Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jing Jang

Valamikor nagyon régen, még életem első munkahelyén töltöttem csodás ifjú napjaimat. Egy szendvicsbárban dolgoztam a Deák tér mellett. Rengeteg ismeretség és barátság fűződik az ottani éveimhez. A későbbiek folyamán derült csak ki, hogy pontosan a sokadalom okozta, hogy voltak kiket már rég el is felejtettem, mígnem egy fehér hólepte délután a karácsonyi ajándékok vásárlását intézve Kedvesemmel, össze nem futottam az egyik üzletben egy rég látott ismerősömmel. Akkor még le sem esett, hogy majd 6 év távlatában egy futó ismeretség alkalmával, hogyan is szúrhatott ki a tömegben, hisz teljesen máshogy néztem már ki (szerintem), mint abban az időben mikor megismerkedtünk.
Bemutattam a két fickót egymásnak, gondolhatjátok párám mennyire odáig volt a boldogságtól, de olyannyira büszke, hogy féltékenységét csak én vehettem észre rajta, ki már egy jó ideje ismertem.
Az illetőt hívjuk mondjuk Carl-nak, hisz a későbbiek folyamán kiderül majd, hogy miért is nem nevezhetem nevén Őt.

Könnyed csevely után Szerelmem indíttatásának nem ellenállva búcsúzkodni kezdtünk, és erre Carl még távozásunk előtt gyorsan elkérte a számomat. Annyira váratlanul ért a dolog, hogy gondolkodás nélkül diktálni kezdtem.
Elszégyelltem magam, még ha nem is csináltam semmi rosszat, ugyanis már akkor belül megmozdult valami megmagyarázhatatlan, hisz Szerelmemmel éltem kiért 2 évig küzdöttem.
Elsöpörtem a kisördögöt a gondolataimból, és sikerült is kivernem a fejemből ezt a furcsa találkozást.
Az életünk folyt tovább a saját kis medrében, míg az egyik nap csörög a telefonom. Számomra ismeretlen szám. Felveszem és majdnem kiejtettem a kezemből, felhívott!
Azonnal megismertem a hangját, beszédbe elegyedtünk, mint akik nem 6 éve találkoztak utoljára. Kiderült, hogy az évek alatt nagy változások történtek mind a kettőnk életében.
Magas beosztásba került egy bankban, és itt már mosolyognom kellett, mert épp akkor kerültem nem olyan rég én is, bár egy másik bankhoz, és vele ellentétben az én pozícióm a béka feneke alatt volt az övéhez képest.
Annyira bele melegedtünk a beszélgetésbe, hogy fel sem tűnt, hogy repül az idő.
Megbeszéltük, hogy jobb lenne ezt személyesen folytatni, hisz mind a ketten a munkahelyünkről csevegtünk kollegákkal körülvéve. A szitu ismerős lehet mindenkinek tágra nyílt fülek hallgatják miről is folyik a társalgás.
Nem rónám én ezt a kollegáim szemére, hisz egy szobában „élve” ez elkerülhetetlen.

Egy pénteki ebédben egyeztünk meg, ennek ellenére egy kávézóban kötöttünk ki. Szerintem mind a kettőnk gyomra összeszorult egy ebédhez.
Hogy miről beszélgettünk, már nem tudnám felidézni, csak arra emlékszem, hogy teljesen elvarázsoltuk egymást. Az „ebéd” után, melyen csodásan éreztük magunkat, sokat gondolkodtam, már az első alkalmat követően, hogy jobb lenne többet nem találkozni a fiatalemberrel. Tudtam bonyodalmaknak nézek csak elébe. Mint Általában, skorpió lévén, az érzéseim bejöttek. Egyre többet akart Velem találkozni, pedig minden nap maileztünk vagy telefonon dumcsiztunk.
Szerelmes Vagyok a Kedvesembe! Felesége van! Szó Sem Lehet Róla! Kitartó!
Kiderült, hogy egy éven keresztül csak miattam járt be a szendvicsbárba, pedig már rühellte a szendókat.

Visszapörgetve az eseményeket rá kellett jönnöm, hogy nem csak hízelegni akar és ezzel rávenni az elkerülhetetlenre, hanem tényleg így történt, minden nap bent járt, csak nekem nem tűnt fel, hogy miért, sőt mikor elhívott bulizni én az első 10 perc után a barátosnémmal otthagytam és elmentem táncolni, az est további részében is kerültem, mert túlságosan nagyképűnek találtam.
Az az ember, kit most ismerek meg pedig elvileg már régi ismerős totál Más. Érettebb.
Ostromolt immáron új ismeretségünk 3. éve.
Kedvesem nem tudta, hogy találkozni szoktam vele délidőben, csak azt, hogy néha telefonálunk.
Ő viszont nem hagyott békén, mindenáron haza akart vinni. Na de én együtt élek a párommal!

Beadtam a derekam. Már az úton hazafelé éreztem, hogy itt történni fog valami, a kocsiban olyan mérhetetlen szexuális feszültség volt, hogy tapintani lehetett. Szakadt a hó, ami szintén új ismeretségünkre emlékeztetett, hisz akkor is épp olyan idő volt.
Meg akart állni még beszélgetni mielőtt hazavitt és kérte mutassak egy helyet, ami alkalmas a kocsi leparkolására. Sajna a kilátás bár gyönyörű volt hóesésben, mint azt már sejtettem, de a környék a lehető legelhagyatottabb, minden esélyt megadva neki az elcsábításra. Tudatosan vagy tudattalanul választottam nem tudom, de tény, hogy leállítva a motort, kérdés nélkül egymásnak estünk.
Akkor már nem volt kétségem afelől, hogy meg fog történni. Tudtam nincs visszaút.

Csókolt, úgy csókolt, hogy abban benne volt 10 év elfojtott valamennyi szenvedélye, a keze simogatott, megérintette a bőrömet, minden porcikámra kíváncsi volt, de nem csak a kezeivel, hanem a szájával, nyelvével is. Ledobáltuk a ruháinkat, hátradöntötte az üléseket, felcsúsztatott, a kezeimet a fejem fölé emelte, megcsókolta a nyakamat, a számat, a melleimet, elbarangolt a testemen, kéjesen vonaglottam, már nagyon kívántam, hogy megnyalja a puncimat, nekiesett és az első orgazmusomig meg sem állt a nyelvével, akkor a farkát a számba helyezte és nem kellett mondania, mit tegyek, nem élvezett el. Berakta kőkemény farkát a pinámba, és ez minden volt egyszerre, szeretkezés, kőkemény dugás, végkielégítés.

Még három alkalommal voltunk együtt, de olyannyira lelkiismeret furdalásom volt Szerelmemmel szemben, hogy befejeztem életem ezen szakaszát. A gond csak az, hogy annyira összeillünk legalábbis az ágyban, hogy nem sikerült még teljesen elengedni egymást.
Egy – egy sms és mms váltás a mai napig van, kérve benne, hogy találkozzunk. Nem Bírom Elfelejteni, ezáltal sms-ben bíztatom, bár találkozni nem találkozom Vele, mert nem élném már túl, ha még egyszer Hozzám Érne.
Minden alkalom varázslatosra sikeredett, mintha örök idők óta egymáséi lennénk.
Ennek ellenére, Hihetetlen tudom és van, akinek ez így nem fér össze, SZERELMES VAGYOK A KEDVESEMBE!
Ez lehet a Se Veled Se Nélküled Kapcsolat?
Hasonló történetek
15293
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
24235
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Azt helyesen írta, kedves Tiara, de birkaságokat a cím után.

Moon wolf ·
Hát ez elég elkapkodott és zavaros volt!! És lehetőleg próbálj meg egy stílusban fogalmazni!! (vagy vulgárisan vagy ne!) Mert ez így elég illúzió romboló! Pl.:

Csókolt, úgy csókolt, hogy abban benne volt 10 év elfojtott valamennyi szenvedélye, a keze simogatott, megérintette a bőrömet, minden porcikámra kíváncsi volt, de nem csak a kezeivel, hanem a szájával, nyelvével is.

Aztán meg írsz egy ilyet:
\"Berakta kőkemény farkát a pinámba...\"
:angry: :angry: :rage: :rage:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: