Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jóbarát

Újabb italt kér. Úgy fogta meg a poharat, hogy a kezemhez nyúlt. Feszültté válok ettől a mozdulattó. Miért játszik a tűzzel?
De nem elégszik meg ennyivel, mert kisvártatva hozzám bújik. Az alkohol hatására én is felbátorodtam, úgyhogy átölelem és magamhoz húzom, közben simogatom a hajánál.
Hagyja, hogy öleljem, nem csúszik ki a karjaim közül, nem próbál távolságot tartani, mint máskor... Érzem, ahogy kissé beleremegek hajának illatába, érintésébe. Nem lesz ez így jó…
Nézem a könnyes arcát, ő megpróbál elfordulni és szabadkozni, hogy mennyire szánalmasan érzi magát. Rögtön tudatom vele, hogy nem az, megfogom az arcát, felemelem a fejét és megtörlöm a hüvelykujjaimmal a szeménél. Picit elfolyt a sminkje, letörlöm a szeme alatt. Ahogy nézek rá, érzem, hogy fűteni kezd belülről a vágy és az alkohol. Felülírja a józan eszemet, úgy érzem, nem érdekel semmiféle következmény, nem félek semmitől, attól sem, hogy esetleg elveszítem és nem áll velem szóba többé.
Megcsókolom. Nem húzza el a fejét, sőt készségesen nyílik szét a szája kissé tétován kutakodó nyelvem előtt. Pár pillanat múlva már hevesebben csókolózunk, szenvedélyesen húz magához a nyakamnál fogva. Hátrahajtja a fejét, hogy a nyakát csókoljam. Örömmel teszek ennek eleget, gyengéden szeretgetem, simogatom, csókolgatom, kényeztetem. Imádom kényeztetni a nőt, akivel éppen vagyok. Nem tartozom az önző machók közé, ezt azért szokták értékelni.
Egymás után hullanak le rólunk a ruhák, nem sokkal később már a meztelen hátamat simogatja, bele-belemarkolva a vállamba is. Végigsimítok az egész testén, libabőrössé válik érintéseim alatt. A teste minden pillanatban jelzi nekem, hogy élvezi, amit művelek vele..nem játssza meg, ezt biztosan nem. A teste önkéntelenül is megremeg, ezt nem lehet megjátszani.  Iszonyúan vágyom rá, most, hogy itt fekszik a karjaimban, még jobban, mint eddig valaha is. Érzékien lejjebb csókolok..aztán még lejjebb… felém mozdul a csípője és sürgetően beletúr a hajamba.
Nagyokat sóhajt, nyögdécsel forró nyelvcsapásaim nyomán. Még a volt barátnőm (meg még néhány lány) is megjegyezte, hogy nagyon jól használom a nyelvem, úgyhogy ezen a téren elég magabiztosan mozgok. Úgy látom, ő is élvezi, hullámzik a teste, markol a hajamba és egy ponton kapkodni kezdi a levegőt. Megfeszül, érzem, nemsokára el fog menni, ezért rákapcsolok, főleg azokon a pontokon, ahol éreztem, hogy jó neki. Hamarosan élvez is egy nagyot, lassan cseng le. Vágytól elködösült szemmel figyelem, nincs is jobb, mint nyalogatni egy finom nőt addig, míg extázisba nem esik. De nem látszik csillapodni, magához húz és csókol, szenvedélyesen nyomul a számba és kap a nyelvem után, amivel gyönyört szereztem neki az imént. Tetszik ez a telhetetlenség, még jobban felizgatott. Széttoltam jobban a lábait, hogy hozzáférhessek. Érzem, hogy lenyúl, és megfogja a farkam. Végigcsúsztatja nyálamtól és nedveitől tocsogó punciján, érzékien, de határozottan simogat. Nem bírok tovább várni, a következő húzásnál már beléirányítom a farkam, nyögünk egyet, ahogy beléhatolok. Megremegek az érzéstől, megállok és megcsókolom, hogy egy kis időhöz jussak és ne élvezzek el azonnal. Átkulcsolja a derekamon a lábait, szorosan magához húzva ezzel is. Végigsimítok a combjain, mozogni kezdek. Érzem, hogy izmai szorosan tartanak, ilyet még nem nagyon tapasztaltam nőtől.
Lovaglóra váltunk, átveszi az irányítást. Végig simítok a derekán, majd a csípőjére markolok. Belecsókol a nyakamba, majd leszáll rólam és végigcsókol a testemen. Eléri azt a pontot, ami eddig benne mozgott és ajkai közé zárja. Felnyögök az élménytől, ahogy iszonyatosan profi módon kezelésbe vesz.
„Most azonnal elmegyek, ha nem hagyod abba…”- próbálom érthetően kipréselni a szavakat azzal a kevés levegővel, ami a tüdőmben volt. Erre leáll, a hasam kezdi csókolgatni, majd mellém fekszik. Érzéki csókokat váltunk, nem tudok betelni vele…
Oldalt fekve hátulról hatolok belé. Végigsimítok a csípőjén, majd kissé erőteljesebben ragadom meg, rámarkolok és gyorsabb tempóra kapcsolok.
„Iszonyatosan jó veled…”- nyögöm a fülébe szinte akaratlanul, önkívületben, miközben kezeim a melleire csúsznak. Szép nagy, telt mellei vannak, muszáj őket érintenem. Ahogy mozgok benne, úgy ugrálnak ezek a csodás halmok a tenyeremben és ez teljes homályt eredményez a fejemben. Nem bírom tovább…
Hamarosan olyat élvezek, mint talán még soha…  Totális köddel az agyamban fekszem a hátamra és csak próbálok levegőhöz jutni.

Betakarom magunkat az ágy végébe rugdosott takaróval, majd átölelem és magamhoz húzom. Nem akarom elengedni, nem akarom, hogy elmenjen.
Az egész testemet teljesen elöntötte a jóleső kielégültség bódulata.

Hozzám bújt és én ott tényleg azt hittem, ő már az enyém. Hogy innentől nem kérdés, elhagyja a barátját és velem lesz.

Egymás után pakolgatom a poharakat, szinte gépiesen. Tele van ez a kis hely, de én alig bírok normálisan dolgozni. Szét vagyok esve, egyre csak rajta jár az eszem és azon, hogy mennyire jó volt vele…és utána következett a fekete leves. Erre keserűen elmosolyodom. Milyen vicces, hogy épp kávé készítés közben jut eszembe a fekete leves.

Megunom, kimegyek elszívok egy cigit és megpróbálom rendbe szedni magam. Magamra kell erőszakolnom, hogy rendesen dolgozzak. Én nem is értem, másnak bejön ez a munkaterápia dolog, nekem miért nem? Hiszen tele van a hely, úgy kéne robotolnom, mint az állat, mégis inkább szét vagyok szórva. El akarom terelni a figyelmemet róla. Nem kéne, hogy érdekeljen! Nem kellene, hogy egyáltalán rá gondolja csak egy percig is!
Elszántabban megyek vissza és az összes lehetséges rendelést magamra vállalom. Nem engedem tovább kattogni az agyam. Az első percekben még nehezen megy, aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy ez a rengeteg dolog, rendelés, amit észben kell tartanom, tényleg nem engedi, hogy rá gondoljak.
Úgy repül el az idő, hogy úgy kell leállítani műszak végén.
A hazaút viszont annál keservesebb… mert amennyire sikerült őt elfelejtenem a nap folyamán, olyan elemi erővel térnek vissza újra az emlékek. Főleg, hogy a jól ismert helyeken megyek haza…amikről tudom, hogy imádja, nagyon sokszor sétálgattunk itt. Olyan nehezen estem át a holtponton a melóban, hogy végre ne ő járjon csak a fejemben és úgy örültem, mikor sikerült…mikor kis ideig szabad lehettem, mert nem tartott szorosan fogva az emléke…de egyértelmű volt, hogy nem engedett szabadon…szimplán csak levegőzni hagyott pár pillanatig. Tudom, hogy ez csak idővel lesz jobb. Mit csináljak, törődjek bele? És csak tehetetlenül várjak, míg tényleg enyhül egy kicsit ez a kínzó érzés?

Otthon az ágyban fekve nézek valami hülye filmet…az ágyban, amiben szeretkeztünk…
Unottan kapcsolgatok, mikor megkordult a gyomrom.  Nem is vacsoráztam, nem nagyon van étvágyam mostanában. Pedig tudom, hogy kellene ennem, mert így is sovány vagyok. De nem bírok lenyomni egy falatot sem a torkomon. Nincs étvágyam, egyszerűen nem kívánom az ételt. Mást kívánnék….
Továbbra is próbálom lekötni magam valami érdektelen filmmel, de nem megy..mindig csak az ő arca tolul elém..pedig nem akarom. Nagyon nem!
Végül kelletlenül sóhajtottam egyet és lehajtottam a fejem,miközben becsuktam a szemem. Az elmém mindig ezekkel a képekkel kínoz.Nem akarok ezekre a pillanatokra gondolni, de erőszakosan az agyamba tolulnak a képek.Nem bírom ezt a tehetetlenséget,hogy nem érinthetem meg.Nem csókolhatom végig a testét,nem simogathatom végig mindenhol. Még mindig érzem az illatát, az ízét, nem tudom kitörölni az agyamból. Bármit teszek, nem megy. Nem tudom már, mit tehetnék még.. Egy pont után csak megadom magam és csatát vesztetten hagyom, hogy pörögjenek azok a bizonyos képek..én meg tehetetlenül végignézem. Túl gyenge vagyok, nem bírok harcolni egy idő után ellenük. Csak ülök és hagyom, hogy az elmém ismét megkínozzon.

Nyúzottan a telefonomra pillantok, de az csak sötéten, élettelenül mered vissza rám.
Nem hiszem el, hogy  együtt maradt azzal a seggfejjel.  Hogy kiszállt az ágyamból és hazament, mintha mi sem történt volna. A szemem előtt vette vissza a bugyiját, amit aztán otthon talán újra levett…
A kezembe temettem az arcom, majd beletúrtam a hajamba. Nem akartam belegondolni ebbe…ebbe már tényleg nem!
Arra riadtam fel, hogy pityeg a telefonom. Félálomban is mohón nyúlok utána, reménykedve hátha ő ír. Kell pár perc, mire magamhoz térek és realizálom, hogy csak az  ébresztő. Mennem kell dolgozni. Na igen, amikor arcon csap a valóság.

Egykedvűen szívom a cigit, mikor megzizzen a telefonom a zsebemben. Üzenet. Megnyitom és a kijelzőn az Ő neve jelenik meg. Nagyot dobban a szívem és picit megremegek. Hihetetlen, milyen hatással van rám. Pedig nem akarom…Nem akarok megint csalódni…
Hozzászólások
Salambard ·
Nekem tetszett! Így tovább!

nagy kata ·
Szipi-szuper

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: