Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jó reggelt!

Reggel van, a faház ablakán bepillant a nap, és megsimogatja arcodat, szemedben felragyog a csillogás. A kandallóban még izzik a tegnapi tűz parazsa. Mosolyogsz, miközben forró teste hozzád ér hátulról, megölel, te összegömbölyödsz és testetek összeforr. Érzed szíve dobbanását, miközben combodon, melyet a nap melege felhevített, végigsuhan keze kellemes érintése, aztán miközben hátulról a hajadat megsimogatja, és kezével átölel, megcsókolja arcodat, érzed, hogy szeret és mindig vigyázni fog rád. Magadhoz szorítod kezét, miközben ő is magadhoz szorít, mosolyogsz és rápillantasz, látod szemében a fényt, hogy érted ragyog, egy könnycsepp fut végig az arcodon, miközben megcsókolja a tarkódat, nyelve végigfut a tarkódon és a nyakadhoz, az arcához simítod kedvesen arcodat, keze lecsúszik és hátul megsimogatja egy ujjal a combodat, aztán visszafele, másik oldalon siklik vissza a kéz, egészen a hasadig, ott megáll, és szorít, mint aki sosem akar elengedni.

Aztán lecsúszik, érzed már a nap melegíti hátadat, gyengéden a hasadra fekszel, arcodon végigcikázik egy mosoly, a nap melegével kézen fogva. Aztán megcsókol a feneked felett és a gerinceden siklik végig édes csókjaival, közben egyik kezével az oldaladat cirógatja. Felér a válladhoz és gyengéden belekóstol, érzed a szenvedélyt, érzed megint testének melegét és szívének dobogását, aztán újból lesiklik. Kint megszólal egy csicsergő madár, a tavasz pompájában ébredező fa lomjai közül, közben egy parázs pattan, ami nem bír megmaradni a helyén. Hátadra fordít, és már a combodat belül csókolja, siklik a nyelve, hol megáll, hol beléd kóstol kedves ajkával, aztán elér a szeméremajkak kezdetéhez, de nem megy tovább, körbe csókol és lesiklik a másik combodon, aztán fel, miközben egyik kezével belemarkol a fenekedbe.

Felkúszik csókjaival a melledig, és körbecsókolja őket, aztán újból a nyakadat és a füledet falja. Közben megcsap a gőzölgő tea illata, a friss tészta illata, valami fahéjas lehet. Átfut az agyadon, miközben nézed mosolyát, és a a szeme a szemedben csillog. Gyengéden megcsókol, édes fahéjat érzel az ajkain, aztán lecsusszan, kezével simogatja testedet, miközben belecsókol forró, édes szeméremajkaidban. Érzed, ahogy a nyelve végigsimogat, aztán behatol. Kiráz a hideg, de már fel, érzed is keze és a nap melegét, amely még jobban felhevíti testedet, aztán felsuhan újból és gyengéden behatol, érzed keménységét, miközben megcsókol, érzed, kitölt belül teljesen a forró teste.

Szeretkeztek, miközben bekapcsol a rádió, az ébresztő, de nem kell menni sehova. Álmosan szól a romantikus zene, de már nem vagy fáradt, éppen a gyönyör erdejében jársz, miközben lassan eljutsz a csúcsra. Aztán miközben benned marad, megfordultok, és te kerülsz felülre, a combodra teszi kezét és simogat, miközben te ringatózol, aztán felcsúszik a keze, a melledet simogatja az egyikkel, a másikkal pedig a kezedbe kapaszkodik, aztán hozzáhajolsz és megcsókolod, közben a fenekedbe markol és még jobban érzed, ahogy magadba fogadtat, miközben magára húz. A másik kezével a hajadba markol, gyengéden, szinte felfalod, és felfal csókjaival, aztán felülsz, és ismét érzed a gyönyör hullámát, mely végigseper testeden, és beleremegsz.

Egyszerre értek el a csúcsra, ahol nem tudod miért, de ráébredsz, most boldog vagy, ez a pillanat, amikor megáll az idő és beleremegsz, miközben a nap végigsimogatja testedet, aztán rároskad tested. Mosolyt látsz a szemében, csillogó szemekkel rámosolyogsz, arcod az arcán pihen, miközben szorít és simogat. A madarak kint tovább folytatják dalukat, felhők közül egy sólyom néz le rád, szabad vagy, és boldog azzal, akinek teste melegíti testedet. Füledbe súgja kedvesen, jó reggelt szerelmem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
V. Hercegnő ·
Szép volt:)
Csak néha olyan hosszúak a mondatok...
10, 7, 10

KicCica ·
Tetszett!:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: