel. Élvezet volt érezni tapintásuknak minden egyes részletét, ahogy testem bekenték. S látni, ahogy egymás testét kente a két testvér felkorbácsolva ezzel bennem a gondolatot. Egy kis idő múltán egyre durvábban játszanak egymás testével nem úgy kenték be egymást már, mint testvérek, hanem egyszerűen érzékien erotikusan ezzel engem teljesen meglepve és önuralmamat elvesztve már nem tudtam parancsolni testemnek. A szívem majd kiugrott, testem el kezdett felmelegedni szinte égetett a vágy, hogy én is szeretném érezni mind a kettőjük tapintását és tapintani testük minden egyes erogén zónáját, ezzel is fokozva bennük a tüzet.



Még beszélgettünk egy kicsit, úsztunk közben elrepült a délután és szép lassan alkonyodott csak néztük a naplementét a parton gyönyörű látvány volt, ahogy a naplementében ott állt az a két istennő szinte megbabonázott a látványuk. Az a két formás nőies test ma is beleborzongok, ha visszaemlékezem. És őket is megfogta a látvány, a naplemente szépsége magával ragadta őket, teljesen elérzékenyültek…



Pár perc csodálkozás és tűnődés után szedtük a ruháinkat és mentünk haza fele. A  kocsiban Kati ült mellettem simán bikiniben, mert nem akartuk felölteni magunkra a ruhákat nehogy vizesek legyenek. Ahogy mentünk kicsit a hűtésen állítottam másodperceken belül megvolt a hatása Kati mellbimbói egyszerre cseresznye nagyságúra megdagadtak. Bennem akkor már szinte égett a vágy és nadrágomat kezdtem szűknek érezni. Visszatekintettem rá karja, válla, formás lábai  teljesen libabőrös lett. Mellei kőkeményre dagadtak a hűvös levegő hatására. Lehűlt a levegő nem???  - kérdezte Kati. Adok fűtést és mindjárt jobb lesz…



Ezzel kicsit elrontva a játékom, de sebaj. Ezzel egy időben hátul Eny csak mondta a mondandóját teljesen le is maradtam róla, hogy mit beszélt nekünk teljes út alatt... Miután megérkeztünk haza felmentünk a lakásba, felajánlottam a lányoknak, hogy fürödjenek, le nyugodtan mielőtt indulunk szórakozni. Mi sem természetesebb gondolván… Ahhh ez szuper ötlet mondta Eny és már ment is. Úton a fürdőt megközelítve megjegyezte viccesen, hogy most ki fogja bekenni a hátát tusfürdővel?, s e kijelentés követte a kaján mosoly és picit kidugta a nyelvét és hegyével megnyalta saját felső ajkát. Erre a kijelentésre én teljesen leestem a székről. Legszívesebben bementem volna letéptem volna róla az a kis cuki fürdőruhácskát és halálra keféltem volna ott bent a mosógépen... Katival kint beszéltünk, hogy milyen jó volt ez a kis kirándulás,csak kár hogy páromat behívta a szemét munkahelye,... de most tényleg hogy képzeli valaki ebben a k…va életbe, hogy csak felveszi a telefont és berendeli az embert? Térve ki hitéből Kati, mondja és kérdezi… várva a sorunkra kellemesen elbeszélgettünk. Egész idő alatt meg megnézve kerek formás melleit, szexi testét bámulva szinte megbabonázott, rabul ejtett szépsége egész testét kitárva az asztalra, mint főfogást, vagy mint desszertet, nem is tudnám már megmondani. Az egyszer biztos, hogy guszta látvány volt. Kis idő múlva Kati következett, s bement fürdeni. Menet közben kikapcsolva bikini felsőjének pántját letette a székre majd lassan behajtotta az ajtót. Én is neki kezdtem készülődni, időközben rájöttem, hogy annyira belemerültünk a beszélgetésbe Katival, hogy elfelejtettem kitenni magamnak fürdőlepedőt. Fogtam fejem, hogy lehetek ilyen..., azzal elindultam a szobába, hogy hozzak magamnak egyet. Eny épp öltözik, közeledve a szobához, résnyire benyitottam az ajtót és legnagyobb csodálatomra ott feküdt az ágyon anyaszült meztelenül és simogatta testének főbb érzéki részeit. Csukott szemmel feküdt és közben fel, s alá lassan jártak ujjai, olykor eltüntetve barlangjában. Halkan nyöszörgött nem felkeltve ezzel senki figyelmét. Én csak álltam ott nem tudtam betelni a látvánnyal. Előttem volt az a hihetetlenül szexi test, borotvált Vénusz dombján „V” alakú fazonra igazított szőrzettel rendelkezett, mellei egyenesen meredtek az ég fele…((nem volt neki olyan nagy, mint nővérének, de nekem nagyon bejött ideális mérettel rendelkezett….)).  Hatalmas nagy-ajkai, duzzadtak voltak az izgalomtól, kis ajkai körbe kilátszottak ezzel belátást nyújtva barlangjába, s combján a kéjnedv lassan folyt lefelé… csillogott a hamvas nap barnította bőrén a megjelent kéjnedv. A mámor teljes csodáját élte át ott. Hátrébb léptem mintha most mennék befele kicsit hangosabban, hogy észrevegye, hogy közeledem. Hirtelen felkelt és kiszólt, hogy ne jöjjek be, mert még öltözik… Mondtam neki már vagy 5 perce öltözöl…nem csináltál inkább mást? kérdeztem... - Mit hiszel te rólam? Kérdezte vissza….Uhh most megfogott egy pillanatra nem találtam a szavakat…őőő hát izé te egy egészséges lány vagy, ellazítottál egy kicsit……meg .,hogy izéééé  (Atya úr isten mit beszélek itt álltam, és mint egy rakás szerencsétlenség csak gagyogni tudtam).



Azzal kinyitotta az ajtót egy száll bugyiba és melltartóban, de még milyen szexi fehérneműt öltött gyorsan magára. Állt és azt kérdezte, hogy miért úgy nézek ki, mint akinek erre szüksége van??!!… Talált... Gondoltam magamban… Következő pillanatban közelebb lépett jó alaposan pofon vágott. Szinte a nyoma is ott maradt…és utána hátralépett. Én nem vagyok olyan jelentette ki… ÁÁÁÁÁ te nem! Válaszoltam neki kicsit gúnyos mosollyal. Jelezvén hogy az előbb bukott le, de nem vette a lapot. Azzal felém lépet látszott, hogy megint megsértettem és a kezét ismét megemelve újabb pofont akart adni. De én hirtelen megfogtam finoman a kezét, felemeltem a levegőbe ezzel is közelebb húztam magamhoz. Reakcióját nem várva, felugrott átkulcsolta lábaival derekamat és forrón, szinte tüzes nyelvcsapásokkal elkezdtünk hevesen csókolózni. Picit meghátráltam. Álltam ott és tartottam a kezemmel törékeny testét. Te úr isten mit csinálok? Nem szabadna ezt tenni… A gondolatok fénysebességgel haladtak agyamban, hogy nem helyes amit itt ezzel a kis törékeny lánnyal teszek…pláne nem a hálószobánkban. De nem tudtam megállni, hogy ne folytassam.  Finomam elkezdem körkörösen masszírozni a fenekét be-benyúlva bugyiján keresztül, tompora vájatába. Ő is megérezte ezt, mert rándult egy nagyot teste és kéjesen felnyögött egyet, azzal körmeit hátamba vájta. Szinte érezni lehetett, hogy nagyon kívánja, szinte ordított a csókjaiból az a vágy, hogy kell neki ez, bevittem a szobába leterítettem az ágyra és elkezdtem csókolgatni testét. Először vállait majd lejjebb haladva, e közben beletúrt a hajamba, s halkan suttogta, hogy úr isten mit csinálunk itt m?i….mit csinálsz velem? nem szabadna!..vissza visszacsókolva, megharapva először saját, majd az én ajkamat.  Finom mozdulat sorozattal megszabadítva vállát a melltartópánttól, kezemmel csiklandoztam, de csak az érzékiesség szintjéig, ezzel még jobban felkorbácsolva, aztán kerek formás mellét kezdtem el masszírozni és ütemesen nyalni, szopogatni peckes mellbimbóit. Közben kezemmel lejjebb és lejjebb cirógattam hamvas bőrét. Hátán, hasát, amíg el nem értem tangájának pereméig. Ott finoman masszíroztam nagyajkait. Erre még jobban begerjedt teljesen libabőrős lett, nem bírta már tovább, a játékot. ..Éreztem.. Kezemet tangája alá csúsztattam finoman belemártva hüvelyébe mutatóujjamat, s közben egyidejűleg szívtam peckes mellbimbóját. Lágyan ujjaztam és csiklóját izgattam. Ő folyamatosan nyögött és harapdált, karmolt, csípője fel s alá jobbra, balra mozgatta. Úristenem….Uhhh Istenem…..Mit csinálsz? Mit csinálunk mi itt??...Nem szabadna..!Halkan ismételgette… Éreztem testének minden egyes apró rángását. Fejemet lejjebb nyomta ágyékához és arra kért, hogy nyaljam ki cicusát, úgy ahogy azt senki nem tette meg vele. Lehúztam teljesen átnedvesedett tangáját, szinte egy merő kéjnedv volt és barlangja pereme szinte csillogott tőle. Közben ő levette melltartóját. Szép lassan csókolgattam a combját, fazonra igazított Vénuszdombját, majd lassan a nagyajkak pereménél, ügyelve hogy ne nyaljak bele még hüvelyébe, csak a kis erogén zónákat derítettem fel. Rángatódzott a vágytól, hogy hatoljak már belé nyelvemmel és ujjaimmal is,  az isteni kis punijába. Nekem sem volt már más célom. Biztos vagy benne?..Kérdeztem…innentől nincs vissza út…. Bólintott… Azzal lassan széthúztam nagyajkait és elém tárult a puncijának csodálatos bejárata „az édenkert”. Szívogatni, nyalni kezdtem lassan, élvezni akartam ízét, illatát, a helyzetet. Hogy ezt a fiatal hamvas testet kényeztessem. Mindig is szerettem csinálni és tudtam, hogy az efféle örömszerzést, általában kultiválják és kívánják a nők. Pár perc múlva, szép lassan felemeltem és négykézláb állítottam, hogy hátulról is megcsodáljam formás kívánatos testét. Finoman, s egyre határozottabban kezdtem punciját nyalni és masszírozni egyszerre. Nem sietve azt el. Hirtelen megfogta hímtagom és arra kért ne kínozzam, őt tovább, hatoljak már belé. Kívánsága parancs mondtam neki mosollyal követve azt. Ő is visszajelezve, hogy mennyire jó neki a szituáció. Finoman puncija bejáratához illesztettem makkomat és lassan ki- behúztam ügyelve, hogy nem csúsztassam be teljesen. Hatalmasakat nyögött így miközben szó szerint felnyársaltam. Öröm volt nézni testének mozgását és nem utolsó sorban, az hogy egy ilyen szép alakkal rendelkező kedves, aranyos, extrémen vadító, belevaló nővel lehetek, mint ő, ez megkoronázta a pillanatot. Néhány perc múlva pózt cseréltünk, most én voltam lent és lovagolni kezdett rajtam, formás melleivel játszottam, simogattam pocakját, majd derekát kellemesen feszes sportos barna lábát, amin lehetett érezni, hogy nem keveset foglalkozott testének alakításával. Megfogva izgató seggét feszesebb tempót diktálva ezzel, egyre feljebb emeltem és húztam magamra. Ő csípőjét mozgatta, hogy kéj rudam hüvelyének falát elérje, ekkor még jobban, vadabbul ugrált és hangosabban nyögött fel, s fel és élvezett közben. A helyzetet szó szerint kínzó volt számára, egyre vadabb rángásba kezdet…. vadul csókolóztunk és szívtuk egymás nyakát, amit éreztem nem bírt tovább. Azzal felkelt rólam, s tudta mi kell nekem most, valahogy láttam a szemében. És 69 es pozícióba folytattuk, borotvált puncijának és apró kerek feszes seggének isteni illatától és látványától  megrészegültem, szinte percek alatt elértem én is arra, pontra hogy nem bírom már tovább. Nem sok választ el attól, hogy elszálljak.  Úgy bepörgette agyamat, ezzel elveszítve az önkontrollom magam felett. Ő is érezte, hogy nem bírok magammal, azzal felült és a punciját a számra nyomva teljes kör körös mozgásba kezdet, és ahogy elragadta a kéj, egyre vadabbul folytatta…. zilált és nyöszörgött egyre hangosabban és hangosabban ….. hirtelen meg is ált.. Észrevettem testének mozdulatlanságából, hírtelen volt, de pár másodperc és folytatta tovább puncijának számba való passzírozását…. észrevettem, hogy szinte egyre hangosabban élvezi a műsorunkat. Lassan folytatta seggének körkörös mozgatását. Extázisunk olyan hangos volt, hogy nem hallottunk semmit magunkon kívül, egybeolvadtunk, megszűntek a határok. Egyszerűen mesés. Meglepett, hogy ez a kis 20 éves fiatal nőcske mennyire jól űzi ezt a sportot. Mozgásából érezni lehetett, hogy tudja, mi kell saját testének, ahhoz magasabb szintre érkezzen. Abban a pillanatban valami furcsát éreztem isteni hímtagomon, kellemesen masszíroznak, és finom érzéki nyelvcsapásokkal makkomat nedvesítették…..Úr isten Kati végzett a fürdéssel és mi nem fejeztük be légyottunkat. Úgy volt, hogy amíg végez a tusolással addig mi is abbahagyjuk Enyvel játékunkat és mint ha semmi sem történt volna…... Nem vettük észre, annyira hangosak voltunk. Akkor eset le, hogy miért állt meg Eny….De nem álltam meg, hogy lebuktunk, mert akkor már nem itt tartanánk, hanem akkora patáliát vert volna ki Kati, hogy az csak, na. És akkor csak Ő, még páromnak el sem mondta, hogy estefele kishúgát épp hevesen nyaltam, amikor lebuktunk. Abból nagyon nagy balhé lesz.. De Kati egyre ütemesebben kezdte el csinálni a dolgát ezzel tudtam nem mondja el páromnak mit tettünk hisz, most ő is ugyan olyan bűnrészes lett ezzel, mint bármelyikünk. Mesterien izgatta hímtagom úgy, hogy egyszer már majdnem eldurrantam, de most hogy egyszerre két istennővel vagyok még a gondolattól is egy magasabb szintre jutottam. Várjuk csak egy pillanatra, nem szabad elszállni olyan gyorsan, ezért kicsit felemelkedtem Enyt oldalára fektettem és hagytam, hogy mind a ketten játszanak kéj rudammal. Élvezték is felváltva szívták, egyszer az egyik szívta addig a másik a heréimmel játszott. Aztán váltottam és így ment ez egy jó ideid.  Addig volt időm arra gondolni, hogy mit is teszünk, ezzel a két szépséggel bent az ágyon, ahol párommal intim életünket éljük. De a gondolat is nagyon hajtott, hogy nagyon akartam őket szinte egész délután e két angyallal voltam. Bikiniben kenegették egymást, feszes seggüket oda-oda érintve hozzám, ezzel fel-fel izgatva mosolyogtak kellették magukat… Csodálkozunk, hogy ez lett a végeredménye??? Elsőként Katival szerettem volna ezt megtenni, már rég óta fantáziáltam erről, de mikor ma Enyt megláttam. Jóbban fel tudta korbácsolni bennem az ősi vad ösztönt, amit rég éreztem. Persze, mert Katit elfogadtam barátként már egy jó ideje, csak ezért éreztem így.(( Utólag visszagondolva, persze korkülönbségükből is adódva Kati iszonyatosan értett a férfiakhoz. Kente vágta a szakmai dolgokat))). Kis ideig törtem a fejem ezen a kérdésen, de azután visszatértem a jelenbe. Néztem, ahogy előttem térdel Kati és lágyan eltünteti, szájával hímtagomat majd kiengedi, és közben nyelvével masszírozza azt tökéletesen. Isteni érzés volt. De elég is, most én akartam örömet adni neki. Hisz mindig is hajtott a vágy, hogy megízleljem édes nektárját. És a kérdés vajon milyen lenne vele? Mi lenne, ha egyszer? És most itt van…És nincs, ha nincs de! Hisz ő is akarta, mert egyetlen szóval nem szólt ránk miközben vadul dugtam kis húgának ékességét nyelvemmel.. Felültettem Katit az ágyra, akkor néztem, hogy teljesen meztelen volt, úgy is jött ki a fürdőből.Enyhén vizes volt haja és teste. Egy percig csak bámultam őt megbabonázott nőies testének látványa, nem volt vékony, de nem is volt túl húsos. Volt mit fogni rajta kicsit erősebb testalkatú volt, mint húga, de őrjítően formás nőies alakja van…  Elkezdtem csókolni a vállát, nyakát, majd kebleit lassan masszíroztam. Eny a látványára meg jobban beindult. Felidéződött benne, hogy neki is milyen jó eső érzés volt, amikor neki csináltam ezt. Eny fiatalos és heves vérmérsékletének köszönhetően már nem bírta tovább a várakozást és besegített nekem, elkezdte masszírozni, csókolgatni, szívni harapdálni  nővére melleit, majd ezt követve eldöntötte őt hátára. Ő is csókolni kezdte finom illatos bőrét. Időnként mind a ketten egyfelé jártunk nyelvünkkel, ekkor mi ketten csókolóztunk Kati felett. Eközben Kati épp középső ujját merítette el Enyben, amitől szinte megharapta az alsó-ajkamat és felnyögött. – Ebből elég volt - mondta Eny…. és a fejemet oda nyomta Kati testnyílásához ő pedig egyetlen mozdulattal Kati szájához tette saját punciját,hogy nyalja ki. S közben perverz szavak hagyták el ajkait, ezzel teljesen meglepve és feltüzelt minket…. nyelvével ajkait nyalta, ezzel felidézve azt a kéjes mosolyt, amit délután tett felém, akkor még jobban akartam őt. Miközben hármasban voltunk a szobába Eny a csúcs felé járt nővére nyelvétől. Nem beszélve időközben az eltűnt középső ujjról, ami hüvelyébe hatolt ki-be, s egyúttal mutatóujjával ánuszát masszírozta. Kevés nyál segítségével azt is feldugta húgába, hogy még jobban fokozza hevét. Közben láttam eltorzulni Eny arcát Kati játékának végeredményétől,és abban a pillanatban egész teste megremeget, görcsberándult és hatalmasat élvezett Kati szájára ,csak úgy folyót ki Enyből a kéjnedv, amit Kati alig bírt kiszívni, nyelni és levegőt is venni egyszerre. Ettől a látványtól elveszítettem a fejem. Ideje a tettek mezejére lépni gondoltam… Most én feküdtem le és Katit ültettem belém. Már alig vártam, hogy megtudjam, tényleg olyan fantasztikus lehet az ágyban, mint ahogy elképzeltem azt hosszú-hosszú évek alatt. Amúgy is jól előkészítettem a terepet, mert gond nélkül belecsúszott. Nem csalódtam benne és a technikájában… Nagyon jól tudja, hogy mi kell az embernek….



Először csak finoman mozgott éreztem, rajta még nem tágult ki eléggé, amitől én majd elmentem… Lassíts szólt... Fenemód élvezi a dolgot, de láttam valamit a szemében.((talán, hogy ezt nem szabadna ilyet tenni, hiszen a legjobb barátnője pasijával van és épp a csúcs felé halad)). Szemébe néztem, s mondtam neki ne aggódj ez csak az én hibám nem a tietek. Kívánlak mióta csak megismerkedtünk. Ennek meg kellett történnie, már 6-7 éve várok erre és mikor, ha nem most és itt, így. Tudom, hogy te is akarod és vágysz rá, csak nem vallod be magadnak…. mit hiszel én nem láttam sosem mikor megnéztél? …Azzal láttam, hogy megnyugodott, megcsókolta szám és egyre hevesebben csókolóztunk tovább, s egyre gyorsabb ütemet kezdett el diktálni testével. Pár perc múlva éreztem, hogy már közel jár …. megfordítottam Katit most háttal ült és fel-le mozgott, majdnem kivéve, majd újra teljesen elnyelve a  farkamat,tocsogó puncijában, olyan profin csinálta látszott rajta, hogy nem ma kezdte a szakmai gyakorlatnak elsajátítását …. ugrált, zilált, tudtam, hogy  a Finish-ben van, hagytam hadd menjen el magától. Eközben Eny újra fel volt tüzelve, most az én számra guggolt rá és kezdtem nyalni édes puncijának peremét, majd ujjaimmal masszíroztam hüvelyének és ánuszának nyílását. - Ettől teljesen begerjedek…Mondta Eny…és azzal a mozdulattal középső ujjamat hüvelyébe mutató ujjamat seggébe raktam. Pont, mint Kati tette azt vele nem oly rég. Ettől óriásit nyögött fel, s rám csúszott szintes teljes testtömegével. Kati ekkor már a végét járta pár másodperc múlva óriási sikongatásba kezdett, nem törődve ki hallja azt óriásit élvezett, lábai úgy remegtek mint a kocsonya. Majd fogtam Katit és a hugicájára tettem. Mindkettőjük lábait szétnyitottam és úgy kezdtem kényeztetni őket. Káprázatos látvány volt, hogy a testvérpár ott feküdt előttem mind a két punci teljesen benedvesedve szinte folyt a nedvük az ágyra. Nyaltam felváltva a két isteni barlang bejáratát, csiklóikat nyelvel és kezemmel izgatva. Majd finoman beléjük hatoltam, ki-be húztam szerszámom az egyik hüvelyből a másikba, ezzel is elegyítve a két nektár fincsi íz világát,,, közben minden egyes behatolásnál a kéj hallatszót hangjukból.



Eny közben Kati mellét masszírozta alulról, finoman harapdálta annak nyakát, vállát, fülcimpáját.  Ezzel segítve őt a beteljesülésig. Csak néztek ahogy finoman ki be húzva dolgoztam meg isteni testüket …majd egyre feszesebb tempót diktálva hatalmasakat nyögtek minden egyes behatolástól, amit hímtagommal végeztem puncijuk felé.  Hirtelen Kati felkelt megfordította testvérét majd ő is ráborult jelezve, hogy most hátulról szeretné. Te jó ég azt a látványt, ahogy a két popsi teljesen ki volt feszülve, mindkettőjük gyümölcse ott tátongott előttem, kis ajkak, nagy ajkak, folyt a kéjnedv mindkettőjükből, és közben kör körösen mozgatták szinte hívogattak seggükkel …. szépen nyalni kezdtem őket szívtam a puncijukat harapdáltam kis és nagy ajkaikat. Amitől csak rángatóztak össze vissza, majd feltérdeltem az ágyra és lassan ütemesen először Katit nyársaltam fel, s közben Enyt lágyan ujjaztam, nehogy alábbhagyjon a lelkesedése, majd váltva Enyn dolgoztam és Katit ujjaimmal kényeztettem. Kis idő múlva visszatértünk a régi lovagló pozícióba. Kati lovagolt, s közben én húgát vadul nyelvel szórakoztattam.



Hirtelen Kati teste megfeszült és szinte leugrott kéj rudamról és testemre, majd a padlóra élvezett. Hatalmasat szinte csobogott, folyót belőle az isteni nedű. Gyönyörű látványt nyújtva ezzel nekünk, Eny látván nővére orgazmusát,s a belőle kifolyt nedvességnek mennyiségét….. iramosabban mozgatta csípőjét és egyidejűleg csiklóját izgattam.. nem akart ő sem lemaradni. Hirtelen teste megfeszülve, s ejakulálni kezdett, de most az én számba…. megfeszülve, elernyedve újabb és újabb adagot eresztve a számba. És én csak nyeltem és nyeltem az Ambróziát nagyon jó érzés volt. Már nem bírtam tovább tartani Enyt kimásztam alóla és elterültem az ágyon kettőjük közt érdeklődésem lankadni kezdett, ahogy ott feküdtem a két angyal között. És közben testüket finoman lassan simogattam néztem őket hogy milyen gyönyörűek egymás mellett, mint két tojás, de mégis mennyire különbözőek. Néhány percig feküdtünk az ágyon és beszélgettünk. Eny felállt elment WC-re. Katival együtt beszélve időközben, újból megerősödtem álló hímtagomat kezébe vette lassan le-fel húzta a bőrt, de a szemünket le nem véve egymásról beszélgettünk, majd amikor már látta nem bírom tovább. Magára húzott és misszionárius pózba belé helyeztem péniszem. Nagyokat lökve rajta lassan fokozva testének érzékenységét egyre ütemesebben kezdtünk el szerelmeskedni. Olykor-olykor seggemet megmarkolta, ütötte kérte, hogy erősebben erősebben….Na csak ennyit tudsz?…tette hozzá És mosolygott….. miközben akkorákat nyögött, hogy Eny is biztosan meghallotta. Most csak az enyém vagy szépfiú, tette hozzá és körmeit bőrömbe mélyesztette. Én is meg akarlak büntetni gondoltam, azzal megfordítottam és kutya pózban csináltuk tovább…Iszonyatosan jól tudta mozgatni a fenekét ezzel megőrjítve engem.



Egyre vadabbul löktem belé szerszámom, mire ő egyre nagyobbakat sóhajtott és egyre feszesebben szorította össze lábait ezzel szűkítette puncijának nyílását. Nem kellet sok, hogy elmenjen..  Időközben Eny csak mellénk feküdt és simogatva saját magát nézte, ahogy rendezem nővére sorsát. Ettől egyre jobban benedvesedett. Testnyílását finoman oda eresztette nővére szája elé … Istenem, de szépek vagytok együtt!!. Mondtam nekik. Nem számítottál erre mi? –Kérdezte Eny…Kati teljesen el volt már fáradva,  le is szállt rudamról, ezzel elsőbbséget adva húgának. Oldalt fektetve Enyt lábát égnek meresztette, úgy hatoltam bele letérdelve azzal falloszomat lefelé feszítve, hogy lássam, miként nyeli el kis puncija szerszámomat. Közben néztem finom „V” alakra borotvált hatalmas vénuszdombját. Annyira jó volt ez a testtartás, hogy tudtam nem fogom sokáig bírni, de Enynek sem kell sok. Jelezte is gyorsabban mozogjak, és ne aludjak, márt…. közben a csiklóját izgatva egyre magasabban járt. Ő is ingerelni kezdted csiklóját seggét megemelte picit, azzal elérve a csúcspontját, testét megfeszítve hatalmasakat nyögött fel és folyt nedvessége combján lefele. Teljesen elmentem…. mondta…. ilyen nincs te atyaúristen...miközben nem hitte el hogy mi is történik itt most vele……Azzal kihúztam belőle még duzzadt testrészemet, majd melléjük feküdtem…. Uhhhhh  ez nagyon jó volt,és nagyon jól tudjátok hogy mi kell az embernek…..de most már tényleg elég volt mondtam…..Muszáj pihennem egy kicsit, ha akartok még belőlem előbb pihenjünk egy kicsit. ……Mondogattam miközben Kati kiment, mi Enyvel feküdtünk az ágyon teljesen meztelenül és fesztelenül…..Félig majdnem aludva csukott szemmel……Eny közben simogatta hátam ujjaival………



- Pihennem kell egy kicsit mondtam……Még mit nem…. hangzott el …..Fel néztem és ott állt Kati és Párom……. tők meztelenül……. Állt és nézett minket, ahogy ott feküdtünk az ágyon. Ekkor leblokkoltam…….LEBUKTAM…… felém jött felmászott az ágyra, mint egy kis cica úgy tekergette a csípőjét és formás derekát, azután egy mozdulattal felém kerekedett és 69.-es pózban helyezkedett. Picit húsos, kopasz, punciját számhoz tette, enyhén mozgatva popsiját, megmarkolta lankadó félben lévő testrészemet, amit annyira imádott keze ügyében tartani. Érzéki csókot adott rá, majd megpofozta makkom, hogy azzal fájdalmat okozzon……. Büntetést érdemelsz!!! ….mondta… nagyon rossz voltál ,megdugtad a legjobb barátnőm? Te mocsok állat?!!!- beszélt Isteni testrészemhez…..  Mellékesen megjegyezte –Hogy MIÉRT nem bírtunk várni?? ..--- Halkan nevetett egyet és a hímtagomat, finomat szájába vette. Szopogatta a végét, tudta, hogy fájdalmat okozott az előbb ezzel nekem. S így kezdete elkényeztetni. Amíg Katiék mellettünk voltak. És csak nevettek párom előbbi megjegyzésként. Hozzá fűzve, hogy nem csak én vagyok a hibás, hanem ehhez ők is kellettek és kelletették magukat…. Enyhítve büntetésemet. Meg akarták magyarázni páromnak. És miből gondoljátok, hogy veletek már végeztem cafkák?... Gondoljátok át, ha őt szeretem, és ezt csinálom, vele akkor veletek mit fogok majd csinálni?... Tette fel a kérdést… Gúnyosan…picit nevetett, majd…folytatta….



Már pusztán attól, hogy így reagálta le a dolgot, annyira felkorbácsolta a szerelmi vágyat bennem, hogy nem bírtam magammal. Benedvesítettem punciját és megfordultunk. Ő előre hajolt, hogy jobban belé hatolhassak tudta, hogy mennyire szerettem hátulról vele csinálni. Szinte isteni formás kis segge, izmos, sportos apró lábaival, szép vádlijával meg tudott őrjíteni. Finoman oda illesztettem falloszom barlangjához és csak köröztem a makkommal, ezzel teljesen felhergelve őt. Majd egyetlen nemes mozdulattal rátolatott a farkamra. Ezt követve akkorákat nyögött, hogy még addig nem is hallottam ekkorát élvezni. Nem telt el pár perc és ütemes hullámzó mozgásának segítségével én is közeledtem a beteljesülésem fele, ekkor párom fogta Katit és Enyt maga elé parancsolta, hogy feküdjenek elé. Most megkapjátok a büntetést. Mondta… Miután nem ellenkeztek, így lassan el kezdte őket ujjazni, mind a kettőt egyszerre. Először csak egy, majd két ujjal. Amikor a harmadik ujját csúsztatta és ütemesen ki-be és egyre mélyebben tolta beléjük. Hatása nem maradt el a két lányt teljesen átlépet egy másik dimenzióba, a menybe terelte őket párom. A látványtól szinte majd eldurrantam. Te jó ég, én és három ilyen szépséges teremtmény. Ez maga a paradicsom és az angyalokkal vagyok körülvéve. Ezt csak képzelem biztos álmodom. Túl szép, hogy igaz legyen …ilyen gondolatok cikáztak agyam legmélyén.



De párom ezt érezte és leszállt a lóról… Megfordult és elkezdte szájába venni nemes testrészemet, amíg Kati és Eny  saját puncijukat izgatták. Mondtam nekik jöjjenek mellénk. Párom szájával finoman ütemesen folytatta dolgát tudta, hogy hogyan kell csinálni, hogy az őrületbe kergessen és fokozatosan emelje vele vágyamat. Kati és Eny pedig mellettem 69.es pózba folytatták. Én is segítettem nekik miközben egyik nyalta a másikat én gyengéden ujjammal segítettem. Először Kati isteni testrését, majd megfordultak és Eny következett. Nem kapkodtuk el a dolgot. Teljes volt számunkra a pillanat. Mindenki egyszerre nyögött, szuszogott, zilált és a kéjtől hangosan vette a levegőt, ami csak izzott körülöttünk… Ekkor párom már nem bírta tovább. Maga alá parancsolta Enyt, hogy nyalja cicusát. Kati megmarkolva farkamat el kezdte szájába venni én magamra húzva punciját izgattam, nyaltam és seggébe ujjamat dugva izgattam.. Kati a zacskóimat úgy szívta, mintha ezt csinálná egész nap, majd pár perc után oda vezette párom hüvelyéhez illesztette azt  és belökette velem. A MENNYEKBEN VAGYOK. Gondoltam. Ő is így volt vele, mert azzal hatalmas adag testnedv hagyta el barlangját. Ekkor párom kihúzatta velem szerszámomat hüvelyéből, megfordult és azt akarta, hogy a seggébe rakjam. Az előtt még soha nem raktam be neki. Egyszer próbáltam, de nem engedte mondván, hogy van másik elégedjek meg azzal…... na de most a teljes gyönyörben…. el kezdtem a feltárni párom ánuszát, lassan nyaltam és ujjammal egyre beljebb hatolva tágult feszes apró popójának bejárata. Mikor már kellően be volt izgulva, Kati egy nagy adag nyállal biztosította farkamnak a gondtalan behatolást. Fantasztikus érzés volt abban a szűk segglyukba behatolni először, szinte egyetlen határozott nyomással elnyelte párom hátsó felében testrészem. Sikított vonaglott folyamatos orgazmusok között ki-be jártam benne rudammal. Egyszer teljesen kivettem majd elmerítettem benne, majd újra és újra megismételve ezt hirtelen lábai nem bírták már a rezgést, és összeesett én meg úgy pumpáltam beljebb és beljebb, a kéj és fájdalom együttesen juttatták el a csúcsra.



Éreztem nekem sem kell már sok és el is akartam már menni. De ekkor Kati és Eny is kitolta formás, kerek, barna popsiját jelezvén, hogy ők is vágynak az efféle törődésre. Azzal kihúztam páromból a szerszámot és Kati nedves puncijába tolva benedvesítettem azt, majd kivéve seggébe csúsztattam.. S közben Eny popsiját is izgattam. Tudtam neki finomabban kell csinálni, hiszen nem volt annyira aktív a szexuális élete, mint nővérének. Közben Katit iramosabban kezdtem lökni testét. Enybe először csak egy ujjal, azt kettőt merítettem el kerek feszes seggébe. Sikított vonaglott éreztem, hogy nem kell neki sok egy újabb orgazmushoz, ezért kivettem Katiból testrészem beletömtem Eny seggébe, amitől ő azonnal megvadult, úgy mozgatta a seggét, mint valami pornósztár, nem tartott sokáig újabb élvezett hullám következett be. Pár másodperc múlva összeesett előttem. Kivettem szerszámom és ismét párom csillogó nyílásába helyeztem el, majd ismét popsijába tettem így felváltva elégítettem, amitől folyamatosan rázkódott. Teste hullámzott, gerincén fel alá futkosott a meleg…. s közben Katit hüvelyét és ánuszát egyszerre izgattam. Neki sem kellett sok sikítozott nyöszörgött, nyögdécselt a kéj teljes hatalmába került… többször is elment. Szinte tocsogott az ágy a kéjnedvétől. Közben párom is egyre jobban élvezte első anális közösülésünket. Hirtelen kiszállt belőlem, ismét lefektetett az ágyra és 69-es pózt vettünk fel. Ezt nem hiszem el a párom a fejembe lát pont ezt akartam kérni tőle. ………..Akkor jöttem rá, hogy lehet bármilyen szép egy Nő bomba alak stb, de aki tudja, hogy mi kell, partnerének és szeretik egymást, azt meg kell becsülni és minden hibájával elfogadni….. …



Miközben a két test egybeolvad és megszűntek a határok ismét felkelt párom és lovagló pozíciót vett fel. Isteni mellei, szinte peckesem meredtek felém. Szemébe néztem láttam a teljes extázis hatása alatt van, teljesen elengedte magát. Testét könnyűnek érezte, mint lehullott kicsi rózsaszirom úgy tekerte testét levegőben. Akkor szemébe néztem és mondtam neki…. Szeretlek Drágám ……Imádlak …A tiéd vagyok ..És a tied válaszolta, azután csókoltam mindenét. Melleit, nyakát, száját fülét, harapdáltam. - Lassan jövök .-mondta párom…. súgta a fülembe. Közben harapdálta teljesen magával ragadott nem is tudtam koncentrálni Katira és Enyre. Hirtelen el is felejtettem, hogy ők is vannak és törődni kellene velük. De mindegy meg oldották nélkülünk is folyamatos 69.-ben voltak és ujjazták egymást. Páromnak sem kell sok éreztem, gyorsan elkezdtem ütemesen, lassan nagyokat lökni, hogy minél több ponton érintsem, hüvelyének belső falát. Hatalmas nyögések rángatózások után szinte megvonaglott a teste, megfeszült… azzal lepattant rólam és a testemre élvezett. Csak úgy folyt ki belőle az isteni nedv. Gyönyörű látványt nyújtott nem hiszem, hogy ez velem történt meg. Gyorsan felkeltem és testnedvének minden milliliterjét kiszívtam belőle, közben finoman masszíroztam melleit, amitől egyre jobban megkeményedtem.



Oda fektettem magam mellé a szemébe néztem és ismét mondtam neki, hogy csak őt szeretem ezen a világom. - Válaszolva…..Tudom……. Meglepődtem, hogy így reagált azok után, hogy az előbb a legjobb barátnőjével meg annak a húgával voltam szinte egész este. Többszöri orgazmusokat élve át velük. Mire kimondtam Kati és Eny is oda csúszott és mind a hárman azt mondták, hogy ez a 30. születésnapi ajándékom.



Abban a percben könnycseppek hagyva el szemem sarkát… a lányok nem ezt a reakciót várták. Tudom, csak azért érzékenyültem el, mert hálás vagyok, hogy ilyen megértő a párom, és megértő barátnői vannak, és hogy megosztott a barátnőivel és ők belementek ebbe. Tudta, hogy titkon ezt szeretném, hogy egyszer hármasban csinálni a legjobb barátnőjével. A hab a tortán Eny volt, nem számítottam rá hogy ő sem fog ellen állni……….. főleg úgy, hogy nem is ismerjük egymást. Mondtam nekik.



Nem telt egy pillanat Kati megfogta hímtagomat és azt mondta… hát akkor ne hagyunk magunk után félmunkát, és azzal lassan szájába vette. Finoman a tőle már jól megszokott technikáját követve…. először elnyelte teljesen, majd kiengedte játszott a makkal nyelvével. Teljesen kész lettem tőle… még nem volt elég??? –Kérdeztem és jött a válasz Eny-től…. - Nem! Arcán mosoly és fáradtság együtt voltak jelen. Abban a másodpercben felállítottak minket és kivezettek a nappaliba. Eny előrehajolt a székre és teljesen széthúzta Isteni puncijának nyílását… ezzel teljes betekintést nyerve. Tudtam mit szeretne, oda léptem mögé s finoman felnyársaltam magamra, fülét harapdáltam, nyaltam hajánál fogva húztam magamra ettől még jobban bevadul, rángatózott nem is tudom, hogy ki kefélt kit? Egy pillanat múlva kirántotta végtagomat és a seggébe tuszkoltattam. Minden egyes lökéssel újabb hullámot keltve testébe. Üvöltött, kiabált, sikított, nyögött a gyönyörtől. Hirtelen megfordult és ismét felugrott rám,  összekulcsolva lábát rajtam, úgy kérte a húst magába. Megőrjített… az a kis 20 éves Nőcske úgy kefélt, mint valami igazi szexistennő. Teljesen megfeledkezve Katiról és páromról, de nekik sem kellett mondani mit is kell ilyenkor csinálni,,,De akkor jött az újabb adag Eny testéből. Mind kiszívatta velem, egy cseppet sem hagytam, hogy kárba vészen. Látván húgának újabb ejakulását… Kati ismét tűzbe jött. Most te jössz! –Mondtam neki…. Hasra feküdt kitolta a seggét és nyalni kezdtem édes csupasz barlangját .Szép kis ajkai 1-2 cm.-re voltak kint ,szinte, mint a porszívó úgy szívtam, nyelvemmel vadul nyaltam hatalmas nagyajkait. Éreztem fáj neki, de nem hagytam abba. Tudtam neki is jó …hiába is fájt,ezt a vadságot akarta. Felálltam háta mögé léptem…- Kéred? Kérdeztem suttogva oda hajolva füléhez..-Ohh igen…. Dugjál, basszál szét, kefélj meg, de úgy hogy lássam a csillagokat,azt csinálsz velem, amit akarsz….De csak MA…És vezényszóra elkezdtem ütemesen újból Katit hátulról kefélni… közben párom elé feküdt szétterpesztett lábbal elé került és úgy nyalta ki csupasz punciját Kati. Miközben őt tömtem, meg mint a karácsonyi pulykát. Eny sem tétlenkedett párom fölé ereszkedett már jól bevált pozitúrába helyezte isteni testnyílását. Tökéletes látványt nyújtott a pillanat. Katit hátulról elégítettem, ő páromat ujjával és nyelvével kényeztette, felette pedig Eny isteni teste magasodott párom fölé… formás mellei és iszonyatosan izgató „V” alakúra borotvált puncija, szinte teljesen kinyílva tocsogott a nedvességtől… Abban a percben éreztem, hogy ilyen pillanat nincs sok az ember életében és kevés ember életében van meg…… Sajna… és jól meg kell őriznünk e pillanatokat. Nemsokára meghalva páromat, s látom nincs sok vissza neki elkezdtem gyorsabban Katin mozogni, erre minél gyorsabban mozgattam csípőm, ő exponenciálisan mozgatta csípőjét minden irányba, és hangosabban nyögött, majd élvezett el és borult le. Páromnak sem kellett sok az újabb csúcshoz, ezért Kati helyére mászva belecsúsztattam szerszámom. Nyögött és nyögött, mint még soha. Kevés, de határozott pumpálás után tejesen elélvezett. Kirántottam szerszámom belőle és hagytam had folyón belőle a mennyei manna. Gyorsan fogtam Enyt hátára fektettem a kanapé háttámláján és állva kezdtem el megdolgozni vadító testét. Finoman és érzékien hatoltam belé, miközben feltette lábait vállamra. Így a legtökéletesebb pózt produkálja, elterült előttem mellei körkörösen mozgott, minden egyes lökésem hatására, hirtelen nem számítva jól arcon csapott kezével, de direkt…. Ezt azért, mert megerőszakolsz te beteg állat……Fűzte hozzá mosolygott, majd hátradőlve kezét hátranyújtva megmarkolta a kanapét, hogy ne csúszón el minden egyes lökés hatására…..,ezáltal még jobban meg szerettem volna őt büntetni. Finoman csókoltam nyakát és vállát, olykor-olykor visszacsókolt és hozzátette, hogy nem semmi ez a kis program…. nevettünk egyet és elkezdtem iszonyatos tempóra kapcsolni. Falloszomat teljesen kivéve majd elmerítve egyszer- kétszer, meg is lett a hatása e mozdulatoknak…. szinte spriccelt belőle a kéjnedv, majd utána visszatettem és újra gyorsan mozgatva csípőm újra kirántva, újabb adag nedv hagyta el édes kis nyílását. Eljuttattam ötször vagy hatszor így a csúcsra –Kérdeztem tőle hányszor szeretnél még így elmenni. Azzal csak azt válaszolta..- előbb fogok én elfáradni, mint „Ő” …teljesen felizgatott ezzel a kijelentésével. Éreztem nem kell sok nekem sem, letérdeltettem magam elé... Miközben szájával kényeztetett, a többiek is magukhoz tértek. Eny mellé csatlakoztak hárman szopják, nyalják  férfiúi büszkeségemet, közben Kati ánuszomat masszírozta, ettől még nagyobbat rándultam, gerincemet végig járva a meleg érzés.—Nocsak.—mondta…. Te is érezted ezt? … Jó nem?- Kérdezte Azzal finoman felnyomta mutató úját seggembe és el kezdte masszírozni a prosztatám belülről….Nem kellet sok, annyira feltüzelt, hogy fogtam és elélveztem. Teli mind a hármójuk száját. S közben Kati csak masszírozott hátulról …egyfolytában spricceltem az értékes magomat beléjük. A hatalmas extázis után én is összeestem a padlóra. Oda csúsztam párom mellé. Puncijuk nedvét éreztem mindenhol, tócsákban álltak…. a többszöri ejakulációiknak ékes hagyatékai. Nem törődve szájában lévő nektármaradvánnyal alaposan vad csókolózásba kezdtünk. Közben Eny és Kati tisztára szopogatták makkom és nemi szervemet. Mindent felnyaltak szépen, majd ezt követve az ölembe hajtották a fejüket és beszélgetünk egy kicsit, de valahogy nem tudtuk befejezni, mert mindannyian elaludtunk a szőnyegen.



Másnap reggel felkelve az első gondolat, gyorsan elmegyek boltba, hogy mire visszatérjek, még aludjanak és reggelit tudjak készíteni a Hölgyeknek……. elmentem megfürdeni, mert így nem mehetek ki az utcára. Beálltam a zuhany alá és tusolni kezdtem. Egyszer csak nyílik az ajtó és bejött Kati…- Na  engem nem is hívsz be? Kérdezte a kis vigyort követve. De gyere, csak van itt elég hely kettőnknek is, érezd magad otthon mondtam.



Testét bekenve finom, selymes bőrét teljesen belepte a hab. Egyszer-kétszer előre hajolva popsiját oda – oda nyomva hozzám, így mosta meg lábai, térdét, bokáját….  miközben édes kis barlangja szinte szétnyílt előttem. Szemérem ajkai kettényíltak, kis ajkai ezt követve, barlangjának bejárata ezzel teljesen szabaddá vált. Majd szexisen lehajolt. Párszor ezt megtette, majd felém fordulva megkért, hogy mossam meg hátát is, mert oda nem ér el a keze. - Persze természetes… Válaszoltam. Gyengéden elkezdtem felvinni hátára a tusfürdő géljét. Hátát kenegetve Időnként előre tolva kezemet, mellét is újra be-bekenve, hogy ismét lázba hozzam őt. Majd szépséges seggét is alaposan érzékiesen bekentem, finoman alányúlva hüvelyének bejáratát is elérve ezzel egyszer-kétszer. Éreztem, hogy most már nem csak a víz nedvesítette meg punciját. Nem is tudtam leplezni már, hogy mennyire élvezem, hogy ezt tehetem vele. Mindig is szerettem ezt a játékot itt űzni, mert az mindig is csak egyféleképp végződhetett. Kati megfordult. - Na mi van nagyfiú… mi ez itt? Csak nem tetszik a helyzet? - Kérdezte. Ó dehogy nem!!… válaszoltam. Azzal lassan lehajolt és a szájába vette farkam és érzékien elkezdte szopni. Ekkor már nem hittem el, hogy tényleg van ilyen, vagy csak álmodóm. Úgy szívta, mint valami csecsemő szívja az anyatejet. Közben leverettem vízzel testéről a habot. Felállítottam magam elé, lábát felraktam a falra és el kezdtem lassan kinyalni simára borotvált punciját. Kéjesen nyögött…. de halkan nem akarta felkelteni a többieket szerintem, csak magának akart most. Kati megfogta a fejem felhúzott és kérte, hogy ujjazzam meg. Több sem kellett, elkezdtem finoman körbe puniját izgatni, majd egy később kettő végül három ujjammal. - Imádom ezt nincs ennél jobb…….. Mondta. Vadul csókolóztunk a víz alatt, eszméletlen, hogy nyelte el puncija az ujjaimat. - Jó?? - Kérdeztem tőle….. Igen… Válaszolta, azzal kivettem kezem puncijából, felemeltem magamra átkulcsolt lábaival és rácsúszott hím tagomra. Imádok víz alatt kefélni. Mondta halkan fülembe. Itt mindig el tudom magam engedni…. Igen? - Kérdeztem. - Mindenhol? Következő kérdést tettem fel. Igen, mindenhol. - Válaszolta. Azzal megemeltem és falloszom seggébe helyeztem. Kezével átkulcsoltattam nyakam, és előre hajoltattam, hogy meg ujjazzam, miközben seggét erőszakolom. Egyszer csak elkezdet zilálni, teste megfeszült majd elernyedt és újból megfeszült. Fokozatosan futott végig gerincén a meleg, mire egyre gyorsabb ütemben ereszkedett fel s alá hímtagomon. Finoman leszállt, majd előrehajolt, hogy most hátulról hatoljak belé. Finoman odahelyeztem hüvelyének bejáratához makkom és hagytam hadd csússzon rá. Hatalmas hímtagom egyből bevette a puncija. Néha ki kihúztam és megcsodáltam a rajta gyöngyöződött kéjnedvét majd hirtelen tövig benyomva újabb és újabb rángások követték. Megfordult majd mondta feküdj le. Azzal szót fogadva lovagolni kezdett rajtam. Melleit finoman masszíroztam és ajkai közé néha bedugtam az ujjam. Az is úgy szívta mintha a szerszámom lenne. Nem kellett sok időnek eltelnie, hogy újabb orgazmuson essen át. Nemsokára jött is a várt eredmény lábai szinte kocsonyaként reszkettek miután elélvezett.  Összeeset elém mászott, és csak masszírozta saját punciját és nézett, ahogy ott álltam….Nem hagylak egyedül mondta és finoman szájába vette férfiasságom és lassan szívogatni kezdte azt .Fokozatos begyorsítás hatására elkezdtem én is a csúcs felé menni. Ütemes kéz mozdulataival szinte a menyben éreztem magam..Mindjárt jövök mondtam neki…… Nem telt el sok idő, mert jött párom és Eny is. Én megálljt parancsoltam, hogy nincs itt több hely. - Nem probléma…. azzal párom és Eny kihúztak nem törődve, hogy végig csöpögtem a szobát.. Lelöktek az ágyra, párom a szájával kényeztetett, míg Enyt számmal és ujjaimmal kényeztettem. Kis idő múlva Kati is összeszedte magát és csatlakozott. Párom cicusát kezdte el nyalni és izgatni. Annyira jól sikerült ez, hogy párom teljesen megvadult és egy mozdulattal belém ült, háttal nekem és Kati technikáját alkalmazva fel leugrált rajtam, miközben Kati párom punciját szívta, dörzsölte csiklóját és egy időben szerszámomat, heréimet izgatta nyelvével. Ki-be húzva páromból férfiasságomat, olykor tövig bekapta és egy nagy adag nyállal visszatömte azt páromba. Aki ez által még jobban rá tudott csúszni a meredező falloszomra. Isteni érzés volt. Már megint a menyben jártam ekkor párom leugrott rólam, hogy átadja a staféta botot Enynek. Kész gyönyör mondtam. Gyorsan megfogtam Katit, hogy térdeljen fölém.



Egyszerűen csak annyit mondott, hogy ez a bevált módszer itt nálatok?!!! És nevettünk egyet. Közben Eny úgy ugrált rajtam, mint valami rodeó bikán. Köszönhetően nekem és páromnak, aki seggét épp középső ujjával izgatva ütemesen ki-be tolva azt egyre feljebb. Zilált hangosan és hosszasan nyögdécselt, mint akinek fájt, de nem hagyta abba, sőt még extrafokozatra is kapcsolt. Derekával olyan köröket irt le, hogy egyszer kétszer azt hittem letöri rudamat. Nem kellet sok, hogy elmenjen, hirtelen jött a várt hatás. Párom ekkor már csak magának akart. Mivel a másik két versenyzőt legyőztem, ezért kívánhatok egyet? - Kérdezte…..Mi sem természetes, állok rendelkezésére hölgyen. - Mondtam szemében. S a fülembe súgta, hogy fejjel lefele akarja szájába venni a szerszámom….Istenem nem hittem a fülemnek. Azzal felkaptam és fejjel lefele ráeresztettem falloszomra. Lábaival körbefogta nyakamat hozzászorítva barlangjának nyílásához. - Nyalj. Szívd Mondta.



Fenséges pozitúra volt ez… a nézőközönségnek is tetszet. Kis idő multán letettem párom és hátulról hatoltam belé. Egyre feszesebb ütembe tolta seggét felém, mire egyre nagyobb lökésekkel küldtem a menny felé kedvesemet.10 perc múlva a fáradtságtól összerogyott.    Miután felszabadultam elkezdtem a csajok fele menni, hogy most jobb lesz abbahagyni a reggeli előtt, mondván kell egy kis energiát bevinnem. Eny felém jött és a fülembe súgta …..Mi van azt hiszed mi nem kérünk ebből a pózból?........Kacsintást követte ez a kijelentés, majd felugrott a nyakamba és szép lassan fejjel lefele ereszkedett rá a „botomra”. Közben az egyik lábával nyakamat fogta a másikat 90.fokkal kinyújtottal így teljesen vízszintesen kinyújtva azt (( Így később kiderült Eny- …gimnasztikai sportot űzött. 13 évig.) Profi volt……..)) Így nagyobb rálátásom nyílt a csodásan mesés puncijára. Ezen fantasztikus utazás összes részlete látszott testén, hogy nem ma kezdődött ez a sport. Hamvas nap barnította bőrén, amelyen enyhe izzadság cseppek és hüvelyének váladéka elegyedett el combjain, s közben a reggeli napsugár csillant meg rajta, ami beszűrődött az ablakon. Izzadt testének és puncija látványától egyszerűen még jobban feltüzeltem magam. El kezdtem száját megtölteni szerszámommal, közben egyre gyorsabban szívtam csiklóját, ő ráfeszített lábával nyakamra. Szinte garatig nyelte le. Kezdtem fáradni, hogy tartanom kellett Enyt. Így inkább finom mozdulattal a kanapéra vittem és az ágyra tettem testét…. előre tolva testsúlyom ráhelyeztem és belehatoltam hátulról. Kettő-három határozott lökés után kellően kitágult ekkor letettem a földre gyertyaállásba és én háttal falloszomat hátrafeszítve lefele irányban beletömtem és így tornáztam bele hímtagom, miközben ő körkörösen tekerte a csípőjét ezzel valamikor fájdalmat okozva. Ezt meglátva ütemesebben el kezdte keresni, hogy hol vannak, azon pontok ahol  nekem fáj és csak ott mozgott… Mi van élvezed ha nekem fáj?..- Kérdeztem ….Igen te is szenvedj… - Mondta erre. Megnyalva száját, majd spárgába széttárta lábait. Végem volt, fel - felidézve a tegnapot….. kéjelgése teljesen feltüzelt.  És ezzel a pózban szinte nem is láttam még ilyen, hogy valaki ennyire hajlékony légyen, mint ha valami gumibaba lenne, akinek nem is fáj az efféle mozdulat sorozat. Megfordítottam hasára fektettem és fekve toltam belé farkamat. Kezemmel pedig egy időben melléhez settenkedtem és bimbóját lágyan masszírozni kezdtem. Seggével egyre ütemesebb ritmusra váltott, nem kellett sok neki tudtam, azzal 5.ik sebességbe kapcsolva pumpáltam Enyt. Fenséges érzés töltötte el agyamat és egyben szerintem Enyt is ,mert mind a ketten jajgattunk, Szűzanyámtól az  Atyaúristenig mondtunk mindent, amivel ki lehetne fejezni ezt a mámort….nem hiszem, hogy akadna egyetlen szó arra, amit akkor átéltünk. Tényleg azt hittük, hogy a mennyekben vagyunk mindannyian. „””egy végeláthatatlan szeretkezésben, amelyben nincsenek határok, mert azokat már tegnap este megszűntek és ledobtuk magunkról az erkölcsi láncokat, mint ahogy a köntöst szokta az ember, ha fürdeni megy. Itt már szó sem volt erről ez „szeretett-művészet” volt. Adtunk és kaptunk másiktól, ez tényleg meglepetés party volt és mindannyian főszereplők vagyunk. (Ezt a gondolatmenetet elmondtam a Csajoknak is.... Az mondták, ha ezt meg írod akkor  tőlünk engedélyt nem kell kérned…. meg ez tényleg az igazság.  Válaszolta Kati.””Szín tiszta szeretett volt. És annak is a művészi oldalát palléroztuk. nem egyszerű kefélés sorozat volt ez. Nyugtázza azzal.



Mi közben az ágyon épp a delíriumban jártunk és egyre jobban folytattuk Enyvel. Éreztem ,hogy nem kell sok, hogy végleg elszálljunk mindketten, ütemesebb lökések hullámai után Enybe engedtem ékességem zálogát. S közben nem hagyva ott  , pumpálva ő követett engem…- Fantasztikus kis csaj vagy, nagyon tudod hogy mi kell egy férfinak, bárki is lesz a párod irigyelni fogom…… mondtam fülébe halkan utána puszilva nyakát, hátát szép lassan kicsusszantam Enyből hagytam had csöpögjön ki nektárom belőle. Kati oda csúszott testvére puncijához és szép lassan kinyalta puncijából a maradék nektárt.



Párom mellé fordultam és érzékien csókolóztunk.. Majd finoman halkan megjegyeztem…….”Szinte patakokban folyik rólunk az izzadság és egyéb biokémiai anyagok összessége. Te Atya, Úr istenem….. itt úszik a Periodikuson Rendszer a házban. Mondtam, a lányoknak……erre torkukszakadtából, jó nagyot nevettek, szinte könnyük kicsordult úgy nevettek kijelentésemen. Majd pihentünk kicsit. Feküdtünk vagy 1 órát megint utána pedig a tervezett reggeli bevásárlás jött. Gyorsan lefutottam a boltba elintéztem dolgomat. Majd újra lakásunkba vettem az utat. Meg reggeliztünk és elmentem megfürödni, de most magamra zártam az ajtót és úgy fürödtem meg. Végezve tusolással kilépve az ajtóból párom ál előttem, megfogtam kezem és egy forró csókkal ismét….. Boldog születésnapot kívánt. Azzal kezemet megfogva behúzott a szobába az ágyra lökött finom mozdulattal…. én pedig értve a célzást hanyatt vágódtam. Felém hajolva kezében selyemkendővel szemem befedte. ….Lazíts…..- Szólt, elengedett és kezébe vette szerszámom. Finoman húzta le makkomról a bőrt és engedte vissza, csókolóztunk ajkaimat forró nyelvével alaposan benedvesítette, ajkaimat harapdálva ujját számba téve izgatott, majd tovább masszírozta hímtagom és egyre több nyállal azt ellátva egyre csúszósabbá téve. Párom ekkor finoman rácsúszott szerszámomra és finom lökésekkel kitágítottam hüvelyének méretét. Finoman mozgott rajtam, éreztem erotikus mozgásának minden mozdulatát,nem siette el…. jó 10 percig csak lovagol közben saját cicusát simogatta, nedvesítette, csiklóját két ujja közé véve izgatta magát és farkamat és heréimet masszírozta…majd megfordult és most szemben volt. Mellkasomra helyezte két kezét és azzal testsúlyát rám helyezve elkezdett eszeveszett iramban megbaszni engem.  Nem tudta, hogy mozogjon minél gyorsabban, hogy egyre több gyönyörben legyen része. Nyílik az ajtó, ekkor hirtelen Eny bejött, közelebb mászott hozzánk és punciját számhoz illesztette. Párom erre viccesen ráförmedt…. -Mondta, hogy várd meg sorod…. , nyögdécselése közepette. Eny vette a lapot és nagy bánatára abba kellett hagynia, amire annyira vágyott. - Irigy kutya vagy….- válaszolva. És kaján módon nevetve elment…..-Most csakis az enyém vagy!! ….- Jelentette ki kedvesem. Mindig is a tied voltam szerelmem….kis szünet után……..párom megszólalt ………((közbevágva mondandómat)) meg ált teste, abba hagyva addigi mozdulatát, és csak várt……várt……, mire  megkérdezte ….Igen?? És?????????. Ja és leszek….Persze….. Természetesen……….- Válaszoltam szaggatva .És elmosolyodtam.....- Te hülye fasz………Úgy utállak………, jelentette ki. Azzal forrón szenvedélyesen megcsókolt és mintha semmi sem történt volna azzal a vad ütemmel folytatva tovább kielégítését……………Kintről némán megjegyezte Kati, hogy EZ NÁLATOK AZ ELŐJÁTÉK???!!!. Azzal mi is jót nevetünk kijelentésén….. Tovább nem zavarva folytattuk meghitt légyottunkat párommal. Pozitúra- pozitúrát követve szerelmeskedtünk már egy jó ideje. Mikor párom ismét a célterületre tévedt hatalmas ováció után, szinte rakéta meghajtó anyagként elhagyva testét a kéj nedv, beterítve testemet. Párom testét átfutó hideg - meleg váltakozása, párhuzamosan testének megfeszülés- elernyedés fázisát követve…. összerogyott és mellém feküdve pihent, s közben rólam nyalta le a saját testének meleg kéjnedvét. Finom mozdulattal álló hímtagomat masszírozta …beszélgettünk egy kicsit…Megköszöntem neki Születésnapi ajándékomat és megnyugtattam, hogy nincs semmi baj csak téged szeretlek Szerelmem… nem kell rosszul éreznünk magunkat, hogy ezt tesszük. ….Tudom!!!. – Mondta Adott egy csókot.. Majd párom feltápászkodott és kiment. Kifelé menet csak annyit mondott…., hogy mehet a következő………Nevetést követve nyílik az ajtó… majd csukódik nem tudtam ki van bent a szobában. Csak sejtésem lehetett. Hirtelen finom tollpihe anyaga ért testemhez és haladt orrom hegyétől szép lassan… ezzel is fokozva vágtam.. a hasamig. Majd vissza fel majd vissza szép lassan lejjebb és lejjebb egészen nemi szervemet. Ezzel izgatva fel teljesen. Biztos voltam benne hogy Kati az ….-.Csak ő lehet ennyire kegyetlen….- Gondoltam. Fölém ereszkedett és finoman odatette mennyországának kapuját számhoz és hagyta, hogy belenyaljak……. Tudtam, hogy te vagy az Kati……Kis Hmmmmmmm  Hagyta el száját..Reméltem is, hogy megismered. - Válaszolta vissza. Azzal megfogta lankadó férfiasságom és lassan verni kezdte. Közben szép lassan bekente valami síkosító anyaggal. Lassan behelyezte seggébe. Nem kellet sok, hogy teljesen elnyelje és miközben fokozatosan nyelte el, minél mélyebben annál vadabbul kezdett el ugrálni rajtam. Szinte elhagyta testét falloszom aztán visszatért belé, akkor még jobban belehúzott. Kis idő múltán felállt megfordult és levette a kendőt… Azt akarom, hogy nézz. – Mondta. Ezzel vad szenvedélyes csókkal szinte megerőszakolta számat, és hátára feküdt felemelte formás lábai és intett. Feltérdeltem és tövig benyomtak seggébe. Négy-öt lökés után kivettem és most másik testnyílásába tömtem majd négy-öt lövés után vissza a másikba közben csiklóját izgatva a nagyobb hatás miatt. És ez következett jó sokáig hatalmas élvezés után Katit is a csúcsra juttattam…. lassan kivettem belőle testrészem és mellém fektettem beszéltünk egy kicsit összekulcsolva, egybefonódva….. Kendővel a kezében Eny jött be…..lejárt az időd ……Jegyezte meg….. bekötötte szemem, majd Falloszomhoz csúszott éreztem nedvének sikamlósságát, mint a kis patak. Teljesen fel volt tüzelve, finoman a szájába vette és egyre ütemesebben szívni kezdte egyre gyorsabban és gyorsabban, majd vissza ált egy kellemes normál tempóra, élvezte a dolgot…. hallom finom nyögések hatják el Enyt. De ezzel egyidősen ágyunk megremeg. A vártnál jobban….Ekkor párom jött be és mászott hassal rám punciját számhoz téve, parancsolva, mit tegyek vele. Elkezdtem feladatomat. Meglepődve hallom, hogy Eny és Kati egyre jobban és jobban sikítanak szinte szinkronban. Kíváncsi voltam mi történik ott, s erre leszedtem kendőm szememről, ezzel elrontva a játékot …………. És ekkor tárul ki elém az igazság, hogy Katiból Enybe egy erős félméteres vibrátor lóg ki az egyik tündéri hüvelyből a másik angyali hüvelybe megy át. Kati közben saját csiklóját izgatva ráadásként.. Eny pedig közben párommal falloszom fényesítésével voltak elfoglalva. Eszméletlen látványt nyújtva ezzel mindenkinek a szobába. Gyorsan felálltam és páromat alulra, Enyt pedig rá tettem, majd a vibrátort először párom puncijába csúsztattam be könnyedén, majd Eny popsijába tuszkoltam be azt. Közben Kati segítségét kértem, hogy mozgassa azt….  - Mondtam neki, hogy szülői felügyeltet alatt vagy ám !!…Elmosolyodott szinte mindenki elmosolyodott……. Azzal lassan elkezdte húga és párom kielégítését. Eny ekkor tudta, hogy most mi jön. Fogtam és édes hüvelyébe tettem hím tagomat, és egyre keményebben, mélyebben toltam belé. Csak úgy nyelte az a kis vékony test a két rudat, s közben enyhe extázisba kergetve őt. Puncija csattogása szinte kitöltötte a teret. Párom is egyre jobban kezdte váladékával ellátni hüvelyét és annak környékét. Élvezte Kati technikáját, miközben Eny vállát harapdálta és mellét izgatta egyszerre a két lány egymást is simogatta. Nem sokáig tartott ez a kis felállás, mert egyszerre mentek el szinte mindketten. Közben Kati is követni próbálta őket saját ujjával. Nem sok kellet neki, hogy Finish.-be érjen ……ekkor besegítettem neki. A vibrátort először seggébe majd pár nyögés után hüvelyében merítettem el, és lassan kezdtem, így egyre magasabb pontra juttatni. Négykézláb állíttattam és puncijába hatolva kezemben a vibrátort egyenesen seggébe vezettem, hadd érezze egyszerre mind a kettőt, úgy, mint a testvére. Pár perc múlva ő is ki terült teljesen elfolyt, mintha csak a csapot nyitották volna meg, úgy ömlött belőle testének nedve. Oda bújtam hozzá, és finoman szívtam ki belőle nedvessége tartalmát…majd nagy és kis ajkait tisztítottam le teljesen. Közben feszes seggéből a vibrátort óvatosan ki-be húztam, ezzel is fokozva ejakulációjának nagyságát.



Csak feküdtünk utána egy jó darabig és beszélgettünk négyesbe teljesen anyaszült meztelenül. Majd magunkhoz térve némi ennivalót vettünk magunkhoz, miközben beszélgettünk és jókat sztorizgattunk. Késő délután elmentünk autózgatni, nem is vettük észre, hogy elment a nap. Siettünk haza, mert hivatalosak voltunk egy házibuliba este.



Hazaérve gyorsan mindenki levette ruháit és folyamatosan egymást követve, váltottuk a fürdő ,wc és szobákban Hármas keresztmetszetében. Közben ruhák, cipők és sminkes készletek kéz kéz között ment .El- el hangozva Szerintetek ez így jó..ez így jó …ez így jó??? Kérdések mindenre vonatkozólag teljesen megörültem tőlük. Próbáltunk elkészülni időbe….Persze….. Nem, hogy három, hát valamikor 1 lánnyal sem tud az ember időre elkészülni. Na szólva megkésve, de nem kicsit késve megérkeztünk a buli helyszínére. elég kellemes kis társaság kellemes közepébe csöppentünk. Senki nem volt a buliba. Telefon hívások közepette kiderült, hogy átrakták az időpontot. 1 hét múlva esedékes választ kapva telefonon. Összeestem, eddig sem voltam valami toleráns ilyenkor, ezért rohantunk, késtünk, tűrtem el feleslegesen a készülődés őrületes műsorát. Hát nagyon pipa voltam nem is tudom kire,de ahhhhhhh Ennyi. Na akkor mi legyen csajok,…. ??? Tettem fel költői épp nem felesleges kérdésemet? Hát menjünk keressünk egy szórakozó helyett a környéken. Dobta te Kati a választ. Rövid elteltével máris bent voltunk egy kis clubban. Iszogatni kezdtünk. Ami természetesen elég jól sikerült ahhoz, hogy az ember levetkőzze gátlásait majd táncolni indultunk, persze hogy képesek voltam a csajok a tánctér kellős közepét megtalálni, ahol mint a nagy Dance. Kati és Eny nem mondható visszafogott erotikai mutatványt mutatva be a nagyérdeműnek, testükkel hívogattak minket, hogy jöjjünk mi is miközben..azzal hogy egymás nyakát nyalva meg-meg fogva egymás mellét, majd formás seggüket. De párommal szolidan meghúzódva háttérben Katiékat nézve, hogy mennyire kellették magukat. Azzal rövid idő alatt, mint mágnes magukra vonzva a legelképesztőbb figurákat. Annyira jól sikerült ez, hogy 40 perc múlva rendesen menekíteni kellett őket ne, hogy elvigyék őket profi utcalánynak, a termetes, kicsit sem mondható barátságos kinézetű alakok. Mindegyiken szolid karjából egészen tarkójukig húzódó nonfiguratív tetkóval ellátott ”Vállalkozók” voltak. Távozván a klubból beugrottunk egy Mc Donalds.-ba, majd hazafelé vettük az irányt. Úton áttárgyalva, hogy hol is rontották el a lányok a Clubban lévő dolgokat. Haza érve folytattuk az ital mennyiségnek alaposabb megcsapolását. Gátlástalan mennyiséget ezzel testünkbe eltüntetve. Mikor kellemesen a részegség állapotát elértük életem értelme kitalálta, hogy Pókerezzünk …. Mindannyian tudtuk, hogy ezzel mibe fog torkollani ez az enyhe jelentéktelen ártalmatlan kártyajáték. Azzal én inkább kiszálltam és magukra hagytam a hölgyeket….. ők ezzel nem mit sem foglalkozva belekezdtek a játékban nem sok kellett, hogy mindannyian levetkőztek szinte bugyira és melltartóra és játszottak. Közben oda-oda szólva hogy biztos, hogy nem akarok csatlakozni….na gyere már kaptál egy kis előnyt mondta Eny…. Mosolyogva …….és gúnyosan mosolygott egyet..Igen? - Mondtam kérdően. Azzal oda mentem az asztalhoz felkaptam és berohantam vele a nappaliba…………. A kanapéra helyeztem, kis tangáját félre húzva bekaptam egészbe a szűk kis punciját és nyalni kezdtem őt egyre szenvedélyesebben, majd gyorsan két ujjam eltüntettem benne. Hangosan felnyögve jelezte , hogy milyen jól eső érzés kerítette hatalmába. Nem kellet sok megjelent a másik két „gyászhuszár” is. Kezükbe a délelőtti kis barátjukkal. Lassan levetették maradék textíliájukat és mellénk feküdve …. Kati páromba hatolva a kis Jack-kel elkezdte kielégíteni. Közben érdeklődésem csökkent Eny fele. Amit észre is véve ezt szerényen jelezve szemembe, hogy hahó, itt vagyok én is. Majd finoman megnyugodva hátra dőlt, azzal elkezdtem gyorsabban pumpálni ujjaimmal nedvességtől átjárt testüregét. Katiék is élvezték a dolgot. Párom felkelt és váltottak. Most Kati nyelte el a mű fütyit-hatalmasakat nyögve, ezzel szinte emelték hangulatunkat. Abbahagytam Eny kézzel való kényeztetését és leültem kanapéra jelezvén hogy most én következem. Elém ált és előre hajolva nyelte be szerszámom teljesen tövig. Elsőre kihúzva hatalmas nyálmennyiséget juttatva elkezdte lassan húzni makkomról a bőrt, nemsokára még egyszer megismételve ezt a mozdulatot… Keményen megmarkolva falloszom felnyársalta magát rá. Formás melleit ezzel felajánlva szememnek és számnak. Lassan nyalni kezdtem formás melleit körkörösen, be-be szívva bimbóját, majd ajkaimmal masszírozva, ezzel Enyt még nagyobb sebességre kapcsoltam. Megragadtam csípőjét és mozgatni kezdtem törékeny testét magamon, egyre mélyebbre hatolva ezzel táguló puncijában. Párom is ekkor jobban tömte Kati puncijába a hatalmas álfalloszt, ezzel szinte egyidejűleg teljesen elragadta a hév őt is. Testnyílásának peremén megjelentek az első izgalmak jelei. Kéjnedve lassan csorgott kis combjait fényesítve, majd azt lassan lenyalatta velem, hogy ne tocsogja össze vissza a kanapét. Majd ujjammal kezdtem őt ingerelni. Nemsokára ezzel teljesen elveszítette fejét, abbahagyta Katival való foglalkozást és magába eresztette a vibrátor másik felét. Enyvel hevesen csókolóztam. Szabad kezemmel megfogva Katiban és páromban lévő szerszámot… elkezdtem pumpálni őket… szép lassan egyre beljebb majd beljebb, és fokozatosan gyorsítva a tempón. Mindannyian egyszerre jártunk a fellegekben. Nyögést nyögés követve egyszer-egyszer hangosabb felszisszenést követve dolgoztunk egymás testén. Látva páromban a hatalmas mű fütyit eszemet ezzel teljesen elvesztettem maximumra kapcsoltam. Ezzel is segítettem Enyt a végső beteljesedéséig eljuttatni. Pár perc múlva teljesen zilálva, ugrálva tocsogó puncijával leszállva kéj rudamról, párommal helyett cserélve folytattunk. Szinte teljesen kitágult punciját számhoz illesztve nem volt nehéz szívni, nyalni testének finom cseppjeit. Ez alatt ki- kivéve kezemmel a méretes vibrátort folytattam Kati elégítését… Párom egyre hevesebben kezdet el lovagolni rajtam szinte magasabbra repítve ezzel engem és nem utolsó sorba magát. Eny lefeküdve mellénk, magába illesztette nővéré simára borotvált punijából ki álló műanyag játékszert, majd folytatva kezemet oda tettem, megmarkoltam és finoman kezdtem ki-be húzni azt a két testvér gyönyörű puncijából. Kedvesem ekkor már igen csak benne volt a gimnasztikai gyakorlat kellős közepében, érezve mennyire izgató pózban van elkezdtem vadul kefélni. Megfogva csípőjét a magasba emeltem és iszonyatos sebességgel pumpáltam édenkertjét. Nem is kellett sok időnek eltelnie, szinte egy perc múlva ugrott is le rólam, miközben hüvelyének nyílását hatalmas élvezet sugár hagyta el. Nem törődve már a kanapé tisztaságával… teljesen leélvezett mind a hármunkat. Kati erre teljesen begerjedt, gyorsan felpattant és háttal nekem felnyársaltatta magát... kezét hátra téve, mellkasomat megmarkolva. Egy újabb kört rendelt az előző pózból, fenekét megemelve vad tempóval elkezdet lovagolni rajtam, kérésére alányúltam és kezemmel megmarkolva kerek feszes seggét, egyre gyorsabb és gyorsabb ütemben el kezdtem megdugni. Egyszer kétszer éreztem méhének falát is, annyira fellöktem neki hímtagom. Neki sem kellet sok a teljes eufória eléréséig, szinte percek alatt páromat követve ugrott le rólam, és az ő példájának indítatásából élvezett le mind hármunkat. Nekem sem kell sok éreztem oda húztam magamra páromat. Franciázva akarók elmenni mondtam, azzal megfordult és elkezdte férfiasságom kényeztetését, miközben aprókat nyögött nyelvem csapásainak hatására, amint kielégült csiklóját szívogattam nyaltam és nyeltem testének édes nektárját. Eny és Kati is besegítve felváltva szopogatták és nyalogatták golyóimat, majd Eny… szerintem Kati indíttatására egyik ujjával ánuszom kezdte el izgatni, majd eltüntetni benne. Ezzel teljesen begerjedtem, úgy hogy párom torkáig nyomva ötödik testrészem szinte, majdnem megfullasztva ezzel őt. Nagyon jó érzés ragadott hatalmával. Pár perc múlva köszönhetően, páromnak és nem utolsó sorban Eny ujjának, hatalmas adag sűrű magleves juttattam párom gyomrába. Egy cseppet sem hagyott kárba veszni, az utolsó cseppig mind lenyelte. Lassan lemászott rólam, majd lefeküdtem az ágyra, a lányok, mellém bújva az ágyba négyen aludtunk el. Teljes gyönyörben, kifáradva.



Másnap reggel felkelve megreggeliztünk, Eny megköszönte a vendéglátást és Katival együtt hazamentek, szüleikhez ebédelni. Párommal mi is összeszedtük magunkat és elmentünk mi is ebédelni egy étteremben. Egész idő alatt megbeszélve az elmúlt 2 nap eseményeit. Jókat nevettünk minden helyzeten, ami csak egy kicsit is vicces volt.
Hazaérve az étteremből összepakoltuk a lakást, kitakarítottunk minden hol. És elhatároztuk, hogy szórakozásként megnézünk valami filmet a moziba...

Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Ez egy förtelem!

skunk07 ·
Számomra az életem eddigi legszebb élményét írtam le......
Hidegen hagy, hogy ki mit gondol az írásomról, az sem izgat, hogy elhiszik e vagy sem.És legfőképp egy patkányszarnyit sem törődöm azzal,hogy mennyire tetszik vagy sem.....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: