Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jó ebédhez szól a …


Lassan nyitottam ki szemem. Tapogatóztam az ágyon de te már nem voltál ott. Ránézem a szekrényen lévő órára és látom, hogy már 11 óra is elmúlt. Szombat és 11 óra. Pedig megígértem, hogy főzni fogok egy finom kis ebédet. De úgy látszik ez nem jött össze. Lassan kivánszorogtam az ágyból és összeszedtem a szétdobált bugyimat és pizsamámat. Felrángattam magamra és kisétáltam a konyhába. Bementem az ajtón és földbe gyökerezett a lábam. Te éppen főzöl. Ebédet főzöl. Meztelenül főzöl. Csak egy apró kötény takar belőled valamicskét. Nem sokat. Te meghallottad, hogy jövök és a vállad felett, rám vigyorogsz, miközben hevesen kevergetsz valamit a tűzhelyen.

- Jó reggelt. Jó hogy jössz. Nem adnád ide a sót. Tudod, ezt nem hagyhatom itt. – mondod és nézed ahogy én a szekrényhez sétálok és kiveszem belőle a sót. Majd odaadom neked. Amit éppen kevergettél annak rántotta kinézete volt.
- Mit csinálsz, tulajdonképpen? – kérdeztem, miközben végigmértelek. A kötény előröl tökéletesen takar. Hátul viszont elég hiányos az öltözet.
- Ebédet. Te egy kicsit elaludtál – mondod, és újabb heves keverési rohamhoz kezdesz hozzá.
- Aha - mondom felcsillanó szemekkel.

Újra végigmérlek. Izmos combok, kerek fenék. Áh, nem bírtam megállni. Odaléptem és megmarkoltam. Aztán a kezem ellőre csúszott az éledező farkadra. Ekkor megfeszültek az izmaid. Tovább simogatlak, a másik kezemmel pedig leszedem rólad a kötényt. Megfordultál, és ott álltál előttem anyaszült meztelen. Én még mindig a farkad simogatom, mikor te leszeded rólam a nadrágom és a felsőm. Majd a bugyim is lekerül. Mindez rekordidő alatt. Belökdöstél a nappaliba és leültél a fotelba. Én eléd térdeltem és megfogtam félig merev farkad. Csodálatos volt. Elkezdtem a bőrt húzogatni rajta, te pedig elnyúltál a fotelban és élvezted, amit veled műveltem. Egy idő után a kezemet a számmal váltottam fel. Megfogtam a farkad tövét. A nyelvem a duzzadt makkodtól végighúztam egészen a kezemig, majd vissza. Tudtam, mennyire élvezed. Sóhajtottál. Kapkodtad a levegőt. Én pedig olyat tettem, amit még soha. Kinyitottam a szám és beleengedtem hatalmasra duzzadt farkad. Bele egészen addig, míg elfért. Látszott, hogy meglepődtél de élvezted. Kiengedtem a számból, majd újra vissza. Mikor éreztem, hogy nemsokára véged, hirtelen mindent abbahagytam. Felálltam és rád néztem. Tudtad, mit szeretnék. Láttam a szemedben.

Felmásztam a fotelba és elhelyezkedtem. Majd hirtelen, kíméletlenül felnyársaltam magam a szerszámodra. Hatalmasat nyögtünk mind a ketten. Le fel ugráltam a farkadon. Mikor láttad, hogy melleim már nem bírják, megfogtad őket. Majd elkezdted simogatni az érzékeny bimbókat. Fergeteges volt. Éreztem, ahogy a szűk puncimban feszül a méretes farkad és közben a melleimet izgatod. Azt hittem abban a pillanatban végem. A hüvelyem elkezdett szűkülni a farkadon. Kíméletlenül szorítva azt. Az izmok hol elernyedtek, hol pedig összeszorultak. Érzed, ahogy a meleg punci körülöleli farkad, ahogy az orgazmus kíméletlenül feléd közeleg. A farkad lüktetett a szűk puncimban. Annyira, mint még soha ezelőtt. Én felemelkedem, farkad szinte kicsúszik belőlem, majd újra tövig engedem magamban. Ez már sok volt mind a kettőnknek. Mellemet szorítod, mikor elér az orgazmus. Nyögések, sóhajok közepette élvezünk el. Rádborultam. Te kihúztad belőlem elernyedt farkad és megsimogattad meztelen hátamat. Meg sem tudtunk szólalni. Percekig csak pihegtünk. Mikor felemeltem a fejem és rád néztem, mosolyogva így szóltál:
- Azt hiszem odaégett az ebédünk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Zina ·
Hát ha te mondod...egyébként nekem tetszik úgyhogy teljesen lényegtelen

dx__xb ·
Rég volt, hogy egy ilyen rövid történetet nem bírtam végigolvasni, de te elérted.

Érdekes, hogyha csak az számít, hogy neked megfeleljen a saját írásod, akkor miért pakolod fel ide? Ha már vállaltad, hogy fogsz kapni hozzászólásokat, akkor a kritikát is el kell viselned.
Még ha az épp csak annyi, hogy ez tré volt.

"Te éppen főzöl. Ebédet főzöl. Meztelenül főzöl."

Mert ez tré volt. Elég tré volt. Minősíthetetlenül tré volt.

Ja, és ne csak pontot használj, felszólító módban jól jönne az a kis felkiáltójelecske...





AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: